tirsdag den 30. september 2008

Flybilletter til Birmingham i marts

Efter en lang og travl weekend vender vi tilbage til bloggingen om billige flybilletter til Storbritannien, hvor vi undersøger priserne på flybilletter til de 5 største byer i Storbritannien. Sidste uge undersøgte vi priserne på flybilletter til London, og i dette indlæg finder vi de billigste flybilletter til Birmingham. Flybilletterne til Birmingham er med udrejse d. 21. marts og hjemrejse d. 28. marts, og flybilletterne er undersøgt med afrejse fra både København og Billund.

Flybilletter til Birmingham fra København
Supersaver.dk
Pris: 2.014 kr.
Mellemlanding: 1 (Franfurt)
Rejsetid: 3:55 t./3:05 t.
Flyselskab: SAS og Lufthansa

På de valgte afrejsedatoer er der ingen direkte flybilletter til Birmingham fra København. Derfor er ovenstående flybillet til Birmingham det bedste bud. Lørdag er dog den eneste dag hvor SAS ikke har flyvninger til Birmingham. Alternativet kunne derfor være at rejse fra d. 22. - 29. marts, hvor en direkte flybillet til Birmingham med SAS koster 1.471 kr.

Flybilletten med SAS til Birmingham om søndagen er både billigere og rejsetiden er noget kortere. Vores anbefaling er derfor klart at I rejser fra søndag til søndag frem for lørdag til lørdag.

Flybilletter til Birmingham fra Billund
RyanAir.com
Pris:
537 kr.
Mellemlanding: Direkte flyvninger
Rejsetid: 1:35 t./1:40 t.
Flyselskab: Ryan Air

Flybilletten til Birmingham fra Billund skal bestilles med Ryan Air. Ryan Air tilbyder som det eneste flyselskab en direkte flyvning til Birmingham, da flybilletten samtidig er 1.400 kr. billigere end nærmeste konkurrenter valget enkelt.

Læs vores andre indlæg om flybilletter til Storbritannien.

Bestil flybilletterne til Birmingham hos Supersaver.dk, SAS.dk og RyanAir.com.

torsdag den 25. september 2008

Flybilletter til London i Marts

I vores række af indlæg om flybilletter til de 5 største byer i Storbritannien, starter vi med finde de billigste flybilletter til London, så er den største af byerne ordnet. London har med sine ca. 7,2 mio. indbyggere mere end 7 gange så mange indbyggere som Birmingham, Storbritannien næststørste by.

Flybilletterne til London er med udrejse d. 21. marts og hjemrejse d. 28. marts. Vi har fundet de billigste og bedste flybilletter til London med afrejse fra både København og Billund. Med afrejse fra København, viser vi de billigste flybilletter til hhv. Stansted, Gatwick og London Heathrow.

Flybilletter til London fra København
EasyJet.com
Pris: 477 kr.
Ankomst lufthavn: London Stansted
Rejsetid: 1:50 t.
Flyselskab: EasyJet

Sterling.dk
Pris: 1.104 kr.
Ankomst lufthavn: London Gatwick
Rejsetid: 1:55 t./1:45 t.
Flyselskab: Sterling

GoLeif.dk
Pris: 1.358 kr.
Ankomst Lufthavn: London Heathrow
Rejsetid: 2:05 t./1:50t.
Flyselskab: SAS

Hvis ankomst lufthavnen i London ikke spiller nogen væsentlig rolle når I flyver til London, skal I helt klart bestille flybilletten til London Stansted med EasyJet. Flybilletten til London med EasyJet koster kun 477 kr., hvilket er mindre end halv pris af de to andre flybilletter til London.

Spiller ankomst lufthavnen en stor rolle for jer, skal I vælge den af ovenstående flybilletter til London, der passer med jeres foretrukne ankomst lufthavn. Flybilletterne til de 3 store lufthavne i London som er vist ovenstående, er de billigste der er på markedet lige nu.

Flybilletter til London fra Billund
RyanAir.com
Pris: 552 kr.
Rejsetid: 1:35 t./1:30 t.
Flyselskab: Ryan Air

Flybilletten til London fra Billund skal indiskutabelt bestilles på RyanAir.com. Flybilletten til London Stansted med Ryan Air er den suværent billigste flybillet til London fra Billund. Konkurrenterne tilbyder en flybillet med mellemlanding til små 2.000 kr.

Hvis ikke London Stansted er jeres foretrukne ankomst lufthavn, kan det rejsetids mæssigt stadigvæk bedst betale sig at flyve med Ryan Air, da der ikke er en mellemlanding på vejen. For nogen giver det lidt ekstra rejsetid med Tuben, men I sparrer både tid og mange penge ved at købe flybilletten til London Stansted med Ryan Air.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til London, hvor vi også har undersøgt priserne på flybilletter til London med afrejse fra Aalborg og Århus.

Bestil flybilletterne til London hos EasyJet.com, GoLeif.dk el. RyanAir.com.

Flybilletter til de 7 største byer i Storbritannien

De seneste måneder har vi lavet indlæg om flybilletter til storbyer i USA, Canada, Spanien og Italien. Vi fortsætter rækken af indlæg om flybilletter til de største byer i udvalgte og interessante lande, med at finde de billigste flybilletter til de 5 største byer i Storbritannien.


Med udrejse d. 21. marts og hjemrejse d. 28. marts, undersøger vi priserne på flybilletter til nedenstående 5 storbyer i Storbritannien, med afrejse fra både København og Billund.

Læs vores indlæg om flybilletter til USA, Canada, Spanien og Italien.

mandag den 22. september 2008

Flybilletter til Firenze, Italien

Vores indlæg om billige flybilletter til Firenze, Italien, bliver vores sidste indlæg om flybilletter til Italien i denne omgang. Når dette indlæg er færdigt har vi fundet det billigste flybilletter til de 8 største byer i Italien.

Flybilletterne til Firenze, er som alle de andre undersøgte flybilletter til Italien, med udrejse d. 28. marts og hjemrejse d. 4. april. På samme måde er flybilletterne til Firenze vist med afrejse fra både København og Billund.

Flybilletter til Firenze (Peretola Airport) fra København
Supersaver.dk, Travellink.dk og Travelstart.dk
Pris: 1.969 kr.
Mellemlanding: 1 (Frankfurt)
Rejsetid: 5:00 t./3:45 t.
Flyselskab: Lufthansa

De bedste og billigste flybilletter til Firenze kan bestilles hos oven viste udbydere. Flybilletterne til Firenze med Lufthansa indebærer en mellemlanding i Frankfurt hver vej. Mellemlandingen betyder naturligvis at rejsetiden bliver lidt længere end ved en direkte flyvning. Desværre var der ingen direkte flybilletter til Firenze, men det gør ikke så meget, da rejsetiden stadigvæk er meget rimelig begge veje.

Prisen på flybilletten til Firenze er nogenlunde som forventet. Vi havde regnet med en pris på mellem 1.700-2.200 kr., så det ligger nogenlunde midt i mellem. Flybilletten til Firenze er set både billigere men også markant dyrere.

Flybilletter til Firenze (Peretola Airport) fra Billund
Supersaver.dk, Travellink.dk og Travelstart.dk
Pris:
1.940 kr.
Mellemlanding: 1 (Frankfurt)
Rejsetid: 4:00 t./4:10 t.
Flyselskab: Lufthansa

Flybilletten til Firenze fra Billund minder utrolig meget om flybilletten til Firenze fra København. Flybilletten til Firenzr indebærer en mellemlanding i Frankfurt, der flyves med Lufthansa, rejsetiden er ca. 4 timer hver vej og prisen er 29 kr. lavere.

Derfor er vores kommentarer til flybilletten til Firenze fra Billund, nogenlunde de samme som flybilletten til Firenze fra København. Fornuftigt rejsetid og fornuftig pris.

Læs vores øvrige indlæg om flybilletter til Italien.

Bestil flybilletterne til Firenze hos Supersaver.dk, Travellink.dk og Travelstart.dk.

søndag den 21. september 2008

Flybilletter til Bologna, Italien

Her fra den tidlige morgenstund har vi undersøgt priserne på flybilletter til Bologna (Guglielmo Marconi Lufthavnen). Flybilletterne til Bologna, er som de andre undersøgte flybilletter til Italien, med udrejse d. 28. marts og hjemrejse d. 4. april. For at tækkes både Øst- og Vestdanmark har vi undersøgt priserne på flybilletter til Bologna med afrejse fra både København og Billund.

Flybilletter til Bologna fra København
Supersaver.dk og Travelstart.dk
Pris: 2.163 kr.
Mellemlanding: 1/0 (Frankfurt ud og direkte hjem)
Rejsetid: 3:40 t./2:10 t.
Flyselskab: Lufthansa og SAS

Vi har ikke kunnet finde en flybillet med direkte flyvninger begge veje, men har fundet en flybillet hvor der mellemlandes i Frankfurt på udrejsen og flyves direkte hjem. Rejsetiden er rigtig god og kort begge veje, så rejsetidsmæssig er flybilletten rigtig fornuftig. Prismæssigt havde vi håbet at flybilletten til Bologna havde været lidt billigere, men små 2.200 kr. er stadigvæk fornuftigt.

Flybilletter til Bologna fra Billund
Supersaver.dk og Travelstart.dk
Pris: 1.850 kr.
Mellemlanding: 1 (Frankfurt)
Rejsetid: 3:35 t./4:05 t.
Flyselskab: Lufthansa

Flybilletten til Bologna fra Billund indebærer en mellemlanding i Frankfurt begge veje. Rejsetiden er dog stadigvæk fornuftig og prisen på flybilletten er som vi havde håbet - altså 300 kr. billigere end flybilletten til Bologna fra København.

Læs vores undersøgelser af flybilletter til Italien.

Bestil de billigste og bedste flybilletter til Bologna hos Travelstart.dk og Supersaver.dk.

torsdag den 18. september 2008

Flybilletter til Genoa, Italien

Flybilletterne til Genoa bliver de 6. vi undersøger i rækken af flybilletter til Italien. Tidligere har vi fundet de bedste flybilletter til Rom, Milano, Napoli, Torino og Palermo. Alle de undersøgte flybilletter til Italien, er med udrejse d. 28. marts og hjemrejse d. 4. april. På alle flybilletterne til Italien, viser vi priserne med afrejse fra både København og Billund.

Nedenstående viser vi de bedste og forhåbentlig billigste flybilletter til Genoa. Efter at have vist flybilletterne til Torino, kommer vi med vores vurderinger og anbefalinger til bestilling af flybilletterne. Læs vores andre undersøgelser af flybilletter til Italien.

Flybillet til Genoa (Cristoforo Colombo Lufthavnen) med afrejse fra København
FlyAirOne.it, Travelstart.dk og GoLeif.dk
Pris: 1.999 kr.
Mellemlanding: 1 (Rom)
Rejsetid: 5:05 t./5:00 t.
Flyselskab: Air One

Der er ingen direkte flybilletter til Genoa, hvilket er årsagen til at vi har valgt ovenstående flybillet med Air One til Genoa. Flybilletten til Genoa er med mellemlanding i Rom, hvilket dog stadigvæk giver en fornuftig rejsetid på ca. 5 t. hver vej. Prisen på flybilletten 1.999 kr. synes vi egentlig er rimelig nok, det kunne bestemt have været langt værre. Nærmeste konkurrent til Air One, ligger da også på en pris der er markant højere.

Flybilletter til Genoa (Cristoforo Colombo Lufthavnen) med afrejse fra Billund
BudJet.dk
Pris:
2.835 kr.
Mellemlanding: 1 (München)
Rejsetid: 4:50 t./4:45 t.
Flyselskab: Lufthansa

Flybilletten til Genoa fra Billund minder i rejsetid meget om flybilletten fra København. Her stopper lighederne dog også. Flybilletten til Genoa fra Billund er 836 kr. dyrere og der flyves med Lufthansa, der som trøst, er lidt bedre kvalitet end Air One. Vi synes prisen er lidt i overkanten, men rejsetiden på under 5 timer hver vej sidder lige i skabet, når nu der ikke er direkte flyvninger til Genoa.

Læs vores undersøgelser af flybilletter til otte italienske storbyer.

Bestil flybilletterne til Genoa fra København hos FlyAirOne.it, Travelstart.dk eller GoLeif.dk, og bestil flybilletten til Genoa fra Billund hos BudJet.dk.

Flybilletter til Palermo i marts

Vores undersøgelser af flybilletter til Italien i slutningen af marts, fortsætter med en undersøgelse af priserne på flybilletter til Palermo på Sicilien. Palermo er den 5. største by i Italien og naturligvis den største på Sicilien. Flybilletterne til Palermo er med afrejse d. 28. marts og hjemrejse d. 4. april. Flybilletterne til Siciliens største by er undersøgt med afrejse fra både København og Billund.

Udover flybilletterne til Palermo har vi undersøgt priserne på flybilletter til 7 andre Italienske storbyer i foråret.

Flybilletter til Palermo (Punta Raisi Airport) fra København
Pris: 2.029 kr.
Mellemlanding: 1 (Rom Flumicino)
Rejsetid: 4:40 t./5:40 t.
Flyselskab: Air One

FlyAirOne.it og 3 andre udbydere tilbyder den billigste og bedste flybillet til Palermo med Air One. Flybilletten til Palermo med mellemlanding i Rom, koster 2.029 kr. hos de 4 viste udbydere. Rejsetiden er små 5 timer ud og små 6 timer hjem, hvilket er meget fornuftigt når der er en mellemlanding i Rom.

Vi synes at flybilletten til Palermo er rimelig både mht. pris og rejsetid, og vi vil helt klart anbefale jer at købe flybilletten til Palermo med Air One hos én af de 4 viste udbydere.

Flybilletter til Palermo (Punta Raisi Airport) fra Billund
Pris: 2.924 kr.
Mellemlanding: 2 (Frankfurt og Rom)
Rejsetid: 11:05 t./11:40 t.
Flyselskab: Lufthansa og Air One

Flybilletten til Palermo fra Billund er noget omstændig og rejsetiden er ret lang. Desværre er den viste flybillet den bedste flybillet til Palermo målt på rejsetid og pris.

Flybilletten til Palermo med Lufthansa og Air One, indebærer mellemlandinger i Frankfurt og Rom. De to mellemlandinger hver vej gør at rejsetiden ligger på 11-12 timer hver vej, hvilket er meget for en ellers kort rejse. Prisen er sammenlignet med afrejsen fra København 900 kr. dyrere, hvilket vi også synes er i overkanten.

Desværre har vi ikke nogle klare alternativer til denne flybillet til Palermo. Derfor må det være det bedste bud på en flybillet til Palermo fra Billund.

Få overblik over vores undersøgelser af flybilletter til Italien.

Bestil flybilletterne til Palermo hos FlyAirOne.it, Supersaver.dk, Travelstart.dk eller GoLeif.dk.

onsdag den 17. september 2008

Flybilletter til Torino, Italien

Vores undersøgelser af flybilletter til Italien fortsætter her til morgen, hvor vi har fundet de billigste flybilletter til Torino. Flybilletterne til Torino er undersøgt med afrejse fra både København og Billund, og der er udrejse d. 28. marts og hjemrejse d. 4. april.

Læs mere om flybilletter til Italien.

Flybilletter til Torino fra København
Supersaver.dk, FlyAirOne.it, Travelstart.dk og GoLeif.dk
Pris: 1.820 kr.
Mellemlanding: 1 (Rom)
Rejsetid: 5:25 t./5:05 t.
Flyselskab: Air One

Der er ingen direkte flybilletter til Torino fra København. Derfor har vi fundet den bedste og billigste flybillet med 1 mellemlanding (Rom). Flybilletten til Torino med Air One kan købes direkte hos Air One eller hos 3 andre udbydere til samme pris.

Den billigste flybillet til Torino koster 1.820 kr., hvilket vi betragter som yderst rimelig. Især hvis man tager i betragtning at der er en relativt lille destination set med danske øjne.

Flybilletter til Torino fra Billund
Supersaver.dk og Travelstart.dk
Pris: 2.103 kr.
Mellemlanding: 1 (Frankfurt)
Rejsetid: 4:10 t./3:45 t.
Flyselskab: Lufthansa

Flybilletten til Torino fra Billund kan købes billigst hos Supersaver og Travelstart. Den billigste flybillet til Torino er efter vores overbevisning også den bedste flybillet. Flybilletten til Torino med mellemlanding i Frankfurt har en rigtig fornuftig rejsetid, ca. 4 timer hver vej. Da prisen på 2.103 kr. ligeledes er meget rimelig for en flybillet til Torino, mener vi bestemt at ovennævnte flybillet til Torino er anbefalelsesværdig.

Sammenlign flybilletterne til Torino med de øvrige flybilletter til Italien.

Bestil flybilletterne til Torino hos Supersaver.dk, Travelstart.dk, FlyAirOne.it og GoLeif.dk.

tirsdag den 16. september 2008

Flybilletter til Napoli, Syditalien

Her sidst på aftenen har vi undersøgt priserne på flybilletter til Napoli, Italiens 3. største by og dermed den største by i Syditalien. Flybilletterne til Napoli fra både København og Billund er med afrejse d. 28. marts og hjemrejse d. 4. april. Nedenstående viser vi jer de flybilletter til Napoli vi finder mest interessante målt på pris, rejsetid og komfort.

Få overblik over vores blogindlæg om flybilletter til Italien.

Flybilletter til Napoli fra Billund
Supersaver.dk
Pris: 2.685 kr.
Mellemlanding: 1 (München)
Rejsetid: 9:25 t./4:30 t.
Flyselskab: Lufthansa

Flybilletten til Napoli fra Billund er ikke billig og rejsetiden til Napoli er noget lang. Hjemrejsen fra Napoli til Billund kan stort set ikke være kortere, når nu der skal mellemlandes (hvilket ikke kan undgås fra Billund). Flybilletten til Napoli med Lufthansa er dog den flybillet der tilbyder den bedste sammenhæng mellem pris og rejsetid, og deraf er det den flybillet vi anbefaler til Napoli fra Billund.

Flybilletter til Napoli fra København
Supersaver.dk, Travelstart.dk og GoLeif.dk
Pris: 2.431 kr.
Mellemlanding: 1 (London Heathrow)
Rejsetid: 8:45 t./9:30 t.
Flyselskab: British Airways

Den viste flybillet til Napoli fra København, er bestemt ikke nogen optimal flyrejse til Napoli. Problemet er bare, at det er den bedste der er i øjeblikket. Rejsetiden hver vej ligger lige omkring de 9 timer, hvilket er meget lang tid for at komme fra København til Napoli.

Vi ved at Sterling.dk, flyver direkte til Napoli. Problemet er bare at Sterling endnu ikke har sat flybilletter i april 2009 til salg endnu. Derfor lover vi at vende tilbage med en opdatering på Sterlings direkte flybilletter til Napoli, så snart de er til salg. Læs nedenstående kommentar!


Bestil flybilletterne til Napoli hos Supersaver.dk, Travelstart.dk og GoLeif.dk.

Flybilletter til Milano, Italien

Her først på aftenen har vi undersøgt priserne på flybilletter til Milano, som er den 2. destination i vores undersøgelser af flybilletter til otte italienske storbyer. Flybilletterne til Milano er med udrejse d. 28. marts og hjemrejse d. 4. april, og vi har undersøgt priserne på flybilletter til Milano med afrejse fra både København og Billund.

Leder du efter flybilletter til andre Italienske storbyer end Milano, finder et overblik over flybilletter til Italien her.

Flybilletter til Milano fra København
Pris: 1.566 kr.
Mellemlanding: Direkte
Rejsetid: 2:00 t.
Flyselskab: SAS

Flybilletterne til Milano fra Rom med SAS er yderst rimelige i pris, og da det er direkte flyvninger til og fra Milano, kan rejsetiden ikke blive kortere. Flybilletten til Milano med SAS kan bestilles billigst hos de 3 ovennævnte udbydere af flybilletter til Milano.

Flybilletter til Milano fra Billund
Pris: 2.267 kr.
Mellemlanding: 1 (Frankfurt)
Rejsetid: 4:05 t./5:05 t.
Flyselskab: Lufthansa

Flybilletterne til Milano fra Billund indebærer alle 1 mellemlanding. Vi har valgt at anbefale en flybillet til Milano med Lufthansa, hvor der mellemlandes i Frankfurt begge veje. På trods af mellemlandingen, må rejsetiden anses som værende rimelig - 4 timer ud og 5 timer hjem.

Prisen på flybilletten til Milano er ingenlunde fantastisk, men kan ikke findes billigere på de valgte rejsedatoer. Flybilletterne til Milano kan bestilles billigst hos de to ovennævnte udbydere, der er 70-80 kr. billigere end de resterende udbydere af flybilletter til Milano.

Få overblik over vores blogindlæg om flybilletter til Italien.

Bestil de billigste og bedste flybilletter til Milano hos Supersaver.dk, Travelstart.dk og GoLeif.dk.

Flybilletter til Rom, Italien

Flybilletterne til Rom bliver de første af i alt 8 undersøgelser af flybilletter til Italien. Alle de undersøgte flybilletter til Italien kommer til at være med udrejse d. 28. marts og hjemrejse d. 4. april, således også flybilletterne til Rom.

Flybilletterne til Rom bliver undersøgt med afrejse fra både København og Billund. Det samme kommer til at gøre sige gældende for de resterende 7 italienske storbyer, som vi den kommende uge kommer til at finde de billigste og bedste flybilletter til.

Flybilletter til Rom fra København
Supersaver.dk, Travelstart.dk og FlyAirOne.it
Pris: 1.506 kr.
Mellemlanding: Direkte
Rejsetid: 2:30 t.
Flyselskab: Air One

Der er hele tre udbydere der tilbyder den billigste direkte flybillet til Rom til samme pris. Flybilletten til Rom med Air One kan enten købes direkte på deres italienske website eller på de danske websites Supersaver.dk el. Travelstart.dk.

Flybilletterne til Rom fra København kan købes til 1.506 kr., hvilket vi synes er yderst rimeligt i disse tider, hvor priserne på flybilletter er stigende. Det direkte alternativ til Air One er SAS. På SAS.dk koster flybilletten til Rom 3.169 kr., hvilket er mere end dobbelt så dyrt som med Air One. Der er givetvis ikke den store forskel på servicen ombord, så vi kan ikke rigtig se nogen grund til at betale det dobbelte med SAS.

Flybilletter til Rom fra København
Supersaver.dk og Travelstart.dk
Pris: 2.028 kr
Mellemlanding: 1 (Franfurt)
Rejsetid: 5:00 t./7:10 t.
Flyselskab: Lufthansa

Flybilletten til Rom fra Billund kan købes billigst hos Supersaver.dk og Travelstart.dk, hvor flybilletten til Rom koster 2.028 kr. Til Rom fra Billund flyves der med Lufthansa og der er 1 mellemlanding i Frankfurt begge veje. 1 mellemlanding er ikke optimalt på en relativt kort flyvning, men der var ikke nogle direkte flybilletter til Rom fra Billund.

Få overblik over vores indlæg om flybilletter til Italien.

Bestil flybilletterne til Rom hos Supersaver.dk, Travelstart.dk el. FlyAirOne.it.

søndag den 14. september 2008

Flybilletter til Italien i Foråret

Vi fortsæter vores undersøgelser af flybilletter til storbyer i forskellige europæiske og nordamerikanske lande. De seneste måneder har vi undersøgt priserne på flybilletter til storbyer i USA, Canada og Spanien. Nu fortsætter vi med at undersøge priserne på flybilletter til de 8 største byer i Italien.

Flybilletterne til Italien er med udrejse 28. marts og hjemrejse d. 4. april. For at dække både Øst- og Vestdanmark, undersøger vi flybilletterne til Italien med afrejse fra både København og Billund.

De kommende dage undersøger vi priserne på flybilletter til følgende italienske storbyer:
Her på redakionen har vi kun holdt ferie i Italien, og har derfor et meget begrænset kendskab til Italiens mange fortrinligheder. Vi håber dog at finde nogle gode flybilletter til Italien, der gør at vi kan udvide vores kendskab til Italien.

lørdag den 13. september 2008

Flybilletter til Palma, Mallorca, Spanien

Vores undersøgelse af flybilletter til Palma på Mallorca, er den sidste i vores række af undersøgelser af flybilletter til Spanien. Flybilletterne til Palma, Mallorca er med udrejse d. 21. marts og hjemrejse d. 28. marts. For at dække på Øst- og Vestdanmark er flybilletterne til Palma undersøgt med afrejse fra både København og Billund.

Flybilletter til Palma, Mallorca fra København
Travelstart.dk
Pris: 1.994 kr.
Mellemlanding: 1 (Madrid)
Rejsetid: 5:30 t./7:1o t.
Flyselskab: Iberia

AirBerlin.com
Pris: 2.520 kr.
Mellemlanding: Direkte
Rejsetid: 3:05 t.
Flyselskab: Air Berlin

Vi har fundet to interessante flybilletter til Palma Mallorca. Flybilletten til Palma med Iberia hos Travelstart.dk, indebærer 1 mellemlanding hver vej. Flybilletten til Palma med Air Berlin er en direkte flybillet til Palma fra København.

Flybilletten til Palma med Iberia har, grundet mellemlandingen i Madrid, en samlet rejsetid der er 6½ time længere end flybilletten til Palma med Air Berlin. Flybilletten med Air Berlin koster 526 kr. mere end flybilletten til Palma med Iberia.

Ser vi på værdien af den sparrede rejsetid, koster hver time der bliver skåret i rejsetiden mindre end 100 kr., og vi ville helt sikkert være villige til at betale 526 kr. ekstre for at forkorte rejsetiden med 6½ time. Havde vi stadigvæk været på S.U., havde vi helt sikkert valgt den billigste flybillet til Palma og brugt de 526 kr. på sjov og løjer i Palma.

Flybilletter til Palma, Mallorca fra Billund
Supersaver.dk og Travelstart.dk
Pris:
1.760 kr.
Mellemlanding: 2 (Frankfurt/Barcelona ud og Madrid/Frankfurt hjem)
Rejsetid: 7:25 t./8:05 t.
Flyselskab: SAS og Spanair

Flybilletten til Palma, Mallorca fra Billund er ikke rigtig god, idet den indebærer 2 mellemlandinger hver vej. Heldigvis er der ikke den store ventetid når der mellemlandes, hvilket gør at rejsetiden til Palma ikke bliver helt urimlig.

Flybilletterne til Palma fra Billund koster 1.760 kr., hvilket vi mener er meget rimeligt. Alternativet til ovenstående flybilletter til Palma fra Billund er at bestille en charterrejse til Mallorca. I marts er vores bud at en charterrejse til Mallorca kan købes for 3.000-4.000 kr.

Få overblik over alle 8 undersøgelser af flybilletter til Spanien.

Bestil flybilletterne til Palma fra København hos Travelstart.dk el. AirBerlin.com.
Bestil flybilletterne til Palma fra Billund hos Supersaver.dk el. Travelstart.dk.

fredag den 12. september 2008

Flybilletter til Las Palmas, Spanien

Vi fortsætter vores undersøgelser af flybilletter til Spanien med at finde de billigste flybilletter til Las Palmas på Gran Canaria. Flybilletterne til Las Palmas bliver undersøgt med afrejse fra både København og Billund, og flybilletterne er med udrejse d. 21. marts og hjemrejse d. 28. marts.

Flybilletter til Las Palmas fra København
Sterling.dk
Pris: 3.236 kr.
Mellemlanding: Direkte
Rejsetid: 5:30 t./5:05 t.
Flyselskab: Sterling

Flybilletten til Las Palmas med Sterling er direkte, og det gør rejsetiden helt optimal. Vi synes dog at flybilletten til Las Palmas med Sterling er for dyr. For 2.000 kr. mere kan I bestille en charterrejse, hvor I kommer til at få et rigtig godt hotel i Las Palmas.

Flybilletter til Las Palmas fra Billund
Supersaver.dk
Pris: 2.804 kr.
Mellemlandinger: 2 (Frankfurt/Barcelona ud og Madrid/Frankfurt hjem)
Rejsetid: 12:40 t./10:25 t.
Flyselskaber: Lufthansa, SAS og Spanair

Flybilletten til Las Palmas, Gran Canaria er ikke voldsomt dyr, men rejstiden er forfærdelig. Skal I til Gran Canaria på ferie, vil vi derfor helt klart anbefale jer at bestille en charterrejse til Las Palmas, Gran Canaria, Spanien. Hos StarTour.dk kan I eksemelvis bestille fly + 4-stjernet hotel ved vandet for 2 personer med afrejse d. 21. marts og hjemrejse d. 28. marts for 10.986 kr. For nogle få ekstra kroner, er I sikret et hotelværelse i Las Palmas med havudsigt.

De samme betragtninger gør sig i øvrigt gældende for jer der rejser fra København. Det kan bedre betale sig at købe en charterrejse til Las Palmas, end at bestille flybillet og hotel seperat.

Se alle vores undersøgelser af flybilletter til Spanien.

Flybilletterne til Las Palmas kan bestilles hos Supersaver.dk.

onsdag den 10. september 2008

Flybilletter til Malaga, Spanien

Vi har tidligere foretaget en del undersøgelser af priserne på flybilletter til Malaga. Denne gang undersøger vi priserne på flybilletter til Malaga, som en del af vores samlede undersøgelse af flybilletter til Spanien.

Flybilletterne til Malaga er med udrejse d. 21. marts og hjemrejse d. 28. marts, og priserne på flybilletterne til Malaga er undersøgt med afrejse fra både København og Billund.

Flybilletter til Malaga fra København
Travelstart.dk og Supersaver.dk
Pris: 1.849 kr.
Mellemlanding: Direkte
Rejsetid: 5:15 t./5:40 t.
Flyselskab: Iberia

Sterling.dk
Pris: 2.416 kr.
Mellemlanding: Direkte
Rejsetid: 3:55 t./3:50 t.
Flyselskab: Sterling

De billigste flybilletter til Malaga kan købes hos Travelstart.dk og Supersaver.dk. I bestillingen står der at der er tale om en direkte flybillet til Malaga, men rejsetiden på ca. 5½ hver vej indikerer at der er 1 mellemlanding hver vej. Rejsetiden tyder på at der ikke skal skiftes fly på vejen til Malaga, men at der er touch down i Madrid på vejen.

Flybilletten til Malaga med Sterling er direkte og rejsetiden er ca. 4 timer hver vej. Samlet set er rejsetiden til Malaga med Sterling 3 timer kortere end med Iberia, men flybilletten til Malaga med Sterling er også 567 kr. dyrere.

Hvorvidt i foretrækker den ene eller den anden flybillet til Malaga, er udelukkende et spørgsmål om hvilken pris i har på den ekstra rejsetid. For os er det hip som hap, og vi kunne vælge begge to, lidt afhængig af humør og formål.

Flybilletter til Malaga fra Billund
Travellink.dk
Pris: 2.938 kr.
Mellemlanding: 1/2 (München ud og Madrid og Københanvn hjem )
Rejsetid: 6:15 t./10:05 t.
Flyselskab: Lufthansa og SAS

Travellink.dk tilbyder den bedste flybillet til Malaga fra Billund. Vi synes dog hverken at prisen eller rejsetiden er særlig attraktiv, og vil derfor råde jer til at bestille flybilletten til Malaga fra Aalborg, hvor en direkte flybillet til Malaga med Sterling koster 2.198 kr.

Læs alle vores undersøgelser af flybilletter til Spanien.

Bestil flybilletten til Malaga hos Travelstart.dk, Supersaver.dk eller Travellink.dk.

Flybilletter til Zaragoza, Spanien

Her til morgen har vi undersøgt priserne på flybilletter til Zaragoza, Spaniens femte størst by. Flybilletterne til Zaragoza er alle med afrejse d. 21. marts. og hjemrejse d. 28. marts. Vi har undersøgt priserne på flybilletterne til Zaragoza fra både København og Billund, for at afdække rejsende fra både Øst- og Vestdanmark.

Få overblik over undersøgelserne af flybilletter til Spanien.

Flybilletter til Zaragoza fra København
GoLeif.dk
Pris: 2.961 kr.
Mellemlandinger: 1 (Madrid)
Rejsetid: 3:55 t./7:45 t.
Flyselskab: Iberia

GoLeif.dk tilbyder den suværent billigste flybillet til Zaragoza fra København. Da flybilletten hos GoLeif.dk med Iberia samtidig er flybilletten med den korteste rejsetid til Zaragoza, vil vi helt klart anbefale jer at bestille flybilletten til Zaragoza hos GoLeif.dk

Prisen på flybilletten til Zaragoza synes vi ligger lidt højt, men det er primært fordi vi sammenligner med priserne på flybilletter til Madrid og Barcelona. Vi må dog bare erkende at Zaragoza er en meget mindre destination, med færre flyafgange end de to storbyer, og derfor er prisniveauet en anelse højere.

Flybilletter til Zaragoza fra Billund
Travelstart.dk
Pris: 7.442 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam og Madrid)
Rejsetid: 10:25 t./14:40 t.
Flyselskab: KLM og Iberia

Ovenstående flybillet til Zaragoza er den billigste vi har kunnet finde når flybilletten til Zaragoza skal bookes sammenhængende. Det giver dog absolut ingen mening at en flybillet til Zaragoza fra Billund skal kost 7.442 kr.

Derfor vil vi anbefale jer at bestille en flybillet til Barcelona Girona Airport med Ryan Air, leje en bil i Girona Airport og køre de ca. 300 km. til Zaragoza. Flybilletten til Barcelona med Ryan Air koster 867 kr., jf. vores undersøgelse af flybilletter til Barcelona.

Vælger i den løsning sparrer i 6.575 kr. pr. flybillet og rejsetiden bliver kortere. Hvis I lejer en Audi A4 eller lignende hos Avis.com i Girona Airport, koster billejen fra d. 21.-28. marts 2.250 kr. med fri kilometer. Skulle I have behov for at leje GPS for at finde vej til Zaragoza fra Barcelona og tilbage, skulle der vist stadigvæk være penge i budgettet til det!

Ryan Air og Avis løsningnen sparrer jer for mange penge og gør jeres rejsetid markant kortere.

Bestil flybilletten til Zaragoza fra København hos GoLeif.dk.

Bestil flybilletten til Barcelona fra Billund hos RyanAir.com og billejen i Girona Airport hos Avis.

tirsdag den 9. september 2008

Flybilletter til Sevilla i Spanien

Som den fjerde destination i vores undersøgelser af flybilletter til Spanien, undersøger vi her til morgen priserne på flybilletter til Sevilla. Vi har allerede undersøgt priserne på flybilletter til Madrid, Barcelona og Valencia, og kommer udover Sevilla, til at undersøge priserne på 4 andre storbyer i Spanien.

Flybilletterne til Sevilla, er som alle den andre undersøgte flybilletter til Spanien, med afrejse d. 21. marts og hjemrejse d. 28. marts. Priserne på flybilletterne til Sevilla bliver vist med afrejse fra både København og Billund.

Flybilletter til Sevilla fra København
Supersaver.dk
Pris: 2.371 kr.
Mellemlandinger: 1 (Madrid)
Rejsetid: 7:05 t./7:45 t.
Flyselskab: Iberia

Den billigste flybillet til Sevilla med den korteste rejsetid bestilles hos Supersaver.dk. Flybilletten med Iberia til Sevilla hos Supersaver.dk, indebærer 1 mellemlanding i Madrid hver vej. Den uundgåelige mellemlanding betyder at den samlede rejsetid bliver en anelse længere end man kunne ønske, men der er ingen hurtigere alternativer.

Alle udbyderne tilbyder den samme flybillet til Sevilla med Iberia, men Supersaver.dk er 90 kr. billigere end nærmeste konkurrent. Derfor anbefaler vi naturligvis at I bestiller flybilletten til Sevilla hos Supersaver.dk.

Flybilletter til Sevilla fra Billund
GoLeif.dk
Pris: 6.880 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam og Madrid)
Rejsetid: 10:25 t./11:30 t.
Flyselskaber: Iberia og KLM

Ovenstående flybillet til Sevilla fra Billund er helt gakgak, men den billigste flybillet til Sevilla man kan booke sammenhængende. Da det slet ikke giver nogen mening, foreslår vi jer følgende:

Bestil flybilletten til Sevilla fra København og book derefter nedenstående flybillet fra Billund til København.

Rejsefeber.dk
Pris: 1.044 kr.
Ankomst København: 21. marts kl. 13:35
Afrejse København: 28 marts kl. 17:35
Flyselskab: Cimber Air

Flyet til Sevilla fra København flyver d. 21. marts kl. 16:00 og flyet fra Sevilla til København ankommer d. 28 marts kl. 15:10, så I har rigelig tid til at få checket ind.

Med denne lidt omstændige bestilling af flybilletten til Sevilla, bliver prisen på flybilletten til Sevilla på 3.415 kr. Hvilket er 3.465 kr. billigere end flybilletten til Sevilla med GoLeif.dk.

Vi vil derfor anbefale jer den sidste men lidt mere besværlige løsning, der er trods alt en besparelse på ca. 3.500 kr.

Få overblik over alle vores undersøgelser af flybilletter til Spanien.

Bestil flybilletterne til Sevilla hos Supersaver.dk og Rejsefeber.dk.

mandag den 8. september 2008

Flybilletter til Valencia, Spanien

Undersøgelserne af flybilletter til Spanien i marts 2009 fortsætter med en undersøgelse af priserne på flybilletter til Valencia. Flybilletterne til Valencia, Spaniens 3. største by, er med udrejse d. 21. marts og hjemrejse d. 28. marts. For at fordele sol og vind lige i Danmark, har vi undersøgt flybilletterne til Valencia med afrejse fra både København og Billund.

Se alle vores undersøgelser af flybilletter til Spanien.

Flybilletter til Valencia fra København
Supersaver.dk og Travelstart.dk
Pris: 2.267 kr.
Mellemlandinger: 1 (München)
Rejsetid: 7:00 t./5:25 t.
Flyselskab: Spanair

Der er desværre ingen flyselskaber der flyver direkte til Valencia fra København. Derfor har vi fundet ovenstående flybillet, der er billigst og tilbyder en fornuftigt rejsetid, når nu der skal være 1 mellemlanding.

Flybilletten til Valencia med Spanair indebærer 1 mellemlanding i München både på ud- og hjemrejsen- Prisen på flybilletten til Valencia er nogenlunde fornuftig, og hvad der må forventes når der ikke er nogle lavprisselskaber der flyver på ruten.

Alle udbyderne tilbyder flybilletten til Valencia med Spanair, men Supersaver.dk og Travelstart.dk, tilbyder flybilletten billigst.

Flybilletter til Valencia fra Billund
Supersaver.dk
Pris: 2.297 kr.
Mellemlandinger: 1/2 (München ud og Madrid og Frankfurt hjem)
Rejsetid: 6:20 t./9:00 t.
Flyselskab: Spanair

Fra Billund er der heller ikke nogle direkte flybilletter til Valencia. Den bedste flybillet til Valencia fra Billund, målt på pris og rejsetid, er ovenstående flybillet med Spanair.

Flybilletten til Valencia indebærer 1 mellemlanding på udrejsen og 2 mellemlandinger på hjemrejsen. Mellemlandingerne gør at især hjemrejsen bliver noget lang, men efter 1 uge i solen går det nok.

Sammenlignet med flybilletten fra København er flybilletten til Valencia kun 3 kr. dyrere, mens den samlede rejsetid er ca. 3 timer længere.

Bestil flybilletterne til Valencia hos Supersaver.dk og Travelstart.dk.

Flybilletter til Barcelona, Spanien

Vi fortsætter vores undersøgelser af flybilletter til Spanien, med at finde de bedste og billigste flybilletter til Barcelona. Flybilletterne til Barcelona er med afrejse d. 21. marts og hjemrejse d. 28. marts. For at servicere flest mulig, har vi undersøgt priserne på flybilletterne til Barcelona med afrejse fra både København og Billund.

Få overblik over vores undersøgelser af flybilletter til Spanien.

Flybilletter til Barcelona fra København
Travelstart.dk
Pris: 1.689 kr.
Mellemlanding: 1 (Frankfurt)
Rejsetid: 5:20 t./6:40 t.
Flyselskab: Spanair

Sterling.dk
Pris: 2.766 kr.
Mellemlanding: Direkte flyvninger
Rejsetid: 3:00 t./2:55 t.
Flyselskab: Sterling

De billigste flybilletter til Barcelona købes hos Travelstart, hvor flybilletten til Barcelona koster 1.689 kr. Flybilletten til Barcelona med Spanair indebærer 1 mellemlanding i Frankfurt, hvilket naturligvis gør rejsetiden lidt længere end ved direkte flyvninger til Barcelona.

Den billigste direkte flybillet til Barcelona er imidlertid 1.077 kr. dyrere end flybilletten med Spanair. Godt nok er den samlede rejsetiden hver vej med Sterling, men en besparelse på små 1.100 kr. for samlet 6 timers længere rejsetid mener vi bestemt er rimeligt. Vi ville derfor helt klart vælge at flybilletten til Barcelona med Spanair.

Flybilletter til Barcelona fra Billund
RyanAir.com
Pris: 867 kr.
Mellemlanding: Direkte flyvning til Girona Airport
Rejsetid: 2:25 t./2:25 t.
Flyselskab: RyanAir

Flybilletten til Barcelona fra Billund skal indiskutabelt bestilles hos RyanAir.com. Flybilletten til Barcelona er ½-pris af nærmeste konkurrent, hvor flyvningen, i modsætning til Ryan Air, indebærer 1 mellemlanding.

Ryan Air lander i Barcelona Girona Airport som ligger 1:10 timer udenfor Barcelona med bus. Busbilletten fra Girona til det centrale Barcelona koster €12 hver vej eller €21 for en returbillet. På trods af busturen bliver den samlede rejsetid stadigvæk 6 timer kortere end en flybillet til Barcelona med 1 mellemlanding.

Få overblik over vores undersøgelser af flybilletter til Spanien.

Bestil flybilletterne til Barcelona fra København hos Travelstart.dk og bestil flybilletten til Barcelona fra Billund hos RyanAir.com.

søndag den 7. september 2008

Flybilletter til Madrid, Spanien

Undersøgelsen af flybilletterne til Madrid, bliver vores 1. af 8 undersøgelser af flybilletter til Spanien. Alle flybilletterne til Spanien, og dermed også flybilletterne til Madrid, er med udrejse d. 21. marts og hjemrejse d. 28. marts.

For at både Vest- og Østdanmark skal have glæde af vores undersøgelser af flybilletter til Spanien, og i denne omgang Madrid, undersøger vi priserne på flybilletterne til Madrid og Spanien med afrejse fra både København og Billund.

Flybilletter til Madrid fra København
Supersaver.dk og Travelstart.dk
Pris: 1.446 kr.
Mellemlanding: Direkte flyvninger
Rejsetid: 3:15 t./3:10 t.
Flyselskab: Iberia

De billigste flybilletter til Madrid kan bestilles hos Supersaver.dk eller Travelstart.dk. Hos de to udbydere af flybilletter, kan flybilletterne til Madrid med Iberia købes for 1.446 kr. Der er tale om direkte flybilletter til Madrid, hvilket naturligvis er det optimale, da rejsetiden kun bliver omkring 3 timer.

Der er adskillige andre udbydere af flybilletter der tilbyder en tilsvarende flybillet til Madrid, men her er priserne på flybilletterne til Madrid lidt højere.

Flybilletter til Madrid fra Billund
Supersaver.dk og Travelstart.dk
Pris: 1.640 kr.
Mellemlanding: 1 (München ud og Frankfurt hjem)
Rejsetid: 6:30 t./5:15 t.
Flyselskaber: Lufthansa og Spanair

Flybilletterne til Madrid fra Billund kan ligeledes købes billigst hos Supersaver.dk og Travelstart.dk. Fra Billund til Madrid mellemlandes der i München, mens der på hjemrejsen mellemlandes i Frankfurt. Mellemlandingerne indebærer at rejsetiden fra Billund er næsten dobbelt så lang som det vi så fra København. Desværre er der ingen direkte fly Billund-Madrid, så den viste flybillet til Madrid er den bedste på både rejsetid og pris.

Få overblik over vores undersøgelser af flybilletter til Spanien, eller bestil flybilletterne til Madrid hos Supersaver.dk eller Travelstart.dk.

Flybilletter til Spanien

Vi har de sidste par måneder lavet omfattende undersøgelser af flybilletter til USA og flybilletter til Canada. Det giver en god struktur og et godt overblik for jer læsere, og derfor har vi valgt at fortsætte med at lave en række lande specifikke undersøgelser af forskellige interessante lande.

Her på redaktionen elsker vi at rejse til både USA og Canada, hvis vi skal på en kortere ferie, er Spanien vores foretrukne rejseland, hvilket er grunden til at vi undersøger priserne på flybilletter til Spanien.

Vi har valgt undersøge priserne på flybilleter til følgende destionationer i Spanien.
Alle flybilletterne er med afrejse d. 21. marts og hjemrejse d. 28 marts, og alle undersøgelserne af flybilletterne til Spanien bliver foretaget med afrejse fra både København og Billund.

God fornøjelse og forhåbentlig god tur til Spanien.

lørdag den 6. september 2008

Flybilletter til Vancouver, Canada

Flybilletterne til Vancouver er de sidste flybilletter til Canada vi undersøger i denne omgang. Flybilletterne til Vancouver er som alle de andre undersøgte flybilletter til Canada med udrejse d. 6. juni og hjemrejse d. 27. juni. Vi har undersøgt priserne på flybilletter til Vancouver med afrejse fra både København og Billund.

Efter at have vist de mest interessante flybilletter til Vancouver fra hhv. København og Billund, kommenterer vi resultaterne og kommer med vores anbefalinger.

Flybilletter til Vancouver fra København
MrJet.dk
Pris: 5.890 kr.
Mellemlanding: 1 (Amsterdam)
Rejsetid: 11:20 t./10:45 t.
Flyselskab: KLM

MrJet.dk tilbyder den bedste og billigste flybillet til Vancouver fra København. Flybilletten med KLM går over Amsterdam, hvorfra der flyves direkte til Vancouver. Rejsetiden er det korteste I overhovedet kan får, når nu der ikke er en direkte flyvning København-Vancouver.

Flybilletten til Vancouver med KLM kan købes hos de fleste af udbyderne, men MrJet.dk tilbyder i øjeblikket flybilletten billigst.

Flybilletter til Vancouver fra Billund
MrJet.dk
Pris: 6.099 kr.
Mellemlanding: 1 (Amsterdam)
Rejsetid: 11:05 t./10:35 t.
Flyselskab: KLM

Flybilletten til Vancouver fra Billund er stort set identisk med flybilletten til Vancouver fra København. Den eneste forskel er at den samlede rejsetid fra Billund er 25 minutter kortere end rejsetiden fra København, og flybilletten fra Billund ca. 200 kr. dyrere.

Flybilletterne til Vancouver fra både København og Billund er fantastiske målt på rejsetid, og i en tid hvor priserne på flybilletterne generelt er stigende, må vi siges at prisen på flybilletterne til Vancouver er fornuftig.

Få overblik over alle vores undersøgelser af flybilletter til Canada, og bestil flybilletterne til Vancouver hos MrJet.dk.

Flybilletter til Edmonton, Canada

Som den næstsidste destination i Canada, undersøger vi priserne på flybilletter til Edmonton. Flybilletterne til Edmonton er med afrejse d. 6. juni og hjemrejse d. 27. juni. Som tilfældet har været i alle de andre undersøgelser af flybilletter til Canada, undersøger vi priserne på flybilletter til Edmonton med afrejse fra både København og Billund.

Flybilletter til Edmonton fra København
Supersaver.dk
Pris: 6.740 kr.
Mellemlandinger: 1 (Chicago ud og Seattle hjem)
Rejsetid: 15:17 t./15:55 t.
Flyselskab: SAS og Alaska Airlines

Vi har valgt kun at vise denne ene flybillet til Edmonton, idet den både er billigst og bedst rent rejsetids mæssigt. 1 mellemlanding hver vej og en rejsetid på 15-16 timer, er tæt på det optimale til så fjern og lille destination som Edmonton.

Flybilletten til Edmonton med SAS kan købes hos en del udbydere, men Supersaver.dk er lidt billigere end de andre udbydere.

Flybilletter til Edmonton fra Billund
GoLeif.dk
Pris: 6.961 kr.
Mellemlandinger: 2 (København og Chicago ud, Seattle og København hjem
Rejsetid: 18:02 t./20:30 t.
Flyselskab: SAS

Den viste flybillet til Edmonton er, som flybilletten fra København, både billigst og med kortest rejsetid. Flybilletten til Edmonton er, bortset fra flyrejsen Billund-København og København-Billund, den samme som flybilletten til Edmonton fra København.

De ekstra flyvninger gør rejsetiden lidt længere og prisen på flybilletten til Edmonton marginalt dyrere.

Flybilletten til Edmonton med SAS kan købes hos de fleste udbydere, men GoLeif.dk er den klart billigste udbyder.

Se alle vores undersøgelser af flybilletter til Canada, eller bestil flybilletten til Edmonton hos Supersaver.dk eller GoLeif.dk.

fredag den 5. september 2008

Flybilletter til Calgary, Canada

Vores undersøgelser af flybilletter til Canada fortsætter, og her til morgen har vi fundet de billigste og bedste flybilletter til Calgary. Flybilletterne til Calgary er med udrejse d. 6. juni og hjemrejse d. 27. juni, og vi har undersøgt priserne på flybilletter til Calgary med afrejse fra både København og Billund.

Få overblik over alle vores undersøgelser af flybilletter til Canada.

Flybilletter til Calgary fra København
Supersaver.dk
Pris: 6.412 kr.
Mellemlandinger: 1 (Seattle)
Rejsetid: 13:09 t./15:45 t.
Flyselskab: SAS og Alaska Airlines

Vi har fundet én rigtig god flybillet til Calgary og det er den viste med SAS og Alaska Airlines. Flyrejsen inkluderer kun 1 mellemlanding hver vej, og når man skal så langt vestpå, er Seattle helt klart den bedste destination man kan mellemlande i, når man rejser fra København.

Der er mange udbydere der tilbyder flybilletten til Calgary med SAS over Seattle, men Supersaver.dk sælger den billigst, så vores anbefaling er at I køber flybilletten til Calgary hos Supersaver.dk.

Flybilletter til Calgary fra Billund
Travelstart.dk og Supersaver.dk
Pris: 7.202 kr.
Mellemlandinger: 1 (Frankfurt)
Rejsetid: 12:50 t./16:10 t.
Flyselskab: SAS og Air Canada

Flybilletten til Calgary fra Billund med SAS og Air Canada er bestemt heller ikke dårlig. Flybilletten indebærer 1 mellemlanding i Frankfurt hvorfra det går direkte videre til Calgary.

Der er mange der tilbyder flybilletten til Calgary over Frankfurt med SAS og Air Canada, men Travelstart.dk og Supersaver.dk tilbyder den laveste pris på flybilletten.

Bestil de billigste og bedste flybilletter til Calgary hos Supersaver.dk og Travelstart.dk.

torsdag den 4. september 2008

Flybilletter til Winnipeg, Canada

Vores undersøgelser af priserne på flybilletter til Canada fortsætter. Her til morgen har vi undersøgt priserne på flybilletter til Winnipeg, Manitoba, Canada. Flybilletterne til Winnipeg er, som de andre undersøgte flybilletter til Canada, med udrejse d. 6. juni og hjemrejse d. 27. juni, og vi har undersøgt priserne på flybilletterne med afrejse fra både København og Billund.

Flybilletter til Winnipeg fra København
GoLeif.dk
Pris: 6.994 kr.
Mellemlandinger: 2 (Frankfurt/Toronto og Toronto/London Heathrow)
Rejsetid: 16:06 t./15:20 t.
Flyselskaber: SAS og Air Canada

Seat24.dk
Pris: 7.626 kr.
Mellemlanding: 1 (Chicago O'Hare)
Rejsetid: 13:34 t./12:31 t.
Flyselskaber: SAS, United Airlines og Air Canada

Vi har valgt at vi to flybilletter til Winnipeg. Den ene flybillet til Winnipeg med 2 mellemlandinger hver vej med SAS og Air Canada til 6.994 kr. hos GoLeif.dk. Den anden med 1 mellemlanding hver vej med SAS, United Airlines og Air Canada til 7.626 kr.

Den første flybillet til Winnipeg er valgt fordi den er billigst, mens den anden flybillet til Winnipeg er valgt fordi vi mener den er bedst. Flybilletten til Winnipeg hos Seat24.dk, er godt nok 632 kr. dyrere, men den indebærer en samlet rejsetid der er 5:21 timer kortere end den billigste flybillet.

Derudover er den lange flyvning (København-Chicago og Chicago-København) med SAS, hvor den lange flyvning (Frankfurt-Toronto og Toronto-London Heathrow) med den billigste flybillet er med Air Canada. Her er kvaliteten på SAS flyvningerne klart højere end på Air Canada.

Vi mener derfor helt klar at I skal bestille flybilletten til Winnipeg fra København hos Seat24.dk.

Flybilletter til Winnipeg fra Billund
Supersaver.dk og Travelstart.dk
Pris: 6.889 kr.
Mellemlandinger: 2 Frankfurt/Ottawa og Toronto/Frankfurt)
Rejsetid: 16:00 t./15:05
Flyselskaber: SAS og Air Canada

Fra Billund er flybilletterne til Winnipeg ikke lige så mangfoldige, og den viste flybillet til Winnipeg er helt klart den billigste og bedste måde at komme til Winnipeg på. Flybilletten til Winnipeg minder meget om den billigste flybillet til Winnipeg fra København, rejsetiden er bare lidt kortere og flybilletten er lidt billigere.

Da der ikke rigtigt er noget rimeligt alternativ til den viste flybillet til Winnipeg, er det vores anbefaling at I vælger denne.

Generelt er priserne på flybilletterne til Winnipeg lidt dyrere end de tidligere undersøgte destinationer i Canada. Det skyldes at Winnipeg ligger noget længere vest på og at det er en relativt lille destination med færre afgange.

Få overblik over vores undersøgelser af flybilletter til Canada.

Bestil den bedste flybillet til Winnipeg fra København hos Seat24.dk og bestil den bedste og billigste flybillet til Winnipeg fra Billund hos Supersaver.dk og Travelstart.dk.

onsdag den 3. september 2008

Flybilletter til Toronto, Canada

Vi fortsætter vores undersøgelser af billige flybilletter til Canada, med at finde de billigste og bedste flybilletter til Toronto, Canada. Alle de undersøgte flybilletter til Canada er med udrejse d. 6. juni og hjemrejse d. 27. juni, således også flybilletterne til Toronto.

Som det også er tilfældet med de andre undersøgte flybilletter til Canada, undersøger vi priserne på flybilletter til Toronto med udrejse fra både København og Billund.

Flybilletter til Toronto fra København
GoLeif.dk
Pris: 5.430 kr.
Mellemlandinger: 2 (Reykjavik og Boston)
Rejsetid: 13:57 t./12:45 t.
Flyselskab: Iceland Air

Supersaver.dk og Travelstart.dk
Pris: 5.443 kr.
Mellemlandinger: 1 (Wien)
Rejsetid: 11:40 t./12:45 t.
Flyselskab: Austrian Airlines

Vi har fundet 2 flybilletter til Toronto som ligger meget tæt på hinanden pris mæssigt - 13 kr. prisforskel. Flybilletten til Toronto hos GoLeif.dk med Iceland Air indebærer mellemlandinger i både Reykjavik og Boston.

Flybilletten til Toronto hos Supersaver.dk og Travelstart.dk med Austrian Airlines indbærer 1 mellemlanding i Wien både på ud- og hjemrejsen.

Da prisforskellen på de to flybilletter ikke er nævneværdig, kigger på på den samlede rejsetid. Her har flybilletten med Austrian Airlines en samlet rejsetid der er 2:17 timer kortere end flybilletten til Toronto med Iceland Air. Da flybilletten til Toronto med Iceland Air samtidig indebærer 2 mellemlandinger (større risiko for forsinkelser og missede fly) hver vej, synes vi helt klart at I skal vælge flybilletten til Toronto med Austrian Airlines.

Flybilletter til Toronto fra Billund
GoLeif.dk
Pris: 5.667 kr.
Mellemlandinger: 1 (Amsterdam)
Rejsetid: 15:55 t./11:25 t.
Flyselskab: KLM Royal Dutch Airlines

Supersaver.dk og Travelstart.dk
Pris: 5.756 kr.
Mellemlandinger: 1 (Frankfurt)
Rejsetid: 12:30 t./10:45 t.
Flyselskab: SAS og Air Canada

Under flybilletter til Toronto fra Billund har vi også valgt at vise to flybilletter. Den første flybillet til Toronto er med KLM med mellemlanding i Amsterdam. 1 mellemlanding hver vej en meget fornuftigt pris - det virker umiddelbart som en god flybillet til Toronto.

Den anden flybillet til Toronto er med SAS og Air Canada over Frankfurt. Flybilletten med SAS og Air Canada er 89 kr. dyrere end flybilletten til Toronto med KLM. For en oversøisk flybillet er det en meget lille prisforskel.

For at afgøre hvilken flybillet til Toronto I skal vælge, kigger vi også her på den samlede rejsetid. Her har flybilletten til Toronto med SAS og Air Canada en samlet rejsetid der er 4:05 t. kortere end flybilletten til Toronto med KLM. Derfor vil vi helt klar anbefale jer at betale 89 kr. mere og skære 4 timer af jeres samlede rejsetid.

Få overblik over vores undersøgelser af flybilletter til Canada.

Bestil flybilletterne til Toronto hos Supersaver.dk, Travelstart.dk eller GoLeif.dk.

mandag den 1. september 2008

Flybilletter til Ottawa, Canada

Her til aften fortsætter vi vores undersøgelser af flybilletter til Canada, med at finde de bedste og billigste flybilletter til Ottawa, Ontario, Canadas hovedstad. Jeg har selv været i byen, og den er smuk men ikke særlig stor, så jeg vil ikke anbefale jer at tilbringe mere end et par dage i Ottawa.

Skal I rejse til Ottawa vil jeg dog helt klart foreslå jer at forberede et omfangrigt udflugtsprogram. Det skulle dog bestemt være muligt at få 3 uger til at gå i området, idet Montreal, Toronto, Niagara Falls og The Great Lakes alle sammen ligger i rimelig køreafstand fra Ottawa.

De undersøgte flybilletter til Ottawa er med udrejse d. 6. juni og hjemrejse d. 27. juni, og vi har undersøgt priserne på flybilletter til Ottawa med afrejse fra både København og Billund.


Flybilletter til Ottawa fra København
Supersaver.dk og Travelstart.dk
Pris: 5.714 kr.
Mellemlandinger: 1 (Washington Dulles)
Rejsetid: 12:22 t./15:21 t.
Flyselskab: SAS og United Airlines

Flybilletterne til Ottawa fra København med SAS og United Airlines er yderst rimelige både i pris og rejsetid. Rejsetiden til Ottawa kan næsten ikke være kortere end det SAS og United Airlines tilbyder. Derfor kan i rolig bestille flybilletten til Ottawa fra København med SAS og United Airlines hos Supersaver.dk eller Travelstart.dk

Flybilletter til Ottawa fra Billund
Seat24.dk
Pris: 6.100 kr.
Mellemlandinger: 1 (Frankfurt)
Rejsetid: 11:45 t./11:05 t.
Flyselskab: SAS, Lufthansa og Air Canada

Flybilletten til Ottawa fra Billund er godt nok små 400 kr. dyrere end flybilletten til Ottawa fra København, men rejsetiden fra Billund er helt fantastisk. 11:45 timer på vejen til Ottawa og 11:05 timer på vejen hjem fra Ottawa - det er meget fornuftigt. Her skal jer der flyver til Ottawa fra Billund være glade for at I ikke skal flyve fra København.

Få overblik over vores undersøgelser af flybilletter til Canada.

Bestil flybilletten til Ottawa fra København hos Supersaver.dk eller Travelstart.dk, og bestil flybilletten til Ottawa fra Billund hos Seat24.dk.