torsdag den 30. december 2010

Flybilletter til Thailand i Marts

Vi har på årets næstsidste dag valgt at kigge på flybilletter til Thailand i marts. Vi kommer til at vise de billigste flybilletter til Bangkok og Phuket med udrejse den 12. marts (ankomst den 13. marts) og hjemrejse den 26. marts.

Vores fokus er naturligvis på at finde billige flybilletter til Thailand i marts, men rejsetiden og komforten på de lange flyvninger spiller også en stor rolle når vi skal vælge flybilletter. Derfor viser vi som et minimum den billigste flybillet, men også den flybillet med den korteste rejsetid. Bemærk at vi ikke viser flybilletter der indebærer en overnatning i lufthavne på vejen, da det i vores optik er irrelevant.

Først kigger vi på flybilletter til Bangkok i Marts og derefter på Phuket.

Flybilletter til Bangkok i Marts
KLM.com
Pris: 6.559 kr.
Mellemlanding: Amsterdam
Rejsetid: 13:45 t. ud og 14:31 t. hjem
Ankomst Bangkok: Kl. 13:10 lokal tid
Ankomst Kastrup: Kl: 13:30 DK tid
Flyselskab: KLM

SAS.dk
Pris: 6.956 kr.
Mellemlanding: Direkte begge veje
Rejsetid: 10:35 t. ud og 12:00 t. hjem
Ankomst Bangkok: Kl. 15:25 lokal tid
Ankomst Kastrup: Kl. 06:25
Flyselskab: SAS

Estimeret distance København-Bangkok: 8.611 km.

Alle billige flybilletter lader til at være udsolgt, og derfor har vi valgt udelukkende at fokusere på flybilletter der har en fornuftig rejsetid. For små 6.600 kr. kan I komme til Bangkok med KLM på ca. 14 timer, hvor der mellemlandes i Amsterdam.

Vælger I at betale 400 kr. mere, går rejsen direkte København-Bangkok retur med SAS. Det betyder kort rejsetid og god komfort. Af de to flybilletter København-Bangkok i marts, vælger vi klokkeklart at flyve med SAS.

Er I friske på lange hjemrejsetider med overnatninger i lufthavne som Istanbul og Doha, kan flybilletterne købes fra ca. 5.600 kr.

Flybilletter København-Phuket i marts
Kilroy-Travels.dk
Pris:  kr.6.577 kr.
Mellemlanding: 2 Amsterdam og Bangkok begge veje
Rejsetid: 16:30 t. ud og 18:15 t. hjem
Ankomst Phuket: Kl. 9:30 lokal tid
Ankomst Kastrup: Kl. 11:45 DK tid
Flyselskaber: KLM, China Airlines, Bangkok Airways og SAS

Pris:  kr.7.112 kr.
Mellemlanding:1 Bangkok begge veje
Rejsetid: 14:50 t. ud og 17:40 t. hjem
Ankomst Phuket: Kl. 19:40 lokal tid
Ankomst Kastrup: Kl. 7:25 DK tid
Flyselskaber: SAS og Thai Air

Estimeret distance København-Phuket: 9.012 km.

Vi har fundet to flybilletter København-Phuket i marts som vi synes er rimelige. Den første fandt vi hos Kilroy Travels, hvor flybilletten med mange forskellige flyselskaber og 2 mellemlandinger hver vej koster 6.577 kr. Rejsetiden er egentlig ret fornuftig, men med 2 mellemlandinger hvor der er kort transfertid, kan tidsplanen hurtigt skride. Da vi samtidig ikke har de store positive associationer med China Airlines, valgte vi at researche videre.

Hos Expedia fandt vi en rigtig god flybillet til Phuket med SAS og Thai Air til 7.112 kr. Flybilletten indebærer 1 mellemlanding i Bangkok begge veje, hvilket giver en noget kortere rejsetid og mindre risiko for at tidsplanen skrider. Da vi samtidig kender begge flyselskaber rigtig godt og ved at komfort samt service er fornuftig, ville vi helt klar betale de ca. 500 kr. ekstra for flybilletterne til Phuket med SAS og Thai Air.

Som afrunding er det værd at notere at prisforskellen på flybilletterne til hhv. Bangkok og Phuket er yderst minimale. Altså koster det stort set ingenting at foretage den ekstra rejse fra Bangkok videre til Phuket med eksempelvis SAS/Thai Air.

Flybillet København-Bornholm Retur

Efter at have fundet priser på flybilletter fra København til hhv. Aalborg og Karup, har vi nu kigget på flybilletter København-Bornholm retur. Flybilletterne til Rønne er med udrejse den 21. april og hjemrejse den 24. april, hvor vi forventer at Bornholm igen er fri af de enorme mængder sne.

Da det udelukkende er Cimber Sterling der flyver København-Bornholm, har vi valgt at tjekke deres website direkte, og det er der kommet følgende oplysninger ud af.

Flybillet København-Bornholm Retur
Cimber.dk
Pris: 491 kr.
Rejsetid: 0:35 t.
Ankomst Bornholm: Kl. 8:10, 9:10, 10:20, 12:35, 14:35, 16:35 el. 22:55
Ankomst Kastrup (Terminal 1): Kl. 17:05 el. 21:15
Flyselskab: Cimber Sterling

Flybilletten København-Bornholm Retur med Cimber Sterling koster altså små 500 kr. Det synes vi er billigt og i stedet for at bruge mange timer på landevejen og med færgen, så er man på Bornholm på 35 min.

Flybilletten med Cimber Sterling kan faktisk købes fra 466 kr. på sider som Supersaver.dk og Travellink.dk. Vi foretrækker dog at bestille den direkte på Cimbers website, på den måde er der ikke noget mellemled hvor vores bestilling på en eller anden mystisk måde kan forsvinde (ved ikke om det kan lade sig gøre, men om ikke andet har vi mentalt ro for de ekstra 25 kr.).

Vi følger løbende priserne på flybilletter til Bornholm og ser om de forbliver under en god gammeldags plovmand.

onsdag den 29. december 2010

Flybillet København-Karup

Her på én af årets sidste dage, er vi igen begyndt at fokusere på indenrigs flybilletter i Danmark. I mandags skrev vi om flybilletter København-Aalborg og i dag koncentrerer vi os om flybilletter København-Karup.

Flybilletterne København-Karup er med udrejse torsdag den 21. april og hjemrejse søndag den 24 april. Hvis I booker i god tid repræsenterer disse priser en typisk pris på flybilletterne København-Karup.

Der er to flyselskaber der flyver direkte København-Karup og det er Cimber Sterling og Norwegian (Air Shuttle). Vi vælger derfor at vise de billigste flybilletter med de to flyselskaber.

Norwegian.dk
Pris: 477 kr.
Rejsetid: 0:45 t.
Ankomst Karup: Kl. 8:50
Ankomst Kastrup: Kl. 17:40
Flyselskab: Norwegian

Cimber.dk
Pris: 551 kr.
Rejsetid: 0:50 
Ankomst Karup: Kl. 8:45 el. 22:25
Ankomst Kastrup: Kl. 9:50, 16:45 el. 19:10
Flyselskab: Cimber Sterling

Norwegian tilbyder den billigste flybillet København-Karup og er 74 billigere end Cimber Sterling. Rejsetiden med de to selskaber er den samme. Passer rejsetiderne Jer godt, er der derfor al mulig god grund til at booke flybilletterne København-Karup med Norwegian.

Vil i have lidt flere valgmuligheder med ud- og hjemrejse tidspunkter er der lidt flere muligheder når hvis I vælger Cimber Sterling.

Generelt synes vi priserne på flybilletterne er yderst rimelige. Normalt sammenligner vi priserne med DSB, men det er ikke muligt at få en pris på hele rejsen København-Karup, men kun til Vejle eller Herning. Den billet koster 738 kr, og tager mellem 2-3 timer. Derefter er der 88 km fra Vejle til Karup og  25 km. fra Herning til Karup.

Kort sagt er flyet klart at foretrække fremfor DSB hvis man skal rejse fra København til Karup!

mandag den 27. december 2010

Flybillet København-Aalborg

Her til morgen har vi kigget på flybilletter København-Aalborg, dels for at se hvad prisen er og dels for at sammenligne priserne på fly og tog fra København til Aalborg.

I første omgang har vi valgt at kigge op flybilletter København-Aalborg med udrejse den 21. april og hjemrejse den 24 april. Vi har ikke taget højde for afrejsetidspunkter men udelukkende kigget på priser. Flybilletterne København-Aalborg og retur er naturligvis direkte.

Den billigste flybillet København-Aalborg
Supersaver.dk
Pris: 441 kr.
Rejsetid: 0:45 t.
Ankomst Aalborg: kl. 23:15
Ankomst København: kl. 20:55
Flyselskab: Cimber Sterling/SAS

Den billigste flybillet København-Aalborg retur fandt vi hos Supersaver.dk, hvor flybilletten med Cimber Sterling og SAS kun koster 441 kr. Den kan købes til stort set samme pris hos mange af de andre udbydere men Supersaver.dk, havde den billigste flybillet, så det er dem vi nævner.

Hos DSB kan man af en eller anden grund i booke togbilletter længere frem end medio marts. Derfor har vi undersøgt priserne med udrejse torsdag den 3. marts og hjemrejse søndag den 6. marts, hvilket er det nærmest sammenlignelige vi kan finde. MEN HOV NEJ, selvom vi kunne vælge datoerne i DSBs booking system, kunne vi endnu ikke købe billetterne, WEIRD!!!

Ok, vi prøver nogle nye datoer, og tager første torsdag-søndag i februar (som så er 3.-6. februar) , og krydser nu fingre for at vi kan få oplyst nogle priser på togbilletter København-Aalborg og retur. Wupti, der var bingo og vi kan endda få Orange billetter.

Togbillet København-Aalborg og retur
DSB.dk
Pris: 424 kr.
Rejsetid: 4:52 t. ud og 4:22 t. hjem.
Ankomst Aalborg: Kl. 14:52
Ankomst København: Kl. 15:22
Togselskab: DSB

Nå, men så lykkedes det at få en pris, og togbilletten København-Aalborg retur står i 424 kr., altså 17 kr. billigere end flybilletten. Rejsetiden er ca. 4,5 timer med DSB og 45 min. med flyet, nuvel, man skal både til og fra lufthavnene og det koster også penge, meeeeennn der er som minimum et par timer at spare begge veje, så vi tager til hver en tid flyet til Aalborg!

Hvorvidt I gør det samme vil vi lade være op til jer, det har jo i høj grad også noget at gøre med hvilken transport form man foretrækker! Uanset om I holder jer på landjorden eller ej, så har vi i hvert fald forsøgt at vise priserne og rejsetiderne forbundet med de to rejseformer!

tirsdag den 7. december 2010

Flybillet København-Miami, Florida

I dag har vi ledt efter flybilletter København-Miami. Vi har selv rigeligt med rejseplaner, og har derfor ikke tid til at rejse til Miami, men det kunne der naturligvis være andre der havde.

De flybilletter vi har kigget på er med udrejse den 12. marts og hjemrejse den 19. marts - altså ankomst i København den 20. marts.

Vi er udelukkende interesseret i flybilletter med én mellemlanding og vi vil gerne flyve med en anstændigt flyselskab. Som sædvanligt håber vi naturligvis på at finde en flybillet København-Miami, som ikke er helt urimelig i pris.

Den billigste flybillet vi kunne finde var hos BudJet.dk, men da vi ikke har stor fidus til dem, vælger vi ikke at gøre mere ud af den flybillet. I stedet har vi fundet en flybillet hos MrJet.dk som lever op til vores krav. I kan se detaljerne nedenstående og se om det er noget for Jer! Prisen er fornuftig, rejsetiden er lidt lang på vej til Miami, men det kan man vel nok klare, når der venter sol og strand forude.