tirsdag den 27. januar 2009

Flybilletter til Zürich

Efter at have undersøgt flybilletter til Wien i Østrig, hopper vi her til aften til nabolandet Schweiz, hvor vi undersøger priserne på flybilletter til Zürich. Flybilletterne til Zürich er med udrejse d. 20. maj og hjemrejse d. 24. maj, således er der lagt op til at tilbringe en forlænget weekend i Zürich.

Vi fandt de billigste flybilletter til Zürich hos Travelstart.dk. Her koster flybilletten til Zürich med SAS 1.297 kr. Det synes vi er en yderst rimelig pris, der ikke engang kan findes på SAS egen hjemmeside. Foretrækker I at bestille flybilletten til Zürich med SAS på deres egen hjemmeside, koster flybilletten 1.374 kr.

Ønsker I et alternativ til SAS på flyvningerne til og fra Zürich, kan flybilletten til Zürich med Swiss købes for 1.512 kr. hos Sky-Tours.com.

Vores anbefaling er naturligvis at I bestiller den billigste flybillet til Zürich hos Travelstart.dk.

Læs tidligere indlæg om flybilletter til Zürich.

mandag den 26. januar 2009

Flybilletter til Wien

Her sidst på eftermiddagen har vi undersøgt priserne på flybilletter til Wien. Wien er helt klart en af de smukkeste byer vi har besøgt. Desværre har vi kun været i Wien om vinteren, men vi kunne godt tænke os at se Wien sidst på foråret. Derfor har vi fundet nogle billige flybilletter til Wien med udrejse d. 20. maj og hjemrejse d. 24. maj.

Den billigste flybillet til Wien fandt vi hos Travelstart.dk, hvor en direkte flybillet til Wien med Austrian Airlines koster 1.448 kr. Vi synes at prisen for flybilletten til Wien med Austrian Airlines er yderst rimelig. Der er en del andre udbydere der tilbyder tilsvarende flybillet til Wien en anelse dyrere end Travelstart.dk. Blandt andet tilbyder Supersaver.dk flybilletten til Wien med Austrian Airlines for 1.459 kr.

Vi har ledt efter alternativer til Austrian Airlines, men har ikke fundet nogen. Hos SAS koster en flybillet til Wien 8.800 kr., hvilket naturligvis er helt tosset.

Vores anbefaling er derfor, at I skal bestille flybilletten til Wien med Austrian Airlines hos Travelstart.dk.

Læs tidligere indlæg om flybilletter til Wien.

torsdag den 22. januar 2009

Flybilletter til Færøerne

Som sidste destination i Norden, undersøger vi her til aften priserne på flybilletter til Færøerne. Flybilletterne til Færøerne (linker til færøsk turistsite der roder lidt) er med udrejse d. 25. juni og hjemrejse d. 28. juni, således får I mulighed for at finde de billigste flybilletter til en forlænget weekend på Færøerne.

Den billigste flybillet til Færøerne fandt vi hos Supersaver.dk. Her koster en flybillet til Færøerne 2.082 kr. med Atlantic Airways. Da der ikke er nogle alternativer til Atlantic Airways på flybilletterne til Færøerne, har vi valgt ikke at medtage nogle alternativer til den billigste flybillet til Færøerne hos Supersaver.dk.

Det er dog interessant at notere sig at den tilsvarende flybillet til Færøerne kan købes hos Atlantic Airways selv for 2.204 kr. Altså er flybilletten hos Atlantic Airways 122 dyrere end hvis den bliver købt hos Supersaver.dk.

Læs tidligere indlæg om flybilletter til Færøerne.

Billige Flybilletter til Island

Efter at have undersøgt priserne på flybilletter til Stockholm, Oslo og Helsinki, forsætter vi med vores Nordiske rundtur. Her til morgen har vi fundet de billigste flybilletter til Island (Reykjavik). Flybilletterne til Island er med udrejse d. 25. juni og hjemrejse d. 28. juni.

Det skulle være rigtig billigt at opholde sig på Island i øjeblikket, omvendt har vi hørt at flybilletterne til Island er blevet markant dyrere end tidligere. Vi er spændte på om det er korrekt.

Vi har fundet den billigste flybillet til Island hos IcelandExpress, hvor flybilletten til Island koster 1.632 kr. Det synes vi bestemt ikke er dyrt for en flybillet til Island, det er trods alt en relativt lang flyvning.

Alternativet til IcelandExpress, har vi fundet hos Travelstart.dk, hvor en flybillet til Island med Iceland Air koster 1.694 kr. Prisforskellen på de to flybilletter til Island er nærmest ubetydelig, og vi vil rent faktisk anbefale jer at bestille flybilletten til Island hos Travelstart.dk. Det skyldes at afrejsetiderne med Iceland Air er meget bedre, og giver jer en længere rejse.

Vi har fået afkræftet at flybilletterne til Island skulle være blevet meget dyre, tvært imod må vi sige at det virkelig er lykkedes at finde nogle billige flybilletter til Island.

Læs tidligere indlæg om flybilletter til Island.

onsdag den 21. januar 2009

Billige Flybilletter til Helsinki

I vores tur rundt i Skandinavien er vi nu kommet til Helsinki. Formålet med vores indlæg er at finde nogle gode og billige flybilletter til Helsinki. Flybilletterne til Helsinki er med udrejse d. 25. juni og hjemrejse d. 28. juni, således er der lagt op til en forlænget weekend i Helsinki.

Læs tidligere indlæg om flybilletter til Helsinki.

Den billigste flybillet til Helsinki fandt vi hos Supersaver.dk, hvor flybilletten til Helsinki med Finnair koster 1.147 kr. Finnair har den seneste tid positioneret sig stærkt i Danmark, ved at sælge rigtigt billige flybilletter til Asien. Hvad vi ved af, er Finnair en godt flyselskab med en relativt ny flyflåde, så vi mener bestemt at en flybillet til Helsinki med Finnair lyder fornuftigt.

Som alternativ til Finnair, har vi valgt en flybillet til Helsinki med SAS. Hos SAS kan flybilletten til Helsinki bestilles for 1.348 kr., hvilket er 200 kr. dyrere end flybilletten med Finnair hos Supersaver.dk.

Vi synes ikke umiddelbart at der er nogen årsag til at betale 200 kr. mere for en flybillet til Helsinki med SAS. Det skal nævnes at SAS har flere afgange end Finnair, og dermed har I større udvalg i ud- og hjemrejse tidspunkter.

Læs tidligere indlæg om flybilletter til Helsinki.

mandag den 19. januar 2009

Billige Flybilletter til Oslo

I seneste indlæg fandt vi billige flybilletter til Stockholm og her sidst på eftermiddagen har vi fundet de billigste flybilletter til Oslo. Flybilletterne til Oslo har samme rejsedatoer som flybilletterne til Stockholm, på den måde har vi mulighed for at sammenligne priserne på flybilletter til de Skandinaviske hovedstæder.

De billige flybilletter til Oslo er med udrejse d. 25. juni og hjemrejse d. 28. juni. Så flybilletterne til Oslo, og de andre Skandinaviske hovedstæder, er fundet med tanke på at holde en forlænget weekend. Vi kender ikke voldsomt meget til Oslo, men har primært hørt gode ting om byen, hvis havnefront efter sigende skulle have udviklet sig voldsomt de seneste år.

Den billigste flybillet til Oslo, fandt vi hos Norwegian, hvor flybilletten til Oslo koster 733 kr. Vi har efterhånden skrevet hvad vi skulle omkring Norwegian, men vi må anerkende at de er billige. Da de både tilbyder den billigste flybillet til Oslo og Stockholm.

Alternativet Norwegian, er en flybillet til Oslo med SAS. Flybilletten til Oslo med SAS købes billigst hos Travelstart.dk, hvor flybilletten koster 870 kr. Flybilletten til Oslo med SAS kan naturligvis også købes på SAS egen hjemmeside, men her koster den billigste flybillet til Oslo 927 kr.

Prisforskellen på de to flybilletter til Oslo er ikke voldsom, og det er egentlig op til jeres præferencer at afgøre om en flybillet til Oslo med SAS er 137 kr. mere værd end en flybillet til Oslo med Norwegian.

Sammenligner vi priserne med flybilletterne til Stockholm, er Norwegians flybillet til Oslo 237 kr. dyrere end flybilletten til Stockholm. Den billigste flybillet til Stockholm med SAS koster 865 kr. og er dermed beskedne 5 kr. billigere end flybilletten til Oslo.

Læs tidligere indlæg om flybilletter til Oslo og om billige flybilletter til Stockholm.

lørdag den 17. januar 2009

Billige Flybilletter til Stockholm

Det er efterhånden længe siden vi har skrevet om flybilletterne til byer i vores nordiske nabolande. Derfor har vi kigget lidt på flybilletter til Stockholm i slutningen af juni. Lad os bare afsløre at vi har fundet nogle meget billige flybilletter til Stockholm. De beskrevne flybilletter til Stockholm er med udrejse d. 25 juni og hjemrejse d. 28. juni.

Den billigste flybillet til Stockholm hos Supersaver.dk, hvor flybilletten med Norwegian koster 496 kr. Vi har tidligere skrevet lidet flatterende om Norwegian, og de holdninger har vi stadigvæk, men flybilletten til Stockholm med Norwegian er stadigvæk meget billig.

Som alternativ til den billigste flybillet til Stockholm med Norwegian, har vi valgt en flybillet til Stockholm med SAS. Den billigste flybillet til Stockholm med SAS, kan købes hos GoLeif.dk, hvor flybilletten til Stockholm koster 865 kr.

Flybilletten til Stockholm med SAS er altså små 400 kr. dyrere end flybilletten til Stockholm med Norwegian. Vi kommer ikke udenom at anbefale jer at bestille den billigste flybillet til Stockholm med Norwegian hos Supersaver.dk, vores holdning til Norwegian til trods.

Læs tidligere indlæg om flybilletter til Stockholm.

torsdag den 15. januar 2009

Flybilletter til Malaga i Maj

Vi har efterhånden skrevet det mange gange på denne blog, men vi er vilde med Spanien og især Sydspanien. Derfor har vi undersøgt priserne på flybilletter til Malaga i Sydspanien. Flybilletterne til Malaga er med udrejse d. 9. maj og hjemrejse d. 17. maj. Der er længe siden vi har undersøgt priserne på flybilletter til Malaga, og vi er derfor meget spændte på prisniveauet.

Den billigste flybillet til Malaga fandt vi hos Transavia.com til 1.532 kr. (205,56€). Flybilletten til Malaga med Transavia er direkte og vi synes at 1.532 kr. for en flybillet til Malaga er meget rimelig. Vi kender ikke Transavia særlig godt, men det er en relativt kort flyvetur, og bare vi kommer hurtigt frem til Malaga, er vi glade.

Alternativet til Transavia fandt vi hos Supersaver.dk, der tilbyder en direkte flybillet til Malaga med Spanair/SAS på udrejsen og Cimber Sterling hjem. Flybilletten til Malaga hos Supersaver.dk koster 2.173 kr., hvilekt er 641 kr. dyrere end Transavia.

Vi ville absolut vælge den billigste flybillet til Malaga med Transavia, da vi ikke rigtig ser nogen grund til at betale de 641 kr. ekstra for at flyve med Spanair og Cimber Sterling. Det er en kort flyrejse og komforten er efter hvad vi ved ikke fantastisk hos nogle af de nævnet flyselskaber.

Senst vi undersøgte priserne på flybilletter til Malaga, kostede den billigste direkte flybillet til Malaga med Sterling 2.416 kr. Altså er flybilletten til Malaga med Transavia små 1.000 kr. billigere end ved seneste undersøgelse.

mandag den 12. januar 2009

Flybilletter til Paris i Maj

Vi har ikke, som tidligere, en fast plan for hvilke destinationer vi kommer til at skrive om i den kommende tid. Det bliver derfor lidt impulsivt og kommer til at variere meget fra dag til dag, men det gør jo kun det hele sjovere, mere dynamisk og uforudsigeligt.

I dag havde vi lyst til at skrive om flybilletter til Paris, den evigt romantiske franske hovedstad. Flybilletterne til Paris er med udrejse d. 6. maj og hjemrejse d. 10. maj. Årsagen til at vi har valgt flybilletter til Paris i starten af maj, er at vi forventer at vejret er godt og dejlig forsommeragtigt på det tidspunkt.

Den billigste flybillet til Paris på de valgte rejsedatoer, har vi fundet hos Supersaver.dk, der tilbyder en flybillet til Paris Orly med Norwegian til 774 kr. Transporttiden til Paris centrum fra Paris Orly er kun 25 min., så på trods af at det er Norwegian, er det nok ikke så tosset at flyve med Norwegian til Paris Orly.

Skulle i have en præference for at flyve med SAS eller at ankomme i Charles de Gaulle lufthavnen, kan den billigste flybillet til Paris med SAS til Charles de Gaulle købes hos Travelstart.dk. Flybilletten til Paris hos Travelstart.dk koster 1.313 kr., hvilket vi synes er rimeligt nok for en direkte flybillet til Paris.

Vi foretrækker helt klart at flyve med SAS frem for Norwegian, der er dog 2 gode grunde til at vælge flybilletten til Paris med Norwegian. 1) flybilletten til Paris med Norwegian er ca. 550 kr. billigere og 2) rejsetiden til centrum fra Paris Orly lader til at være 20 minutter kortere end fra Paris Charles de Gaulle.

Vi har fundet de to mest interessante flybilletter til Paris, nu er det op til jer at vælge hvilken flybillet til Paris der passer jer bedst. Uanset jeres valg, ønskes I en rigtig dejlig tur til Paris!

Læs tidligere indlæg om flybilletter til Paris.

lørdag den 10. januar 2009

Supersaver - Flybillet til Barcelona 1.079 kr.

Her til aften har vi besluttet os for at gennemgå og finde de bedste flybillet tilbud på et par af vores foretrukne flybillet websites. Vi starter med vores helt klare favorit flybillet website, Supersaver.dk. Supersaver er meget ofte det billigste sted at købe flybilletter. Da Supersaver.dk samtidig er meget overskueligt og bestillingsprocessen er hurtig og intuitiv, er Supersaver.dk ofte vores første valg når der skal bestilles flybilletter.

Hos Supersaver fandt vi i dag flybilletter til Barcelona for kun 1.079 kr. med Spanair. Flybilletter til Barcelona hos Supersaver med Spanair, er med udrejse d. 18. februar og hjemrejse d. 25. februar.

Vi har tidligere skrevet en længere anmeldelse af Supersavers fortræffeligheder. I kan læse meget mere om årsagerne til at vi synes godt om Supersaver.dk i vores "Supersaver - det fungerer!" indlæg fra 3. juli 2008.

Super Billige Flybilletter til New York i Maj

Vi er efterhånden ved at være tilbage med daglige indlæg her på Billige Flybilletter. Senest undersøgte vi priserne på flybilletter til Tokyo, og i dag har vi fundet billige flybilletter til New York City, en anden af verdens mest interessante storbyer.

Flybilletterne til New York er med udrejse d. 8. maj og hjemrejse d. 16. maj (ankomst i København d. 17. maj), og lad os bare slå fast med det samme, vi har fundet nogle rigtigt billige flybilletter til New York.

Vi har fundet de billigste flybilletter til New York hos Travelstart.dk, der tilbyder flybilletten til New York for kun 2.706 kr. Flybilletten til New York hos Travelstart.dk er med KLM over Amsterdam Schiphol begge veje. Rejsetiden er, trods mellemlandingen i Amsterdam utrolig fornuftige, og en flybillet til New York for kun 2.706 kr er ikke set længe.

Vi har fundet to direkte flybilletter til New York. Den første og billigste direkte flybillet til New York er med Continental Airlines - flybilletten kan købes hos Supersaver.dk for 4.217 kr. Den anden direkte flybillet til New York er med SAS, kan bestilles på SAS.dk for 4.339 kr.

En flybillet til New York for kun 2.706 kr., det er virkelig billigt, og vi vil helt klart anbefale jer at købe den billigste flybillet til New York med KLM hos Travelstart.dk. Er det vigtigt for jer at flyve direkte til New York, vil vi anbefale jer at købe flybilletten til New York med SAS. Godt nok er Continental Airlines flybilletten til New York lidt billigere, men komforten hos SAS er bare markant bedre. Derfor synes vi det er en god idé at bruge de 100 kr. ekstra pr. flybillet til New York.

Læs tidligere indlæg om flybilletter til New York.

torsdag den 8. januar 2009

Flybilletter til Tokyo i Juni

Efter at have lavet to indlæg der primært handler om at rejse ud i verdenen og gamble, skifter vi emne nu, og skriver om flybilletter til Tokyo. Det er længe siden vi har skrevet om flybilletter til Tokyo, og vi vil gerne snart tilbage til Tokyo.

Vi har kigget på flybilletter til Tokyo med udrejse d. 5. juni og hjemrejse d. 14. juni (ankomst i Danmark d. 15. juni.).

Vi fandt den billigste flybillet til Tokyo hos Supersaver.dk, hvor flybilletten til Tokyo koster 5.354 kr. Flybilletten til Tokyo hos Supersaver.dk, er med KLM over Amsterdam Schiphol ud og med Air France over Paris de Gaulle hjem. Både rejsetider og pris er meget udemærket for denne flybillet til Tokyo.

Den hurtigste flybillet til Tokyo kan købes hos SAS.dk for 7.559 kr. på Economy - Fixed. Ønsker I at flyve til Tokyo på Business Class med SAS koster flybilletten til Tokyo 25.579 kr. SAS flyver direkte til Tokyo fra København. Rejsetiden er ca. 11 timer hver vej og komforten er rigtig fornuftig.

Flybilletten til Tokyo med SAS er ca. 2.200 kr. dyrere end flybilletten til Tokyo med KLM/Air France. Rejsetiden med SAS er meget kortere end med KLM/Air France og da komforten er noget varierende hos KLM/Air France, vælger vi altså at købe flybilletten til Tokyo hos SAS. 2.200 kr. besparelse pr. flybillet til Tokyo og er mange penge, og vi vil helt klart anbefale de fleste at bestille den billigste flybillet til Tokyo med KLM/Air France hos Supersaver.dk.

Læs tidligere indlæg om flybilletter til Tokyo.

Flybilletter til Las Vegas i Maj

Vi følger lige den ene pokerindlæg op med et nyt. Efter vi har tjent en masse penge i Poker Irish Open i Dublin i April, går turen til Las Vegas i Maj. Vi er en snes drenge der har aftalt at tage afsted til Las Vegas i maj, og derfor har vi lige undersøgt priserne på flybilletter til Las Vegas i maj.

Planen er at vi flyver til Las Vegas d. 8. maj og flyver tilbage til København d. 17. maj, med hjemkomst i København d. 18. maj. I vores søgning fandt vi nogle interessante flybilletter til Las Vegas, hvoraf vi lige nævner de mest interessante.

Den billigste flybillet til Las Vegas på de valgte datoer i maj, fandt vi hos Travellink.dk, hvor flybilletten til Las Vegas koster 4.241 kr. Flybilletten hos Travellink.dk går over London Gatwick på vejen ud og over Paris Charles De Gaulle på Vejen ud. De lange flyvninger foregår med Delta Airlines, mens de korte er med Cimber Air og SAS.

Flybilletten til Las Vegas hos Travellink.dk, har en fornuftig rejsetid og prisen på flybilletten til Las Vegas er rigtig god. Vores problem er, at vi helst ikke vil flyve med Delta Airlines, vi synes simpelthen kvaliteten af flyene er for ringe.

Derfor har vi valgt at bestille flybilletten til Las Vegas i maj direkte på SAS.dk. Her betaler vi godt nok 5.877 kr. for en flybillet til Las Vegas, men komforten er markant bedre og rejsetiden er også 4-5 timer kortere hver vej. Nuvel, en prisforskel på 1.600 kr. er meget på en flybillet til Las Vegas, men vi synes det er det hele værd.

Shuffle up and deal, Las Vegas here we come!!!

Læs tidligere indlæg om flybilletter til Las Vegas.

onsdag den 7. januar 2009

Flybilletter til Dublin i Påsken

Vi er et par drenge der flyver til Dublin i Påsken for at deltage i Poker Irish Open. Pokerturneringen som den mest traditionsrige på europæisk jord, er kendt for et stærkt felt, store præmiepenge samt en fantastisk atmosfære. Turneringen Irish Open løber af staben fra d. 9.-13. april 2009. Da vi gerne vil være udhvilet til turneringen og naturligvis er at finde på finalebordet d. 13. april, har vi bestilt flybilletter til Dublin med udrejse d. 8. april og hjemrejse d. 14. april.

Flybilletterne til Dublin med SAS købte vi Travelstart.dk, hvor flybilletten til Dublin på de valgte rejsedatoer koster 1.355 kr. Hos Supersaver kan flybilletten til Dublin med SAS købes for 1.365 kr., mens flybilletten til Dublin hos SAS selv koster 1.422 kr.

Læs meget mere om Poker Irish Open.

Vi ses i Dublin i Påsken!

søndag den 4. januar 2009

1½-Værelses Andelsbolig i Nordvest til Salg

En af vores nærmeste har en lækker og billig 1½-værelses andelsbolig til salg i København NV. Vi synes det er en fornuftig pris, og vil naturligvis meget gerne hjælpe, den unge smukke dame, med at sælge andelsboligen i København NV, og derfor lige lidt reklameplads her.

1½ værelses lejlighed i rolig del af Københavns Nordvestkvarter.

Boligen har entre, stue med fransk altan, lyst badeværelse og ældre men pænt køkken. Den ligger på en stille vej. Ejendommen fik nye vinduer/døre og nyt, lukket gårdanlæg i 2007....

Fakta
Indskud: 525.000 kr.
Husleje: 2.136 kr./mdr.
Værelser:
Boligareal: 47 m2