onsdag den 30. september 2009

BA Lancerer eksklusiv rute mellem London og New York


Tirsdag lettede et British Airways fly fra London mod New York med kun 32 passagerer om bord, og det begrænsede antal passagerer skyldes, at flyet udelukkende er beregnet for rejsende på business-class.

Wall Street Journal skriver onsdag, at BA har overvejet oprettelsen af den specielle service gennem to år, fordi tre mindre luftfartsselskaber havde succes med et tilsvarende koncept fra lufthavne uden for London. Disse selskaber har siden i lyset af den økonomiske krise været nødt til at nedlægge ruterne.

To gange dagligt vil BA tilbyde sine kunder at flyve ud fra London City Airport til John F. Kennedy-lufthavnen i New York. Ruten betjenes af nyindkøbte Airbus 318-fly, som normalt kan rumme op til 132 passagerer, men BA har monteret rummelige sæder, som kan omdannes til egentlige sovepladser. Dermed får de rejsende bedre muligheder for både at arbejde og slappe af. Prisen for en enkeltbillet begynder ved 1300 pund, cirka 10.600 kr., men så er forplejningen undervejs også en helt anden, end den man normalt præsenteres for.

Store sæder, dyre vine og mad i gourmet-klassen er dog ikke det afgørende salgsargument for ruten. Derimod slår BA på tromme for rutens bekvemmelighed for kunderne, som kan komme fra Londons finansdistrikt til lufthavnen i løbet af 20-25 minutter. Til sammenligning kan det tage mere end 90 minutter at komme gennem trafikmylderet fra centrum af London til Heathrow, 30 kilometer uden for hovedstaden, i en taxa, nævner WSJ.

Men der er også ulemper ved den nye service. A318-flyet er knap så hurtigt som BA'a andre transkontinentale maskiner, og desuden skal flyet mellemlande i Shannon i Irland for at få fyldt mere brændstof på. Med fuldt lastede brændstoftanke er A318'eren nemlig ikke i stand til at lette fra London City Airport, fordi lufthavnens startbaner er for korte til at få flyet på vingerne. Alt i alt er rejsetiden for den nye rute cirka 90 minutter længere end for BA's ruter fra Heathrow.

På jomfru-rejsen tirsdag garanterede BA's koncernchef Willie Walsh, at tidsforbruget målt fra dør til dør mellem London og New York på den nye rute ikke vil være større, og sandsynligvis mindre, end på selskabets ruter fra Heathrow.

torsdag den 24. september 2009

Travelstart gafler skat og afgifter

Fra EkstraBladet.dk

Vagthundene: Travelstart nægter at refundere skatter og afgifter på ubrugte flybilletter, men må de det?

Linda (tv.) føler sig i den grad snydt af travelstart.dk, da hun måtte aflyse en rejse til Nice. (Foto: Jan Unger)

Gode råd
- Læs aftalevilkårene igennem før du bestiller flybilletter
- Husk at du ikke har fortrydelsesret på flybilletter, så i mange tilfælde vil det være en god ide at betale lidt ekstra for en afbestillingsforsikring. Vær dog opmærksom på, hvilken dækning den giver dig.
- Tjek om alle oplysninger i forbindelse med bestillingen er korrekte, inden du accepterer købet. Det kan eventuelt være en god ide at tage et skærmprint heraf.

Skriv til Vagthundene:

kup! og juristerne Christian Schreitmüller og Martine Kiding fra Forbrugerstyrelsen hjælper hver uge læsere der er kommet i klemme.

Det kan du klage over

- Du kan gå til Vagthundene med klager over fejl, mangler og problemer med en konkret vare. Du kan også henvende dig med dårlige ydelser såsom abonnementer, rådgivning og behandling.

- Det er vigtigt, at du har købt eller bestilt varen eller ydelsen som privatperson og ikke på vegne af en virksomhed.

- Beløbet, du har købt for, skal være over 500 kroner.

- Du skal – hvis vi beder dig om det – være i stand til at kunne dokumentere dine synspunkter skriftligt (eksempelvis med faktura eller bon).

- Du kan som udgangspunkt ikke gå til Vagthundene med klager over handel med fast ejendom og tjenesteydelser ved fast ejendom. Det samme gælder visse sundhedsydelser såsom fejlbehandling, som du dog fortsat kan gå til Ekstra Bladets journalister med.

- Husk at besvare følgende i din mail: Hvilket produkt og hvilken pris er der tale om? Hvilken forhandler/firma? Hvornår blev handlen indgået? Hvornår klagede du til forhandleren/firmaet? Hvordan reagerede forhandleren/firmaet på din klage?

Vagthundene kan desværre ikke nå at behandle alle sager, som sendes til kup! Men vi vil gøre os umage for at udvælge de sager, som flest muligt læsere ville kunne genkende samt sager af principiel karakter.

Mailadressen er: vagthund@eb.dk

Kære vagthunde
I april købte jeg to flybilletter til 2200 kroner fra København til Nice med afgang i begyndelsen af september. Da jeg bestilte billetterne, betalte jeg ikke for ekstra afbestillingsforsikring. Billetterne er købt hos www.travelstart.dk

I mellemtiden blev rejsen aflyst, og jeg ville så afbestille mine billetter. Jeg er naturligvis fuldt ud klar over, at jeg ikke får selve billetprisen refunderet, da jeg ikke har betalt for særskilt afbestillingsforsikring, og da rejsen ikke blev aflyst pga. sygdom, fremsendte jeg ingen lægeerklæring.

Men jeg ved, at rejseselskaberne i følge lovgivningen er forpligtet til at tilbage-betale de lufthavnsskatter/afgifter, de har opkrævet, og da jeg skrev dette til www.travelstart.dk, fik jeg besked om, at ’vores gebyr for indhentning af skatter er 350 kroner pr. person, så gebyret vil faktisk overstige de indeholdte skatter’.

Det vil sige, at hvis jeg ønsker mine skatter/afgifter betalt tilbage, de udgør ca. 584,00 kroner for to personer, kommer det til at koste mig 116,00 kroner. Det lyder altså ikke helt lovligt. For det første får www.travelstart.dk jo de samme penge tilbage fra flyselskabet, så det er jo ikke et udlæg, de har, og desuden kan de sælge begge mine billetter igen til fuld pris og høste både billet pris og skatter/afgifter to gange.

Jeg har valgt indtil videre ikke at annullere mine billetter, men ikke med henblik på at foretage rejsen. Jeg synes ikke, det er rimeligt, at de skal have lov at sælge mine billetter til fuld pris igen, når de ikke engang kan finde ud af at betale mig mine skatter/afgifter tilbage.

Kan det virkelig passe, at de må lægge et gebyr på tilbagebetaling af penge, som jeg lovmæssigt har krav på?

Med venlig hilsen
Linda Lund Kjer, København

Du skal have dine penge
Kære Linda

Du har helt ret i, at Travelstart skal tilbagebetale dig skatter og afgifter for billetter, som du ikke har brugt.

Pakkerejseankenævnet har i en tidligere kendelse fastslået, at flyselskabet vil være berettiget til at tage et rimeligt administrationsgebyr for tilbagebetaling af skatter og afgifter, hvis den rejsende ikke benytter de købte flybilletter.

Forbrugerombudsmanden har i en konkret sag udtalt, at et flyselskab kan opkræve et gebyr på 100 kroner pr. billet, når der alene er tale om, at skatter og afgifter skal betales tilbage.

Jeg vil råde dig til at tage kontakt til Travelstart igen, og hvis I ikke kan finde en løsning, kan du indbringe din sag for Forbrugerklagenævnet.

Med venlig hilsen
Martine Kiding

Travelstart: Vi giver svar inden syv dage
Vi har forgæves forsøgt at få en kommentar fra Travelstart. Firmaet skriver i en mail, at de vil besvare vores henvendelse inden syv dage, men den mail var ved redaktionens slutning ikke dukket op.

tirsdag den 8. september 2009

De Billigste Flybilletter til Tallinn

Vi er kommet til den sidste europæiske destination i denne omgang. Efter bl.a. at have undersøgt priserne på flybilletter til Barcelona, Bruxelles og Amsterdam, har vi her til aften fundet de billigste flybilletter til Tallinn, Estland.

Flybilletterne til Tallinn er med udrejse den 26. november og hjemrejse den 29. november. Vi har valgt at vise de to billigste direkte flybilletter til Tallin og følge dem op med et par kommentarer.

De Billigste Flybilletter til Tallinn
MrJet.dk
Pris: 1.453 kr.
Rejsetid: 1:35 t.
Flyselskab: Estonian Air

Travelstart.dk
Pris: 1.507 kr.
Rejsetid: 1: 35 t.
Flyselskab: Estonian Air

Estonian Air er det eneste flyselskab der flyver direkte til Tallinn fra København på de valgte datoer, derfor kan vi ikke rigtig fremvise nogen konkurrence på ruten København-Tallinn.

De billigste flybilletter til Tallinn fra København, fandt vi hos MrJet.dk, hvor flybilletten til Tallinn med Estonian Air koster 1.453 kr.

Hos Travelstart.dk, den næst billigste udbyder, fandt vi flybilletterne til Tallin til en pris på 1.507 kr. Altså er der 54 kr. at spare ved at købe flybilletten til Tallinn med Estonian Air hos MrJet.dk fremfor Travelstart.dk.

Vælger I nogle af de andre udbydere i markedet bliver prisforskellen større omend mange af udbyderne ligger ret tæt på.

Billige Flybilleter til Riga

Vi er nået til vores næstsidste europæiske by i denne omgang, og har her til morgen fundet billige flybilletter til Riga. Flybilletterne til Riga er med udrejse den 26. november og hjemrejse den 29. november.

Herunder har vi de to billigste udbydere af flybilletter til Riga. De to flybilletter til Riga følges op af et par kommentarer.

Billige Flybilletter til Riga
Travelstart.dk
Pris: 1.002 kr.
Rejsetid: 1:20 t./1:30 t.
Flyselskab: Air Baltic

GoLeif.dk
Pris: 1.007 kr.
Rejsetid: 1:20 t./1:30 t.
Flyselskab: Air Baltic

Air Baltic er det eneste flyselskab der flyver direkte til Riga fra København, og derfor er der et begrænset udvalg af flybilletter. Når det er sagt skader den manglende konkurrence ikke rigtig priserne.

Den billigste flybillet til Riga fandt vi hos Travelstart.dk, hvor flybilletten til Riga koster 1.002 kr. Foretrækker i, af gud hvilken grund, at bestille flybilletten hos GoLeif.dk, må I påregne at betale en rund femmer mere.

Der er rigtig mange udbydere der tilbyder flybilletten til Riga lidt dyrere end de to ovenstående, så der skulle være rig mulighed for at finde billige flybilletter til Riga.

mandag den 7. september 2009

Billige Flybilletter Prag

Vi mangler 3 byer før vi afslutter vores indlæg om billige flybilletter til europæiske storbyer. Udover dette indlæg om flybilletter til Prag, kommer vi også til at lave indlæg om flybilletter til Riga og Tallinn, før vi fortsætter udenfor Europa.

Flybilletterne til Prag er med udrejse den 26. november og hjemrejse den 29. november. Nedenstående viser vi to direkte flybilletter til Prag, og følger op med et par kommentarer til flybilletterne.

Billige Flybilletter Prag
Supersaver.dk
Pris: 674 kr.
Rejsetid: 1:15 t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Travelstart.dk
Pris: 1.631 kr.
Rejsetid: 1:15 t.
Flyselskab: CSA Czech Airlines

Den suværent billigste flybillet til Prag fandt vi hos Supersaver.dk, hvor flybilletten til Prag med Cimber Sterling koster 674 kr.

Alternativet til Cimber Sterling er en flybillet til Prag med Czech Airlines, som kan købes billigst hos Travelstart.dk til 1.631 kr.

Vi har ingen præferencer for de to flyselskaber, og vores anbefaling er naturligvis at købe den næsten 1.000 kr. billigere flybillet til Prag med Cimber Sterling hos Supersaver.dk.

Billige Flybilletter til Madrid

Vi fortsætter vores europæiske tour, hvor vi de seneste tre indlæg har skrevet om flybilletter til Lissabon, Dublin og Budapest. Her til morgen har vi fundet de billigste flybilletter til Madrid, en by vi i øvrigt selv skal til om 3 uger.

Flybilletterne til Madrid er med udrejse den 26. november og hjemrejse den 29. november. Nedenstående viser vi to direkte flybilletter til Madrid som vi efterfølgende kommer med et par korte kommentarer til.

Billige Flybilletter til Madrid
Travelstart.dk
Pris: 1.126 kr.
Rejsetid: 3:20 t./3:10 t.
Flyselskab: SAS

SAS.dk
Pris:1.142 kr.
Rejsetid: 3:20 t./3:10 t.
Flyselskab: SAS

Det eneste flyselskab der flyver direkte til Madrid er åbent bart SAS/Spanair, så der er ikke voldsomt mange alternativer med mindre I har lyst til at mellemlande på vejen til Madrid.

Den billigste flybillet til Madrid fandt vi hos Travelstart.dk, hvor flybilletten til Madrid med SAS koster 1.126 kr. Det er 16. kr. billigere end flybilletten til Madrid med SAS kan købes på SAS egen hjemmeside, altså er prisforskellen ikke rigtig værd at tale om.

Udover de to nævnte udbydere, ligger der rigtig mange andre udbydere og tilbyder flybilletten til Madrid til stort set samme pris, så der skulle være rig mulighed for at bestille flybilletten til Madrid for ca. 1.100 kr.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Madrid.

God tur til Madrid - vi glæder os i hvert fald:-)

søndag den 6. september 2009

Flybilletter til Lissabon

Vi fortsætter vores rundtur til europæiske storbyer, hvor vi blandt andet har fundet billige flybilletter til Dublin, Budapest og Bruxelles. Her til eftermiddag har vi brugt tiden på at finde flybilletter til Lissabon.

Flybilletterne til Lissabon er med udrejse den 26. november og hjemrejse den 29. november. Nedenstående viser vi de billigste og mest interessante flybilletter til Lissabon, og følger op med et par kommentarer til flybilletterne.

Flybilletter til Lissabon
Travelstart.dk
Pris: 1.419 kr.
Mellemlanding: 1 Bruxelles
Rejsetid: 7:40 t./8:10 t.
Flyselskab: SN Brussels Airlines

FlyTAP.com
Pris: 1.979 kr.
Mellemlanding: Direkte
Rejsetid: 3:45 t.
Flyselskab: TAP Portugal

Den billigste flybillet til Lissabon fandt vi hos Travelstart.dk, hvor flybilletten til Lissabon med SN Brussels Airlines koster 1.419 kr. Flybilletten til Lissabon med Brussels Airlines indebærer en mellemlanding i Bruxelles, som gør at rejsetiden er ca. 8 timer hver vej.

Den billigste direkte flybillet til Lissabon fandt vi hos FlyTAP, hvor den direkte flybillet til Lissabon koster 1.979 kr. Den direkte flybillet til Lissabon hos TAP er godt nok 560 kr. dyrere, men omvendt er rejsetiden 8-9 timer kortere.

Vi ville helt klart betale 560 kr. ekstra for at undgå mellemlanding og samtidig bruge meget kortere tid på transporten. Når nu Lissabon ligger så tæt på, er det lidt ærgeligt at bruge unødvendig lang rejsetid.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Lissabon.

lørdag den 5. september 2009

Billige Flybilletter Dublin

Vi fortsætter med at finde billige flybilletter til europæiske storbyer, og har tidligere fundet flybilletter til Paris, Rom, Bruxelles, Amsterdam, Barcelona og Budapest.

Her til morgen har vi fundet flybilletter til Dublin med udrejse den 26. november og hjemrejse den 29. november. Nedenstående vi de to mest interessante flybilletter til Dublin og følger dem op med et par kommentarer.

Billige Flybilletter Dublin
Travelstart.dk
Pris: 1.130 kr.
Rejsetid: 2:15 t.
Flyselskab: SAS

SAS.dk
Pris: 1.193 kr.
Rejsetid: 2:15 t.
Flyselskab: SAS

SAS er det eneste flyselskab der flyver direkte til Dublin på de valgte rejsedatoer. Den billigste flybillet til Dublin med SAS fandt vi hos Travelstart.dk, hvor flybilletten til Dublin koster 1.130 kr. Altså er flybilletten med SAS 63 kr. billigere hos Travelstart.dk end den er hos SAS selv.

Har I mulighed for at rejse dagen efter, både ud og hjem, kan flybilletten til Dublin købes for 675 kr. hos Norwegian. Norwegian flyver til og fra Dublin mandag, onsdag og fredag.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Dublin.

Flybilletter til Budapest, Ungarn

Vi fortsætter vores runde i Europa, hvor vi er ved at finde billige flybilletter til de mest interessante storbyer. Indtil videre har vi fundet billige flybilletter til Paris, Rom, Bruxelles, Amsterdam og Barcelona. I dag har vi så fundet billige flybilletter til Budapest, en by som vi ikke tidligere har beskæftiget os med.

Flybilletterne til Budapest, Ungarn er med udrejse den 26. november og hjemrejse den 29. november. Nedenstående viser vi hvor I kan finde de billigste flybilletter til Budapest Ferihegy, og efterfølgende kommenterer vi kort på flybilletterne.

Billige Flybilletter Budapest, Ungarn
Supersaver.dk
Pris: 539 kr.
Rejsetid: 1:55 t.
Flyselskab: Malev

Opodo.dk
Pris: 539 kr.
Rejsetid: 1:55 t.
Flyselskab: Malev

Travellink.dk
Pris: 539 kr.
Rejsetid: 1:55 t.
Flyselskab: Malev

Vi har tre udbydere der tilbyder en direkte flybillet til Budapest Ferihegy til 539 kr. med Malev. Der er mange udbydere der ligger nogle få kroner dyrere, så der skulle være rig mulighed for at få en billig flybillet til Budapest.

På de valgte rejsedatoer er der ikke umiddelbart nogle alternativer til Malev, men Norwegian flyver til og fra Budapest mandag, onsdag og fredag. En flybillet til Budapest for 539 kr. synes vi er yderst rimelig, så i dette tilfælde skader den manglende konkurrence ikke.

Læs mere om Budapest.

fredag den 4. september 2009

Flybilletter Barcelona i November

Vi fortsætter vores europæiske rundtur med at finde billige flybilletter til Barcelona. Som det var tilfældet med flybilletterne til Paris, Rom, Bruxelles og Amsterdam, er flybilletterne til Barcelona med udrejse den 26. november og hjemrejse den 29. november.

Nedenstående viser vi de 2 mest interessante flybilletter til Barcelona fra København, som vi efterfølgende knytter nogle korte kommentarer til.

Flybilletter Barcelona i November
Supersaver.dk
Pris: 960 kr.
Rejsetid: 2:55 t.
Flyselskab: Norwegian

Travelstart.dk
Pris: 1.127 kr.
Rejsetid: 2:45 t.
Flyselskab: SAS

Supersaver.dk tilbyder den billigste flybillet til Barcelona. Her koster flybilletten til Barcelona med Norwegian 960 kr., hvilket vi synes er yderst rimeligt for en flybillet til Barcelona.

Foretrækker I at flyve med SAS fremfor Norwegian, tilbyder Travelstart.dk den billigste flybillet til Barcelona med SAS for 1.127 kr. Det synes vi egentlig også er en meget fair pris for en flybillet til Barcelona.

Hvilken flybillet I vælger til Barcelona er op til jer, vi har bare gjort det overskueligt at vælge den billigste flybillet til Barcelona med jeres foretrukne flyselskab.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Barcelona.

Billige Flybilletter til Amsterdam

Vi fortsætter med at finde billige flybilletter til nogle af Europas mest interessante storbyer. Således at vi de seneste dage fundet billige flybilletter til Paris, Rom og Bruxelles. Vi fortsætter turen rundt i Europa og har i dag fundet billige flybilletter til Amsterdam.

Flybilletterne til Amsterdam er med udrejse den 26. november og hjemrejse den 29. november. Nedenstående viser vi 3 interessante flybilletter til Amsterdam, som vi efterfølgende knytter nogle kommentarer til.

Billige Flybilletter til Amsterdam
Supersaver.dk
Pris: 901 kr.
Rejsetid: 1:30 t.
Flyselskab: Norwegian

KilroyTravels.dk
Pris: 983 kr.
Rejsetid: 1:30 t.
Flyselskab: KLM

Travelstart.dk
Pris: 1.124 kr.
Rejsetid: 1:30 t.
Flyselskab: SAS

Den billigste flybillet til Amsterdam fandt vi hos Supersaver, hvor flybilletten til Amsterdam koster 901 kr. Der flyves med lavprisselskabet Norwegian og turen tager 1:30 timer.

Ønsker I at flyve med KLM til Amsterdam, kan flybilletten til Amsterdam med KLM købes billigst hos KilroyTravels.dk for 983 kr.

Det sidste alternativ er SAS, som der stadigvæk er nogle der har en præference for, inklusive os selv. Den billigste flybillet til Amsterdam med SAS fandt vi hos Travelstart.dk, hvor flybilletten koster 1.124 kr.

Hvorvidt I foretrækker den ene eller anden flybillet til Amsterdam, vil vi lade være op til jer. Vi har blot vist hvor I kan finde de billigste flybilletter til Amsterdam med hhv. Norwegian, KLM og SAS.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Amsterdam.

torsdag den 3. september 2009

Billige Flybilletter Bruxelles

Efter at have skrevet om flybilletter til Paris og Rom de seneste 24 timer, fortsætter vi med flybilletter til Bruxelles, hvor der også skulle være mulighed for at juleshoppe.

Flybilletterne til Bruxelles er med udrejse den 26. november og hjemrejse den 29. november. Vi viser kun direkte flybilletter til Bruxelles og efter at have vist de billigste flybilletter til Bruxelles, kommenterer vi flybilletterne.

Billige Flybilletter Bruxelles
Travelstart.dk
Pris: 898 kr.
Rejsetid: 1:40 t.
Flyselskab: Malmø Aviation

Rejsefeber.dk
Pris: 993 kr.
Rejsetid: 1:40 t.
Flyselskab: SN Brussels Airlines

Travelstart.dk
Pris: 1.132 kr.
Rejsetid: 1:35 t.
Flyselskab: SAS

Travelstart.dk tilbyder den billigste flybillet til Bruxelles. Den billigste flybillet til Bruxelles er med Malmø Aviation og koster 898 kr., hvilket vi synes er meget fornuftigt for en flybillet til Bruxelles.

Udover at tilbyde den billigste flybillet til Bruxelles i det hele taget, tilbyder Travelstart også den billigste flybillet til Bruxelles med SAS. Prisen for flybilletten til Bruxelles med SAS er 1.132 kr., hvilket er 234 kr. dyrere end flybilletten med Malmø Aviation.

I mellem de to flybilletter, tilbyder Rejsefeber.dk en flybillet til Bruxelles med SN Brussels Airlines til 993 kr. - altså en hundredebassse dyrere end den billigste flybillet til Bruxelles.

Vi kender ikke Malmø Aviation særlig godt, men de tilbyder den billigste flybillet til Bruxelles, og derfor har vi lyst til at lære dem lidt bedre at kende.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Bruxelles.

Flybilletter til Rom i November

Vi er ved at være tilbage i skrivemode og håber at vi kan holde kadencen over de kommende efterårs- og vintermåneder. Derfor håber vi meget at vi kommer rundt om en masse nye og "gamle" destinationer.

Her fortsætter vi i hvert fald med en gammel kending, nemlig, billige flybilletter til Rom. Flybilletterne til Rom, er som dagens tidligere til Paris, med udrejse den 26. november og hjemrejse den 29. november - altså skulle der være mulighed for lidt juleshopping i Rom.

Nedenstående viser vi de billigste flybilletter til Rom og kommenterer efterfølgende på flybilletterne.

Billige Flybilletter Rom
Norwegian.com
Pris: 1.405 kr.
Rejsetid: 2:30 t.
Flyselskab: Norwegian

Travelstart.dk
Pris: 1.504 kr.
Rejsetid: 2:35 t.
Flyselskab: SAS

Der er ikke den store prisforskel på de valgte flybilletter til Rom med hhv. Norwegian og SAS, præcis 99 kr.

Den billigste flybillet til Rom var dog Norwegians som koster 1.405 kr., mens flybilletten med SAS hos Travelstart koster 1.504 kr.

Vi synes ikke at 99 kr. er den store forskel, og på trods af at der ikke er den store forskel i komfort, service og kvalitet på de to flyselskabers europæsike ruter, har vi alligevel en svag præference for SAS. Derfor ville vi vælge SAS, men kigger vi udelukkende på pris, så er Norwegian det oplagte valg.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Rom.

onsdag den 2. september 2009

Billige Flybilletter Paris

Vi nærmer os tiden vores man skal overveje hvor årets juleshopping skal foretages. Til jer der har lyst til at juleshoppe i Paris i slutningen af november, har vi fundet nogle billige flybilletter til Paris.

Flybilletterne til Paris er med udrejse den 26. november og hjemrejse den 29. november. Nedenstående viser vi de flybilletter til Paris med 3 forskellige flyselskaber og kommenterer derefter på de viste flybilletter.

Billige Flybilletter Paris
Supersaver.dk
Pris: 958 kr.
Rejsetid: 2:00 t.
Flyselskab: Norwegian

Skytours.com
Pris:1.200 kr.
Rejsetid: 2:00 t.
Flyselskab: Air France

Travelstart.dk
Pris: 1.209 kr.
Rejsetid: 1:55 t.
Flyselskab: SAS

Den billigste flybillet til Paris fandt vi hos Supersaver.dk, hvor flybilletten til Paris med Norwegian koster 958 kr. Norwegian er et klassisk lavprisselskab, men på korte flyvninger, som eksempelvis Paris, er der ikke den store forskel på Norwegian og andre mere traditionelle flyselskaber.

Som alternativ til den billigste flybillet til Paris, har vi valgt at vise de billigste flybilletter til Paris med hhv. Air France og SAS. Flybilletterne til Paris med de to selskaber er ca. 250 dyrere og kan findes hos hhv. SkyTours og Travelstart.

Flybilletter til Valetta, Malta

Vi har ikke tidligere brugt meget energi på at finde flybilletter til Valetta, Malta. Men i takt med at vi kender flere og flere der flytter til Malta, kommer vi nok ikke udenom at skulle til Malta i nær fremtid.

Derfor har vi undersøgt priserne på flybilletter til Valetta, Malta med udrejse den 7. november og hjemrejse den 14. november. Vi har ikke kunnet finde nogle direkte flybilletter, men hører meget gerne hvis I kender til nogle direkte flyvninger til Malta.

Flybilletter til Valetta, Malta
Rejsefeber.dk
Pris: 2.550 kr.
Mellemlanding: 1 (Zürich ud Frankfurt hjem)
Rejsetid: 5:15 t./5:25 t.
Flyselskab: Swiss

Normalt viser vi flere flybilletter, men i dette tilfælde har vi kun kunnet finde én interessant flybillet til Malta. Flybilletten til Malta med Swiss koster 2.550 kr. hos Rejsefeber.dk, alternativerne indebærer markant længere rejsetid til samme pris.

Læs mere om Malta.

tirsdag den 1. september 2009

Flybilletter Billund-London November

Efter vi tidligere i dag fandt billige flybilletter til London 3 største lufhavne fra København, har vi her til aften fundet de billigste flybilletter Billund-London. Fra Billund kan I flyve direkte til London Stansted, London Gatwick og London City Airport. Derfor har vi valgt at finde den billigste flybillet til de 3 lufthavne fra Billund.

Flybilletterne Billund-London er med afrejse den 19. november og hjemrejse den 22. november. Nedenstående viser vi de billigste flybilletter til London Stansted, London Gatwick og London City Airport. Efter at have vist de billigste flybilletter Billund-London, kommenterer vi kort på flybilletterne.

Flybilletter Billund-London Stansted i November
Ryanair.com
Pris: 394 kr.
Rejsetid: 1:35 t.
Flyselskab: Ryanair

Flybilletter Billund-London Gatwick i November
Seat24.dk
Pris: 805 kr.
Rejsetid: 1:40 t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Flybilletter Billund-London City Airport i November
Travelstart.dk
Pris: 1.468 kr.
Rejsetid: 1:45 t.
Flyselskab: British Airways

Den suværent billigste flybillet Billund-London fandt vi hos Ryanair, hvor flybilletten til London Stansted koster beskedne 294 kr.

Den billigste flybillet til London Gatwick fandt vi hos Seat24.dk, hvor flybilletten med Cimber Sterling koster 805 kr.

Til sidst fandt vi hos Travelstart.dk den billigste flybillet til London City Airport. Her koster flybilletten med British Airways 1.468 kr.

Vi var positivt over det store udvalg af direkte flybilletter Billund-London, og synes at i ovenstående har et rigtig godt og varieret udvalg af flybilletter til London fra Billund.

Flybilletter København-London November

Vi starter september med et indlæg om flybilletter København-London i november. Som vi gør hver måned finder vi de billigste flybilletter til de 3 store lufthavne i London, London Heathrow, London Stansted og London Gatwick.

Flybilletterne København-London er med udrejse den 19. november og hjemrejse den 22. november. Nedenstående viser vi de billigste flybilletter til de 3 lufthavne og kommenterer efterfølgende kort på flybilletterne København-London.

Flybilletter København-London Heathrow
SAS.dk
Pris: 1.194 kr.
Rejsetid: 2:00 t.
Flyselskab: SAS

Flybilletter København-London Stansted
Bravofly.com
Pris: 595 kr.
Rejsetid: 1:45 t.
Flyselskab: EasyJet

Flybilletter København-London Gatwick
Seat24.dk
Pris: 664 kr.
Rejsetid: 1:55 t.
Flyselskab: Cimber Sterling

Som sædvanlig er det dyrest at flyve til London Heatrow, hvor en flybillet med SAS koster 1.194 kr., hvilket skyldes at lufthavnen er den dyreste og mest centrale af de 3 lufthavne.

Den billigste flybillet til London fandt vi for én gangs skyld ikke hos EasyJet, men hos Bravofly.com, hvor en flybillet til London Stansted med EasyJet koster 595 kr.

Foretrækker i at flyve til London Gatwick, kan den billigste flybillet til Gatwick købes hos Seat24.dk, hvor flybilletten med Cimber Sterling koster 664 kr.

Vi har fundet de billigste flybilletter København-London på de valgte rejsedage i november, og nu håber vi bare at I får en fantastisk tur... andet kan næste ikke lade sig gøre, det er jo London.

Læs vores indlæg om billige flybilletter til London i oktober.