onsdag den 14. december 2011

Billigste Flybillet til Madrid fra København

I dag går vores jagt på den billigste flybillet til Madrid fra København. De flybilletter vi kigger på er med udrejse den 24. marts og hjemrejse igen den 31. marts.

Så vidt mulig vil vi gerne have en direkte flybillet, men vi er ikke sikre på at hvilke flyselskaber, hvis nogle, der flyver direkte København - Madrid.

MrJet.dk
Pris: 1.261 DKK
Mellemlanding: 1 i Frankfurt
Rejsetid: 9:55 t. ud og 11:55 timer hjem
Ankomst i Madrid: Kl. 17:45 el. 23:45
Ankomst i Kastrup: Kl. 18:10
Flyselskab: Lufthansa

Seat24.dk
Pris: 1.490 DKK
Mellemlanding: 0 - direkte begge veje
Rejsetid: 3:15 t.
Ankomst Madrid: Kl. 18:10
Ankomst Kastrup: Kl. 14:50
Flyselskab: Spanair

MrJet.dk tilbyder den billigste flybillet til Madrid fra København. Prisen på flybilletten er 1.261 DKK, men den indbærer en mellemlanding i Frankfurt begge veje, hvilket gør at rejsetiden bliver 10-12 timer hver vej.

For 229 DKK mere kan I købe en direkte flybillet til Madrid med Spanair. Billetten reducerer rejsetiden til 3:15 timer hver vej, hvilket helt sikkert er 229 DKK værd, med mindre man elsker at opholde sig i Frankfurt Lufthavn.

1.500 DKK for en direkte flybillet til Madrid fra København, synes vi egentlig er meget fair. Det er trods alt en flyvning på 3+ timer.

Vi har fløjet med Spanair et par gange tidligere. Der er prangende komfort, men det er kun et spørgsmål om 3 timer, så for os er det ganske acceptabelt med begrænset komfort.

onsdag den 7. december 2011

Fly København - Kangerlussuaq i Julen

Dette bliver vores sidste indlæg om flybilletter i Julen i denne omgang. Vi har være vidt omkring i Skandinavien og vi runder af med den ultimative juledestination, Grønland.

Vi har kigget på flybilletter København - Kangerlussuaq (Sdr. Strømfjord) med udrejse den 22. december og hjemrejse den 27. december. Så vidt vi er orienteret er det udelukkende Air Greenland der flyver direkte fra København, så vi forventer at prisen er ret høj på flybilletten. Udover monopolet på ruten, rammer vi en højtid og er ret sent ude, så flybilletten må næsten blive meget dyr.

AirGreenland.com
Pris: 9.628 DKK
Flyvetid: 4:50 t. ud og 4:20 t. hjem
Afrejse København: Kl. 9:00
Afrejse Kangerlussuaq: Kl:13:05
Flyselskab: Air Greenland

Der er kun Fleksible Economy billetter tilbage, da de koster næsten det samme som Restriktive Fares på Business Class, har vi valgt Business Class begge veje. Vi vil hellere have komfort end fleksible billetter, og med en prisforskel på 290 DKK, tager vi turen på Business Class.

Det er sandsynligvis de færreste der rent faktisk skal holde Jul i Kangerlussuaq. Skal I eksempelvis videre til Nuuk koster flybilletten med mellemlanding i Kangerlussuaq 10.726 DKK, hvilket kun er 1.000 DKK ekstra for turen til Nuuk.

Alt i alt er flybilletterne til Grønland rigtig dyre, men det er meget som forventet taget alle de fordyrende faktorer med i ligningen.

tirsdag den 6. december 2011

Flybillet København-Færøerne i Julen

Vi har fundet indenrigs flybilletter, flybilletter til Oslo, Stockholm, Helsinki og Reykjavik i Julen. I dag har vi kigget på flybilletter København-Færøerne.

Flybilletterne til Vagar (Færøerne) er med udrejse den 22. december og hjemrejse den 27. december. Det eneste flyselskab, vi har kunnet finde, der flyver til Færøerne fra København er Atlantic Airways. Derfor er deres billet også den eneste vi viser her.

Atlantic.fo
Pris: 4.731 DKK
Flyvetid: 2:30 t.
Afrejse København: Kl. 08:35 el. 15:05
Afrejse Færøerne: Kl. 08:15 el. 14:45
Flyselskab: Atlantic Airways

Prisen på den billigste flybillet til Færøerne er rimelig hamper, men det skyldes sandsynligvis monopol, jule højsæson og at vi er rent sent ude i vores søgning efter flybilletter til Færøerne.

Alternativet til Atlantic Airways er at tage færgen Norröna fra Hirtshals, men der er kun afgang om lørdagen, så der bliver tale om en længere tur/ferie, hvis det skal være en relevant mulighed.

mandag den 5. december 2011

Fly København-Island i Julen

Dagens flybillet blogindlæg handlet om flybilletter København-Island (Keflavik) i Julen. Vi har ledt efter flybilletter med udrejse den 22. december og hjemrejse igen den 27. december.

Vi er kun interesserede i direkte flybilletter, men har ingen præferencer for rejsetidspunkter eller flyselskaber. Vores mål er ganske enkelt at finde den billigste flybillet København-Island på de valgte rejsedatoer.

Pris: 2.820 DKK
Flyvetid: 3:15 t. ud og 3:05 t. hjem
Afrejse København: Kl. 13:45
Afrejse Island: 08:40 t.
Flyselskab: Iceland Express

Pris: 4.073 DKK
Flyvetid: 3:10 t. ud og 3:00 t. hjem
Afrejse København: Kl. 20:10
Afrejse Island: Kl. 14:15
Flyselskab: Icelandair

Den billigste flybillet København - Island på de valgte datoer fandt vi med Iceland Express. Her koster den direkte flybillet 2.820 DKK, hvilket er ca. 1.200 DKK billigere end flybilletten til Island med Icelandair.

Rejsetidspunkterne adskiller sig lidt, men for os betyder det ikke noget. Da alle de billigste sæder er solgt hos Icelandair, var det på udrejsen billigere at bestille en billet på "Economy Comfort" end på "Economy Class Flex". Altså må man forvente at sædet på vej til Island er lidt mere komfortabelt end på hjemrejsen.




fredag den 2. december 2011

EM Fodbold 2012 - Elsker Danskernes Optimisme

Faldt lige over denne poll på ekstrabladet.dk.

På dagen hvor Fodbold EM-lodtrækningen 2012 finder sted i Ukraine, er danskerne heldigvis kæmpe optimister eller humorister.

Danskerne kårer de forsvarende mestre Spanien som stor favorit med 47% af stemmerne. På 2. pladsen finder vi Tyskland med små 26% af stemmerne, hvilket virker meget rigtigt, taget tyskerne flotte resultater de seneste år i betragtning.

På 3. pladsen finder vi så Danmark. 12% af de afgivne stemmer kårer Danmark som favorit til EM. Godt nok har vi haft en flot afslutning på kvalifikationen, men for at vælge Danmark blandt favoritterne, skal man være ualmindeligt stor optimist. Det er 12% af danskerne..... dejligt, for det kan der godt nok være brug for i disse tider.


Flybillet København-Helsinki i Julen

Dagens menu er flybilletter København-Helsinki med udrejse den 22. december og hjemrejse den 27. december.

Vi kigger udelukkende efter direkte flybilletter, men det er egentlig også vores eneste krav til flybilletten København-Helsinki. Vores hensigt er at vise den billigste flybillet på ruten med hver af de flyselskaber der flyver direkte til Helsinki.

Travellink.dk og mange andre
Pris: 724 DKK
Flyvetid: 1:35 t.
Afrejse Kastrup: Kl. 13:15
Afrejse Helsinki: Kl. 07:35
Flyselskab: Finnair

Travellink.dk og mange andre
Pris: 1.426 DKK
Flyvetid: 1:40 t.
Afrejse Kastrup: Kl. 8:05 el. 15:05
Afrejse Helsinki: Kl. 16:00, 18:25 el. 21:15
Flyselskab: SAS/Blue1

Der er to flyselskaber der flyver på ruten på de valgte dage, Finnair og SAS/Blue1. Prisen med Finnair er ca. 50% af hvad prisen med SAS er. Da begge selskabers rejsetid er den samme, og begge selskaber er meget fornuftige, er det helt oplagt at købe den billigste flybillet med Finnair til Helsinki.

Det eneste der skulle ændre det, er at SAS/Blue1 rejsetidspunkter passer jer MEGET bedre. Den helt store forskel er på hjemrejsen, hvor Finnair flyver tidligt om morgenen, mens SAS/Blue1 flyver sen eftermiddag - aften.

torsdag den 1. december 2011

Rejser og julekonkurrencer på Facebook

I løbet af dagen er vi faldet over julekonkurrencer fra forskellige rejseselskaber på Facebook.

Cimber Sterling Julekonkurrence på Facebook
I Cimber Sterlings julekonkurrence bliver det udloddet præmier til en værdi af 100.000 kr. Antallet af præmier afhænger af antallet af Facebook Likes Cimber Sterling opnår frem til Jul. Når Cimber Sterling 24.000 Likes, er der præmier for 100.000 kr.

I kan finde konkurrence på Cimber Sterling Facebook Page http://www.facebook.com/CimberSterling

Star Tour Julekalender på Facebook
Her er der et spørgsmål som I kan svare på hver dag. Dagens præmie er et Star Tour rejsegavekort på 2.000 kr. Hovedpræmien er en drømmerejse for 2 til Thailand til en værdi på max. 20.000 kr. Hovedpræmien udtrækkes den 24. december og jo flere rigtig svar du jo flere lodder har du i lodtrækningen.

Star Tours Julekalender finder I på deres Facebook Page http://www.facebook.com/startourdk

Momondo Pakkekalender på Facebook
Svar på dagens spørgsmål, vælg en ven du vil dele med og vind! Dagens præmie er 2 stk flybilletter til en storby med Norwegian.

Der står ikke noget om præmierne i Momondo pakkekalenderen de kommende dage, men vi vil gætte på at det bliver rejsepræmier:-)

Momondo Pakkekalenderen finder i på Momondos Facebook page: http://www.facebook.com/MomondoDK

Der findes helt sikkert mange andre spændende rejse-julekonkurrencer der ude. I kan evt. linke til dem i Jeres kommentar her på bloggen.

Flybillet København-Stockholm over Julen

Vi fortsætter jule-temaet i vores søgen efter billige flybilletter. I dag handler det om billige flybilletter København-Stockholm retur.

Flybilletterne er med udrejse den 22. december og hjemrejse den 27. december. Vi kigger naturligvis kun på direkte flybilletter, da der er tale om en meget kort flyvning.

Travellink.dk og Opodo.dk
Pris: 665 DKK
Flyvetid: 1:10 t.
Afrejse København: Kl. 09:20
Afrejse Stockholm: Kl. 13:45
Flyselskab: SAS ud og Norwegian hjem

Travellink.dk og Opodo.dk tilbyder den billigste flybillet København-Stockholm over Julen. Der er afrejse på et menneskeligt tidspunkt om morgenen, og hjemrejse tidligt om eftermiddagen, så det er i vores øjne meget fornuftige flybilletter.

På udrejsen flyves der med SAS mens der på hjemrejsen flyves med Norwegian. Foretrækker i et af de to selskaber frem for det andet, kan I se priserne på flybilletter med de to flyselskaber nedenstående.

Der er ikke den store prisforskel, så det må helt klart være præference for rejsetidspunkter el./og flyselskabet der afgør hvilket flybillet I vælger til Stockholm.

Norwegian.com
Pris: 726 DKK
Flyvetid: 1:15 t.
Afrejse København: Kl. 7:00 el. 19:00
Afrejse Stockholm: Kl. 13:45
Flyselskab: Norwegian

SAS.dk
Pris: 743 DKK
Flyvetid: 1:10 t.
Afrejse København: 09:20
Afrejse Stockholm: Kl. 19:00
Flyselskab: SAS