tirsdag den 29. april 2008

Flybilletter til Thailand i November

Tiden er kommet til at bestille efterårets eller vinterens ferie. Vi skrev i sidste uge om vores planer om en rejse til Miami i november, alternativet til den ferie er 3 uger i Thailand, hvor vi flyver til Bangkok, og så tager resten derfra.

Vores ovevejelser går på at bestille en flybillet til Bangkok med udrejse d. 8. november og hjemrejse d. 29. Derfra tager vi tog eller fly sydpå, hvor vi håber på at finde nogle rolige steder hvor vi kan slappe af og nyde det forhåbentlig gode vejr.

Nedenstående kan I se resultatet af vores undersøgelse af flybilletter til Bangkok. Vi har valgt at vise den billigste flybillet til Bagkok samt det vi mener er det bedste alternativ.

SkyTours.dk
Pris: 5.403 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Aeroflot

GoLeif.dk
Pris: 7.015 kr.
Mellemlandinger: 1/0
Flyselskab: Swiss/SAS

Prisforskel flybillet Bangkok: 1.612 kr.

Den billigste flybillet til Bangkok købes hos SkyTours. Der flyves med Aeroflot over Moskva, hvilket vi ikke har specielt meget lyst til, da vi har hørt nogle ret festlige fortællinger om flyveturen med Aeroflot fra Moskva til Bangkok.

Derfor har vi fundet det bedste alternativ, som er en flybillet til Bangkok med Swiss på udturen og SAS direkte hjem. Flybilletten til Bangkok med Swiss og SAS koster godt nok 1.612 kr. mere end flybilletten til Bangkok med Aeroflot, men vi springer oplevelsen og besparelsen over i denne omgang.

Er man lidt mere eventyrlysten og vil spare de 1.612 kr. til sjov og ballade i Thailand, er Aeroflot et glimrende alternativ til vores anbefaling. Vi er dog blevet for gamle og satte til Aeroflot, derfor vælger vi at købe flybilletten til Bangkok hos GoLeif.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Thailand her.

Bestil flybilletten til Thailand hos GoLeif.

mandag den 28. april 2008

Flybilletter Rom i Efteråret

Rom er blandt danskernes absolutte foretrukne storby rejsemål. Ingen af os har, utroligt nok, været i Rom. Derfor synes vi det er interessant at vide hvad en forlænget weekend i Rom skal koste os.

Vi forestiller os at Rom, grundet klimaet, er bedst at besøge i foråret eller efteråret. Derfor vælger vi at undersøge priserne på flybilletter i Rom til efteråret. Vi har valgt at undersøge priserne flybilletter til Rom med udrejse d. 23. oktober og hjemrejse d. 26. oktober. Efter vi fundet de 2 billigste udbydere af flybilletter til Rom kommenterer vi resultaterne.

De 2 billigste flybilletter til Rom bestilles her:

Budjet.dk
Pris: 1.582 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Air Berlin

AirOne.com
Pris: 1.672 kr.
Mellemlanding: Direkte
Flyselskab: AirOne

Prisforskel flybillet Rom: 90 kr.

Vi vil uden tvivl vælge at bestille flybilletten til Rom hos AirOne. Flybilletten til Rom med AirOne er godt nok 90 kr. dyrere end flybilletten hos Budjet, men da AirOne, i modsætning til Air Berlin, flyver direkte til Rom er det pengene værd.

God fornøjelse i Rom!

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Rom.

Billige Flybilletter Ankara

Tyrkiet er endnu et af de rejsemål vi ikke har gjort nok ud af. Vi har tidligere undersøgt priserne på flybilletter til Istanbul. Tyrkiet størrelse og betydning i vores samfund taget i betragtning, er det på tide at vi laver en ny undersøgelse af flybilletter til Tyrkiet. Når nu vi har lavet en undersøgelse om Istanbul, må det mest nærliggende være en undersøgelse af priserne på flybilletter til Ankara.

Vi har undersøgt hvilke udbydere der tilbyder de billigste flybilletter til Ankara med udrejse d. 16. august og hjemrejse igen d. 23. august. De to billigste flybilletter til Ankara bestilles her:

Travelstart.dk
Pris: 2.732 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Turkish Airlines

GoLeif.dk
Pris: 2.762 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Turkish Airlines

Prisforskel flybillet Ankara: 3o kr.

Travelstart tilbyder den billigste flybillet til Ankara. Prisforskellen på flybilletten til Ankara hos Travelstart er kun 30 kr. billigere end den tilsvarende flybillet hos GoLeif, men ikke desto mindre er det vel værd at tage med.

Vi er lidt overraskede over de relativt høje priser på flybilletter til Ankara, vi havde forventet at priserne lå 500-700 kr. lavere. Det tyder på at konkurrencen på ruten ikke er særlig høj, hvilket understøttes af at der ikke umiddelbart er nogle direkte flyvninger.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Istanbul her.

Bestil den billigste flybillet til Ankara her.

lørdag den 26. april 2008

Flybilletter til Seoul

Stærkt inspireret af en artikel i Berlingske Rejseliv i dag, foretager vi en hurtig undersøgelse af priserne på flybilletter til Seoul. I vores erindring står Seoul primært i vores erindring som den Olympiske værtsby i 1988, hvorfra vi mest husker skandalerne, ikke mindst hvordan Roy Jones Jr. blev bortdømt på skammeligste. En dom der fik vores alle sammens Claus Borre til at jamre "Nej, nej, nej det er en skandale...".

I dag lader det til at Seoul har meget andet og meget mere positivt at byde på, jf. Berlingske Rejseliv d.d. Det er udover beskrivelsen vagte vores interesse er den pris Berlingske nævner i sin artikel. Berlingske skriver at flybilletten kan købes hos Finnair, et iøvrigt glimrende flyselskab, for ca. 6.700 kr.

Vi synes egentlig det lyder meget rimeligt, men vi bliver jo nød til at undersøge om det kan gøres billigere og/el. bedre.

Den billigste flybillet til Seoul vi har kunnet finde, kan bestilles her:

Travelstart.dk
Pris: 6.254 kr.
Mellemlanding: 1 (frankfurt)
Flyselskab: SAS/Lufthansa

Besparelse sammenligmed med Finnair: ca. 446 kr.

Den samlede rejsetid til Seoul er 12t05 min., mens hjemrejsen tager 13t10 min. Det betyder at rejsetiden for denne flybillet er ca. 1 time længere end med Finnair. Vi vil lade det være op til jer at vurdere om I synes at en besparelse på 446 kr./flybillet er 2 timers ekstra rejsetid.

For vores del, er vi tæt på breakeven ml. prisbesparelse og rejsetid, og vil i stedet lade flyselskab og den mellemlandingslufthavn afgøre hvilken flybillet. Her vil vores valg falde på den lidt dyrere flybillet med Finnair. Finnair og SAS/Lufthansa er stort set det samme i vores verden, men vi vil meget hellere mellemlande i Helsinki end Frankfurt.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Østen.

Vi må overgive os til Berlingske Rejselivs foreslag og takke for inspirationen.

Flybilletterne til Seoul kan bestilles hos Finnair eller Travelstart.

Billige Flybilletter USA

Dagens første undersøgelse bliver af priserne på flybilletter til 5 udvalgte storbyer i USA. Da vi igår undersøgte priserne på flybilletter til Miami og New York, fravælger vi dem i dagens undersøgelse. Valget er i stedet faldet på San Fracisco, Las Vegas, Detroit, Atlanta og Philadelphia.

Vi har valgt at undersøge flybilletter til de 5 storbyer i USA med udrejse d. 6 september og hjemrejse d. 20. september. Udover at finde de billigste flybilletter til USA, er vi også spændte på om der er én udbyder der generelt tilbyder de billigste flybilletter til USA.

De billigste flybilletter til San Francisco bestilles her:

KLM.com
Pris: 4.679 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: KLM

Budjet.dk
Pris: 4.836 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Continental

Prisforskel: 157 kr.

KLM tilbyder den billigste flybillet til San Francisco. Vi vil dog anbefale jer at bestille flybilletten til San Francisco med Continental hos Budjet. Godt nok er flybilletten til San Fracisco med Continental 157 kr. dyrere, men den indebærer kun 1 mellemlanding, hvilket i dette tilfælde betyder en rejsetid der er min. er 8 timer kortere hver vej. 157 kr. er sjældent givet så godt ud!

Bestil den billigste flybillet til Las Vegas her:

Budjet.dk
Pris: 5.194 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Continental

Travelstart.dk
Pris: 5.314 kr.
Mellemlandinger: 2/1
Flyselskab: British Airways/Virgin Atlantic Airways

Prisforskel: 120 kr.

Umiddelbart virker Budjets flybillet til Las Vegas med Continental som den bedste flybillet, da der kun er én mellemlanding hver vej og prisen er 120 kr. lavere end Travelstarts. Går vi ind og kigger rejsetiden, viser det sig dog at flybilletten til Las Vegas med British Airways og Virgin Atlantic Airways er mere attraktiv, idet rejsetiden er kortere både på ud- og hjemrejsen.

Derfor vil vi anbefale jer at købe flybilletten til Las Vegas med British Airways og Virgin Atlantic Airways hos Travelstart.

Køb den billigste flybillet til Detroit her:

KLM.com
Pris: 4.702 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: KLM

Travelstart.dk
Pris: 4.836 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/Lufthansa

Prisforskel: 134 kr.

Flybilletten til Detroit købes billigst hos KLM og er 134 kr. billigere end flybilletten til Detroit hos Travelstart. Da rejsetiden er stort set identisk uanset hvilken flybillet I vælger, vil vi anbefale jer at bestille den billigste flybillet til Detroit hos KLM.

De to billigste flybilletter til Atlanta bestilles her:

KLM.com
Pris: 4.448 kr.
Mellemlandinger: 2/1
Flyselskab: KLM

Travelstart.dk
Pris: 4.478 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: North West Airlines/Air France

KLM tilbyder den billigste flybillet til Atlanta, dog er prisforskellen på KLM og Travelstart beskedne 30 kr. Vores anbefaling her er at I bestiller flybilletten til Atlanta hos Travelstart, idet den samlede rejsetid er en anelse kortere og indebærer 1 mellemlanding mindre.

Prisforskel: 30 kr.

Book de to billigste flybilletter til Philadelpia her:

Travelstart.dk
Pris: 4.448 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: British Airways

GoLeif.dk
Pris: 4.508 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: British Airways

Prisforskel: 60 kr.

Her er der tale om 2 identiske flybilletter til Philadelphia med British Airways. Derfor vil vi, kort og kontant, anbefale jer at bestille flybilletten til Philadelphia hos Travelstart, og dermed opnå en besparelse på 60 kr./flybillet.

Generelt set er det Travelstart og KLM der tilbyder de billigste flybilletter til USA (de 5 byer vi har undersøgt her). Begge udbydere er i top 2 i fire af de undersøgte byer, og vi vurderer at det er en tendens der også gælder mange andre destinationer i USA.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Miami og Flybilletter til New York her.

De billige flybilletter til USA kan bestilles hos KLM og Travelstart.

fredag den 25. april 2008

Flybillet Miami i november

Sidste år tilbragte vi 14 dage i Miami og New York i november. Vi svor at opholdet i Miami i november skulle blive en årligt tilbagevendende begivenhed. Hvor vidt det bliver tilfældet, må endnu stå hen i det uvisse, men ikke desto mindre skal vi til at undersøge priserne på flybilletter til Miami i november.

Vi har besluttet at vi skal afsted enten en fredag eller lørdag i november. Da vi skal afsted i 14 dage, hedder de mulige afrejsedatoer d. 1., 7., 8., 14. og 15. november. Vi har undersøgt hvilke af disse afrejsedatoer der giver os de billigste flybilletter til Miami.

Udrejse d. 1. november
Brusselsairlines.com
Pris: 4.179 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Brussels Airlines

Udrejse d. 7. november
Travelstart.dk
Pris: 4.194 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: KLM/Martinair

Udrejse d. 8. november
Brusselsairlines.com
Pris: 4.226 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Brussels Airlines

Udrejse d. 14. november
Travelstart.dk
Pris: 4.538 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: KLM/Martinair

Udrejse d. 15. november
KLM.com
Pris: 4.149 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: KLM

Af de 5 undersøgte rejsedatoer til Miami, mener vi at den bedste flybillet til Miami købes d. 7. november. Flybilletten til Miami d. 7. november er kun den 3. billigste, men den indebærer kun 1 mellemlanding. Vi synes dog at det er værd at betale 45 kr. ekstra for at undgå en ekstra mellemlanding, som uden tvivl indebærer flere timers ekstra rejsetid.

Såfremt vi opfylder løftet til os selv om altid at holde 14 dages ferie i Miami i november, bestiller vi flybilletten til Miami med KLM og Martinair hos Travelstart.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Miami samt vores Miami rejsebeskrivelse her.

Bestil den bedste flybillet til Miami i november her.

Flybillet New York September

Vi har tidligere undersøgt priserne på flybilletter til New York. Som beskrevet andetsted på bloggen var vi i New York i november, og byen er som altid et fantastisk sted at opholde sig. Dog var vejret lidt et antiklimaks da vi kom direkte fra Miami.

Før undersøgelsen har vi diskuteret hvornår på året det er bedst af besøge New York. Vi blev enige om at man sagtens kan besøge New York hele året, men vi foretrækker forår og efterår, idet temeraturen egner sig bedst til storbyferie der. I højsommeren har New York en tendens til at være rigtig varm og fugtig, men vinteren kan være isnende kold, hvilket gør det ubehageligt at opholde sig udendørs.

Nedenstående har vi vist, hvor I kan bestille de billigste flybilletter til New York med udrejse d. 14. september og hjemrejse d. 21. septmeber.

KLM.com
Pris: 3.806 kr.
Mellemlandinger: 1
Ankomst Lufthavn: John F. Kennedy
Flyselskab: KLM

Travelstart.dk
Pris: 4.000 kr.
Mellemlandinger: 1
Ankomst Lufthavn: John F. Kennedy
Flyselskab: British Airways

GoLeif.dk
Pris: 4.299 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Ankomst Lufthavn: Newark
Flyselskab: Continental

Prisforskel flybillet mellemlanding kontra flybillet direkte til New York: 493 kr.

Vi har valgt at vise de 2 billigste flybilletter til New York samt den billigste direkte flybillet til New York. Prisforskellen mellem den billigste direkte flybillet til New York og den billigste flybillet er 493 kr.

Den billigste flybillet til New York kan bestilles hos KLM. Flybilletten med KLM til New York indebærer en mellemlanding i Amsterdam, hvilket betyder at den samlede rejsetid bliver 4-8 timer længere end ved den direkte flyvning til New York med Continental.

På trods af en ekstra omkostning på 493 kr., ville vi vælge at bestille den direkte flybillet til New York med Continental hos GoLeif. En samlet rejsetidsbesparelse på 4-8 timer, på flyvningen til og fra New York, er helt klart de penge værd.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter og hotel i New York her.

Bestil den billigste flybillet til New York med KLM.

torsdag den 24. april 2008

Flybillet til Party Ibiza

Ibiza er den absolutte europæiske party hovedstad, og til dem der bare skal give den gas 1 uge findes der vel næppe et bedre sted at gøre. Vi kan ikke sige fri for at have holdt 1 ugelang fest i San Antonio på Ibiza. Indrømmet det er nogle år siden, men festen står stadigvæk frisk i erindring... eller brudstykker af festen gør.

Vi havde det i hvert faldt sjovt og boede super centralt i San Antonio. Ugen blev ikke brugt på andet en solbadning og dagelange fester. For at hylde Ibiza minderne og ikke mindst for at hjælpe jer der skal til Ibiza, har vi undersøgt priserne på flybilletter til Ibiza.

Nedenstående kan I se hvor de billigste flybilletter til Ibiza med udrejse d. 3. august og hjemrejse d. 10. august bestilles:

BudJet.dk
Pris: 2.313 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Spanair

Travelstart.dk
Pris: 2.776 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Spanair

Prisforskel: 463 kr.

Budjet tilbyder den klart billigste flybillet til Ibiza fra København. Budjet er hele 463 kr. billigere end Travelstart, som tilbyder den præcis samme flybillet til Ibiza. Vi vil derfor anbefale jer at bestille flybilletten til Ibiza hos budjet.

Vi synes egentlig at priserne på flybilletterne til Ibiza er rimelige, men med mindre I allerede har sørget for overnatning på Ibiza, ville vi nok anbefale jer at købe en pakkerejse til Ibiza. Læs meget mere om ungdomsrejser til Ibiza her.

Flybillet Billund-Barcelona

Efter at have undersøgt priserne på ruten København-Sønderborg, undersøger vi i dag priserne på flybilletter Billund-Barcelona. Det er ikke nogen hemmelighed at vi har en stor kærlighed til Spanien, men kærligheden for Barcelona deler vi vist med mange andre.

Vi har tidligere undersøgt priserne på flybilletter til Barcelona fra København, og det bliver interessant at se om der er en reel prisforskel på flybilletterne til Barcelona fra hhv. Billund og København. De flybilletter Billund-Barcelona vi undersøger er med udrejse den 7. september og hjemrejse 14. september. Ved at rejse på det tidspunkt undgår vi dels de aller hedeste dage og det største turist rykind.

De 2 billigste flybilletter Billund-Barcelona bestilles her:

RyanAir.com (Costa Brava)
Pris: 1.060 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Ryan Air

Travelstart.dk
Pris: 1.507 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/Lufthansa

Prisforskel: 447 kr.

Flybilletten Billund-Barcelona købes billigst hos Ryan Air. Udover at være 447 kr. billigere end flybilletten til Barcelona hos Travelstart, udmærker flybilletten hos Ryan Air sig ved at være en direkte flyvning. Godt nok flyver Ryan Air til Costa Brava, men der er gode transport muligheder derfra indtil Barcelona centrum, hvis det er der I skal bo.

Sammenligner vi prisen på flybilletten Billund-Barcelona med København-Barcelona, er flybilletten fra Billund faktisk små 500 kr. billigere end den billigste flybillet til Barcelona, jf. vores tidligere undersøgelse af flybilletter til Barcelona fra København.

Før vi begyndte at undersøge priserne på flybilletter fra både København og Jylland, havde vi forventet at flybilletterne fra København ville være billigere end flybilletter fra Jylland. Det viser sig indtil videre ikke at være tilfældet.

Bestil den billigste flybillet Billund-Barcelona hos Ryan Air.

tirsdag den 22. april 2008

Flybillet København-Sønderborg

Vi har månedligt dækket priserne på flybilletter i Danmark. Det har dog udelukkende været på ruterne København-Billund, København-Aalborg og København-Århus, hvilket naturligvis skyldes at det er de største danske indenrigsruter. For at servicere jer der flyver på nogle andre end de 3 indenrigsruter, tager vi derfor fat på en række undersøgelser af priserne nogle af de mindre danske indenrigsruter.

Her til aften starter vi med at undersøge hvor I kan bestille de billigste flybilletter på ruten København-Sønderborg. Vi undersøger priserne på en returbilletter både fra København og Sønderborg, så vi servicerer passagerer i begge retninger.

Undersøgelsen af priserne tager udgangspunkt i flybilletter med udrejse d. 7. august og hjemrejse d. 10. august.

De 2 billigste flybilletter København-Sønderborg på de valgte rejsedatoer bestilles her:

Travelstart.dk
Pris: 776 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Cimber.dk
Pris: 836 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Prisforskel: 60 kr.

Det er lidt interessant at Travelstart tilbyder flybilletten København-Sønderborg med Cimber Air billigere end Cimber Air selv gør. Det er rigtig sjældent at vi ser det, og én ting vi aldrig ser hos rivalen Sterling Airways.

Da flybilletterne er identiske, vil vi naturligvis anbefale jer at bestille flybilletten København-Sønderborg hos Travelstart, og dermed spare 60 kr.

De 2 billigste flybilletter Sønderborg-København bestilles hos:

Travelstart.dk
Pris: 776 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Cimber.dk
Pris: 836 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Prisforskel: 60 kr.

Det er ikke en fejl at vi har skrevet det samme 2 gange, men resultaterne er de samme uanset om du flyver København-Sønderborg eller Sønderborg-København. Konklusionen er naturligvis den samme: Flybilletten på ruten Sønderborg-København skal bestilles hos Travelstart.

I vil sikkert sige at det er meget logisk at flybilletterne koster det samme uanset om man flyver fra København eller Sønderborg, men i vores undersøgelse af de 3 store indenrigsruter i Danmark var det ikke tilfældet. Jf. Billigst at Flyve fra Jylland til København.

Afslutningvis en kommentar til priserne på flybilletterne mellem København og Sønderborg. Vi vurderer dem som værende rimelige og overraskende billige, idet vi ofte ser høje priser på mindre ruter.

Bestil flybilletten København-Sønderborg og flybilletten Sønderborg-København hos Travelstart.

Flybillet Palma de Mallorca - Spar 413 kr.

Vi er som nævnt mange gange tidligere meget vilde med Spanien. Et af de absolut, hvis ikke det absolut, hotteste sted er Palma de Mallorca på Mallorca. Det har i mange år været kendisernes paradis, men er på vej mod at blive det i en endnu uhørt grad.

Det er nu ikke det er interesserer os, men mere den smukke ø med fantastiskt klima og fornuftige golfbaner. Vi rejser, som skrevet andet steds, ikke på solferie i sommermånederne, og derfor undersøger vi i dag priserne på flybilletter til Palma de Mallorca i slutningen af september. Foråret og efteråret er klart de årstider hvor vi rejser til Spanien.

Vi har helt nøjagtigt valgt at undersøge priserne på flybilletter til Palma de Mallorca med udrejse d. 20. september og hjemrejse d. 27. september. Vi er lidt spændte på prisniveauet på flybilletterne til Palma de Mallorca, da vi ikke tidligere har bestilt flybilletter til Palma de Mallorca.

Nedenstående har viser vi hvor de 3 billigste flybilletter til Palma de Mallorca kan bestilles.

Sterling.com
Pris: 1.403 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Sterling Airways

Flyprice.dk
Pris: 1.821 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Iberia

Rejserfeber.dk
Pris: 1.880 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Sterling Airways

Prisforskel: 413 kr.

Prisforskellen på Sterling og næstbilligste udbyder af flybilletter til Palma de Mallorca er 413 kr. Da Sterling modsat Flyprice tilbyder en direkte flyvning, er der ingen tvivl om at vi anbefaler at bestille flybilletten til Palma de Mallorca hos Sterling.

Vi er positivt overraskede over priserne på flybilletterne til Palma de Mallorca. Vores forventning var at flybilletten ville koste 300-400 kr. mere.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Mallorca her.

søndag den 20. april 2008

Billig Flybillet Glasgow

Glasgow er kendt for at have en utroligt imødekommende befolkning, og bliver blandt andet kaldt "The Friendly City". Måske derfor er Glasgow, med sine 3 mio. besøgende turister, en af de mest besøgte byer i Storbritannien. Glasgow byder bl.a. på 13 gratis museer, intense fodboldopgør, smuk arkitektur og ikke mindst et hav af hyggelige pubs. For golftosser som os ligger der også et hav af interessante golfbaner i Glasgow området.

Vi mener at Glasgow, bortset fra vejret, er et af de dejligste steder at være på ferie. Vi synes alle mindst én gang i deres liv skal besøge Glasgow, og hvorfor ikke i august, hvor vi har fundet de billigste flybilleter til jer.

De flybilletter til Glasgow vi har undersøgt har udrejse d. 20. august og hjemrejse d. 24 august. Det skulle give alle rigeligt tid til museums besøg, en tur på golfbanen og 3-4 besøg på pubben. De billigste flybilletter til Glasgow på de valgte rejsedatoer bestilles her:

BudJet.dk
Pris: 2.029 kr.
Flyselskab: British Midland

MrJet.dk
Pris: 2.044 kr.
Flyselskab: British Midland

Prisforskel: 15 kr.

Der er ikke den store prisforskel mellem de 2 billigste udbydere af flybilletter til Glasgow. Men da flybilletten til Glasgow hos de 2 billigste udbydere er identisk, vil vi trods prisforkellen på 15 kr. anbefale jer købe den billigste flybillet hos BudJet.

Vi er lidt overraskede over prisniveauet på flybilletterne til Glasgow. Vi forventede at flybilletten vil være noget dyrere end flybilletter til London, men vi havde ikke forventet af flybilletten til Glasgow vil koste over 2.000 kr. På trods af at flybilletten til Glasgow er 500 kr. dyrere end vi havde forventet, kan vi kun sige at det er penge givet godt ud.

Læs vores seneste indlæg og flybilletter til London.

lørdag den 19. april 2008

Flybillet til Washington fra kr. 4.193.

Vi har efterhånden lavet indlæg om mange storbyer i USA, men endnu har vi ikke skrevet om priserne på flybilletter til Washington D.C. Det ændrer vi så på nu, ved at undersøge priserne på flybilletter til Washington i september.

Washington er en fantastisk smuk by, med mange spændende monumenter og museer. Ikke mindst område "The Mall" byder på rigtig mange interessante museer. Derudover er det naturligvis oplagt at se The White House og The Capitol.

På trods af de mange spændende ting, er vores temperament ikke til at bruge en hel uge i Washington D.C. Derfor ville vi helt sikkert kombinere vores ferie til Washington med New York, Philadelphia, og hvis tiden tillod det en smuttur til Florida.

Vi undersøger i dag priserne på flybilletter til Washington med udrejse d. 6. september og hjemrejse d. 13. september. Dermed har man 1 uge i USA, hvilket giver mulighed for at kombienere turen til Washington med 2-3 dage i New York eller Philadelphia.

Nedenstående viser vi jer de to billigste flybilletter til Washinton samt den billigste direkte flybillet til Washington. På den måde opnår I et overblik over priserne på en flybillet til Washington samt prisforskellen mellem den direkte flyvning og en flyvning der indebærer 1 mellemlanding.

Travelstart.dk
Pris: 4.193 kr.
Mellemlandinger: 1 (London)
Flyselskab: British Airways/SAS/Virgin Atalantic Airways

GoLeif.dk
Pris: 4.253 kr.
Mellemlandinger: 1 (London)
Flyselskab: British Airways/Virgin Atlantic Airways

BudJet.dk
Pris: 4.835 kr.
Mellemlandinger: Direkte Flyvning
Flyselskab: United Airlines (Star Alliance sandsynligvis SAS der foretage flyvningen)

Prisforskel flyvning med mellemlanding og direkte flyvning: 642 kr.

De to billigste udbydere tilbyder den samme flybillet til Washington med 1 mellemlanding i London. Hvis I ønsker at vælge mellem de to udbydere, skal I naturligvis vælge den billigste udbyder.

Det interessante i valgte af flybillet til Washington, består I om det kan betale sig at bruge 642 kr. mere på flybilletten for at undgå 1 mellemlanding. På en lang flyvning gælder det fra vores synspunkt om at komme så hurtigt frem som muligt, hvilket naturligvis bedst gøres ved at flyve direkte. Vi estimerer at rejsetiden samlet set bliver forkortet med 6-8 timer ved at flyve direkte.

Det betyder at I for hver besparet rejsetime, skal betale ca. 100 kr. I vores verden er det en rigtig god investering, og det ville vi gøre til hver en tid.

Vi elsker London og det er en af de bedre steder at mellemlande på vejen til USA. Problemet med London som hub, er at der altid er lange køer. Det gælder både under indflyvning men også når man skal gennem sikkerhedskontrollen. Det giver en stor usikkerhed omkring at nå det næste fly, og der skal minimum afsættes 2 timer i London, hvis det skal være realistisk at nå det næste fly.

Vores anbefaling er klar: Brug de 620 kr. ekstra og flyv direkte til Washington!

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til USA her.

Billigst til Paris i September

Paris er efter London den europæisk storby vi danskere besøger mest. På bloggen har vi foretaget mange undersøgelser af priserne på flybilletter til London, mens vi kun har lavet 2 undersøgelser af flybilletter til Paris.

Det ændrer vi nu og undersøger hvor I kan købe de billigeste flybilletter til Paris, hvis I flyver fra København, Århus, Aalborg eller Billund. Vi har valgt at undersøge flybilletter til Paris med udrejse d. 4. september og hjemrejse d. 7. september. Nedenstående viser vi de 2 billigste udbydere af flybilletter til Paris fra de 4 lufthavne.

De billigste flybilletter København-Paris bestilles her:

Sterling.dk
Pris: 1.104 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Rejsefeber.dk
Pris: 1.224 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Prisforskel: 120 kr.

Sterling tilbyder den billigste flybillet til Paris fra København. Der flyves til Charles de Gaulle, så på den måde adskiller Sterling sig ikke fra f.eks. SAS. Rejsefeber tilbyder en identisk flybillet til Paris med Sterling. Vi vil derfor anbefale jer at bestille flybilletten København-Paris direkte hos Sterling.

De billigste flybilletter til Paris fra Århus findes her:

BudJet.dk
Pris: 2.313 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS

Flyprice.dk
Pris: 2.537 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS

Prisforskel: 224 kr.

Der er ingen direkte flyvninger fra Århus til Paris, så flyvningen til Paris indebærer en mellemlanding i København. Prisen på flybilletter til Paris fra Århus ligger markant højere end priserne fra København.

De to billigste flybilletter til Paris fra Århus er begge med SAS og med samme rejsetidspunkter. Derfor må prisen være afgørende for hvilken flybillet til Paris vi anbefaler. Vores anbefaling er, ikke overraskende, at I bestiller flybilletten til Paris hos BudJet og derved sparer 224 kr. ift. at bestille flybilletten Århus-Paris hos Flyprice.

De billigste flybilletter Aalborg-Paris købes hos:

Travelstart.dk
Pris: 1.955 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Cimber Air/Air France

Travellink.com
Pris: 2.014 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Cimber Air/Air France

Prisforskel: 59 kr.

På de valgte datoer indebærer flyvningen til Paris 1 mellemlanding. De to billigste flybilletter er identiske, og vi vil derfor anbefale jer at bestille den billigste flybillet Aalborg-Paris hos Travelstart.

Ved at flyve til Paris d. 3. september, kan I flyve direkte til Paris fra Aalborg med Sterling. Flybilletten Aalborg-Paris, koster kun 1.052 kr, hvilket gør den 903 kr. billigere end flybilletten med 1 mellemlanding. Her vil vi helt klar anbefale jer at tage en ekstra da i Paris, besparelsen på flybilletten skulle rigeligt dække omkostninger ved en ekstra overnatning, især hvis I rejser 2.

De 2 billigste flybilletter Billund-Paris bestilles her:

Sterling.com
Pris: 1.253 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Rejsefeber.dk
Pris: 1.373 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Prisforskel: 120 kr.

Resultaterne her minder meget om dem vi fandt for København. Vores anbefaling kommer til at være identisk med vores anbefaling for København. De 2 billigste flybilletter til Paris fra Billund er identiske, bortset fra prisen. Vi vil derfor anbefale jer at købe flybilletten Billund-Paris hos Sterling.

Generelt set tilbyder Sterling de billigste flybilletter til Paris. Det er kun fra Århus hvor Sterling ikke flyver til Paris, at de ikke tilbyder de billigste flybilletter til Paris. Skal I flyve fra Århus, vil vi anbefale jer at flyve fra Aalborg dagen før. Det giver jeg nogenlunde samme rejsetid og en besparelse på 1.000 kr./flybillet.

Sammenligner vi resultaterne fra København med vores tidligere undersøgelse, har Sterling overtaget prædikatet som billigste udbyder af flybilletter til Paris fra MrJet. MrJet tilbød flybilletter til Paris med SAS til 1.477 kr., så priserne på flybilletter til Paris er billigere i September end de var i marts.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Paris her.

Bestil de billigste flybilletter til Paris hos BudJet og Travelstart.

fredag den 18. april 2008

Flybillet til Bratislava (og Wien)!

I 1995 var vi på studietur til Bratislava. Det var en anderledes men ikke nødvendigvis en anbefalelsesværdig oplevelse. Vi håber der er sket meget i Slovakiet på de 13 år, men da vi var i Bratislava, var lokalbefolkningen ikke altid lige imødekommende. Dengang var der meget stor forskel på Tjekkiet og Slovakiet. Tjekkiet var pro vesten (det er de vist stadigvæk) mens Slovakiet ikke var videre betagede af vesten (ved ikke om det stadigvæk) gælder.

Ser man bort fra den manglende imødenkommenhed, var Bratislava faktisk en utrolig smuk by. Da priserne samtidig var meget lave, kunne vi som studerende leve som konger, hvilket vi ikke havde noget imod.

Nok om vores egne erfaringer fra Bratislava. Vi har bemærket at flere rejsebureauer er begyndt at tilbyde rejser til Bratislava, og det tager vi som et tegn på en stigende interesse for rejsemålet. Den stigende interesse vil vi naturligvis gerne imødekomme og derfor har vi valgt at undersøge priserne på flybilletter til Bratislava.

Vi har valgt at undersøge priserne på flybilletter til Bratislava med udrejse d. 2 august og hjemrejse d. 9 august. Nedenstående kan I se hvor den billigste flybillet til Bratislava kan bestilles:

Travelstart.dk
Pris: 2.373 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: CSA Czech Airlines

Normalt ville vi have listet 2-4 andre udbydere, men da der efter vores overbevisning findes et helt andet alternativ der er meget interessant. Alternativet er at flyve fra København til Wien, for så at køre videre til Bratislava. Afstanden mellem Wien og Bratislava er kun 90 km., som det tager en god time at køre.

Den billigste flybillet til Wien kan bestilles her:

SkyEurope.dk
Pris: 1.239 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: SkyEurope

Prisbesparelse: 1.134 kr./flybillet

Ved at flyve til Wien i stedet for Bratislava spares 1.134 kr./flybillet. Derudover må rejsetiden forventes at være kortere ved at flyve til Wien og køre de sidste 90 km. frem for at mellemlande i Prag med Czech Airlines. Rejser i mere end 1 person, vil besparelsen på flybilletten også dække billeje.

Vores anbefaling er helt klar, vi vil anbefale jer at købe en flybillet til Wien hos SkyEurope og køre fra Wien til Bratislava.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Wien.

Bestil flybilletten til Bratislava hos Travelstart eller bestil flybilletten til Wien hos SkyEurope.

torsdag den 17. april 2008

Billigst at Flyve fra Jylland til København!

Vi foretager løbende en undersøgelse af priserne på flybilletter i Danmark. Senest undersøgte vi priserne på flybilletter fra København til Billund, Århus og Aalborg. I dag vælger vi at undersøge priserne på flybilletter til København fra Billund, Århus og Aalborg.

I vores lille undersøgelse vælger vi de samme rejsedatoer som vores undersøgelse af priserne på flybilletter fra København til de 3 "store" lufthavne i Jylland. På den måde for vi et indblik I om der er prisforskel på at flyve fra København til Jylland og flyve fra Jylland til København.

De undersøgte har udrejse til København d. 2. august og hjemrejse til Jylland d. 9. august. Efter at have undersøgt priserne på de 3 ruter, sammenholder vi priserne med vores tidligere undersøgelse for at se om der en prisforskel.

Den billigste flybillet Billund-København bestilles her:

Travelstart.dk
Pris: 821 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Travelstart tilbyder den billigste flybillet Billund-København. Sammenligner vi prisen med en returbillet København-Billund, er der en prisforskel på 1 kr. Da flybilletten København-Billund koster 820 kr. Prisforskellen er økonomisk set ubetydelig, men det er da lidt pudsigt at flybilletten koster 1 kr. mere fra Billund:o)

Den billigste flybillet Århus-København kan bestilles hos:

Travelstart.dk
Pris: 716 kr.
Flyselskab: SAS

Her er der en større prisforskel, idet flybilletten København-Århus kun koster 641 kr. Det beror dog givetvis på at der er solgt flere flybilletter Århus-København end på turen København-Århus. Det er dog værd at bemærke at der p.t. er en prisforskel på 75 kr.

Bestil den billigste flybillet Aalborg-København her:

Sterling.com
Pris: 545 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

På ruten Aalborg-København er det for alvor værd at flyve fra Jylland til København. Flybilletten fra København til Aalborg koster 686 kr., hvilket betyder at flybilletten Aalborg-København er 141 kr. billigere.

Samlet set viser vores lille udvidenskabelige undersøgelse at det rent faktisk er billigere at flyve fra Jylland til København end at flyve fra København til Jylland. Gør vi det samlede regnestykke op er priserne den samlede pris på de 3 billigste flybilletter fra Jylland til København 2.082 kr., mens de 3 flybilletter fra København til Jylland beløber sig til 2.147 kr.

Altså er det 65 kr. billigere at flyve fra Jylland til København end den anden vej. Vi vælger at tro at der ikke er tale om diskrimination af københavnerne:o)

Læs vores seneste indlæg om flybilletter i Danmark.

Bestil de billigste flybilletter i Danmark hos Travelstart.

onsdag den 16. april 2008

Flybillet Rio de Janeiro

I dag gennemgik vi vores Google Maps, jf. kortet skråt ned til højre. Vi blev lidt forbavsede da vi opdagede, at vi kun har undersøgt priserne på flybilletter til 2 destinationer i Sydamerika. Det bliver vi naturligvis nød til at ændre på med det samme, og hvilken destination er mere naturlig end Rio de Janeiro.

Da vi selv foretrækker at rejse på sol og sommerferie i foråret eller efteråret, vælger vi at undersøge priserne på flybilletter til Rio de Janeiro i efteråret. Helt nøjagtigt har vi valgt at undersøge priserne på flybilletter til Rio de Janeiro med udrejse d. 4. oktober og hjemrejse d. 18. oktober.

Nedenstående viser vi hvor I kan bestille de billigste flybilletter til Rio de Janeiro. Efter at have præsenteret de billigste flybilletter til Rio de Janeiro, kommenterer vi resultaterne og kommer med vores anbefalinger.

Supersaver.dk
Pris: 6.445 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/TAM

Travelstart.dk
Pris: 6.460 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/TAM

Seat24.dk
Pris: 6.579 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/TAM

Prisforskel: 134 kr.

De tre billigste udbydere tilbyder den samme flybillet til Rio de Janeiro med SAS og TAM. Prisforskellen mellem de tre billigste udbydere er 134 kr., hvilket ikke er det helt store. Da det eneste der adskiller de tre flybilletter til Rio de Janeiro er prisen, vil vi anbefale jer at bestille flybilletten til Rio de Janeiro hos Supersaver.

Før undersøgelsen havde vi ikke kendskab til TAM, men flyselskabet har eksisteret siden 1961 og har i den seneste årrække ekspanderet kraftigt, og er blandt de største flyselskaber i Sydamerika. Vi kan se at flyselskabet er autoriseret hos National Civil Aviation Agency, hvilket betyder at TAM kan foretage internationale flyvninger.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Santiago og Buenos Aires her.

Bestil den billigste flybillet til Rio de Janiero her.

tirsdag den 15. april 2008

2 Billigste Flybilletter til Stavanger

Et af vores mål her på bloggen, er at lave undersøgelser af flybilletter til samtlige destinationer i Skandinavien. Indtil videre har vi dækket rigtig mange destinationer i Norge, Sverige og Finland. I Sverige og Norge, har vi udover hovedstæderne undersøgt priserne på flybilletter til de fleste destinationer i det nordlige Sverige og Norge.

I dag fortsætter vi mod vores mål om at have lavet undersøgelser af flybilletter til hele Skandinavien, ved at undersøge hvor I kan bestille de billigste flybilletter til Stavanger. Stavanger er en kulturel perle, der med ca. 118.000 indbyggere er Norges fjerdestørste by. Med sin placering helt ud til Atlanterhavet, kan vejret i Stavanger være meget blæsende og vådt, og derfor har vi valgt at undersøge priserne på flybilletter til Stavanger i juli, hvor sandsynligheden for solskin er størst.

Nedenstående viser vi jer, hvor I kan bestille de 2 billigste flybilletter til Stavanger med udrejse d. 12 juli og hjemrejse d. 19. juli.

GoLeif.dk
Pris: 1.014 kr.
Flyselskab: SAS

BudJet.dk
Pris: 1.059 kr.
Flyselskab: SAS

Prisforskel: 45 kr.

Den billigste flybillet til Stavanger købes hos GoLeif, hvor flybilletten til Stavanger med SAS koster 1.014 kr. Ved at bestille flybilletten til Stavanger hos GoLeif, opnåes som minimum en besparelse på 45 kr. Da flybilletterne hos de billigste udbydere er identiske, anbefaler vi jer naturligvis at bestille flybilletten til Stavanger hos den billigste udbyder.

Læs vores seneste indlæg om billige flybilletter til Oslo her.

Bestil den billigste flybillet til Stavanger hos GoLeif.

mandag den 14. april 2008

Lejebolig Søges i København

Kære læsere,

En af vores rigtigt gode venner søger en lejlighed i København, jf. nedenstående.

Lejligheden skal være min. 2 værelser, inklusiv køkken og bad. De foretrukne beliggenheder er København K, København Ø, København V, København N, Frederiksberg eller Hellerup. Den månedlige husleje må anløbe 5.000-6.000 kr., og gerne lidt mere hvis lejligheden er helt fantastisk. I tilfælde af fremleje skal det minimum være for 12 mdr.

Vores ven er den ideelle lejer, han er en travl og glad 30 årig mand med et godt fast arbejde i København K. Hans fritid bliver brugt på os, hans venner, og han er helt og aldeles bidt af at spille tennis, golf og squash. Han er ikke ryger, larmer og lugter ikke, har ingen misbrug og betaler husleje til tiden. Da han samtidig er et af de flinkeste mennesker på denne jord, har vi valgt at afsætte lidt spalteplads her på bloggen til ham.

I får ikke en bedre lejer, så skynd jer at skrive til: billigeflybilletter@gmail.com!

Vi giver en findeløn på 12 rigtigt gode flasker vin, til dem der kan tilbyde ham en lejlighed, der opflyder hans ønsker!

Billige Flybilletter Madrid i August

Vi er store fans af Madrid, det er en super smuk by, med mængder af god shopping, fantastisk mad og ikke mindst et verdensklasse fodboldhold. Vi overvejer at tage på en forlænget weekend til Madrid i slutningen af august, og har derfor undersøgt hvad flybilletterne til Madrid koster i den periode.

I dag vælger vi at vise de 3 billigste flybilletter til Madrid som vi efterfølgende kommenterer, for til sidst at komme med en anbefaling.

De 3 billigste flybilletter til Madrid, med udrejse d. 28. august og hjemrejse d. 31. august, kan bestilles her:

Spanair.com
Pris: 1.373 kr.
Flyselskab: Spanair

GoLeif.dk
Pris: 1.447 kr.
Flyselskab: Spanair/SAS

Travelstart.dk
Pris: 1.477 kr.
Flyselskab: Spanair/SAS

Prisforskel: 74 kr.

Den billigste flybillet til Madrid købes direkte på det spanske lavpris flyselskab, Spanairs, egen hjemmeside. Flybilletten til Madrid hos Spanair, er 74 kr. billigere end den tilsvarende flybillet kan købes hos GoLeif.

Da de 3 billigste flybilletter til Madrid er helt identiske, kan vi kun anbefale jer at bestille flybilletten til Madrid hos den billigste udbyder, hvilket altså er Spanair.

Læs vores tidligere indlæg om billige flybilletter til Madrid her.

Bestil den billigste flybillet til Madrid hos Spanair her.

fredag den 11. april 2008

Flybilletter til Australien

Det er meget længe siden vi sidst undersøgte priserne på flybilletter til Australien. Da Australien er et fjernt og dyrt rejsemål, forventer vi at vores læsere planlægger deres rejse i god tid. Derfor undersøger vi idag priserne på flybilletter til Australien med udrejse d. 8. november og hjemrejse igen 3 uger senere.

Vi har valgt at undersøge priserne på flybilletter til de to storbyer Sydney og Melbourne, der typisk er udgangspunktet for en rundrejse i Australien. Vi forventer at priserne på en returbillet til Sydney eller Melbourne ligger lige omkring 10.000 kr. pr. flybillet. Vi vælger at vise de 3 billigste flybilletter til Sydney og Melbourne, hvor til vi knytter nogle kommentarer. Med udgangspunkt i det, kan I vælge hvilken flybillet til Australien der passer bedst til netop jeres behov.

De tre billigste flybilletter til Sydney bestilles her:

SkyTours.se
Pris: 9.968 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: British Airways/Virgin Atlantic

TravelPartner.se
Pris: 9.997 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Virgin Atlantic

BudJet.dk
Pris: 10.341 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Virgin Atlantic

Prisforskel mellem de 3 billigste flybilletter til Sydney: 373 kr.

Prisen på flybilletten til Sydney lå meget tæt på de 10.000 kr. vi havde forventet. Prisforskellen mellem de 2 billigste udbydere af flybilletter til Sydney er marginal, men den billigste flybillet har, udover prisen, den fordel at den kun medfører 1 mellemlanding hver vej. Vores anbefaling er helt klart at I bestiller flybilletten til Sydney hos SkyTours.

De 3 billigste flybilletter til Melbourne bestilles her:

Travelstart.se
Pris: 10.206 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Qantas (verdens sikreste flyselskab)

Flygtorget.se
Pris: 10.296 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Qantas

Opodo.co.uk
Pris: 10.296 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Qantas

Prisforskel på flybilletten til Melbourne: 90 kr.

Prisforskellen mellem de tre billigste udbydere af flybilletter til Melbourne er beskedne 90 kr. Da Travelstart og Flygtorget, tilbyder den samme flybillet til Melbourne, vil vi vælge Travelstart af 2 grunde 1) de er billigst og 2) vi kender dem bedre en flygtorget og ved at de ofte tilbyder de billigste flybilletter.

Priserne på flybilletterne til Australien lå på det niveau vi havde forventet. Samtidig havde også forventet at der ville være en lille prisforskel på flybilletterne til hhv. Sydney og Melbourne, hvilket også er tilfældet. For at få et yderligere indtryk af prisniveauet på flybilletter til Australien, anbefaler vi jer at læse vores tidligere indlæg om flybilletter til Sydney og Melbourne.

Bestil den billigste flybillet til Sydney hos SkyTours el. bestil den billigste flybillet til Melbourne hos Travelstart.

torsdag den 10. april 2008

Køre eller Flyve til Göteborg?

Vi er i øjeblikket i Göteborg til et seminar. Da vi brugte 4 timer på at køre fra København til Göteborg, ville vi lige undersøge prisen på en flybillet, for at se om det er en bedre løsning. I ren og skær tid, vil der for vores del, være 1-2 timers besparelse på rejsetiden, så flybilletten til Göteborg fra København, må ikke være markant dyrere end benzinforbruget samt en returbillet over broen eller på Helsingør-Helsingborg overfarten.

Vi har undersøgt hvor den billigste flybillet til Göteborg fra København kan købes, med udrejse d. 5. juni og hjemrejse d. 8. juni. Den billigste flybillet til Göteborg på de udvalgte datoer købes her:

Sterling.com
Pris: 448 kr.
Flyvetid: 45 min.
Flyselskab: Sterling Airways

Flybillletten til Göteborg koster det samme som en returbillet over broen eller med færgen Helsingør-Helsingborg. Den forventede rejsetid forventes at være 1-2 timer kortere, men i rejseomkostningerne skal også tillægges transport til og fra lufthavnen. Med disse inkluderet bliver omkostningerne ved at flyve og ved at køre stort set identiske, hvis ikke flyrejsen + transportomkostninger ender med at blive den dyreste transport form.

Valget er jeres, men vi foretrækker køreturen såfremt det er i selskab med personer vi synes godt om:o) Vi har fundet den billigste flybillet til Göteborg, såfremt i foretrækker at flyve.

onsdag den 9. april 2008

Flybilletter til London August

Da London er en af de destinationer danskerne oftest flyver til, foretager vi stort set månedligt undersøgelser af priserne på flybilletter til London. Idag undersøger vi priserne på flybilletter fra København, Billund, Århus og Aalborg i august.

Vores udgangspunkt er at finde de billigste flybilletter til London fra de fire store danske lufthavne med udrejse d. 7. august og hjemrejse d. 10. august. Således er der lagt op til at finde de billigste flybilletter til en forlænget weekend i London i starten af august.

De to billigste flybilletter til London fra København købes hos:

EasyJet.com
Pris: 693 kr.
Ankomstlufthavn: Stansted
Flyselskab: EasyJet

Sterling.com
Pris: 1.077 kr.
Ankomstlufthavn: Gatwick
Flyselskab: Sterling Airways

Prisforskel: 384 kr.

Som det har været tilfædet i alle vores tidligere undersøgelser af flybilletter til London fra København, er EasyJet den billigste udbyder, jf tidligere indlæg. Det er dog værd at bemærke at prisen på flybilletten til London ligger en anelse over det niveau vi tidligere har set. Årsagen skal givetvis findes i en kombination af højsæson og generelt stigende priser på brændstof.

De billigste flybilletter fra Billund til London købes her:

RyanAir.com
Pris: 787 kr.
Ankomstlufthavn: Stansted
Flyselskab: RyanAir

Sterling.com
Pris: 1.077 kr.
Ankomstlufthavn: Gatwick
Flyselskab: Sterling Airways

Prisforskel: 290 kr.

RyanAir er atter den billigste udbyder af flybilletter til London fra Billund. Bemærk at Sterlings pris på flybilletten til London er identisk med prisen på flybilletten fra Købenahvn.

De to billigste flybilletter til London fra Århus bestilles hos:

RyanAir.com
Pris: 507 kr.
Ankomstlufthavn: Stansted
Flyselskab: RyanAir

GoLeif.dk
Pris: 2.283 kr.
Ankomstlufthavn: Heathrow
Flyselskab: SAS

Prisforskel: 1.776 kr.

RyanAir er det eneste reelle valg fra Århus til London. Flybilletten til London hos RyanAir koster 1/4 af flybilletten hos GoLeif, og da flybilletten til London med RyanAir i modsætning til flybilletten hos GoLeif, er den direkte flybillet, er der intet valg.

Det er lidt interessant at flybilletten til London fra Århus er billigere end flybilletten til London fra både København og Billund.

Bestil de to billigste flybilletter til London fra Aalborg her:

Sterling.com
Pris: 918 kr.
Ankomstlufthavn: Gatwick
Flyselskab: Sterling Airways

Rejsefeber.dk
Pris: 1.119 kr.
Ankomstlufthavn: Gatwick
Flyselskab: Sterling Airways

Prisforskel: 201 kr.

Flybilletten til London fra Aalborg kan købes billigst hos Sterling. Flybilletten med Sterling kan købes hos Rejsefeber til en ekstra pris på 201 kr., men det giver naturligvis ingen mening. Flybilletten til London fra Aalborg skal derfor købes direkte hos Sterling.

Læs Vores seneste indlæg om flybilletter til London her!

Bestil de billigste flybilletter til London hos RyanAir.com el. EasyJet.com

tirsdag den 8. april 2008

Bestilling af Flybillet til Miami!

Sidste år holdt vi ferie i Miami, Florida i November. Temperaturen var helt fantastisk, mellem 26 og 30 grader celcius, og vi havde kun 1 kort regnvejr. Udover Miami tilbragte vi også nogle dage på The Keys, hvor vi bl.a. fik snorklet af flere omgange. Turen var så fantastisk at vi har lovet os selv at holde ferie i Miami i november de kommende år.

Da ferien til Miami og Florida skal til at planlægges er det på tide at vi undersøger hvad flybilletterne til Miami koster i november. Vi har planlagt at rejse til Miami d. 8. november og rejse hjem igen d. 22. november. Vi har derfor fundet de billigste flybilletter til Miami, som indebærer 1 el. 2 mellemlanding hver vej på de udvalgte datoer. Nedenstående har vi vist de 2 flybilletter til Miami som vi har overvejet.

Travelstart.dk
Pris: 4.401 kr.
Mellemlandinger: 2/1
Flyselskab: American Airlines/British Midland

Seat24.dk
Pris: 5.640 kr.
Mellemlandinger: 1/1
Flyselskab: Air France

Prisforskellen mellem de to flybilletter til Miami er relativt stor, 1.239 kr./person. Sidste år fløj vi med American Airlines over London og Chicago på vej til Miami og over Madrid hjem. Dels bliver 2 mellemlandinger til Miami ret meget, og dels var American Airlines kvaliteten ikke prængende. Da vi mener at serviceniveauet og flyene hos Air France er markant bedre end hos American Airlines, har vi valgt at bestille flybilletten til Miami med Air France hos Seat24.

Det betyder godt nok en ekstra udskrivning på 1.239 kr./person, men vi er overbevist om at pengene er givet godt ud for kortere rejsetid og mere komfort på den relativt lange rejse fra København til Miami.

Læs vores Miami, New York og Florida Keys rejsebeskrivelser fra sidste år her.

Bestil den bedste flybillet til Miami her.

søndag den 6. april 2008

Priser Flybilletter Danmark

Vi foretager løbende undersøgelser af priserne på indenrigsflybilletter i Danmark. I dag laver vi en undersøgelse, der viser hvor I kan købe de billigste flybilletter fra København til de 3 store lufthavne i Jylland, Billund, Århus og Aalborg. For hver rute viser vi de 2 billigste udbydere af flybilletter.

Undersøgelsen tager udgangspunkt i flybilletter med udrejse d. 2. august og hjemrejse d. 9. august. Efter vi har vist de 2 billigste flybilletter på indenrigsruterne i Danmark kommenterer vi resultaterne og kommer med vores anbefaling.

De 2 billigste flybilletter København-Billund købes her:

Travelstart.dk
Pris: 820 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Cimberair.dk
Pris: 828 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Der er en beskeden prisforskel mellem de to billigste udbydere af flybilletter på ruten København-Billund. Flybilletten til Billund hos de to udbydere er helt identiske, og den ene udbyder er flyselskabet Cimber Air, der beflyver ruten. Det pudsige, er at Cimbers flybillet København-Billund, kan købes billigere hos Travelstart.

Om I ønsker at købe flybilletten direkte hos Cimber Air eller spare 8 kr. ved at købe flybilletten hos Cimber Air, vil vi lade være op til jer.


De 2 billigste flybilletter København-Århus
Næste undersøgelse er af priserne på flybilletter til Århus fra København. Rejsedatoerne er de samme som ovenstående, og vi viser ligeledes de to billigste udbydere af flybilletter København-Billund.

Supersaver.dk
Pris: 641 kr.
Flyselskab: SAS

GoLeif.dk
Pris: 716 kr.
Flyselskab: SAS

På ruten København-Århus, er prisforskellen lidt mere udpræget. Flybilletten til Århus kan købes 75 kr. billigere hos Supersaver end hos GoLeif. Da flybilletten til Århus er identisk hos de to udbydere, vil vi helt klart anbefale jer at købe flybilletten København-Århus hos Supersaver.

Priser på de 2 billigste flybilletter København-Aalborg
Sidste rute i vores undersøgelse er København-Aalborg. Vores tidligere undersøgelser har vist at priserne på flybilletter København-Aalborg ligger et sted mellem priserne på de to tidligere undersøgte ruter, og vi forventer at se det samme denne gang.

De 2 billigste flybilletter til Aalborg købes her:

Sterling.dk
Pris: 686 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

MrJet.dk
Pris: 835 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Prisen på den billigste flybillet København-Aalborg, lå som forventet imellem priserne på de billigste flybilletter på de 2 andre indenrigsruter i Danmark. København-Aalborg er den rute hvor der er den største prisforskel på de 2 billigste flybilletter. Ved at købe flybilletten København-Aalborg direkte hos Sterling opnåes en besparelse på 149 kr.

Vores anbefaling her er soleklar, skal i flyve til Aalborg fra København, vil vi anbefale jer at bestille flybilletten hos Sterling.

Prisudvikling
Sammenligner vi priserne på de 3 indenrigsruter set over de seneste måneder, har vi ikke set de store prisforskelle. Som altid vil vi dog anbefale jer at købe jeres flybilletter i så god tid som mulig.

Læs vores seneste undersøgelse af flybilletter fra Jylland til København, og læse vores guide til bestilling af flybilletter her.

Bestil de billigste flybilletter i Danmark hos Travelstart el. Supersaver.

Flybillet Toronto August

I slutningen af sidste måned lavede vi en undersøgelse af priser på flybilletter til Vancouver på Canadas vestkyst. Idag rykker vi nogle tusinde kilometer øst på i Canada, og undersøger priserne på flybilletter til Canadas største by, Toronto.

Toronto er muligvis ikke verdens mest interessant storby, men man kan sagtens bruge 3-4 dage i byen. Efter at have tilbragt nogle dage i Toronto, kan vi varmt anbefale at leje en bil og køre ned til Niagara Falls. Byen Niagara Falls er lidt Las Vegas agtig, på den dårlige måde, men vandfaldene er smukke. Hvorfor så tage derned? Fordi området uden for Niagara Falls, byder på et smukt vinlandskab med et hav af hyggelige vingårde.

Hvis I bor i Niagara Falls, kan I leje cykler og køre fra den ene vingård til den anden. Det er meget idylisk og i august er vejret oftest rigtig godt. Canada og vin, er muligvis ikke det vi danskere forbinder med hinanden, men i det område, bliver der lavet fantastisk vin, ikke mindst icewein. Inniskillin er blandt de førende Eisweins, og til jer der synes om søde vine, er det stedet at besøge.

Efter vores input til de aktivitetsmulighder, vender vi tilbage til det bloggen handler om, billige flybilletter. De 3 billigste flybilletter til Toronto med udrejse d. 16. august og hjemrejse d. 30. august, kan købes her:

MrJet.dk
Pris: 5.564 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air Canada

Travelstart.dk
Pris:
5.609 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air Canada

Seat24.dk
Pris: 5.663 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air Canada

De 3 billigste flybilletter til Toronto er helt indentiske, bortset fra en lille prisforskel. Der flyves med det udemærkede flyselskab Air Canada, og rejsetiden er ganske fornuftig. Derfor kan vi sagtens anbefale jer at bestille den billigste flybillet til Toronto hos MrJet.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Vancouver og Montreal her!

Bestil den billigste flybillet til Toronto hos MrJet.dk.

onsdag den 2. april 2008

Flyv til USA for 75 kroner.

Nye regler giver nu lavprisselskaberne mulighed for at flyve til USA.

Flyselskabet Ryanair vil flyve danskere til Amerika for under 100 kr. hver vej. Det lover selskabet, der allerede taler om planer om afgange til New York for 10 euro.

- Det er ikke umuligt, at vi i fremtiden vil kunne flyve fra Billund til New York, siger Wilhelm Hamilton, der er Ryanairs chef i Nordeuropa.

Det er helt nye flyaftaler mellem Europa og USA, de såkaldte Open Skies-aftaler, der giver lavprisselskaberne mulighed for at byde ind på ruteflyvningerne over Atlanten. Tidligere har turene været reguleret af et uigennemskueligt kompleks af aftaler, der har forbeholdt afgangene for nogle ganske få selskaber. Men det er slut nu.

- Alt andet lige så skaber de nye aftaler på længere sigt friere konkurrence. Det vil medføre, at priserne falder, siger senioranalytiker hos Sydbank, Jacob Pedersen.

Men vent lidt med at pakke kufferten. Endnu er der nemlig ikke sat dato på, hvornår de første billige fly går i luften.

- Vi skal først ud at investere i nye maskiner (der kan klare turen over Atlanten, red.) Lige nu er det vældigt dyrt at købe nye fly, så vi venter på en lavkonjunktur i branchen, siger Wilhelm Hamilton.

70 pct. billigere
Heller ikke hos lavpriskonkurrenten Sterling er de billige billetter til USA lige om hjørnet.

- Vi hopper ikke på bølgen med det samme. Vi vil lige se, hvad der sker på markedet, siger Michael T. Hansen, der er kommerciel direktør i Sterling, der tror, at prisen på en billet til f.eks. New York kan blive op til 70 pct. billigere.

SAS, der allerede i dag flyver til USA frygter dog ikke konkurrencen fra lavprisselskaberne.

- Jeg tror, at det er urealistisk, at prisen kommer så langt ned. Man skal jo stadig kunne tjene penge. Der kan dog ske det, at der komme nye operatører, der specialiserer sig inden for transatlantiske flyvninger og som kan presse prisen, men de vil først og fremmest fokuserer på de store markeder som Tyskland, Frankrig og England, ­siger SAS’ ansvarlige for lufthavnspolitik, Hans Ollongren.

Han er glad for Open skies-aftalen, som han ser som et vigtigt første skridt mod liberalisering af luftfartsmarkedet.

Hos Københavns lufthavne tror man ikke på de store prisgaver til forbrugerne.

- Man skal ikke forvente revolutioner hen over natten. Men kommer der tre nye selskaber, der vil flyve fra København til New York, så vil vi da være glade. Men jeg tror ikke på, at der vil ske en halvering af prisen på en billet. Slet, slet ikke, siger Ole Wieth Christensen, der er ruteudviklingschef i Københavns Lufthavne.

- De priser dækker simpelthen ikke flyselskabernes omkostninger, siger han.

Kilde: rejseliv.dk

tirsdag den 1. april 2008

Charterrejse, den bedste rejseform til Cypern!

Cypern er et klassisk rejsemål, der grundet sommertemperaturer næsten hele året, er meget attraktivt hele året rundt. Cypern er muligvis en anet turistet, men vejret er skønt og kører I lidt uden for Nicosia, finder I også nogle vidunderlige og rolige sandstrande.

Vi har undersøgt hvad en flybillet til Cypern koster med udrejse i maj/juni. Vi havde forestillet os at vi skulle vise jer de 3 billigste udbydere af flybilletter til Cypern, men til vores store overraskelse er der et yderst begrænset udvalg af rutefly til Cypern. Den billigste flybillet vi kunne finde i perioden maj/juni var en flybillet til ca. 6.000 kr. hos BudJet, der umiddelbart er den eneste udbyder af flybilletter til Cypern.

Skal I til Cypern, vil vi derfor uden tvivl anbefale jer at købe en charterrejse. Til den samme pris som flybilletten koster hos Budjet, kan I få både flybillet og et lækkert hotel hos udbyderne af charterrejser.

Det er første gang vi på den måde oplever at der ikke findes nogle rimelige flybilletter til en destination. Vi ved ikke rigtig vi hvad vi skal sige til det, andet end, bestil rejsen hos et af charterselskaberne.

Guide Til Bestilling Af Flybilletter!

Vi har efterhånden foretaget en del undersøgelser og bestillinger af flybilletter til hele verden. I den forbindelse har vi gjort en lang række erfaringer, der kan bidrage til at gøre jeres bestilling af flybilletter bedre. Nedenstående har vi lavet en række punkter I skal være opmærksomme på før I trykker på bestil knappen!

Rejsudbyder
Køber I flybilletten hos en af de velkendte rejseudbydere, er der ingen problemer hverken iform af fremsendelse af flybillet (typisk elektronisk der kommer pr mail) eller med sikkerheden ved kreditkort køb. Alle de rejseudbyder vi nævner her på siden kan anvendes uden nogen form for bekymring, med mindre vi tydeligt gør opmærksom på det modsatte.

Pris
For mange af os den klart vigtigste faktor og ofte den der afgør om vi har råd til ferien eller ej. Sørg for at have researchet udvalget af flybilletter grundigt igennem hos ALLE udbydere, eller fin din destination her, så har du en vejledende pris du kan tage udgangspunkt i. Der er ofte en stor prisforskel på tværs af udbyderne. Jo tættere bestillingen ligger på den aktuelle afrejsedato, jo større vil prisforskellen være.

Gebyrer
De fleste udbydere er efterhånden blevet flinke til at oplyse priserne inklusiv diverse gebyrer, omend det tog indtil flere påtaler. Her er især lavpriselskaberne gode til at tilføje gebyrer for alle mulige og umulige ydelser.

Flyselskab
Endnu en meget vigtig faktor. For nogle betyder flyselskabet utrolig meget for andre mindre. I bund og grund handler det om at finde et flyselskab som man er tryg ved at flyve med. For nogle går grænsen ved indenrigsflyvninger med Aeroflot, for andre er det kun velkendte selskaber som SAS, KLM og British Airways der duer.

Vær sikker på at I vælger et flyselskab I føler jer trygge ved!

Rejsetid og mellemlandinger
Jo tidligere I er ude med din bestilling, jo billigere og hurtigere kommer I frem. Når I sammenligner de forskellige udbyderes flybilletter, skal I være opmærksomme på om den samlede rejsetid giver mening. Skal I på en lang tur kan det være nødvendigt med 2 mellemlandinger og lidt ekstra rejsetid, da det ofte kan indebære en stor prisbesparelse.

Det I skal sørge for at undgå er uhensigtsmæssigt lange rejsetider samt overnatninger i lufthavne, der findes ikke noget mere forfærdeligt. Hvis ikke I kan finde en flybillet der tilbyder en rimelig rejsetid til en rimelig pris, så vælg nogle andre rejsedatoer!

Hvis I skal tilbringe lang tid i den lufthavn I mellemlander i, så vælg det alternativ der tilbyder den mest interessante lufthavn. I USA er det dog ligegyldigt, her er alle lufthavne håbløse.

Rejseplanlægning og forbindelsestid
Har jeres rejsearrangør taget højde for små forsinkelser og lange køer når I mellemlander?
Hvorvidt der er afsat nok tid til at nå det næste fly, afhænger utrolig meget af hvilken lufthavn I mellemlander i.

Har I 1½ time til at nå et fly i Stockholm er det rigelig tid, men er der afsat 1½ time til at nå et fly videre i London Heathrow kan det bliver meget svært. For det første er der ALTID en lang kø af fly der skal lande i Heathrow, og for det andet er der lange køer i lufthavnen, især når man skal videre til oversøiske destinationer, hvilket ofte er tilfældet når man mellemlander i Heathrow.

Sørg for at du har god tid til at nå det forbindende fly, eller at der er rigeligt med afgange til jeres destination, så du kan komme på et lidt senere fly.

Ankomst Lufthavn
I langt de fleste tilfælde spiller det ingen rolle, da der reelt kun er 1 mulighed. Skal I eksempelvis til London spiller det pludselig en stor rolle. Når I flyver til London, skal I grundet den tunge trafik, altid vælge den lufthavn har de hurgtigste forbindelser til din slutdestination i byen.

Vi håber at ovenstående kan hjælpe jer til at finde den billigste og smidigste flybillet til jeres destination.

God Rejse!!