tirsdag den 21. april 2009

Cathay Pacific Det Bedste Flyselskab i 2009

Skytrax, der er specialiseret i at lave analyser for alle verdens flyselskaber, har netop offentliggjort listen med de 10 mest populære flyselskaber i 2009. Resultatet er fundet ved en rundspørge hos mere end 16 mio. flyrejsende med 95 forskellige nationaliteter.

Sidste års vinder, Singapore Airlines, er blevet overhalet af Cathay Pacific, der ligeledes opererer ud af Asien, men holder dog fast i en flot 2. plads.

Det interessante ved listen med de 10 bedste flyselskaber i 2009, er med europæiske øjne, at der ikke er et eneste europæisk flyselskab med på top 10 listen. Om det skyldes en ringe service hos de europæiske flyselskaber eller en generel brokke adfærd hos europæerne skal vi lade være usagt.

De bedste flyselskaber 2009 er:

1. Cathay Pacific

2. Singapore Airlines

3. Asiana Airlines

4. Qatar Airlines

5. Emirates

6. Qantas

7. Etihad Airways

8. Air New Zealand

9. Malaysia Airlines

10. Thai Airways

fredag den 17. april 2009

Flybilletter til Miami fra 3.003 kr.

Det er ved at være rigtig længe siden vi har skrevet om flybilletter til Miami og Florida, hvilket er en skam da vi elsker Miami og Florida. De tidligere år har vi typisk rejst til Miami i oktober og november. I år forsøger vi at rejse til Miami og Florida i september, om ikke andet så for at prøve det.

Læs vores Miami, Florida, Key West & New York rejsebeskrivelse fra november 2007.

Vi har valgt at undersøge priserne på flybilletter til Miami med udrejse d. 12. september og hjemrejse d. 26. september. Vi tilstræber at vise den billigste flybillet til Miami, men også den flybillet til Miami der giver den kortste rejsetid.

Flybilletter til Miami, Florida

GoLeif.dk
Pris: 3.003 kr.
Mellemlandinger ud: London Heathrow og Boston
Mellemlandinger hjem: Paris Charles de Gaulle
Rejsetid ud: 19:15 t.
Rejsetid hjem: 12:55 t.
Flyselskaber: American Airlines, British Airways og SAS

Vi fandt den billigste flybillet til Miami hos GoLeif.dk, hvor flybilletten til Miami med American Airlines koster 3.003 kr. Det er en fuldstændig vanvittig billige flybillet til Miami - vi kan ikke erindre at have set den til den pris tidligere.

Ved så lav en pris, plejer rejseplanen at være fuldstænding tosset, men det er ikke tilfældet her. Godt nok er rejsetiden på vej til Miami lidt lang, men til gengæld er hjemrejsen lynhurtig over Paris.

Det eneste minus ved denne flybillet til Miami, er at American Airlines ikke tilbyder lækre moderne fly, men servicen er rimelig, og helt ærlig transport til Miami for 3.000 kr.!

Supersaver.dk
Pris: 4.183 kr.
Mellemlandinger ud: Newark
Mellemlandinger hjem: Newark
Rejsetid ud: 17.03 t.
Rejsetid hjem: 14:55 t.
Flyselskab: Continental Airlines

Supersaver.dk tilbyder en flybillet til Miami med Continental til 4.183 kr. Flybilletten til Miami med Continental indebærer kun én mellemlanding hver vej, men den samlede rejsetid er den samme som den billigste flybillet til Miami hos GoLeif.dk.

Vi har en marginal præference for Continental Airlines fremfor AA, men det retfærdiggør på ingen måde en prisforskel på 1.000+ kr.

SAS.dk
Pris: 5.230
Mellemlandinger ud: Newark
Mellemlandinger hjem: Chicago
Rejsetid ud: 13:48 t.
Rejsetid hjem: 15:36 t.
Flyselskab: SAS

Den sidste flybillet vi har valgt at medtage, er en flybillet til Miami med SAS. Flybilletten til Miami med SAS er 2.000 kr. dyrere end flybilletten til Miami med AA og rejsetiden er stort set identisk.

Grunden til at vi har valgt at medtage SAS flybilletten til Miami, er at SAS har markant lækrere fly end de to ovenstående flyselskaber. Vi vil helst flyve med SAS til Miami, men vi er nok ikke villige til at betale 2.000 kr. mere for flybilletten til Miami med SAS.

Læs tidligere indlæg om flybilletter til Miami.

Bestil flybilletterne til Miami hos GoLeif.dk, Supersaver.dk el. SAS.dk.

onsdag den 15. april 2009

SAS Tester Mobil Boardingkort

Fra i dag og frem til 1 juli tester SAS boardingkort på mobiltelefonen, hvor du checker in vi og mobiltelefonen og får tilsendt dit boardingkort til mobiltelefonen. Det kan godt være at SAS er i krise på mange områder, men på dette område og i hele deres digitale univers, er de altså med fremme på beatet. På den digitale front kan de fleste lære af SAS - nu håber vi bare at SAS får styr på driften.

Det mobile boardingkort bliver testet på SAS ruterne fra København til Göteborg, Helsinki, London Heathrow, Oslo, Stavanger og Stockholm.

Vi håber det mobile boardingkort bliver en succes og glæder os til at afprøve det.

Læs meget mere det mobile boardingkort på sas.dk.

mandag den 6. april 2009

Billige Flybilletter til London i Juni

Efter en måned hvor vi, grundet heftig aktivitet på vores respektive job, ikke har fået skrevet indlæg, er vi nu tilbage på sporet. Vi starter med vores månedlige indlæg om flybilletter til London, hvor vi i dag har undersøgt priserne på flybilletter i juni.

Flybilletterne til London i juni er med udrejse d. 18. juni og hjemrejse 21. juni. Vi har valgt at vise de billigste flybilletter til de 3 store lufthavne i London.

Den billigste flybillet til London Stansted
EasyJet.com
Pris: 440 kr.
Rejsetid: 1:45 t.
Flyselskab: EasyJet

Som sædvanlig tilbyder EasyJet den billigste flybillet til London, således også i juni. EasyJet er 104 kr. billigere end Travelstart.dk der tilbyder en flybillet til London Gatwick med Cimber Air.

EasyJet er naturligvis også den billigste udbyder af flybilletter til London Stansted, og er markant billigere end alle andre udbydere. Komfort og service hos EasyJet er ikke noget at skrive hjem om, men når flybilletten til London kun koster 440. kr., kan vi godt klare en 2 timers flyvetid uden topservice.

Den billigste flybillet til London Gatwick
Travelstart.dk
Pris: 544 kr.
Rejsetid: 1:55/1:50 t.
Flyselskab: Cimber Air

Foretrækker I at flyve til London Gatwick, tilbyder Travelstart.dk den billigste flybillet. Flybilletten til London Gatwick er med Cimber Air, der har overtaget en del ruter fra Sterling, således også København-London Gatwick.

Den billigste flybillet til London Heathrow
SAS.dk
Pris: 1.188 kr.
Rejsetid: 2:00 t.
Flyselskab: SAS

Den billigste flybillet til London Heathrow fandt vi hos SAS. Her koster flybilletten til London 1.188 kr. Vi synes bestemt at det er en rimelig pris omend flybilletten er meget billigere med EasyJet til London Stansted.

Vi foretrækker at flyve til London Heathrow, men det skyldes udelukkende at det er den lufthavn med kortest transfer til det centrale London. Læs vores indlæg om flybilletter til London i maj, for flere informationer om transfer til og fra de 3 store lufthavne i London.

søndag den 5. april 2009

Restaurant Prémisse

Jeg havde den udsøgte fornøjelse at være blevet inviteret på Restaurant Prémisse i lørdags. Prémisse ligger i kælderen i Dronningens Tværgade 2 i det indre København, og restuaranten er indrettet herskabeligt-minimalistisk, hvis ellers der er noget der hedder det.

Vi fik champagne til at starte på, og valgte derefter menu og vinmenu, for at slutte af med lidt chokolade. Maden var lækker, men det var især Sandart serveret med morkler, ramsløg og perleløg der var hovedoplevelsen. Derudover var desserten der bl.a. bestod af rabarberis helt fantastik.

Den største oplevelse på Restaurant Prémisse, var uden tvivlen vinen. Vi fik 3 glas hvidvin, 2 glas rødhvin og 1 glas dessertvin. Alle 6 glas var en udsøgt fornøjelse, mine klar favoritter var dog 2004 Sauvignon Gris, Casa Marin, San Antonio Valley, Aconcagua, 2004 Chinon Blanc, Chateu de Coulaine, Loire, Frankrik og 2005 Reserve Pinot Noir, Yering Station Winery, Yarra Valley, Australien.

Alle glas passede utrolig godt til maden og 2005 Reserve Pinot Noir fra Yering Station Winery, var helt oustanding. Desværre er de fleste af vinstokkene gået til under skovbrandene i Australien, så det lader til at der går nogen tid, før vi igen får den fremragende vin fra Yering Station.

Servicen på Restaurant Prémisse var rigtig god. Christian Aarø Mortensen og hans team af tjenere, sørgede for på deres lidt pudsige facon, at gøre det til en hyggelig og sanserig aften.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale jer at ligge vejen forbi Restaurant Prémisse - det er en stor vinoplevelse, kombineret med god mad og service.

Læs mere og reserver bord på Restaurant Prémisse.