onsdag den 28. maj 2008

Flybilletter til London i Juli

London er en af vores mange favorit storbyer, en opfattelse vi deler med rigtig mange danskere, og derfor laver vi ofte undersøgelser af priserne på flybilletter til London, således også i dag. Vi har valgt at undersøge priserne på flybilletter til London fra København, Århus, Aalborg og Billund.

Vi lægger op til at bruge en forlænget weekend i London, således har alle de undersøgte flybilletter til London udrejse d. 24. juli og hjemrejse d. 27. juli. Nedenstående viser vi hvor I kan bestille de 2 billigste flybilletter til London fra København, Århus, Aalborg og Billund.

Book de billigste flybilletter København-London her:
EasyJet.com
Pris: 791 kr.
Mellemlanding: Direkte
Ankomst lufthavn: Stansted
Flyselskab: EasyJet

Sterling.dk
Pris: 1.268 kr.
Mellemlanding: Direkte
Ankomst lufthavn: Gatwick
Flyselskab: Sterling Airways

Prisforskel flybillet København-London: 477 kr.

Flybilletten København-London kan bestilles billigst hos EasyJet, hvilket er som det plejer. Den eneste årsag til at bestille flybilletten hos Sterling frem for EasyJet, er at Gatwick er en meget bedre ankomst lufthavn for jer end Stansted. Det er ikke tilfældet hvis I skal bo nogenlunde centralt i London, da rejsetiden til central London ikke adskiller sig markant de to lufthavne imellem.

Bestil de billigste flybilletter Århus-London her:
RyanAir.com
Pris: 642 kr.
Mellemlanding: Direkte
Ankomst lufthavn: Stansted Airport
Flyselskab: RyanAir

BudJet.dk
Pris: 2.268 kr.
Mellemlanding: 1
Ankomst Lufthavn: Heathrow
Flyselskab: SAS

Prisforskel flybillet Århus-London: 1.626 kr.

På ruten Århus-London er der ikke meget diskussion, flybilletten til London skal bestilles hos RyanAir. Udover at være 1.626 kr. billigere end flybilletten til London med SAS, er flyvningen til London med RyanAir en direkte flyvning. Det betyder at flybilletten til London med RyanAir har en markant kortere rejsetid og er samtidig meget billigere.

Køb de billigste flybilletter Aalborg-London her:
Sterling.dk
Pris: 1.328 kr.
Mellemlanding: Direkte
Ankomst lufthavn: Gatwick
Flyselskab: Sterling Airways

Travellink.dk
Pris: 1.447 kr.
Mellemlanding: Direkte
Ankomst lufthavn: Gatwick
Flyselskab: Sterling Airways

Prisforskel flybillet Aalborg-London: 119 kr.

De to billigste flybilletter til London er begge med Sterling Airways. Den eneste forskel er at flybilletten til London med Sterling kan købes 119 kr. hos Sterling end den kan hos Travellink.dk. Anbefalingen er naturligvis at flybilletten Aalborg-København købes direkte på Sterling.dk.

Book de billigste flybilletter Billund-London her:
RyanAir.com
Pris: 806 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Ankomst Lufthavn: Stansted
Flyselskab: RyanAir

Sterling.dk
Pris: 1.418 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Ankomst lufthavn: Gatwick
Flyselskab: Sterling Airways

Prisforskel flybillet Billund-London: 608 kr.

Den billigste flybillet til London fra Billund bestilles direkte hos RyanAir på RyanAir.com. Flybilletten til London med RyanAir er hele 608 kr. billigere end Sterlings flybillet til London fra Billund. Som det var tilfældet på ruten København-London, skal flybilletten til London udelukkende bestilles hos Sterling såfremt ankomst i Gatwick gør rejsetiden markant kortere end ved ankomst i Stansted.

RyanAir er billigst på to af de undersøgte ruter til London, mens Sterling og EasyJet er billigst på hver deres rute til London. Flybilletterne til London i juli fra Danmark skal helt klart bestilles hos lavprisselskaberne, da de er suværent billigst.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til London her!
De billigste flybilletter til London bestilles på RyanAir.com el. EasyJet.com.

mandag den 26. maj 2008

Flybilletter i Danmark

Vi undersøger løbende priserne på indenrigs flybilletter i Danmark. I dag vælger vi at undersøge priserne på de 3 største indenrigsruter i Danmark. Det betyder at vi undersøger priserne på flybilletter Købenavn-Århus, Århus-København, København-Aalborg, Aalborg-København, København-Billund og Billund-København.

De indenrigs flybilletter vi undersøger i dag, har alle udrejse d. 16. august og hjemrejse d. 23. august. Udover at vise hvilken udbyder der tilbyder de billigste flybilletter på ruterne, er vi også interesserede i at vide om der er prisforskel på om man flyver fra København eller Jylland.

Nedenstående vises de billigste flybilletter på alle 3 ruter, både med udrejse fra København, Århus, Aalborg og Billund. Vi viser udelukkende den billigste udbyder på hver rute.

Billigste Flybillet København-Århus
Supersaver.dk
Pris: 686 kr.
Flyselskab: SAS

Billigste Flybillet Århus-København
Supersaver.dk
Pris: 686 kr.
Flyselskab: SAS

Prisforskel flybillet København-Århus, Århus-København: 0 kr.

De billigste flybilletter København-Århus eller Århus-København købes begge hos Supersaver, og prisen er den samme uanset om der flyves fra København eller Århus. Vi synes prisen på flybilletterne København-Århus og Århus-København er yderst rimelige, og de må give DSB hård konkurrence på togdriften.

Billigste Flybillet København-Aalborg
Travelstart.dk
Pris: 657 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Billigste Flybillet Aalborg-København
Travelstart.dk
Pris: 657 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Prisforskel flybillet København-Aalborg, Aalborg-København: 0 kr.

Heller ikke på København-Aalborg og Aalborg-København er der nogen prisforskel. Flybilletterne på denne rute købes i begge tilfælde hos Travelstart til 657 kr. - en pris der er meget rimelig og yderst konkurrencedygtig ift. andre transportformer.

Billigste Flybillet København-Billund
Travelstart.dk
Pris: 1.373 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Billigste Flybillet Billund-København
Travelstart.dk
Pris: 1.224 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Prisforskel flybillet København-Billund, Billund-København: 149 kr.

Igen er Travelstart den billigste udbyder af flybilletter begge veje. I modsætning til de to andre ruter er der rent faktisk prisforskel. Således er der 149 kr. billigere at bestille flybilletten ud af Århus sammenlignet med at bestille den ud af København. Altså kan det i dette tilfælde bedst betale sig at skulle fra Billund til København og ikke omvendt.

Flybilletterne København-Billund og Billund-København, er markant dyrere end på de 2 andre indenrigsruter, hvilket måske kan undre lidt, idet Billund er den klart største af de 3 jyske lufthavne.

Samlet set må priserne på indenrigs flybilletter i Danmark anses som værende yderst rimelige. For år tilbage var priserne meget lidt konkurrence dygtige sammenlignet med andre transportformer, hvilket i høj grad har ændret sig.

Læs vores seneste undersøgelse om flybilletter i Danmark her.
Bestil de billigste indenrigs flybilletter i Danmark hos Travelstart.dk og Supersaver.dk.

torsdag den 22. maj 2008

Billige Flybilletter til Amalfi/Napoli

Som vi skrev tidligere blev Salzburg for nylig kåret som Europas bedste rejsemål i en undersøgelse foretaget på 30 mio. turister. På anden pladsen kom Amalfi, Italien, der anses som en af de smukkeste kystbyer. Vi har aldrig været i Amalfi, Italien og når nu det er det næstbedste rejsemål efter Salzburg, skal der ændres på det.

Vi har derfor undersøgt priserne på flybilletter til Amalfi eller rettere Napoli som ligger ca. 20 km. fra Amalfi. Da vi foretrækker at holde sol og badeferie i efteråret og vinteren, har vi undersøgt priser på flybilletter til Amalfi/Napoli med udrejse d. 20. september og hjemrejse d. 27. september.

Vi har nedenstående vist de to billigste flybilletter til Amalfi/Napoli på de valgte datoer.

Sterling.dk
Pris: 2.096 kr.
Mellemlanding: Direkte
Flyselskab: Sterling Airways

Travellink.dk
Pris: 2.253 kr.
Mellemlanding: Direkte
Flyselskab: Sterling Airways

Prisforskel flybillet til Amalfi/Napoli: 157 kr.

Sterling tilbyder den billigste flybillet til Amalfi/Napoli, og er 157 kr. billigere end næstbilligste udbyder af flybilletter til Amalfi/Napoli. Der er ingen tvivl om at flybilletten til Amalfi/Napoli hos og med Sterling er den klart bedste. Sterling er det eneste flyselskab der flyver direkte fra København til Amalfi/Napoli, og da Sterling samtidig er den billigste udbyder af flybilletter til Amalfi/Napoli, er sagen soleklar.

Læs vores indlæg om flybilletter til Salzburg, Europas bedste by, her.

tirsdag den 20. maj 2008

Startpakke til Thailand kun 4.701 kr.

Vi er lige faldet over et godt tilbud til Thailand. Rejsefeber.dk tilbyder en starpakke der inkluderer flybillet til Bangkok samt de 2 første nætter på hotel i Bangkok. Flybilletten til Bangkok er med Finnair over Helsinki, og der er udrejse d. 27. maj el. d. 3. juni. Begge udrejsedatoer er der hjemrejse 14 dage senere.

Prisen på startpakken til Thailand på de ovenstående datoer er kun 4.701 kr. De 2 overnatninger i Bangkok foregår på det 2 stjernede Chaleena Princess. Ønsker man at opgradere til et bedre hotel, kan det gøres for beskedne midler.

Da det er meget billigt at rejse og overnatte godt i Thailand, synes vi det er en super mulighed for at opleve Thailand i 14 dage for et yderst rimeligt budget.

Startpakken til Thailand kan bestilles her.

mandag den 19. maj 2008

Salzburg Europas Bedste By

Vi har foretaget 2 undersøgelser af flybilletter til Salzburg. Den første tog udgangspunkt i Salzburg som udgangpunkt for skiferien mens den anden tog udgangspunkt i Salzburg som EM Fodbold 2008 værtsby. Det vi ikke vidste var at Salzburg er den bedste by i Europa. Salzburg er nemlig netop blev kåret til Europas bedste storby i en undersøgelse blandt 30 mio. turister.

Salzburg er en utrolig smuk gammel by der fører den besøgende tilbage i tiden. Det har åbenbart ramt plet hos de besøgende der finder Salzburg meget charmerende.

Når nu Salzburg er Europas mest populære turistby, er 2 undersøgelser af flybilletter til Salzburg naturligvis slet ikke nok, og derfor foretager vi endnu en undersøgelse af flybilletter til Salzburg. Vi har valgt at undersøge priserne på flybilletter til Salzburg med udrejse d. 16. august og hjemrejse d. 23. august, så I alle kan opleve komme til Europas bedste by billigst muligt.

Flybillet.dk
Pris: 2.836 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Austrian Airlines

Den billigste flybillet til Salzburg på de valgt datoer, har vi fundet hos Flybillet.dk. Prisen er ikke specielt lav, og derfor kan det være at man bør overveje alternative rejseformer eller flyve til en nærliggende og billigere lufthavn.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Salzburg her.

Læs mere om Europas bedste byer her.

mandag den 12. maj 2008

Flybillet til San Jose, Californien

I slutningen af august skal vi deltage i en konference i San Jose, Californien. I den anledning skal der naturligvis bestilles nogle flybilletter til San Jose, og derfor vil vi lige dele vores undersøgelser af priserne på flybilletter til San Jose med jer.

Vi har valgt at flyve til San Jose d. 16. august og flyve tilbage til København d. 23. august. På den måde har vi et par dage i San Jose både før og efter konferencen. Der er vitterligt ikke meget spændende at se på i San Jose, men San Francisco ligger kun 45 minutters kørsel fra San Jose, så om ikke andet kan vi bruge fridagene der. Vigtigst af alt skal vi lige bruge en dag på at komme os over det værste jetlag.

Da det der er forretningsrejse og ikke ferie, betyder rejsetiden meget i vores valg af flybillet til San Jose. Derfor vil vi tillægge rejsetiden større værdi end normalt og ikke gå så højt op i prisen.

Travelstart.dk
Pris: 7.372 kr.
Mellemlandinger: 2
Rejsetid: 20 t. 10 min./15 t. 05 min.
Flyselskab: American Airlines

Flyprice.dk
Pris: 7.746 kr.
Mellemlandinger: 1
Rejsetid: 18 t. 56 min./12 t. 21 min.
Flyselskab: Delta Airlines

Prisforskel Flybillet til San Jose: 374 kr.

Vi vil foretrække at bestille flybilletten til San Jose med Delta Airlines hos Flyprice, idet rejsetiden samlet set er 4-5 timer kortere og indebærer en mellemlanding færre hver vej. Ift. de priser vi ellers ser på flybilletter til USA, synes vi at prisen er ret høj for en flybillet til San Jose. Derfor har vi valgt at undersøge prisen på en flybillet til San Francisco for at se om vi kan spare penge på den måde.

Hos Travelstart har vi fundet det der skulle være en direkte flybillet til San Francisco. Vi har ikke hørt om en direkte rute København-San Francisco med Delta Airlines. Da rejsetiden er på 16-17 timer virker det meget usandsynligt at der er tale om en direkte flyvning. Ikke desto mindre har vi taget chancen og bestilt nedenstående flybillet til San Fracisco. Rejsetiden bliver godt nok den samme som ovenstående flybilletter til San Jose, men flybilletten til San Francisco er lidt billigere. Samtidig betyder det at vi kan tilbringe de første dage i San Francisco, og så køre videre til San Jose når konferencen starter.

Travelstart.dk
Pris: 7.011 kr.
Mellemlandinger: 0
Rejsetid: 17 t. 09 min./16 t. 30 min.
Flyselskab: Delta Airlines

Prisforskel flybillet San Francisco kontra Flybillet San Jose: 321 kr.

Vi forventer egentlig ikke at der er en mellemlanding i Atlanta, men vi undersøger sagen nærmere, om ikke andet kan vi d. 16. august fortælle om der reelt var tale om en direkte flyvning til San Francisco!

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til San Francisco her.

Bestil flybilletten til San Fracisco hos Travelstart.

Billigst til Singapore

Vi har holdt en uges ferie i det smukke danske sommervejr, derfor har der ikke været nogle indlæg den seneste uge. Ferien er blevet nydt med en masse golf og grillmad, så vi vender nu tilbage med fornyet energi, og er klar til at finde de billigste flybilletter til en masse nye spændende destinationer.

Vores første lille undersøgelse bliver af priserne på flybilletter til Singaport i oktober. De flybilletter vi har undersøgt er med udrejse d. 4. oktober og hjemrejse d. 19. oktober. Singapore er i sig selv en interessant by, hvor man sagtens kan tilbringe et par dage, men først og fremmest er Singapore et ideelt udgangspunkt for rejser i Malaysia og Indonesien.

Nedenstående har vi valgt at vise de 2 billigste flybilletter til Singapore samt en alternativ flybillet til Singapore

MrJet.dk
Pris: 6.567 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: KLM

Travelstart.dk
Pris: 6.775 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: KLM

Prisforskel flybillet til Singapore: 208 kr.

MrJet tilbyder den billigste flybillet til Singapore på de valgte datoer. Bookes flybilletten til Singapore hos MrJet, flyves der med KLM over Amsterdam. Den samme flybillet til Singapore kan ligeledes købes hos Travelstart, men her er flybilletten til Singapore 220 kr. dyrere. Vores anbefaling her er naturligvis at flybilletten til Singapore skal købes hos MrJet.

Udover de 2 billigeste flybilletter til Singapore med KLM, har vi fundet det billigste alternativ til flybilletten med KLM.

Billigste alternativ til KLM
Swiss.com
Pris: 9.007 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Swiss

Prisforskel MrJet og Swiss: 2.440 kr.

Det billigste alternativ er at bestille flybilletten til Singapore hos Swiss. Flybilletten her er 2.440 kr. dyrere og indebærer ligeledes en mellemlanding. Da Swiss ikke er et markant bedre flyselskab end KLM, slet ikke 2.440 kr. bedre, mener vi ikke der er noget reelt alternativ til at bestille den billigste flybillet til Singapore med KLM hos MrJet.

Læs vores tidligere undersøgelse af flybilletter til Singapore her.

Bestil den billigste flybillet til Singapore hos MrJet.

torsdag den 1. maj 2008

Flybillet Amsterdam i August

Amsterdam er Europas hyggeligste storby og ligger på vores top3 liste dejlige storbyer i Europa. Amsterdam er som de fleste andre storbyer bedst at besøge i foråret og tidligt efterår. Derfor har vi valgt at undersøge priserne på flybillletter til Amsterdam midt i maj.

Nedenstående priseksempler er på flybilletter til Amsterdam med udrejse d. 14. august og hjemrejse d. 17. august.

Sterling.com
Pris: 1.104 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Rejsefeber.dk
Pris: 1.224 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Prisforskel flybilletter til Amsterdam: 120 kr.

Sterling tilbyder den billigste flybillet til Amsterdam og er hele 120 kr. billigere end næstbilligste udbyder, der også tilbyder flybilletten til Amsterdam med Sterling Airways. Af de to udbydere vil vi naturligvis anbefale jer at købe flybilletten til Amsterdam direkte hos Sterling.

Har I en præference for at flyve med andre flyselskaber som eksempelvis KLM og SAS. Kan de billigste flybilletter til Amsterdam med de to flyselskaber købes her:

GoLeif.dk
Pris: 1.418 kr.
Flyselskab: KLM
Prisforskel: 314 kr.

Travelstart.dk
Pris: 1.731 kr.
Flyselskab: SAS
Prisforskel: 627 kr.

Flybilletterne til Amsterdam med KLM og SAS er hhv. 314 og 627 kr. dyrere end flybilletten til Amsterdam med Sterling Airways. Godt nok har vi en lille præference for KLM og SAS, men på en kort flyvning til Amsterdam, gider vi ikke betale den merpris for at flyve med de to flyselskaber.

Vi anbefaler helt klart at bestille flybilletten til Amsterdam hos Sterling.

Sammenligner vi priserne på flybilletter til Amsterdam med prisen samme tid sidste år, er der stort set ingen prisforskel. Faktisk er flybilletten til Amsterdam hos Sterling en anelse billigere end sidste år, jf. vores indlæg om flybilletter til Amsterdam august 2007 her.

Flybillet til Dubai i Oktober

Vi har tidligere foretaget undersøgelser af flybilletter til Dubai, men det er ved at være 6 mdr. siden. Derfor synes vi det er på tide at undersøge priserne på flybilletter til Dubai igen. Der har tidligere været tale om at SAS stopper deres direkte flyvning til Dubai. Vores undersøgelse vil vise om det stadigvæk er muligt at købe en direkte flybillet til Dubai i oktober.

Vores undersøgelse af flybilletter til Dubai tager udgangspunkt i flybilleter med udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 18. oktober. Nedenstående vælger vi at vise den billigste flybillet til Dubai, den flybillet til Dubai vi vil anbefale samt en evt. pris på en direkte flybillet til Dubai.

Den billigste flybillet til Dubai
Travelstart.dk
Pris: 3.866 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Aeroflot Russian Airlines

Den anbefalede flybillet til Dubai
KLM.com
Pris: 4.851 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: KLM

Prisforskel flybilletter Dubai: 985 kr.

Vi har ikke kunnet finde en direkte flybillet til Dubai, hvilket tyder på at ruten København-Dubai med SAS er blevet nedlagt, desværre.

Den billigste flybillet til Dubai kan bestilles hos Travelstart, og der flyves med Aeroflot over Moskva. Som nævnt i seneste indlæg om flybilletter til Thailand, er vi blevet for gamle til at flyve med Aeroflot. Det gælder uanset om rejsen går til Thailand, Dubai eller en helt tredie destination.

Derfor bliver vores alternativ at flyve til Dubai med KLM. Prisen for en flybillet til Dubai med KLM koster 985 kr., hvilket er en pris vi er villige til at betale for at komme til der vidunderlige Dubai. Rejser man en hel familie på 4-5 stykker bliver det naturligvis en markant ekstra udgift, men vi har ikke lyst til at tage vores familier med ombord hos Aeroflot.

Læs vores seneste indlæg og flybilletter til Dubai.

Flybilletter EM Fodbold 2008

Vi har tidligere undersøgt priserne på flybilletter til EM Fodbold 2008. Undersøgelserne foretog vi på flybilletter til EM værtsbyerne Geneve, Zürich, Salzburg og Wien. I dag vil vi opdatere priserne på EM Fodbold flybilletterne og se om priserne er steget i mellemtiden.

Først undersøger vi priserne på EM Fodbold flybilletter til Wien med udrejse d. 15. juni og hjemrejse d. 18. juni. Den EM Fodbold flybillet giver jer mulighed for at se lokalopgøret mellem Østrig og Tyskland.

NU
Flybillet.dk
Pris: 1.282 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Austrian Airlines

Tidligere undersøgelse
GoLeif.dk

Pris: 1.311 kr.
Mellemlanding: 0/1
Flyselskab: SAS/Air Baltic

Prisforskel EM Flybillet Wien: -29 kr.

Der er flere interessante ting ved denne lille undersøgelse af priserne på EM Fodbold Flybilletter til Wien. Dels er flybilletten til Wien billigere nu end tidligere og dels er flybilletten til Wien direkte begge veje, modsat den tidligere anbefalede flybillet.

Ydermere er det interessant at vi for første gang har flybillet.dk med som en af de billigste udbydere i vores undersøgelser.

Næste EM Fodbold flybillet er til Salzburg, hvor vi har undersøgt prisen på en flybillet med udrejse d. 9. juni og hjemrejse d. 19. juni.

Nu
Bravofly
Pris: 2.746 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Lufthansa/Swiss

Tidligere undersøgelse
BudJet.dk
Pris: 2.698 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Swiss

Prisforskel EM Fodbold Flybillet Salzburg: 48 kr.

EM Fodbold flybilletten til Salzburg er blevet 48 kr. dyrere siden vores seneste undersøgelse. Udover den lille prisstigning på flybilletten til EM Fodbold i Salzburg, er den eneste forskel på flybilletten at den nu købes billigste hos Bravofly.

Den tredie EM Fodbold Flybillet vi har undersøgt er til Zürich med udrejse d. 15. juni og hjemrejse d. 19. juni. Afrejsedatoerne giver jer mulighed for at se brandkampen mellem Frankrig og Italien d. 17. juni.

Nu
BudJet.dk
Pris:
1.209 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air Berlin

Tidligere undersøgelse
Travelstart.dk
Pris: 1.416 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: SAS

Prisforskel EM Flybillet til Zürich: -207 kr.

EM Fodbold flybilletten til Zürich kan nu købes 207 kr. billigere end den kunne sidst vi foretog undersøgelsen af EM Fodbold Flybilletter til Zürich. Dog indebærer den billigste flybillet til Zürich med Air Berlin en mellemlanding i Berlin på vejen til Zürich.

Godt nok er Air Berlin et fremragende flyselskab, men vi mener ikke at en besparelse på 207 kr. er en mellemlanding værd på vejen til EM Fodbold i Zürich.

Den fjerde og sidste undersøgelse af EM Flybilletter er til Geneve med udrejse d. 9. juni og hjemrejse d. 13. juni. Disse afrejsedatoer giver jer muligheden for at se kampen mellem Tjekkiet og Portugal.

NU
Flybillet.dk
Pris: 1.642 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Swiss

Tidligere undersøgelse
Travelstart.dk

Pris: 1.371 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SN Brussels Airlines

Prisforskel EM Fodbold flybillet til Geneve: 271 kr.

EM Fodbold flybilletten til Geneve, er der hvor vi har oplevet den største prisstigning, nemlig 271 kr. Når vi tager i betragtning at EM Fodbold 2008 starter om 1½ måned, synes vi stadigvæk at priserne på flybilletterne til EM byerne er meget rimelige.

De datoer vi har undersøgt giver mulighed for at se nogle af de største kampe i EM gruppespillet, så vi synes bestemt at det er værd at overveje at tage en tur forbi EM Fodbold 2008 i Østrig og Schweiz på trods af Danmark fravær. Vi var i München til VM semifinalen mellem Frankrig og Portugal - det var en kæmpe oplevelse!

Læs vores tidligere undersøgelser af:
EM Fodbold Flybillet til Wien
EM Fodbold Flybillet til Salzburg
EM Fodbold Flybillet til Zürich
EM Fodbold Flybillet til Geneve