torsdag den 14. april 2011

Flybillet fra København til Nice

En forlænget weekend i Nice i midten af maj, jo, hvor ikke? Der er i hvert fald super dejligt i Nice!

Vi har fundet flybilletter med afrejse til Nice den 19. maj og med hjemrejse til København den 22. maj. De flybilletter vi er interesserede i, må maksimalt have 1 mellemlanding og helst skal det være en direkte flyvning. Nedenstående finder I den billigste flybillet til Nice (med rimelig rejsetid) og den billigste direkte flybillet til Nice.

Den billigste flybillet fra København til Nice
Expedia.dk
Pris: 1.570 kr.
Rejsetid til Nice: 6:45 t.
Rejsetid til København: 7:50 t.
Mellemlanding: Bruxelles ud og München hjem
Afrejsetidspunkt København: Kl. 6:35
Afrejsetidspunkt Nice: Kl. 6:40
Flyselskab: SN Brussels Airlines ud og Lufthansa hjem

Den billigste direkte flybillet fra København til Nice
Pris: 2.058 kr.
Rejsetid til Nice: 2:25 t.
Rejsetid til København: 2:20 t.
Mellemlanding: Ingen - direkte begge veje
Afrejsetidspunkt København: Kl. 15:55
Afrejsetidspunkt Nice: Kl. 9:55
Flyselskab: Cimber Sterling

Der er en prisforskel på små 500 kr. på de to flybilletter fra København til Nice. Hvor den samlede rejsetid med den billigste flybillet løber op i 14:30 timer, er rejsetiden med Cimber Sterling kun 4:45 timer - det betyder 10 timers besparelse på rejsetiden for en plovmand, den napper vi!

Afrejsetidspunkterne med SN Brussels Airlines og Lufthansa, betyder at I skal meget tidligt afsted fra København, hvilket er fint, men hjemrejsen er også meget tidligt søndag, og det holder ikke.

Med Cimber Sterling synes vi at ankomsten til Nice er lidt sen og hjemrejsen er lidt tidlig, taget i betragtning at det er en forlænget weekend. Dog ser vi det stadigvæk som den klart bedste billet, der ikke spolerer ferien med meget lang rejsetid.

onsdag den 13. april 2011

Flybillet Fra Aalborg til København

I går skrev vi om flybilletter fra København til Aalborg, og her til morgen har vi kigget på flybilletter fra Aalborg til København. De flybilletter vi har kigget på er med udrejse den 19. maj og hjemrejse den 22. maj.

De priser vi viser ikke gebyr for check ind af bagage og hvad der ellers måtte tilkomme at gebyrer på flybilletten. Vi har valgt at være helt fleksible mht. afrejse og hjemrejse tidspunkter, så vi kan vise de absolut billigste flybilletter fra Aalborg til København og retur.

Norwegian.dk
Pris: 536 kr.
Flyvetid: 0:45 t.
Afrejse Aalborg: Kl. 06:25
Hjemrejse København: Kl. 15:45, 17:40 el. 20:35
Flyselskab: Norwegian

Cimber.dk
Pris: 728 kr.
Flyvetid: 0:50 t.
Afrejse Aalborg: Kl. 06:45
Hjemrejse København: Kl. 9:10, 13:05, 14:55, 17:30 el. 22:30
Flyselskab: Cimber Sterling

Norwegian tilbyder den billigste flybillet fra Aalborg til København og retur. Flybilletten med Norwegian er næsten 200 kr. billigere end flybilletten med Cimber Sterling.

Flyvetiden med de to flyselskaber er næsten identisk, hvilket også er tilfældet for deres service og komfort. Det er ofte spiller den største rolle er hvilke rejsetidspunkter der passer bedst, og ikke nødvendigvis om flybilletten koster 100-200 kr. mere eller mindre.

På de to flyselskabers billigste flybilletter tilbyder Cimber Sterling lidt flere hjemrejsetidspunkter, men begge selskaber har langt flere udrejsetidspunkter at vælge i mellem,, hvilket er vigtigt for jer der ikke har lyst til at rejse før kl. 7 om morgenen.

Tog eller Fly Aalborg-København?
For sammenligningens skyld har vi lige tjekket togpriserne fra Aalborg til København, og lad os bare slå fast, at der i dette tilfælde, ikke er noget at spare. Togbilletten med DSB koster 496 kr. og rejsetiden er 4:40 til København og 5:21 timer hjem til Aalborg.

Altså er priserne stort set identiske og rejsetiderne er bare markant længere med toget. Der til går rejsetid til og fra lufthavnen i både København og Aalborg, men omvendt skal de fleste også frem og tilbage til de respektive Hovedbanegårde. 

tirsdag den 12. april 2011

Flybillet København-Aalborg

Her til morgen har vi kigget på flybilletter København-Aalborg. De flybilletter vi har kigget på er med udrejse den 19. maj og hjemrejse den 22. maj. Vi har valgt at være 100% fleksible med hensyn til udrejse og hjemrejse tidspunkter - ganske simpelt for at kunne vise den billigste flybillet. De priser vi viser på flybilletterne er uden evt. ekstragebyr for bagage og andre ting.

Norwegian.com
Pris: 446 kr.
Flyvetid: 0:45 t.
Afrejse København: Kl. 07:35 el. 14:25
Afrejse Aalborg: Kl. 07:25
Flyselskab: Norwegian

Cimber.dk

Pris: 608 kr.
Flyvetid: 0:50 t.
Afrejse København: Kl. 22:30
Afrejse Aalborg: Kl. 08:00
Flyselskab: Cimber Sterling

Norwegian tilbyder den billigste flybillet København-Aalborg på de valgte datoer. Ønsker I at rejse tidligt eller midt på dagen er Norwegian oplagt, men Cimber Sterling er mere oplagte for dem der foretrækker at rejse sent til Aalborg.

Da prisforskellen i kroner og øre ikke er så stor (ca. 150 kr.), handler det i virkeligheden om hvilket at flyselskaberne der har en afgang der passer ind i planerne. 

Et alternativ til flyet er naturligvis DSB og toget til Aalborg. Prisen på togbilletten starter fra 248 kr., men her er rejsetiden altså også 5 timer hver vej. Jeg tager flyet til hver en tid:)