mandag den 30. november 2009

Fly Billund-London Februar

Her til aften har vi undersøgt priserne på flybilletter Billund-London i Februar. Vi har udelukkende kigget på direkte flybilletter til London. Alle priserne på flybilletterne til London er så vidt muligt inklusiv alle afgifter.

Flybilletterne Billund-London er med udrejse den 18. februar og hjemrejse den 21. februar. Nedenstående viser vi de 2 billigste direkte flybilletter.

Fly Billund-London
RyanAir.com
Pris: 655 kr. (inkl. 1 stks. bagage)
Rejsetid: 1:35 t.
Ankomst Lufthavn: London Stansted
Flyselskab: RyanAir

CimberSterling.dk
Pris: 1.419 kr.
Rejsetid: 1:55 t.
Ankomst Lufthavn: London Gatwick
Flyselskab: Cimber Sterling

Selv med alle deres underlige afgifter er RyanAir den suværent billigste udbyder af flybilletter Billund-London. Hos RyanAir kan flybilletten inkl. 1 stks. bagage på op til 15 kg. købes for 655 kr. Sammenligner vi det med flybilletten Billund-London hos Cimber Sterling til 1.419 kr., er det 764 kr. billigere.

Den største forskel på de to flybilletter til London, er udover prisen, at RyanAir flyver til Stansted og at Cimber Sterling flyver til Gatwick. Rejsetiden til det centrale London fra de to lufthavne er stort set identisk, så rejsetidmæssigt gør det ingen forskel.

Vores anbefaling bliver naturligvis at I køber den billigste flybillet Billund-London hos RyanAir.com.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter København-London.

torsdag den 26. november 2009

Rejsebureau Sælger Igen Cimber-Billetter

Fra Business.dk

Rejsebureauet Travellink, der pga. frygt for konkurs i Cimber Sterling havde indstillet salget af pakkerejser fra Cimber, sælger nu igen alle rejsetyper fra det danske flyselskab.

Efter meddelelsen om, at det er lykkedes for Cimber Sterling at rejse mindst 250 mio. kr. ved en børsnotering, har fået rejsebureauet Travellink igen åbnet for salget af Cimbers pakkerejser.

Travellink lukkede for salget af Cimber Sterlings pakkerejser i sidste uge, da rejsebureauets forsikringsselskab, Solid Forsikring, vurderede, at risikoen for, at Cimber ville gå konkurs, var for stor. Det betød, at forsikringsselskabets konkursforsikring ikke længere dækkede pakkerejser fra Cimber Sterling.

I går meddelte Cimber imidlertid, at det er lykkes at tilføre over 250 mio. kr. i frisk kapital via en børsnotering, og det betyder, at alle Cimbers pakkerejser igen er på hylderne hos Travellink.

”Nu dækker vores forsikringsselskab igen alle rejsetyperne fra Cimber Sterling, og vi har meddelt Cimber her til morgen, at der nu er åbent for alle kanaler. Men jeg vil godt understrege, at vi ikke satte pakkerejserne på pause, fordi vi selv frygtede en konkurs af Cimber. Det skyldtes alene, at vores forsikringsselskab ikke ville dække det, og så blev vi altså nødt til at indstille salget,” siger Travellinks landechef i Danmark, Torben Nygaard, til Business.dk.

Håber på 300 mio.

Cimber meddelte i går, at selskabet har modtaget tegningsordrer på alle 27,5 mio. nye aktier til en værdi af ca. 250 mio. kr. Derudover håber selskabet at sælge yderligere en portion aktier, som selskabet har klar til overallokering, der kan sikre et samlet provenu på omkring 300 mio. kr. En stor del af pengene skal bruges til at betale regninger fra underleverandører og polstre selskabet. Derudover skal der bruges penge på at ekspandere og bl.a. leje to nye Boeing 737-fly.

Da børsnoteringen blev skudt i gang tidligere på måneden var det planen at sælge aktier til mellem 20 og 24 kr. stykket. Det ville have givet Cimber Sterling en markedsværdi på omkring 700 mio. kr., men i mandags blev tegningskursen sænket til mellem 10 og 13 kr. pr. aktie, og antallet af aktier blev desuden udvidet. Det skete, fordi investorerne ikke ville betale den oprindelige pris, og markedsværdien lander nu formentlig på omkring 455 mio. kr.

Også Rejsefeber.dk havde ifølge Jyllands-Posten indstillet salget af Cimber-billetter pga. flyselskabets pressede situation. Det har ikke været muligt at få en kommentar fra Rejsefeber.dk.

onsdag den 25. november 2009

Frygter Cimber Sterling Konkurs

En række store skandinaviske rejsebure­auer har indstillet salget af billet­ter fra Cimber Sterling.

Baggrunden er, at bureauernes forsik­ringsselskaber vurderer, at risikoen for en konkurs i Cimber er for stor.

"Vores bagvedliggende forsikringssel­skab har meddelt, at konkursforsikring­en ikke dækker billetter fra Cimber Sterling. Indtil den situation er af­klaret, er vi nødt til at stoppe sal­get," siger Torben Nygaard, landechef for Travellink. Også Rejsefeber.dk har stopppet salget ifølge Jyllands-Posten.

Travelstart.se har ifølge Cimber fortsat salget, men kan ikke forsikre køberne mod tab i tilfælde af konkurs.

Kan ikke handle anderledes
Torben Nygaard beklager situationen:

"Vi er Skandinaviens største online­rejsebureau, og vi sælger normalt mange billetter for Cimber Sterling. Det er vigtigt for os og dem, at vi får salget op at køre igen. Men når forsikringen forsvinder fra os, kan vi ikke handle anderledes."

Travellink stoppede salget den 18. november - dagen efter, at Cimbers børsprospekt blev offentliggjort.

Undrer sig over reaktion
Hos Danmarks Rejsebureauforening undrer adm. direktør Lars Thykier sig over bureauernes reaktion.

"Vi ser ikke helt de samme advarselslamper blinke som før Sterlings konkurs sidste år. Det er ikke sådan, at jeg ud fra en lægmandsbetragtning ser problemer," siger han.

Selvopfyldende profeti
Han frygter, at rejsebureauernes reaktion kan skade Cimber Sterling.

"Den reaktion bliver næsten en selvopfyldende profeti, idet man afskærer selskabet fra at sælge billetter," siger han.

Ifølge Cimber Sterling er det kun enkelte svenske rejsebureauer, som har indstillet salget af flyselskabets billetter, og dette salg vedrører kun få procent af selskabets omsætning.

onsdag den 18. november 2009

Flybillet Aalborg-Malaga

Vi vil i den kommende tid fokusere på indlæg om at finde billige flybilletter til diverse populære destinationer fra Jylland.

Vi starter med at finde flybilletter til Malaga fra Aalborg. Flybilletterne Aalborg-Malaga er med udrejse den 17. marts og hjemrejse den 24. marts. Afrejsetidspunktet er valgt, da vi har en begrundtet forhåbning om at der på det tidspunkt er dejligt mildt forårsvejr i Malaga.

Flybilletter Aalborg-Malaga
Cimber.dk
Pris: 1.468 kr.
Rejsetid: 3:30 t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Cimber Sterling er den eneste udbyder der flyver direkte Aalborg-Malaga på de valgte datoer. Da Cimber Sterling samtidig er den billigste udbyder på ruten, vil vi nøjes med at vise og anbefale jer at bestille flybilletterne Aalborg-Malaga hos Cimber Sterling.

torsdag den 12. november 2009

Fly København-Aalborg Jul

Vi er kommet lidt i julestemning over har derfor undersøgt priserne på flybilletter København-Aalborg over julen. Nedenstående har vi valgt at vise den billigste flybillet København-Aalborg med udrejse den 22. december og hjemrejse den 28. december.

Den Billigste Flybillet København-Aalborg Julen 2009
Norwegian.dk, Flybillet.dk og Supersaver.dk
Pris: 428 kr.
Rejsetid: 0:45 t.
Flyselskab: 428 kr.

Norwegian.dk, Flybillet.dk & Supersaver.dk tilbyder alle flybilletten København-Aalborg over julen til 428 kr. Det er lidt dyrere end vi tidligere har set på ruten, men omvendt er der tale om en højtid, så vi synes 428 kr. for en flybillet København-Aalborg er meget rimelig.

Hos DSB koster en retur togbillet København-Aalborg på de samme rejsedatoer 778 kr., og rejsetiden er 4+ timer hver vej. Vi er med på at man som rejsende skal til og fra lufthavnene, men alt andet lige er det i de fleste tilfælde både hurtigere og billigere med fly København-Aalborg retur.

onsdag den 11. november 2009

Billige Flybilletter til London før Jul

Efter igen at have overgivet os til travlhed på arbejdet, prøver vi igen at få skik på bloggen. Vi starter med vores fast indlæg der handler om flybilletter til London .

Vi har valgt at finde den billigste flybillet til London før Jul fra hhv. København, Billund og Aalborg. Nedenstående viser vi de billigste flybilletter til London med udrejse den 17. december og hjemrejse den 20. december fra de 3 danske lufthavne.

Flybillet til London fra København
Norwegian.com
Pris: 1.141 kr.
Rejsetid: 1.55 t.
Ankomst lufthavn: London Gatwick
Flyselskab: Norwegian Air Shuttle

Norwegian tilbyder den billigste flybillet fra København. Prisen er noget højere end vi typisk ser i vores undersøgelser af flybilletter til London. Det skyldes primært to forhold 1) der er tale om højsæson for shopping ture til London og 2) vi er lidt sent ude med vores undersøgelse ift. afrejsedato.


Flybillet til London fra Billund
RyanAir.com
Pris: 361 kr. - 601 kr. (check ind af 1 stk bagage op til 15 kg. koster 240 kr., 2 stk op til 30 kg koster 800 kr.)
Rejsetid: 1:35 t.
Ankomst lufthavn: London Stansted
Flyselskab: RyanAir

RyanAir er den billigste udbyder af flybilletter til London fra Billund. I skal dog være meget opmærksomme på de gebyrer der følger med ved reservationen - alt ekstra koster penge.

Kan du nøjes med en kuffert op til 15 kg. på turen, og har du ikke yderligere behov for service, forsikring e. lign. kan flybilletten købes for 601 kr.

Flybillet til London fra Aalborg
Supersaver.dk
Pris: 1.375 kr.
Rejsetid: 2:00 t.
Ankomst lufthavn: London Gatwick
Flyselskab: Norwegian Air Shuttle

Norwegian er det eneste flyselskab der flyver direkte til London fra Aalborg. Den billigste flybillet med Norwegian fra Aalborg fandt vi hos Supersaver.dk, hvor flybilletten Aalborg-London Gatwick retur koster 1.375 kr.

Generelt var priserne en anelse højere end vi normalt ser på flybilletter til London, især fra København. Dog synes vi stadigvæk ikke at flybilletter til London for mindre end 1.400 kr. er decideret dyrt.

Vi håber I får en god tur og får juleshoppet godt i London

mandag den 9. november 2009

Air Berlin Tilbud - Murens Fald

I anledning af 20 års dagen for murens fald, udbyder Air Berlin super billige flybilletter til en række destinationer i Europa.

Flybilletterne gælder i rejseperioden januar og februar 2010, og de kan bestilles fra i dag til og med onsdag den 11. november.

Fra København tilbyder Air Berlin blandt andet en one-way flybillet til Mallorca for kun 349 kr., mens one-way flybilletter til Berlin og Düsseldorf kan erhverves for kun 199 kr. Før I køber flybilletterne til Berlin og Düsseldorf, vil vi dog lige anbefale at I tjekker priserne hos andre udbydere, idet de kan have tilsvarende billige flybilletter.

Bor I i Syddanmark, kan I med fordel flyve fra Hamburg, hvor Air Berlin ligeledes tilbyder meget billige flybilletter til flere interessante europæiske destinationer.

God tilbudsjagt hos Air Berlin