mandag den 30. juni 2008

Flybilletter Chambery Aix-les-Bains

Tidligere har vi undersøgt priserne på flybilletter til Lyon og Geneve, men ikke til Chambery som er alternativ til lufthavnene i Lyon og Geneve. Chambery kan bruges som udgangspunkt for ferier i Alperne - her tænker vi primært på skiferie i Alperne. Dog er det også et fint udgangspunkt for andre ferieformer i Alperne.

Vi har valgt at vise de to billigste flybilletter til Chambery. Efter resultatet af undersøgelsen af flybilletter til Chambery, kommer vi med vores kommentarer til resultatet og sammenligner med de priser vi har fundet på flybilletter til Lyon og Geneve.

De to billigste flybilletter til Chambery bestilles hos:

Sterling.dk
Pris: 1.596 kr.
Flyselskab: Sterling

Supersaver.dk
Pris: 1.716 kr.
Flyselskab: Sterling

Prisforskel flybilletter til Chambery: 120 kr.

Sterling tilbyder den klart billigste flybillet til Chambery, og er 120 kr. billigere end Supersaver der tilbyder en helt identisk flybillet til Chambery med Sterling. Vores anbefaling er naturligvis at I bestiller flybilletten til Chambery hos Sterling.

Vores tidligere undersøgelser af flybilletter til Geneve og flybilletter til Lyon, har vist at flybilletterne til Geneve koster ca. 1.400 kr. og flybilletter til Lyon koster ca. 2.400 kr. Derfor anser vi at flybilletten til Chambery er et godt alternativ til Lyon men ikke til en flybillet til Geneve.

Billige Flybilletter Aalborg-København

Vi fortsætter vores opdateringer af priserne på flybilletter i Danmark. De to seneste dage har vi opdateret priserne på flybilletter Billund-København og Århus-København, i dag runder vi opdateringerne af med at undersøge priserne på flybilletter Aalborg-København.

Som de to foregående opdateringer, har de undersøgte flybilletter Aalborg-København udrejse d. 5. september og hjemrejse d. 12 september. Vi viser de to billigste udbydere af flybilletter Aalborg-København, hvorefter vi kommenterer på resultaterne.

De to billigste flybilletter Aalborg-Købehavn bestilles her:

Sterling.dk
Pris: 597 kr.
Flyselskab: Sterling

Supersaver.dk
Pris: 686 kr.
Flyselskab: SAS

Prisforskel flybilletter Aalborg-København: 89 kr.

Sterling tilbyder de billigste flybilletter Aalborg-København. Sterling er 89 kr. billigere end nærmeste konkurrent, Supersaver, der tilbyder flybilletter Aalborg-København med SAS. Bloggens formål er at finde de billigste flybilletter på de destinationer vi undersøger, og derfor vil vi naturligvis anbefale jer at bestille flybilletterne Aalborg-København hos Sterling.

Skulle I, i modsætning til os, have en stærk præference for at flyve med SAS, er flybilletten kun 89 kr. dyrere hos Supersaver, hvilket naturligvis er en ret overskuelig prisforskel på flybilletten Aalborg-København.

Læs vores seneste undersøgelse af billige flybilletter Billund-København her.

Bestil de billigste flybilletter Aalborg-København hos Supersaver.

SEM Bureau - Hvilket skal I vælge?

De fleste marketingchefer, ejere af mindre virksomheder o. lign. har alle prøvet at blive ringet op af en sælger der har forsøgt at sælge en form for søgemaskinemarkedsføring bureau. For langt de fleste marketingchefer, direktører m.v., er det meget vanskeligt at adskille dårlige SEM bureauer (SEM = Search Engine Marketing) fra gode SEM bureauer.

Det skyldes ikke at marketingcheferne er inkompetente, men at search marketing er en meget mere kompliceret disciplin end de fleste tror. I min verden kan SEM bureauerne deles op i 3 kategorier der hver især beskriver det niveau SEM bureauerne bevæger sig på.



  • SEM håndtering
  • SEM + Analytics
  • Strategisk SEM

SEM Håndtering
Kategorien dækker over kampagne udvikling og opsætning. Kvaliteten i denne kategori varierer meget, fra SEM bureauer der levererer kampagner med meget få og til tider tilfældige søgeord og annoncetekster, til SEM bureauer der levererer gennemarbejdede søgeordslister og annonctekster.

De mindre gennemarbejdede kampagner med en fast klikpris, er hvad jeg typisk kalder klikpakker. Her får du et aftalt antal klik til en fast klikpris og værdien af det leverede er typisk meget begrænset.

De mere gennemarbejdede kampagner med flere søgeord/søgeordskombinationer og annoncetekster, vil være mere relevante end de mindre gennemarbejdede kampagner.

Antagelsen virker logisk, problemet er bare at den er svær at bevise når ikke det bliver målt på søgemaskine aktiviteterne. Det leder os videre til næste niveau indenfor søgemaskinemarkedsføring, hvor søgemaskineaktiviterne bliver målt.

SEM+Analytics
De fleste SEM bureauer tilbyder en eller anden form for måling (tracking) af deres aktiviteter. Hvis ikke din udbyder tilbyder denne service, er det umuligt at måle værdien af den trafik SEM bureauet skaber fra søgemaskinerne.

Mange virksomheder gør i dag brug af tracking af alle deres online aktiviteter, men det er meget få der bruger den rige data mængde til at optimere deres aktiviteter. De fleste bliver sandsynligvis overvældet af de uoverskuelige mængder informationer der ligger i trackingsystemerne.

Før alt arbejdet indledes, er det derfor utroligt vigtigt at indetificere aktiviteternes formål (det er banalt men få gør det), således at den ansvarlige person ved hvilke data der skal måles og ageres på.

Bruger i jeres målinger aktivt er i som virksomhed med 95% sandsynlig allerede langt foran jeres konkurrenter. Hvis I vil forblive foran eller endnu bedre udbygge forspringet, skal I tage skridtet videre med jeres SEM.

Strategisk SEM
SEM er i dag den største salgskanal for mange virksomheder, og bliver det hastigt for endnu flere. I lande som USA og England, har mange virksomheder forstået vigtigheden af SEM, og her bruges mere end 50% af online budgetterne på SEM.

Når nu SEM er så kritisk for virksomhedernes forretning, virker det i mine øjne logisk at SEM er udgangspunktet for enhver langsigtet marketingplan. Derfor handler det om at vælge et SEM bureau der både forstår din virksomheds forretning, og samspillet mellem SEM og alle andre marketingaktiviteter.

Der er mange SEM bureauer der tilbyder fornuftig SEM håndtering samt SEM+Analytics håndtering, men der er kun ét SEM bureau der er stærke på alle 3 niveauer. Klik på linket for at se hvilket SEM bureau jeg anbefaler.

søndag den 29. juni 2008

Gadgets Passioneret?

Her på bloggen er vores passion at rejse og at finde billige flybilletter til rejsemål i hele verden. Alle de indlæg vi passionerede bloggere lavere, kan på nogle virke som hårdt kedeligt arbejde, det er ikke tilfældet. Vi synes det er cool at være opdateret på rejsemarkedet og ikke mindst priserne på flybilletter.

Vi er rejse passionerede mens én af vores gode venner er gadget passioneret. Hvis I vil have alle de seneste nyheder og ikke mindst holdninger til alle typer gadgets, det være sig den nye Iphone, fladskærme, computere eller noget helt fjerde, så skal I læse hans blog der indeholder ALT om gadgets.

Der er godt og bliver endnu bedre - god læselyst til alle jer gadgets passionerede mennesker!

Billige Flybilletter Billund-København

Som skrevet i går opdaterer vi vores seneste undersøgelser på flybilletter i Danmark de kommende dage. I går undersøgte vi priserne på flybilletter Århus-København med udrejse d. 5. september og hjemrejse d. 12 september. I dag foretager vi den samme undersøgelse af flybilletter Billund-København med de samme rejsedatoer.

De billigste flybilletter Billund-København bookes her:

Cimber.dk
Pris: 906 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Flyprice.dk
Pris: 910 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Prisforskel flybilletter Billund-København: 4 kr.

Flybilletterne Billund-København kan købes billigst direkte hos flyselskabet Cimber Air. Prisforskellen på at købe flybilletterne Billund-København direkte hos Cimber eller hos Flyprice er beskedne 4 kr. - en af de mindste prisforskelle vi har set i lang tid.

Da flybilletterne er helt identiske skal flybilletterne Billund-København bestilles hos den billigste udbyder, altså Cimber Air.

Læs vores undersøgelse af flybilletter Århus-København på de samme rejsedatoer her.

Bestil de billigste flybilletter Billund-København hos Cimber Air.

lørdag den 28. juni 2008

Flybilletter Århus-København i September

De kommende dage opdaterer vi vores undersøgelser af priserne på flybilletter i Danmark. Undersøgelsesrækken starter med vores undersøgelse af priserne på flybilletter Århus-København. De undersøgte flybilletter Århus-København har udrejse d. 5. september og hjemrejse d. 12. september. altså er der mulighed for at bruge en uge i hovedstaden eller at rejse videre fra København.

De billigster flybilletter Århus-København bestilles her:

Supersaver.dk
Pris: 686 kr.
Flyselskab: SAS

Travelstart.dk
Pris: 716 kr.
Flyselskab: SAS

Prisforskel flybilletter Århus-København: 30 kr.

Supersaver tilbyder endnu engang de billigste flybilletter Århus-København, og er 30 kr. billigere end Travelstart. Da der er tale om identiske flybilletter Århus-København, vil vi helt klart anbefale jer at spare de 30 kr. pr. flybillet, og bestille flybilletten Århus-København hos Supersaver.

Læs seneste undersøgelse af flybilletter i Danmark her.

Bestil den billigste flybillet Århus-København hos Supersaver.

torsdag den 26. juni 2008

Viva España! - Flybilletter til Madrid

Vi ønsker hele Spanien tillykke med den flotte 3-0 sejr over EM 2008 store positive overraskelse Rusland. Vi kryder fingre og håber at Spanien kan tage det sidste stik ved finalen i EM 2008 med en sejr over Tyskland.

Denne måned har vi foretaget en del undersøgelser af flybilletter til Spanien, men vi er helt opstemte efter Spaniens opvisning, og foretager endnu en undersøgelse. Denne gang af flybilletter til Madrid, en helt igennem vidunderlig by.

De undersøgte flybilletter til Madrid har udrejse d. 10. september og hjemrejse d. 14. september, dermed får man 5 dages ferie i Madrid. Nedenstående vælger vi de 3 mest interessante flybilletter til Madrid.

Supersaver.dk
Pris: 1.686 kr.
Mellemlandinger: 1/1
Flyselskab: Swiss/Spanair

Travelstart.dk
Pris: 1.775 kr.
Mellemlandinger: o/1
Flyselskab: SAS/Spanair

Spanair.com
Pris: 1.865 kr.
Mellemlandinger: 0/0
Flyselskab: Spanair

Prisforskel flybilletter til Madrid: 89 kr. og 179 kr.

Supersaver tilbyder de billigste flybilletter til Madrid og er 89 kr. og 179 kr. billigere end Travelstart og Spanair. De 3 flybilletter adskiller sig en hel del, idet de indbærer alt fra nul til to mellemlandinger.

Den billigste flybillet til Madrid hos Supersaver indebærer en mellemlanding både på ud og hjem vejen. Flybilletten hos Travelstart indebærer en mellemlanding på vej hjem fra Madrid, mens flybilletten til Madrid hos Spanair er direkte begge veje.

For os er valget ret enkelt, vi gider ikke mellemlandinger på en kort flyvning til Madrid, hverken på vejen ud eller hjem. Da prisforskellen kun er på 179 kr., vil vi helt klart bestille den direkte flybillet til Madrid hos Spanair.

Læs vores seneste undersøgelse af flybilletter til Madrid.

Viva España!

onsdag den 25. juni 2008

Billigste Flybilletter til Dublin

Vi har én gang tidligere undersøgt priserne på flybilletter til festlige Dublin. Byen har de seneste år oplevet en stor vækst med mange tilflyttere fra mange lande, men Dublin har stadigvæk bevaret sin irske charme og er altid et besøg værd.

I dag undersøger vi priserne på flybilletter til Dublin med udrejse d. 7. august og hjemrejse d. 10. august. Godt nok er Dublin hyggelig men vi mener alligvel at 4 dage er en passende længde i byen (læs så kan kroppen ikke tåle flere pints). Nedenstående viser vi de 3 mest interessante flybilletter til Dublin.

MrJet.dk
Pris: 850 kr.
Mellemlanding: Direkte
Flyselskab: Aer Lingus

AerLingus.com
Pris: 947 kr.
Mellemlanding: Direkte
Flyselskab: Aer Lingus

SAS.dk
Pris: 2.596 kr.
Mellemlanding: Direkte
Flyselskab: SAS

Prisforskel flybilletter til Dublin: 93 kr. og 1.746 kr.

MrJet tilbyder den billigste flybillet til Dublin. Flybilletten til Dublin hos MrJet er med Aer Lingus, der på deres egen hjemmeside tilbyder den samme flybillet 93 kr. dyrere. Det er sjældent at vi hos lavprisselskaberne ser deres flybilletter til salg billigere på sider som MrJet. Når nu der er tale med identiske flybilletter, skal de naturligvis bestilles hos den billigste udbyder.

Vi har valgt at tage SAS med som alternativ til Aer Lingus. SAS er hele 1.746 kr. dyrere end MrJet, og man skal virkelig have en stærk præference for SAS, hvis man betaler de ekstra penge for flybilletten til Dublin.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Dublin.

Bestil den billigste flybillet til Dublin hos MrJet eller køb flybilletten 1.746 kr. dyrere hos SAS.

tirsdag den 24. juni 2008

Flybilletter Valencia - Spar 1.133 kr.

Vi fortsætter vores mange undersøgelser af flybilletter til Spanien. Dagens undersøgelse bliver af flybilletter til Valencia, Spanien. De undersøgte flybilletter til Valencia, er med udrejse d. 15. august og hjemrejse d. 22. august.

Nedenstående viser vi de billigste og bedste flybilletter til Valencia på de valgte datoer.

Sterling.dk
Pris: 1.298 kr.
Mellemlanding: Direkte
Flyselskab: Sterling

Travelstart.dk
Pris: 2.431 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: SAS/Spanair/Lufthansa

Prisforskel flybilletter til Valencia: 1.133 kr.

Undersøgelsens resultat er meget entydigt. Flybilletten til Valencia på de valgte datoer skal købes hos Sterling. Flybilletten til Valencia hos Sterling er ikke bare 1.133 kr. billigere end næstbilligste udbyder af flybilletter til Valencia, Sterling flyver også som de eneste direkte.

Det betyder at der dels er en stor økonomisk besparelse på flybilletten til Valencia, men også en stor besparelse i rejsetid. Skal I til Valencia i august vil vi anbefale jer de valgte afrejsedatoer hos Sterling.

Læs vores indlæg om billige flybilletter til Sydspanien her.

søndag den 22. juni 2008

Flybilletter til Sydspanien

Vi har tidligere undersøgt priserne på flybilletter til en lang række destinationer i Spanien. I stedet for at nøjes med 1 destination i Spanien, vælger vi at undersøge priserne på nogle af de meste populære destinationer i Sydspanien. Der er rigtig mange vidunderlige steder i Sydspanien, men vi har valgt at undersøge priserne på flybilletter til Malaga, Murcia og Alicante.

Da vi gerne snart vil afsted først i efteråret, har vi valgt at undersøge priserne på flybilletter til Sydspanien med udrejse d. 20 september og hjemrejse d. 27 september. Til hver af de 3 destinationer vælger vi de billigste og bedste flybilletter.

Flybilletter til Malaga
MrJet.dk
Pris: 2.357 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Iberia

Sterling.dk
Pris: 3.446 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Sterling

Prisforskel flybilletter til Malaga: 1.089 kr.

MrJet.dk tilbyder den billigste flybillet til Malaga. Flybilletten til Malaga med Iberia indebærer en mellemlanding hver vej. Derfor skal I tage stilling til om det er værd at spare 1.089 kr. pr. flybillet eller om I hellere vil flyve direkte. Mellemlandingen på vejen til og fra Malaga indebærer en forlænget rejsetid på ca. 2-3 timer hver vej, så hver ekstra rejsetime sparer jer for ca. 200 kr.

Vi ville sandsynligvis vælge den direkte flyvning med Sterling til Malaga, da vi gerne vil bruge mindst mulig af vores ferietid på transport.

Flybilletter til Murcia
Sterling.dk
Pris: 1.492 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Sterling

Supersaver.dk
Pris: 1.596 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Sterling

Prisforskel flybilletter til Murcia: 104 kr.

Når der skal købes flybilletter til Murcia, er valget ret enkelt. Sterling tilbyder både en billigste og eneste direkte flybillet til Murcia, og derfor skal flybilletten til Murcia helt klart bestilles hos Sterling.

Flybilletter til Alicante
Sterling.dk
Pris: 2.096 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Sterling

Supersaver.dk
Pris: 2.342 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Sterling

Prisforskel flybilletter til Alicanta: 246 kr.

De billigste flybilletter til Alicante kan ligeledes bestilles hos Sterling. De billigste udbydere tilbyder alle flybilletter til Alicante med Sterling, men ingen tilbyder dem billigere end Sterling. Foretrækkes andre flyselskaber end Sterling, er flybilletterne hos dem dyrere og indebærer mellemlandinger i Madrid eller London.

Det er interessant at flybilletterne til Murcia er markant billigere end flybilletterne til Malaga og Alicante. Hvis det ikke gør den store forskel på jeres samlede rejsetid om I ankommer i Murcia eller en af de to andre lufthavne, er det en god mulighed for at spare nogle penge. Når I skal til Sydspanien, er der tydeligvis penge at spare ved at flyve til Murcia.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Malaga.

lørdag den 14. juni 2008

Flybilletter Billund-Nice

Nice er helt klart et af vores favorit rejsemål. Nice tilbyder en perfekt kombination af storby- og badeferie. Når man vågner i Nice er det bare at vælge om man vil ligge på stranden, shoppe, køre en tur i bjergene eller gøre alle tre ting samme dag - muligheden er der!

Vores undersøgelse af flybilletter Billund-Nice bliver foretaget på flybilletter med udrejse d. 10. september og hjemrejse d. 17. september. I starten af september er det begyndt at blive køligt her hjemme mens vejret i Nice stadigvæk er fantastisk.

Sterling.dk
Pris: 2.096 kr.
Mellemlanding: Direkte
Flyselskab: Sterling

Travelstart.dk
Pris: 2.133 kr.
Mellemlanding: Frankfurt
Flyselskab: Lufthansa

Prisforskel flybilletter til Nice: 37 kr.

Prisforskellen på flybilletterne Billund-Nice er meget beskedne 37 kr. Der hvor flybilletterne til Nice virkelig adskiller sig er rejsetiden. Flybilletten til Nice med Sterling er en direkte flyvning, mens flybilletten til Nice fra Billund med Lufthansa indebærer en mellemlanding i Frankfurt, hvilket betyder at rejsetiden bliver 2-3 timer længere hver vej.

Da flybilletten med Sterling er både billigst og rejsetiden markant kortere på ruten Billund-Nice, vil vi naturligvis anbefale jer at bestille flybilletten Billund-Nice hos Sterling.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Nice.

Bestil den billigste og bedste flybillet Billund-Nice hos Travelstart.dk.

Flybilletter til Helsinki 1.462kr.

Finland er efter manges overbevisning det glemte land i Skandinavien. Kulturen og ikke mindst sproget adskiller sig markant fra de andre Skandinaviske lande. Det vi glemmer er at Helsinki er blevet en storby af internationalt format, der minimum er på linie med København, Stockholm og Oslo. I arbejdssammenhæng er vi ofte i Stockholm og Helsinki, og vi kan kun anbefale jer at besøge begge byer.

Det giver sig selv at Helsinki skal besøges i løbet af sommeren. Derfor har vi valgt at undersøge priserne på flybilletter til Helsinki med udrejse d. 21. august og hjemrejse d. 24. august. Undersøgelsen af flybilletter til Helsinki, viser de 2 billigste udbydere af flybilletter til Helsinki samt vores anbefaling.

Travelstart.dk
Pris: 1.462 kr.
Flyselskab: Finnair

MrJet.dk
Pris: 1.477 kr.
Flyselskab: Finnair

Prisforskel flybilletter til Helsinki: 15 kr.

Flybilletterne til Helsinki er overraskende billige. Vi havde forventet at flybilletterne havde kostet et par hundrede kroner mere, men det er bare positivt. Der er rigtig mange udbydere af flybilletter til Helsinki og prisforskellen er ikke særlig stor.

Travelstart tilbyder den billigste flybillet til Helsinki og er beskedne 15 kr. billigere end nærmeste konkurrent. Da de udbudte flybilletter til Helsinki er identiske, vil vi helt klart anbefale jer at bestille flybilletterne til Helsinki hos Travelstart.

Foretrækker I at flyve med SAS frem for Finnair, koster den billigste flybillet til Helsinki med SAS 1.544 kr. Flybilletten til Helsinki med SAS bestilles direkte på SAS egen hjemmeside.

Læs vores tidligere indlæg om billige flybilletter til Helsinki her.

Bestil de billigste flybilletter til Helsinki hos Travelstart.

Flybilletter til San Diego

Morgenens indlæg er nr. 100 i år, derfor synes vi det skulle vedrøre en destination vi er virkelig passionerede omkring. Det oplagte valg ville være Spanien, Portugal el. Florida, men vi har vist rigeligt med indlæg om de destinationer for nylig. En af vores store hobbies er golf, så derfor vælger vi at undersøge flybilletter til San Diego. Hvad har San Diego og golf at gøre med hinanden?

Lige nu spilles der U.S. Open på Torrey Pines i La Jolla tæt på San Diego. Banen er en af verdens sværeste golfbaner og Phil Mickleson udtalte før U.S. Open at ingen amatører kunne gå banen i under 100 slag. Det vil vi naturligvis meget gerne modbevise, men med vores usikre spil, bliver det helt sikkert ikke os der kommer til at modbevise det. Vores bidrag til den sag, bliver at finde billige flybilletter til San Diego, så andre og stærkere golfentusiaster kan drage derover og modbevise Phil.

Vi har valgt at undersøge flybilletter til San Diego med udrejse d. 20. september og hjemrejse d. 4. oktober. Nedenstående vises de 3 billigste flybilletter til San Diego på de valgte rejsedatoer.

GoLeif.dk
Pris: 4.430 kr.
Mellemlandinger: Amsterdam og Detroit
Flyselskab: Northwest Airlines/KLM

KLM.com
Pris: 4.639 kr.
Mellemlandinger: Amsterdam og Minneapolis
Flyselskab: KLM/Nortwest Airlines

Travellink.dk
Pris: 5.445 kr.
Mellemlandinger: Frankfurt og Chicago
Flyselskab: Lufthansa/United Airlines

Prisforskel flybilletter til San Diego: 209 kr.

De 3 billigste flybilletter til San Diego indebærer alle 2 mellemlandinger 1 i Europa og 1 i USA. Forskellen på den samlede rejsetid er ikke voldsomt stor, så valget af flybillet til San Diego kommer til at afhænge af pris og præference for flyselskab.

GoLeif tilbyder den billigste flybillet til San Diego og er 209 kr. billigere end KLM. Flybilletten til San Diego hos Travellink med Lufthansa/United Airlines, er 1.000kr+ dyrere end flybilletten hos GoLeif. Det betyder at Lufthansa/United Airlines skal være markant bedre flyselskaber en KLM/Northwest Airlines. Forskellen på flyselskaberne er marginal og efter vores bedste overbevisning ikke 1.000 kr. værd.

Forskellen på GoLeifs flybillet til San Diego og KLMs er meget lille. Begge flybilletter er med KLM/Northwest Airlines, så det er kun mellemlandingen i USA og prisen der er forskellen mellem de to flybilletter. Vi har ikke rigtig en holdning til om det er bedst at mellemlande i Minneapolis eller Detroit. Derfor falder vores valg af flybillet til San Diego på flybilletten hos GoLeif.

Læs vores undersøgelse af flybilletter til San Jose her.

Bestil de billigste flybilletter til San Diego hos GoLeif.dk.

onsdag den 11. juni 2008

De Billigste Flybilletter til Moskva

Moskva er den by i verden med de dyreste hotelovernatninger. Derfor er der en ekstra god grund til at finde de absolut billigste flybilletter til Moskva. I en nylig undersøgelse af priserne på hotelovernatninger i hele verden, blev Moskva kåret til den dyreste by, med en gennemsnitlig pris pr. overnatning på hele 2.700 kr. De meget høje priser skyldes at Moskva kun har små 50.000 hotelværelser og en stigende efterspørgsel, grundet Moskva stigende popularitet som rejsemål og ikke mindst en stigende velstand i Rusland.

Da Moskva kan være brændende varm i højsommeren, har vi valgt at undersøge priserne på flybilletter til Moskva i september. Hvor vi forventer mere moderate temperaturer i det tidligere efterår i Moskva. Nedenstående viser vi hvor I kan bestille de 3 billigste flybilletter til Moskva med udrejse d. 10 september og hjemrejse d. 14. september.

GoLeif.dk
Pris: 1.820 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: CSA Czech Airlines

Travelstart.dk
Pris: 1.910 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: SAS

BudJet.dk
Pris: 1.940 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: SAS

Prisforskel de billigste flybilletter til Moskva: 90 kr.

GoLeif tilbyder den billigste flybillet til Moskva med Czech Airlines. Flybilletten med Czech Airlines til Moskva indebærer en mellemlanding i Prag, hvilket naturligvis giver en længere rejsetid end ved en direkte flyvning. Den billigste direkte flybillet til Moskva bestilles hos Supersaver, hvor den direkte flybillet til Moskva med SAS koster 1.910 kr.

Vores anbefaling er at bestille flybilletten til Moskva hos Travelstart med SAS. Godt nok er flybilletten 90 kr. dyrere, men der indebærer også en tidsbesparelse på minimum 5-6 i alt. Det mener vi bestemt at de 90 kr. er værd.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Riga her.

Bestil flybilletterne til Moskva hos Travelstart.

God tur til Moskva.

tirsdag den 10. juni 2008

Flybilletter til Færøerne

Det er ved at være meget lang tid siden vi har undersøgt priserne på flybilletter til Færøerne. Den lille øgruppe i Nordatlanten bør bestemt ikke glemmes, da øerne bestemt er et besøg værd. Naturen er enestående og menneskerne er overvejende gæstfrie.

Da vi vil anbefale jer at rejse til Færøerne om sommeren, vælger vi at undersøge priserne på flybilletter til Færøerne med udrejse d. 16. august og hjemrejse igen d. 23. august. Vi viser jer hvor I kan bestille de 3 billigste flybilletter til Færøerne, og kommenterer efterfølgende på priser og udbyderne.

Travelstart.dk
Pris: 2.462 kr.
Flyselskab: Atlantic Airways

Supersaver.dk
Pris: 2.492 kr.
Flyselskab: Atlantic Airways

MrJet.dk
Pris: 2.522 kr.
Flyselskab: Atlantic Airways

Prisforskel flybilletter til Færøerne: 30 kr.

Prisforskellen mellem de 3 billigste udbydere af flybilletter til Færøerne er meget lille. Da både Travelstart, Supersaver og MrJet, er meget veletablerede og troværdige udbydere af flybilletter og flybilletterne er identiske, er prisen det eneste der adskiller de 3 udbydere. Derfor vælger vi at anbefale jer at købe flybilletterne til Færøerne hos den billigste udbyder hvilket er Travelstart.

Vi er en anelse forbavsede over prisniveauet. Vores forventning var at flybilletterne til Færøerne havde været 400-500 kr. billigere. Dog tilskriver vi de lidt høje priser en blanding af manglende konkurrence, høj sæson og at der kun er 2 måneder til afrejsedato.

Dog er det værd at bemærke at priserne på flybilletterne til Færøerne er lavere end ved vores sidste undersøgelse, jf. vores tidligere indlæg om flybilletter til Færøerne. Undersøgelsen blev dog foretaget på et tidspunkt med absolut spidsbelastning, nemlig over Jul og Nytår.

Book de billigste flybilletter til Færøerne hos Travelstart.

mandag den 9. juni 2008

Flybilletter Billund-München

Her til aften undersøger vi priserne på flybilletter Billund-München. München er en smuk og meget interessant by der byder på alt det bedste fra Bayern. Udover at være en stor og nogle steder en meget hyggelig by, er der også mulighed for at drage på udflugter til bl.a. Alperne.

Vi har valgt at undersøge priserne på flybilletter Billund-München med udrejse d. 22. august og hjemrejse d. 29. august. Nedenstående viser vi de 3 billigste og/el. bedste flybilletter Billund-München.

Travelstart.dk
Pris: 1.641 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Cimberair.dk
Pris: 1.701 kr.
Flyselskab: Cimber Air

GoLeif.dk
Pris: 2.059 kr.
Flyselskab: Lufthansa

Prisforskel flybilletter Billund-München: 60 kr.

Cimber Air er det klart billigste flyselskab på ruten Billund-München. Den billigste flybillet Billund-München bestilles dog med Cimber Air hos Travelstart. Ved at bestille flybilletten hos Travelstart, spares der pt. 60 kr. Skulle prisen være steget hos Travelstart, vil vi anbefale jer at kigge forbi Cimberair.dk

Det billigste alternativ til Cimber Air er Lufthansa. Flybilletten Billund-München med Lufthansa bestilles billigste hos GoLeif, hvor prisen er 2.059 kr.

Da der er tale om en meget kort flyvning, gør det ikke nogen forskel for os om vi flyver med Cimber Air eller Lufthansa. Derfor vil vi anbefale jer at bestille flybilletten Billund-München med Cimber Air hos Travelstart.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til München.

Bestil flybilletten Billund-München hos Travelstart, Cimber Air eller GoLeif.

Flybilletter til Algarve (Faro)

Den Iberiske halvø er lige os. Her på redaktionen er vi vilde med Spanien og Portugal. Derfor er de to lande de klart hyppigst undersøgte rejsemål her på redaktionen. I dag undersøger vi priserne på flybilletter til Algarve/Faro i September. I stedet for at udbrede os om Portugals og Spaniens fortræffeligheder, går vi lige til sagen og viser hvor I kan bestille de billigste flybilletter til Algarve/Faro.

De undersøgte flybilletter til Algarve har udrejse d. 20. september og hjemrejse d. 27 september. På den måde får vi en uges solskin inden det sure efterår for alvor tager sit greb i os. Nedenstående viser vi de 3 billigste og mest interessante flybilletter til Algarve på de valgte rejsedatoer.

Sterling.com
Pris: 1.999 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Sterling

Supersaver.dk
Pris: 2.193 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Sterling

Flyprice.dk
Pris: 3.163 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SN Brussels Airlines

Prisforskel flybilletter til Algarve: 194 kr.

Flybilletterne til Algarve bestilles billigst hos Sterling. Hos Sterling koster flybilletten til Algarve 1.999 kr., hvilket er 194 kr. billigere end tilsvarende flybillet hos Supersaver. Det billigste alternativ til flybilletten med Sterling er flybilletten til Algarve med SN Brussels Airlines hos Flyprice til 3.163 kr. Da flybilletten er mere end 1.000 kr. dyrere og indebærer en mellemlanding på vejen til Algarve, vil vi anbefale jer at bestille flybilletten til Algarve hos Sterling.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Faro (Algarve) her.

søndag den 8. juni 2008

Flybilletter til London i September

Her til formiddag undersøger vi priserne på flybilletter til London i september. Vi har tidligere undersøgt priserne på flybilletter til London i juli og august, og vil fortsætte vores undersøgelsesrække hver måned. Årsagen til vores fokus på London, er at som mange andre danskere elsker byen.

Vores undersøgelse bliver foretaget på flybilletter til London fra København, Århus, Aalborg og Billund. For hver afrejse lufthavn viser vi den billigste udbyder af flybilletter til London samt det bedste alternativ til den billigste flybillet til London.

Undersøgelsen i dag bliver foretaget på flybilletter til London med udrejse d. 4 september og hjemrejse d. 7. september.

De billigste flybilletter til London fra København bookes her
EasyJet.com
Pris: 552 kr.
Ankomst lufthavn: Stansted
Flyselskab: EasyJet

Sterling.dk
Pris: 1.082 kr.
Ankomst lufthavn: Gatwick
Flyselskab: Sterling Airlines

Prisforskel flybilletter til London fra København: 530 kr.

EasyJet er den klar billigste udbyder af flybilletter til London fra København. Mønstret er fuldstændig det samme som de tidligere undersøgelser, EasyJet er den billigste udbyder herefter kommer Sterling på en klar 2. plads mens SAS er 200-300 kr. dyrere end Sterling.

Vores anbefaling er helt klart at bestille flybilletterne til London hos EasyJet, med mindre det er meget lettere for jer at ankomme i Gatwick eller Heathrow frem for Stansted. Hvis ankomst lufthavnen er det vigtigste parameter for jer, skal I vælge Sterling til Gatwick og SAS til Heathrow eller London City Airport.

Flybilletterne til London fra Århus bestilles her
RyanAir.com
Pris: 358 kr.
Ankomst lufthavn: Stansted
Flyselskab: RyanAir

BudJet.dk
Pris: 2.268 kr.
Ankomst lufthavn: London City Airport
Flyselskab: SAS

Prisforskel flybilletter til London fra Århus: 1.910 kr.

RyanAir.com tilbyder de suværent billigste flybilletter til London fra Århus. Faktisk er prisen hos RyanAir.com den billigste vi har set i vores undersøgelser af flybilletter til London. Prisforskellen mellem RyanAir.com og BudJet er hele 1.910 kr., så uanset hvor i London I skal til, skal flybilletterne til London fra Århus købes hos RyanAir.com

De 2 billigste flybilletter til London fra Aalborg købes her
Supersaver.dk
Pris: 1.313 kr.
Ankomst lufthavn: Gatwick
Flyselskab: Sterling Airways

Travellink.dk
Pris: 1.343 kr.
Ankomst lufthavn: Gatwick
Flyselskab: Sterling Airways

Prisforskel flybilletter til London fra Aalborg: 30 kr.

Supersaver tilbyder de billigste flybilletter til London fra Aalborg, men er kun beskedne 30 kr. billigere end Travellink. Da Sterling er det eneste flyselskab der flyver direkte til London fra Aalborg, er der ikke så mange alternativer på denne rute. I dette tilfælde er det interessant at det er dyrere at købe flybilletterne til London fra Aalborg direkte hos Sterling end at købe dem hos Supersaver og Travellink.

Bestil de 2 billigste flybilletter til London fra Billund her
RyanAir.com
Pris: 537 kr.
Ankomst lufthavn: Stansted
Flyselskab: RyanAir

Sterling.com
Pris: 1.223 kr.
Ankomst lufthavn: Gatwick
Flyselskab: Sterling Airways

Prisforskel flybilletter til London fra Billund: 686 kr.

RyanAir.com er igen tilbyder igen de billigste flybilletter til London fra Billund. Prisforskellen på RyanAir.com og Sterling er meget markant, idet flybilletten til London hos Sterling koster hele 686 kr. mere. Vi vil helt klart anbefale jer at købe flybilletterne til London fra Billund hos RyanAir.com, med mindre det er markant bedre for jer at ankomme i Gatwick frem for Stansted.

Overordnet set er priserne de samme på flybilletterne til London fra de 4 største danske lufthavne. Der er heller ikke sket den store udskiftning i de billigste udbydere som er RyanAir.com, EasyJet og Supersaver.

Læs vores indlæg om flybilletter til London i August her.

torsdag den 5. juni 2008

65.000 billige flybilletter hos Sterling

Sterling tilbyder frem til d. 9. juni 65.000 lavpris flybilletter til 499 kr. one way. Som I kan se nedenstående, er der rigtig mange attraktive rejsemål til rigtigt gode priser.

Som nævnt skal flybilletten bestilles inden d. 9. juni og der skal flyves i perioden juni-august. Vi gætter på at Sterling som rejseselskaberne lider under det gode danske sommervejr, og derfor er nød til at sætte priserne på flybilletterne ned. Nedenstående har vi lavet en liste med de destinationer der kan flyves til fra København, Billund og Aalborg.

Fra København gælder tilbudet følgende destinationer:

  • Alicante
  • Algarve, Faro
  • Amsterdam
  • Athen
  • Barcelona
  • Biarritz
  • Bruxelles
  • Budapest
  • Burgas
  • Edinburgh
  • Krakow
  • London (Gatwick)
  • Milano
  • Murcia
  • Paris
  • Prag
  • Rom
  • Sardinien
  • Split
  • Venedig
Fra Billund gælder tilbudet til:
  • Alicante
  • Paris
  • Rom
  • Sardinien
Fra Aalborg kan der bestilles billige flybilletter til Paris

Sterlings sommerudsalg giver jer mulighed for at flyve til både velkendte og mindre kendte storbyer og badeferie rejsemål for kun 998 kr. retur. Selv om der er dejligt i Danmark som det er nu, er det en god mulighed for at komme billigt på ferie og få en masse nye eller måske velkendte indtryk.

Som vi skrev den anden dag fandt vi især tilbudet til Rom attraktivt. Læs indlægget om billige flybilletter til Rom med Sterling her.

tirsdag den 3. juni 2008

Flybillet til Hawaii

Vi har aldrig været på Hawaii øerne og forbinder det lidt med et eksklusivt 80'er rejsemål. I 80'erne var Hawaii og Miami hot, om det stadigvæk er det tvivler vi lidt på, men ikke desto mindre synes vi det kunne være sjovt at undersøge hvad flybilletter til Hawaii koster.

Hawaii må i høj grad betegnes som et sol og sommer rejsemål, og hos os betyder det at rejsen dertil er aktuel i perioden fra november-februar. Normalt tager vi til Florida i november, men hvorfor ikke prøve noget nyt og forhåbentlig eksotisk? Det kunne også være sjovt at sammenligne de to rejsemål med hinanden. Vi tror, med tryk på tror, at de to rejsemål minder meget om hinanden, bortset fra naturen der adskiller sig i væsentlig grad.

Vi har undersøgt hvor de 3 billigste flybilletter til Hawaii kan bookes. De undersøgte flybilletter til Hawai har udrejse d. 8. november og hjemrejse d. 22. november.

GoLeif.dk
Pris: 7.474 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: American Airlines

Travelstart.dk
Pris: 7.489 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: British Midland/American Airlines

KLM.com
Pris: 8.384 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: KLM

Prisforskel flybilletter til Hawaii: 15 kr.

Der er kun en prisforskel mellem de 2 billigste udbydere af flybilletter til Hawaii. Det forbavser os ikke at der ikke er større prisforskel, idet vi er ude i god tid før ferien. Prisen på flybilletterne til Hawaii overrasker os dog en smule - vi havde forventet at priserne lå 1.000-3.000 kr. højere for en returbillet til Hawaii.

American Airlines er klart det billigste flyselskab til Hawaii, men rejsetiden er rigtig lang, og vi fløj med AA til Miami sidste år, og flyene er ikke super gode. Alternativet til AA er KLM, som har en noget højere standard på deres fly, men flybilletten til Hawaii med KLM er også 910 kr. dyrere.

På en flyvning til New York havde vi sandsynligvis valgt AA, men der går smertegrænsen også for vores del. Når rejsetiden bliver længere er det vigtigt med god siddeplads og egen skærm med nogenlunde up-to-date film. Det får man ikke hos AA men hos KLM.

Vores anbefaling ville være at bestille flybilletten til Hawaii hos KLM, men er man en familie på 4-5 stykker giver det en ordentlig ekstra regning der kan bruges på fornøjelser når man kommer til Hawaii. Uanset hvad I vælger ønskes I god tur, måske vi har nogle erfaringer vi kan dele i december.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Miami her.

Bestil flybilletterne til Hawaii hos GoLeif eller KLM.

Flybillet til Rom kun 998 kr.

Vi var lige inde og kigge på Sterlings hjemmeside og faldt over en masse lavprisbilletter. Hvis man bestiller flybilletten senest d. 9. juni, har Sterling tilbud på 65.000 flybilletter til 25 forskellige destinationer. Kravet er bare at der rejses i perioden juni-august.

Vores ferieplaner ligger stort set fast omend en flybillet til Rom for kun 998 kr., virkelig kunne friste os til at tage afsted på endnu en tur.

Hos Sterling fandt vi flybilletten til Rom med udrejse d. 6. august og hjemrejse d. 1o. august. Der er rigtig mange andre datoer, hvor der kan købes billige flybilletter til Rom og de andre 24 destinationer.

Man bliver rigtig fristet - nu er I advaret!

Læs vores tidligere undersøgelse af flybilletter til Rom.

mandag den 2. juni 2008

Flybillet til Malaga

Vi elsker Spanien og bloggen bærer nok lidt præg af det, i hvert fald er undersøgelser af flybilletter til Spanien noget overrepræsenteret her. Det fortsætter de så med at være, da vi i dag undersøger priserne på flybilletter til Malaga med afrejse fra hhv. København og Billund.

Undersøgelsen af flybilletterne til Malaga foretages på flybilletter med udrejse d. 3. oktober og hjemrejse d. 10. oktober. Først undersøger vi priserne på flybilletter til Malaga fra Billund, for derefter at undersøge priserne på flybilletter til Malaga fra København.

De billigste flybilletter til Malaga fra Billund bestilles her:

Sterling.dk
Pris: 2.604 kr.
Mellemlanding: Direkte
Flyselskab: Sterling Airways

Supersaver.dk
Pris: 2.701 kr.
Mellemlanding: Direkte
Flyselskab: Sterling Airways

Prisforskel flybillet Billund-Malaga: 97 kr.

Sterling tilbyder den billigste flybillet til Malaga fra Billund, og er 97 kr. billigere end Supersaver. Da begge udbydere tilbyder identiske flybilletter til Malaga, er det helt oplagt at bestille flybilletten til Malaga fra Billund direkte hos Sterling.

De billigste flybilletter til Malaga fra København kan bookes her:

Travelstart.dk
Pris: 1.537 kr.
Mellemlanding: Direkte
Flyselskab: Spanair

Flyprice.dk
Pris: 1.969 kr.
Mellemlanding: Direkte
Flyselskab: Iberia

Prisforskel flybillet København-Malaga: 432 kr.

Travelstart tilbyder den billigste flybillet til Malaga fra København. Der er flere udbydere der tilbyder samme flybillet til Malga med Spanair marginalt billigere end Supersaver, men vi har valgt at vi en flybillet til Malaga med Iberia i stedet.

Flybilletten til Malaga hos Travelstart er 432 kr. billigere end den flybillet Flyprice tilbyder med Iberia. Begge flyvninger er direkte så rejsetiden er stort set identiske, så derfor kommer det ikke til at have nogen indflydelse på valget af udbyder. Det eneste der reelt er forskellen mellem de to udbydere er de flyselskaber der flyves med.

Efter vores overbevisning er der ikke nogen nævneværdig forskel mellem de to spanske flyselskaber - slet ikke en der gør at vi vil betale 432 kr. mere for flybilletten til Malaga.

Sammenligner vi priserne på flybilletter til Malaga fra hhv. Billund og København, er det ca. 1.000 kr. billigere at flyve fra København. Det skyldes givetvis at der er 3 flyselskaber der flyver direkte fra København, mens det kun er Sterling der flyver direkte fra Billund.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Malaga.

Book den billigste flybillet København-Malaga hos Travelstart.

søndag den 1. juni 2008

Flybillet til Island - spar 447 kr.

Vi har længe talt om at holde 1 uges sommerferie på Island, bare for at opleve noget helt anderledes. Det eneste vi har oplevet på Island er en mellemlanding i Keflevik på vej til USA, og en tur til Den Blå Lagune i ventetiden. Landskabet er barskt men også meget smukt og da nogle af os godt kan lidt lidt vildt friluftsliv, kunne det være interessant for os.

Da vi helst vil til Island i sommerperioden, mere adventure agtige er vi ikke, har vi valgt at undersøge priserne på flybilletter til Island med udrejse d. 23. august og hjemrejse d. 30. august. Da der ikke er lang tid til august er vores frygt at priserne på flybilletterne til Island ligger lidt højt.

De 2 billigste flybilletter til Island kan bestilles her:

Icelandexpress.com
Pris: 1.388 kr.
Flyselskab: Iceland Express

GoLeif.dk
Pris: 1.835 kr.
Flyselskab: Iceland Air

Prisforskel flybillet Island: 447 kr.

1.388 kr.!!! Det er hvad en flybillet til Island kan købes for, vi er meget overraskede over den lave pris. Vi havde forventet en pris der på minimum var dobbelt så høj. Nu skal vi helt sikkert til Island.

Iceland Express tilbyder flybilletten til Island 447 kr. billigere end Iceland Air, det er egentlig ikke så overraskende, omend vi havde forventet at prisforskellen var lidt mindre. Om der er stor forskel i kvaliteten på de to flyselskaber er vi ikke klar over, men vi forventer at kunne vurdere kvaliteten af Iceland Express, når nogle af os har været på Island i august.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Reykjavik her.

Bestil den billige flybillet til Island hos Iceland Express.

Flybillet til Kreta i September

I dag undersøger vi priserne på flybilletter til en meget klassisk charterdestination, Kreta. Her på redaktionen rejser vi ikke meget til Grækenland, men som skrevet andetsteds, holder vi primært vores middelhavsferier i Spanien. Vi har dog alle været på Kreta, som i virkeligheden er en smuk ø når først man kommer væk fra Heraklion, Chania og din andre større charterdestinationer på Kreta.

Vi holder altid solferie i efteråret eller vinteren og derfor har vi undersøgt priserne på flybilletter til Kreta i starten af september. Her er der helt sikkert stadigvæk meget varmt og sommerligt på Kreta, men vejret i Danmark sandsynligvis nærmer sig det elendige. De flybilletter vi har undersøgt til Kreta, har udrejse d. 6. september og hjemrejse d. 13. september, således opnåes en hel uge med sol, strand og hvad man nu har lyst til på Kreta.

De 2 billigste flybilletter til Kreta bookes her:

Sterling.dk
Pris: 3.398 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Sterling Airways

GoLeif.dk
Pris: 3.431 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Olympic Airways

Prisforskel flybilletter til Kreta: 33 kr.

Der er ikke den store prisforskel mellem Sterling og GoLeifs flybilletter til Kreta. Sterling er beskedne 33 kr. billigere end GoLeif. Den store forskel ligger i rejsetiden, hvor turen direkte til Kreta med Sterling tager 4 timer, tager turen til Kreta med Olympic Airways 10 timer og indebærer 2 mellemlandinger hver vej.

Sagen er ret klar, flybilletten til Kreta skal naturligvis bookes hos Sterling, med mindre man synes rejsens højdepunkt er at flyve til og fra Kreta.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Athen.