mandag den 29. december 2008

Flybilletter til Rom i Marts

Forår i Rom, ja, det lyder meget godt, ikke? Det synes vi i hvert fald, og derfor har vi valgt at undersøge priserne på flybilletter til Rom i marts. De undersøgte flybilletter til Rom, er med udrejse d. 20. marts og hjemrejse igen d. 27. marts.

Den billigste flybillet til Rom
Travelstart.dk
Pris: 1.364 kr.
Mellemlanding: 1 (Frankfurt/Düsseldorf)
Rejsetid: 6:00 t.
Flyselskab: Lufthansa

Den direkte flybillet til Rom
Sky-Tours.com
Pris: 1.828 kr.
Mellemlanding: Direkte flyvninger
Rejsetid: 2:40 t./2:50 t.
Flyselskab: Transavia

Travelstart.dk tilbyder den billigste flybillet til Rom. Flybilletten til Rom med Lufthansa hos Travelstart.dk, indebærer mellemlanding i Frankfurt på udrejsen og i Düsseldorf på hjemrejsen. Mellemlandingen betyder at rejsetiden begge veje bliver 6 timer, hvilket efter vores overbevisning er lidt langt for en flyrejse til Rom.

Den direkte flybillet til Rom med Transavia hos Sky-Tours.com, koster ca. 45o kr. mere end flybilletten til Rom med Lufthansa. At flybilletten til Rom med Transavia er direkte, betyder at rejsetiden er mindre end halv så lang. Af den grund alene synes vi det er en god idé at bestille flybilletten til Rom hos Sky-Tours.com med Transavia.

Læs tidligere indlæg om flybilletter til Rom.

Bestil flybilletten til Rom hos Sky-Tours.com.

søndag den 28. december 2008

Flybilletter til Nice i Marts

Julen er overstået og vi går snart ind i et nyt år. Én af vores målsætninger er at rejse meget mere end vi gjorde i 2009. Som skrevet i seneste indlæg tager vi til London i januar. Udover London tager vi også en smut til Nice i marts, og nedenstående viser vi jer, hvilke flybilletter til Nice vi har valgt samt hvilke overvejelser der ligger til grund for valget.

Vi ville gerne til Nice i slutningen af marts hvor vi har en forventning om at vejret er ved at være fornuftigt. Derfor har vi fundet flybilletter til Nice med udrejse d. 21. marts og med hjemrejse d. 28. marts.

Den billigste flybillet til Nice
Flyprice.dk
Pris: 1.454 kr.
Mellemlanding: 1 (München ud, Frankfurt hjem)
Rejsetid: 3:55 t./4:35 t.
Flyselskab: Lufthansa

Den direkte flybillet til Nice
SAS.dk
Pris: 1.939 kr.
Mellemlanding: Direkte begge veje
Rejsetid: 2:25 t./2:20 t.
Flyselskab: SAS

Flyprice.dk tilbyder den billigste flybillet til Nice, men den indebærer en mellemlanding begge veje. Det gør ikke at rejsetiden bliver helt urimelig, lige omkring 4 timer hver vej er egentlig rimeligt nok. Det giver dog en del usikkerhed med henblik på at nå flyet videre, og indebærer større risiko for forsinkelser.

Derfor valgte vi at bestille flybilletten til Nice direkte hos SAS.dk, hvor den direkte flybillet til og fra Nice koster 1.939 kr. Godt nok er det små 500 kr. dyrere end flybilletten til Nice hos Flyprice.dk. Vi er helt klart villige til at betale 500 kr. mere for at flyve direkte til Nice, og de 500 kr. vi sparer på flybilletten med mellemlanding, formår vi sikkert at bruge på dyr og dårlig lufthavnsmad. Derfor var der ingen tvivl hos os, da vi skulle bestille flybilletten til Nice, den skulle bestilles hos SAS.

Læs tidligere indlæg om flybilletter til Nice og flybilletter Billund-Nice.

Bestil flybilletterne til Nice hos SAS.dk eller Flyprice.dk.

fredag den 26. december 2008

Flybillet til London i Januar

Vi er lige blevet inviteret til London af nogle kammerater i slutningen af januar. Derfor har vi lige undersøgt priserne på flybilletter til London med udrejse d. 23. januar og hjemrejse d. 25. januar. Da vi udover at besøge vores kammerater også har et møde fredag formiddag, er vores krav til flybilletterne at vi skal afsted til London tidligt fredag morgen, og hjem søndag eftermiddag eller aften.

Flybilletter til London i Januar
Travelstart.dk
Pris: 1.341 kr.
Udrejse: d. 23-01 kl. 07:30
Hjemrejse: d. 25-01 kl. 18:15 el. 20:25
Rejsetid: ca. 2 timer
Ankomst lufthavn: London Heathrow
Flyselskab: SAS

Vi synes bestemt at 1.341 kr. for en flybillet til London er yderst rimelig, især når nu vi vil rejse på de mest populære tidspunkter. Har man brug for fleksibilitet er det altid en fordel at købe flybilletten til London med SAS, da de har klart flest afgang fra København. Med så relativt kort varsel og så travle rejsedage, synes vi virkelig at flybilletten til London med SAS hos Travelstart.dk er yderst rimelig.

Betyder rejsedage og tidspunkter ikke så meget for jer, vil vi helt klart anbefale jer at kigge forbi EasyJet.com der ALTID har billige flybilletter til London. Nedenstående har vi valgt at vise et priseksempel fra EasyJet.com på vores rejsedatoer.

EasyJet.com
Pris: 446 kr.
Udrejse: d. 23-01 kl. 21:20
Hjemrejse: d. 25-01 kl. 07:15
Rejsetid: ca. 1:50 timer
Ankomst lufthavn: Stansted
Flyselskab: EasyJet

Rejsetidspunkterne med EasyJet passer slet ikke os, men betyder det ikke så meget for jer, er en flybillet til London for under 500 kr. bestemt attraktiv. Ønsker I at have hele fredagen til rådighed, kan I bare rejse torsdag aften i stedet for fredag.

Læs vores indlæg om flybilletter til London i marts, bemærk at flybilletterne til London med Sterling ikke længere er gældende:-)

Vi har bestilt flybilletten til London hos Travelstart.dk, men den billigste flybillet til London kan stort set altid bestilles hos EasyJet.com.

mandag den 22. december 2008

Flybilletter Sønderborg-København

Her sidst på eftermiddagen har vi lavet den sidste undersøgelse af flybilletter i Danmark. De sidste flybilletter vi har undersøgt er Sønderborg-København. Flybilletterne Sønderborg-København er med udrejse d. 14. februar og hjemrejse d. 21. februar.

Billige Flybilletter Sønderborg-København
Travelstart.dk
Pris: 901 kr.
Rejsetid: 0:40 t.
Flyselskab: Cimber Air

Travellink.dk
Pris: 931 kr.
Rejsetid: 0:40 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Travelstart.dk tilbyder igen de billigste flybilletter på en dansk indenrigsrute, denne gang er Travelstart.dk 30 kr. billigere end Travellink.dk. Ruten Sønderborg-København beflyves kun af Cimber Air, der selv tilbyder den identiske flybillet til 1.049 kr.

Vi mener at prisen på 901 kr. er meget rimelig, og den er betydeligt billigere end flybilletten København-Sønderborg der hos Travelstart.dk kostede 1.031 kr.

Da flybilletterne er identiske anbefaler vi jer naturligvis at købe flybilletten Sønderborg-København billigst hos Travelstart.dk.

Læs vores øvrige indlæg om flybilletter i Danmark.

Bestil den billigste flybillet Sønderborg-København hos Travelstart.dk.

lørdag den 20. december 2008

Flybilletter København-Sønderborg

Efter 3 ugers vidunderlig ferie i Thailand, vender vi nu tilbage med fuld styrke på bloggen, så vi kan få indhentet det forsømte. Efter at have undersøgt priserne på flybilletter til København fra Rønne, går vi nu igang med den sidste danske indenrigsrute i Danmark. Her undersøger vi priserne på flybilletter til Sønderborg fra København og til København fra Sønderborg.

I dette indlæg finder vi de billigste flybilletter København-Sønderborg. Flybilletterne er med udrejse d. 14. februar og hjemrejse d. 21. februar.

De billigste flybilletter København-Sønderborg
Travelstart.dk
Pris: 1.031 kr.
Rejsetid: 0:40 t.
Flyselskab: Cimber Air

Cimber.dk
Pris: 1.049 kr.
Rejsetid: 0:40 t.
Flyselskab: Cimber Air

De billigste flybilletter København-Sønderborg kan bestilles hos Travelstart.dk. Hvor flybilletten København-Sønderborg med Cimber Air koster 1.031 kr., hvilket er 18 kr. billigere end flybilletten kan købes hos Cimber Air selv. Prisforskellen mellem de 2 udbydere er godt nok marginal, men hvor ikke købe 2 identiske ydelser hos den billigste udbyder.

Prisen på flybilletten København-Sønderborg ligger en anelse over hvad vi havde forventet/håbet. Men det er en lille dansk destination der kun beflyves af Cimber Air, og derfor er det forventeligt at prisen ligger lidt højere end på de andre danske indenrigsdestinationer.

Læs vores øvrige indlæg om flybilletter i Danmark.

Bestil den billigste flybillet København-Sønderborg hos Travelstart.dk.

Flybilletter Rønne-København

Efter at have rejst rundt i Thailand i 3 uger er vi tilbage med undersøgelser af priser på flybilletter til hele verden. I første omgang samler vi op på vores undersøgelser af flybilletter i Danmark, hvor vi senest undersøgte prisen på flybilletter København-Rønne og nu undersøger priserne på flybilletter Rønne-København.

Flybilletterne Rønne-København er med udrejse d. 14. februar og hjemrejse 1 uge senere. Nedenstående viser vi de billigste flybilletter og kommenterer på resultaterne.

De billigste flybilletter Rønne-Købehavn
Travelstart.dk
Pris: 796 kr.
Rejsetid: 0:35 t.
Flyselskab: Cimber Air

Cimber.dk
Pris: 821 kr.
Rejsetid: 0:35 t.
Flyselskab: Cimber Air

Travelstart.dk tilbyder den billigste flybillet Rønne-København. Flybilletten Rønne-København er med Cimber Air, der tilbyder den identiske flybillet Rønne-København 25 kr. dyrere.

Sammenligner vi priserne på flybilletterne København-Rønne, er flybilletterne Rønne-København ca. 100 kr. dyrere. Det er første gang i undersøgelserne af flybilletter i Danmark at vi ser en nævneværdig prisforskel i den størrelsesorden.

Selvom flybilletten Rønne-København er noget dyrere synes vi nu stadigvæk at prisen på flybilletten er yderst rimelig. Alternativerne er at tage færgen eller køre selv over Sverige. Det er ikke meget billigere men rejsetiden er meget længere.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter i Danmark.

Bestil den billigste flybillet Rønne-København hos Travelstart.dk.