mandag den 31. marts 2008

Billige Flybilletter Vancouver

Vancouver er i sig selv en fantastisk by med en meget interessant kulturel sammensætning, men endnu vigtigere, så er Vancouver det ideelle udgangspunkt for fantastiske naturoplevelser i både Canada og USA. Med sin beliggenhed mellem bjergene og Stillehavet, er det bare at skræddersy præcis de natur- og storbyoplevelser I ønsker at opleve.

Ingen af os har endnu haft muligheden for at besøge Vancouver eller det omkringliggende vildnis, men det er absolut et af de rejsemål der står øverst på vores liste. Vi har udelukkende hørt om fantastisk natur og imødekommende mennesker, derfor har vi valgt at undersøge hvad flybilletter til Vancouver koster.

Vi har undersøgt hvor I kan købe de 3 billigste flybilletter til Vancouver med udrejse d. 14. juni og hjemrejse igen d. 28. juni. Det giver jer 2 uger til at udforske både Vancouver og den omkringliggende natur. De 3 billigste flybilletter til Vancouver kan købes her:

Travelstart.dk
Pris: 5.071 kr.
Mellemlandinger: 2/1
Flyselskab: Air Canada

Supersaver.dk
Pris: 5.101 kr.
Mellemlandinger: 2/1
Flyselskab: Air Canada

Travellink.dk
Pris: 5.221 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS

Der er ikke den stor prisforskel mellem de 3 billigste udbydere af flybilletter til Vancouver. Fra den billigste udbyder til trediebilligste er der en prisforskel på 150 kr. Flybilletterne til Vancouver er stort set identiske men flybilletten hos Travellink, har den fordel at der kun er 1 mellemlanding hver vej, mens der hos de 2 på udrejsen hvis I køber flybilletten til Vancouver hos de 2 andre udbydere.

Da der er en meget lille prisforskel mellem de 3 udbydere af flybilletter til Vancouver, vil vi helt klart anbefale jer at købe flybilletten med den korteste rejsetid, hvilket er flybilletten til Vancouver hos Travellink.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Denver, der er et fantastisk udgangspunkt for store naturoplevelser i Rocky Mountains.

Bestil flybilletten med korteste rejsetid til Vancouver hos Travellink.

Billige Flybilletter Athen

Vi har efterhånden dækket de fleste storbyer i Europa, men én af dem vi endnu ikke har undersøgt er Athen. Det skyldes at vi ikke selv rejser til Grækenland, men vi ved at mange danskere gør det, og Athen er dels en interessant storby, men også et godt udgangspunkt for øhop i det græske øhav.

I vores undersøgelse af billige flybilletter til Athen, har vi valgt at undersøge flybilletter til Athen med udrejse d. 14. juni og hjemrejse d. 21. juni. Det er lige før højsæsonen, og derfor er vores forhåbning at flybilletterne til Athen kan købes lidt billigere end bare én uge senere. Vi har valgt at vise de 3 billigste udbydere af flybilletter til Athen for efterfølgende at kommentere resultaterne.

De 3 billigste flybilletter til Athen findes hos følgende udbydere:

MrJet.dk
Pris: 1.909 kr.
Mellemlandinger: 1/0
Flyselskab: Lufthansa/SAS

Travellink.dk
Pris: 1.939 kr.
Mellemlandinger: 1/0
Flyselskab: Lufthansa/SAS


Rejsefeber.dk
Pris:
1.939 kr.
Mellemlandinger: 1/0
Flyselskab: Lufthansa/SAS

Som det fremgår, er der ikke den store prisforskel mellem de 3 billigste udbydere af flybilletter til Athen. Flybilletterne til Athen hos de 3 billigste udbydere, er helt identiske, og inkluderer alle en mellemlanding på vej til Athen, men er en direkte flyvning på vej tilbage. Flybilletten til Athen kan også købes med direkte flyvninger begge veje, men så koster flybilletten til Athen 3.013 kr, hvilket er næsten 1.100 kr. dyrere end de ovenstående flybilletter.

Mellemlandingen på til Athen, indebærer en rejsetid der er et par timer længere, hvilket giver en meget fin besparelse pr. ekstra times rejsetid. Vores anbefaling er at I køber den billigste flybillet til Athen hos MrJet og sparer ca. 1.100 kr.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Las Vegas her.

Bestil den billigste flybillet til Athen hos MrJet eller den direkte flybillet til Athen hos Seat24.dk.

søndag den 30. marts 2008

Flybilletter WSOP Las Vegas

Vi nærmer os tiden hvor den 39. Annual World Series of Poker i Las Vegas starter. Den første event bliver spillet fredag d. 30. maj og de sidste kort bliver blandet d. 7. juli. Utroligt at den samlede event løber over mere end 1 måned.

Vi deltager naturligvis i event nr. 54, World Championship No-Limit Texas Hold'em, med start d. 3. juli, såfremt vi kvalificerer os online eller ved en af kvalifikationsturneringerne derovre. Med andre ord er det ikke særlig sandsynligt at vi deltager i main event.

Ikke desto mindre har vi planlagt at holde 14 dages ferie i Las Vegas, hvis ikke vi kvalificerer os, er der heldigvis en masse andre pokerevents ved siden af main event. Vi har planlagt at rejse afsted til Las Vegas d. 24. juni og hjem igen, med en stor pose penge, d. 8. juli.

Nedenstående har vi vist 3 forskellige flybilletter til Las Vegas på de valgte rejsedatoer.

Den Biligste Flybillet til Las Vegas

GoLeif.dk
Pris: 5.833 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: British Airways/United Airlines

Den Billigste Alternative Flybillet til Las Vegas

KLM.com
Pris: 6.445
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: KLM/NWA

Flybilletten med Den Korteste Rejsetid til Las Vegas

Budjet.dk
Pris: 7.444 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air France

De to billigste flybilletter til Las Vegas med British Airways/United Airlines el. KLM/NWA. betyder en unødvendig lang rejsetid. Rejsetiden til Las Vegas er i forvejen alt for lang, og derfor har vi fokuseret på at finde flybilletten til Las Vegas med den korteste rejsetid. Den flybillet fandt vi hos Budjet, her flyves der med Air France over Paris og derfra direkte til Las Vegas.

Prisen på Budjets flybillet til Las Vegas er kun 1.600 kr. mere, og indebærer en markant kortere rejsetid. Vi har derfor valgt at bestille flybilletten til WSOP Las Vegas hos Budjet. Et alternativ er at flyve med SAS over Seattle, men den flybillet koster pt. 9.950 kr.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Las Vegas her eller bestil vores anbefalede flybillet til Las Vegas her.

Vind en WSOP Pakke til en værdi af $13.000 i Doyle's Room.

lørdag den 22. marts 2008

Billige Flybilletter Til Malaga

Vi har tidligere undersøgt priserne på flybilletter til Malaga, men da vi har oplevet en stor interesse for indlæggene om Malaga, laver vi en undersøgelse af priserne på flybilletter til Malaga i maj. Maj måned er en rigtig god måned at rejse til Malaga i, da temeraturerne stadigvæk er moderate og Malaga endnu ikke er overrendt af turister.

Vores undersøgelse af flybilletter til Malaga tager udgangspunkt i flybilletter med udrejse d. 10. maj og hjemrejse d. 17. maj. Vi undersøger først priserne på flybilletter fra København til Malaga og viser de 3 billigste udbydere, derefter undersøger hvor I kan købe de billigste flybilletter på ruterne Billund-Malaga, Århus-Malaga og Aalborg Malaga på de samme datoer.

De 3 billigste flybilletter København-Malaga købes hos:

GoLeif.dk
Pris: 1.895 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Iberia

Travelstart.dk
Pris: 1.925 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Iberia

MrJet.dk
Pris: 1.925 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Iberia

Den billigste flybillet til Malaga fra København koster 1.895 kr og købes hos GoLeif. De 3 billigste flybilletter til Malaga er alle med Iberia og rejsetiden er ca. 5 timer. Da der ikke er nogen forskel på de 3 billigste flybilletter til Malaga, vil vi anbefale jer at købe den billigste flybillet hos GoLeif.

Den billigste flybillet til Malaga fra Billund købes her:

BudJet.dk
Pris: 2.730 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: KLM

Flybilletten til Malaga fra Billund, er markant dyrere end flybilletten fra København. Den billigste flybillet Billund-Malaga koster 2.730 kr., og medfører 2 mellemlandinger og en meget lang rejsetid. Den billigste direkte flybillet Billund-Malaga kan købes hos Sterling til 4.304 kr. Det er mange penge, men det medfører også en MEGET kortere rejsetid. Vi ville her vælge at bestille den direkte flybillet til Malaga hos Sterling, men måske overveje at finde nogle alternative rejsedatoer og spare en masse penge.

Den billigste flybillet Århus-Malaga køber her:

BudJet.dk
Pris: 3.073 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Spanair

Den billigste flybillet Århus-Malaga koster 3.073 kr. og indebærer 2 mellemlandinger og en meget lang rejsetid. Rejsetiden er så lang at vi dårligt kan anbefale denne flybillet til Malaga. Vi vil anbefale jer at flyve fra Aalborg, København eller Billund, da rejsetiden på den måde vil blive markant kortere.

Den billigste flybillet Aalborg-Malaga købes hos:

Sterling.dk
Pris: 3.156 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Sterling Airways

Sterlings flybillet til Malaga er i virkeligheden kun den næstbilligste, men da flybilletten med Sterling kun er 8 kr. dyrere og indbærer 20 timers besparet rejsetid, vælger vi at vise jer den flybillet. Flybilletten med Sterling er direkte og koster kun 3.156 kr. Med den pris, betyder det samtidig at vi vil anbefale denne flybillet til jer der havde påtænkt at rejse fra Billund og Århus. Flybilletten Aalborg-Malaga, er helt klart det bedste alternativ til alle der rejse fra fastlandet.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Malaga.

Køb de billigste flybilletter til Malaga hos BudJet.dk el. GoLeif.dk.

torsdag den 20. marts 2008

Billige Flybilletter Til London i Maj

Idag undersøger vi hvor I kan købe de billigste flybilletter til London fra København, Århus, Billund og Aalborg. Nedenstående viser vi jer den billigste udbyder på de 4 ruter og kommer efterfølgende kommentarer til resultaterne. Alle flybilletterne til London er med udrejse d. 15. maj og hjemrejse d. 18. maj.

Den billigste flybillet København-London kan købes hos:

EasyJet.com
Pris: 559 kr.
Ankomst Lufthavn: Stansted
Flyselskab: EasyJet

Som I samtlige tidligere undersøgelser af flybilletter København-London, er EasyJet den billigste udbyder af flybilletter til London. EasyJet er et lavprisselskab men på en kort flyvning gør det ikke den store forskel, så derfor vil vi klart anbefale jer at købe flybilletten København-London hos EasyJet.

Den billigste flybillet Århus-København købes hos:

Ryanair.com
Pris: 895 kr.
Ankomst Lufthavn: Stansted
Flyselskab: Ryanair

Ryanair er den suværent billigste og hurtigste valgmulighed på ruten Århus-London. Flybilletten til London Stansted med Ryanair er mere end 1.000 kr. billigere end næstbilligste alternativ. Udover at være dyrere er rejsetiden på alternativerne også meget længere, idet det inkluderer 1 mellemlanding. Vores anbefaling er at I køber jeres flybillet Århus-London hos Ryanair.

Den billigste flybillet Billund-London købes hos:

Ryanair.com
Pris: 589 kr.
Ankomst Lufthavn: Stansted
Flyselskab: Ryanair

På ruten Billund-London er Ryanair også den billigste udbyder af flybilletter. Ryanair er små 500 kr. billigere end Sterlings flybilletter Billund-London. Begge selskaber flyver direkte og begge flyselskaber er lavprisselskaber, derfor vil vi udelukkende vælge udbyder med udgangspunkt i prisen. Derfor anbefaler vi jer at bestille flybilletten Billund-London hos Ryanair.

Den billigste flybillet Aalborg-London bestilles hos:

Sterling.dk
Pris: 1.007 kr.
Ankomst Lufthavn: Gatwick
Flyselskab: Sterling Airways

Sterling er det eneste flyselskab der flyver direkte Aalborg-Billund, og er samtidig den klart billigste udbyder. Sterling er ca. 250 kr. billigere end næstbilligste udbyder, som tilbyder en helt identisk flybillet Aalborg-London med Sterling. Vores anbefaling her er ligeså klar som på de 3 andre ruter, køb flybilletten Aalborg-London hos Sterling.

Lavpriselskaberne dominerer helt klart udbudet af flybilletter til London. På alle 4 ruter er der deres flybilletter klart billigst. Da flyveturen til London er meget kort, ser vi ingen grund til at betale 500-1.000 kr. ekstra for en marginal bedre komfort. Derfor vil vi på alle 4 ruter til London helt klart anbefale jer at købe flybilletten til London hos de billigste udbydere, jf. ovenstående.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til London her.

Bestil den billigste flybillet København-London hos EasyJet.
Køb den billigste flybillet Århus-London og Billund-London hos Ryanair.

tirsdag den 18. marts 2008

Billige Flybilletter til Denver

Mange danskere holder i øjeblikket ferie i USA grundet den meget lave dollarkurs. Et af danskernes favorit rejsemål er Californien, hvor mange bruger et par uger på at køre op eller ned af vestkysten. Det er en fantastisk smuk tur, der efter vores overbevisning kun overgåes af en køretur gennem Rocky Mountains. Turen gennem Rocky Mountains kan sagtens kombineres med køreturen langs vestkysten, hvis bare I har 2-3 ugers ferie.

Denver er en god startby for turen gennem Rocky Mountains, og det er derfor vi valgt at undersøge prisen på flybilletter til Denver. Vi har valgt at undersøge prisen på en returbillet, idet vi ville foretrække at holde hele vores ferie i Rocky Mountains og så gennem vestkyst eventyret til en anden ferie.

Nedenstående viser vi de 3 billigste udbydere af flybilletter til Denver med udrejse d. 14 juni og hjemrejse d. 28. juni.

Budjet.dk
Pris: 5.296 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Delta Airlines

GoLeif.dk
Pris: 6.056 kr.
Mellemlandinger: 1/2
Flyselskab: Continental Airlines

Travelstart.dk
Pris: 6.131 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: United Airlines

Budjet tilbyder den billigste flybillet til Denver til 5.296 kr., og er dermed 760 kr. billigere end den næstbilligste udbyder af flybilletter til Denver. Da rejsetiden og kvaliteten af de 3 forskellige flyselskaber ikke adskiller sig væsentligt, vil vi udelukkende vælge flybilletten til Denver på prisen. Det betyder at flybilletten til Denver skal købes hos Budjet hvormed der opnåes en besparelse på 760 kr. pr. flybillet til Denver.

Læs vores tidligere undersøgelser af flybilletter til USA her.

Bestil flybilletten til Denver her!

lørdag den 15. marts 2008

Billige Flybilletter Aalborg-Paris

Vi fortsætter med at undersøge hvor I kan købe de billigste flybilletter fra Aalborg, Århus og Billund. Idag undersøger vi hvor I kan købe de billigste flybilletter Aalborg-Paris.

Da vi mener at der er dejligst i Paris i april og maj, har vi valgt at undersøge priserne på en forlænget weekend i maj. Priserne nedenstående er fundet på flybilletter Aalborg-Paris med udrejse d. 21. maj og hjemrejse d. 25. maj. Vi viser først de 3 billigste udbydere af flybilletter Aalborg-Paris og kommer derefter med vores anbefalinger.

Sterling.dk
Pris: 1.253 kr.
Rejsetid: 1:45 timer
Flyselskab: Sterling Airways

MrJet.dk
Pris: 1.402 kr.
Rejsetid: 1:45 timer
Flyselskab: Sterling Airways

Supersaver.dk
Pris: 1.402 kr.
Rejsetid: 1:45 timer
Flyselskab: Sterling Airways

Sterling tilbyder den billigste flybillet Aalborg-Paris, og er 149 kr. billigere end de 2 andre udbydere. Da alle 3 udbydere tilbyder den samme flybillet med de samme af- og hjemrejse tidspunkter, vil vi helt klart anbefale jer at bestille flybilletten Aalborg-Paris hos Sterling.

Sterling er det eneste flyselskab der flyver direkte Aalborg-Paris, og Sterling flyver kun onsdag og søndag. Ønsker I derfor at rejse på andre ugedage, må I forvente længere rejsetider og dyrere flybilletter Aalborg-Paris. Skal I på forlænget weekend til Paris, vil helt klart anbefale jer at rejse ud onsdag og hjem søndag. Den besparelse I opnår på flybilletten med Sterling kan fint betale for en ekstra hotelovernatning i Paris hvis I er 2 rejsende.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Paris.

torsdag den 13. marts 2008

Billige Flybilletter Århus-Stockholm

Vi fortsætter vores undersøgelser af flybilletter med afrejse fra Jylland. Igår undersøgte vi priserne på flybilletter Billund-Stockholm, og nu undersøger vi hvor I kan købe de billigste flybilletter Århus-Stockholm.

I vores undersøgelse af flybilletter Billund-Stockholm, viste det sig at der var stor prisforskel på direkte flybilletter Billund-Stockholm og flybilletter med 1 mellemlanding. Vi forventer at der også vil være en signifikant prisforskel på direkte flybilletter Århus-Stockholm og flybilletter med 1 mellemlanding.

For at gøre vores to undersøgelser sammenlignelige, har vi valgt de samme rejsedatoer som undersøgelsen af flybilletter Billund-Stockholm. Det betyder at de undersøgte flybilletter Århus-Stockholm har udrejse d. 19. juni og hjemrejse d. 26 juni.

De billigste direkte flybilletter Århus-Stockholm kan købes her:

Travelstart.dk
Pris: 2.207 kr.
Flyselskab: British Airways
Rejsetid: 1:20 timer
Ankomst Lufthavn: Bromma

MrJet.dk
Pris: 2.267 kr.
Flyselskab: British Airways
Rejsetid: 1:20 timer
Ankomst Lufthavn: Bromma

Der er ikke den store prisforskel mellem de to billigste udbydere af flybilletter Århus-Stockholm. Da der er tale om identiske flybilletter vil vi anbefale jer at købe den billigste flybillet hos Travelstart. Det er værd at bemærke at der ikke flyves direkte til Arlanda, men til den mindre Bromma lufthavn.

Den billigste flybillet Århus-Stockholm med 1 mellemlanding kan købes her:

Travelstart.dk
Pris: 1.968 kr.
Flyselskab: SAS
Rejsetid: 2:50 timer
Ankomst Lufthavn: Arlanda

Flybilletten Århus-Stockholm med 1 mellemlanding viser sig at være 239 kr. billigere end den direkte flybillet Århus-Billund. Rejsetiden hvis I vælger den direkte flybillet, er 1:30 timer kortere end flyrejsen med 1 mellemlanding. Det betyder en samlet rejsetid der samlet er 3 timer længere, hvilket betyder det at I betaler 80 kr. ekstra per sparet rejsetime.

Det er værd at bemærke at flybilletten Århus-Stockholm med 1 mellemlanding går til Arlanda. Med mindre I skal flyve videre fra Arlanda, vil vi helt klart anbefale jer den direkte flyvning Århus-Stockholm, da flyvetiden er kortere og det samme er taxaturen ind til Stockholm centrum. De penge i sparer på mellemlandingen, bliver hurtigt brugt på transport til og fra Arlanda.

God fornøjelse i Stockholm, det er en fantastisk by!

Læs vores seneste undersøgelse af flybilletter København-Stockholm her.
Køb den billigste flybillet Århus-Stockholm her.

Billige Flybilletter Billund-Stockholm

Vi har tidligere lovet at fokusere yderligere på undersøgelser af flybilletter fra Billund, Aalborg og Århus. Derfor vil vi de kommende dage arbejde på at udarbejde en lang række undersøgelser af billige flybilletter fra de 3 lufthavne.

Idag starter vi med at undersøge hvor I kan købe de billigste flybilletter Billund-Stockholm. Da rejsetiden fra Billund-Stockholm gerne skal være kortest mulig, fokuserer vi først på direkte flybilletter Billund-Stockholm. Da vi har en mistanke om at de direkte flybilletter er væsentlig dyrere end flybilletter Billund-København-Stocholm, undersøger vi om det er tilfældet, for afslutningsvis at komme med vores anbefalinger.

Da Stockholm tager sig bedst ud om sommeren, har vi undersøgt flybilletter Billund-Stockholm med udrejse d. 19. juni og hjemrejse d. 26. juni.

De billigste direkte flybilletter Billund-Stockholm kan købes her:

Cimber.dk
Pris: 2.550 kr.
Flyselskab: Cimber Air
Rejsetid: 1:20 timer

Seat24.dk
Pris: 2.610 kr.
Flyselskab: Cimber Air
Rejsetid: 1:20 timer

De to billigste udbydere af direkte flybilletter Billund-Stockholm er Cimber Air og Seat24. Der er ikke den store prisforskel mellem de to udbydere, men hvorfor ikke spare 60 kr. på flybilletten Billund-Stockholm ved at bestille den direkte hos Cimber?

Som nævnt først i indlægget forventer vi at flybilletten Billund-Stockholm, bliver billigere hvis der foretages en mellemlanding i København. For at få be- el. afkræftet vores hypotese, har vi undersøgt hvad flybilletten koster med en mellemlanding på de samme datoer.

Den billigste udbyder af flybilletter Billund-Stockholm med 1 mellemlanding er:

Travelstart.dk
Pris: 1.790 kr.
Flyselskab: SAS
Rejsetid: 3-4 timer

Vores fornemmelse viste sig at være rigtig og flybilletten med 1 mellemlanding, er 760 kr. billigere end den direkte flybillet Billund-Stockholm. Spørgsmålet er så om besparelsen ved at købe en flybillet med mellemlanding står mål med den ekstra rejsetid.

I gennemsnit bliver den samlede rejsetid ca. 4 timer kortere ved at bestille en direkte flybillet Billund-Stockholm frem for at købe en flybillet med mellemlanding. Tager vi besparelsen på 780 kr. og dividerer med 4 timer, betyder det at en sparet times rejsetid koster 190 kr.

På så kort en flyvning, ville vi helt klart betale den ekstra pris for at halvere rejsetiden, især hvis der er tale om forretningsrejser. Er formålet med rejsen ferie og er I en hel familie, giver det naturligvis en større besparelse og de ekstra timers rejsetid er knap så afgørende.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til Stockholm her.

Se vores undersøgelser af flybilletter til hele verden på Google Maps her.

Bestil den billigste direkte flybillet Billund-Stockholm her eller bestil flybilletten Billund-Stockholm med 1 mellemlanding her.

søndag den 9. marts 2008

Flybilletter København-Århus i maj

Vi foretager flere og flere undersøgelser af flybilletter i Danmark, da interessen har været overvældende og priserne på flybilletter i Danmark er blevet mere konkurrence dygtige. Senest har vi undersøgt priser på flybilletter i Påsken og i juli på ruterne København-Århus, København-Aalborg og København Billund.

Idag undersøger vi hvor I kan købe de billigste flybilletter København-Århus i maj. De undersøgte flybilletter København-Århus, er med udrejse d. 15 maj og hjemrejse d. 18. maj. Nedenstående viser vi de 3 billigste udbydere af flybilletter på ruten, hvorefter vi kommer med vores anbefalinger.

GoLeif.dk
Pris: 641 kr.
Flyselskab: SAS

Supersaver.dk
Pris: 641 kr.
Flyselskab: SAS

Travelstart.dk
Pris: 685 kr.
Flyselskab: SAS

Undersøgelsen viser at flybilletten Købehavn-Århus kan købes billigst hos GoLeif og Supersaver, til kun 641 kr. Prisen på 641 kr. er identisk med de priser vi fandt i undersøgelsen for juli, mens det er 45 kr. dyrere end i Påsken.

Da vi kun har gode oplevelser med de to billigste udbydere af flybilletter København-Århus, vil vi ikke anbefale den ene frem for den anden. Både GoLeif og Supersaver er veletablerede og troværdige udbydere hvor I trygt kan bestille jeres flybilletter.

Læs vores undersøgelser af "Flybilletter Danmark i Påsken" og "Flybilletter Danmark Sommer 2008".

Bestil flybilletten København-Århus hos GoLeif eller hos Supersaver.

tirsdag den 4. marts 2008

Billige Flybilletter Dublin

Dublin er en fantastisk by der har udviklet sig fantastisk de seneste år. Der er kommet utrolig mange nye jobs til byen, blandt de virksomheder der har åbnet kontorer i Dublin er bl.a. Google og Yahoo! Search Marketing. Udover en spirrende optimisme, byder Dublin også på en lang række kulturelle perler og ikke mindst et fantastisk pub/natteliv. Med andre ord, er det kun vejret der kan tælle som undskyldning for ikke at besøge Dublin.

Vi undersøger idag flybilletter til Dublin med udrejse d. 15. maj og hjemrejse d. 18 maj. Nedenstående viser vi en liste med de 3 billigste udbydere af flybilletter til Dublin. Når vi har fundet de 3 billigste udbydere af flybilletter til Dublin, kommenterer vi på resultaterne og kommer med vores anbefalinger.

AerLingus.com
Pris: 775 kr.
Flyselskab: Aer Lingus

MrJet.dk
Pris: 790 kr.
Flyselskab: Aer Lingus

Seat24.dk
Pris: 1.058 kr.
Flyselskab: Aer Lingus

De 3 billigste udbydere af flybilletter til Dublin tilbyder alle den samme flybillet til Dublin med Aer Lingus. Da afgangstidspunkterne er helt identiske, er prisen det eneste parameter vi skal vurdere udbyderne på. Her er Aer Lingus den billigste, dog er flybilletten hos Aer Lingus kun 15 kr. billigere end den kan købes hos MrJet.

På trods af den marginale prisbesparelse ved at købe flybilletten til Dublin direkte hos Aer Lingus, vil vi helt klart anbefale jer at bestille flybilletten til Dublin hos Aer Lingus.

Læs vores tidligere indlæg om billige flybilletter til London, og få overblik over alle vores undersøgelser på Google Maps.

Bestil den billigste flybillet til Dublin her.

Billige Flybilletter Boston

Vi har af flere omgange undersøgt priserne på flybilletter til New York. Derfor synes vi det er på tide at undersøge priserne på flybilletter til Boston. Boston er en fantastisk New England by med meget historie og en del top universiteter, ikke mindst Harvard. Boston ligger kun nogle få timer fra New York, og vi kan varmt anbefale at kombinere ferien i Boston med et par dage i New York. Bare lad være med at fortælle indbyggerne i den ene by at i skal besøge den anden, der eksisterer en del rivalisering mellem de to byer.

De undersøgte flybilletter til Boston har udrejde d. 21. juni og hjemrejse d. 5. juli. Dermed har I 14 dage til at udforske Boston og omegn. Der er fantastisk smukt og vejret er sandsynligvis godt og dejlig varmt i slutningen af juni og starten af juli. Nedenstående har vi lavet en liste med de 4 billigste udbydere af flybilletter til Boston.

GoLeif.dk
Pris: 4.947 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: British Airways/Virgin Atlantic Airways

Travelstart.dk
Pris: 4.977 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Virgin Atlantic Airways

MrJet.dk
Pris: 5.022 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/British Airways/Virgin Atlantic Airways

Travellink.dk
Pris: 5.022 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Virgin Atlantic Airways

Det er værd at bemærke at det ikke er muligt at flyve direkte fra København til Boston. Dog findes der rigtig mange udenlandske flyselskaber der flyver til Boston, så med en enkelt mellemlanding findes der masser af muligheder. Den billigste flybillet til Boston kan købes hos GoLeif.dk, hvor flybilletten koster 4.947 kr. Som det er tilfældet med de andre udbydere flyves der med British Airways og Virgin Atlantic over London, hvilket også er meget effektivt set i rejsetid.

Da de billigste flybilletter til Boston er identiske, vil vi, på trods af beskedne prisforskelle, anbefale jer at købe flybilletten til Boston hos den billigste udbyder. I dette tilfælde GoLeif.

Læs vores seneste undersøgelse af flybilletter til New York her, og få et overblik over alle vores undersøgte destinationer på Google Maps.

Bestil den billigste flybillet til Boston her!

mandag den 3. marts 2008

Billige Flybilletter København-London

Vi foretager løbende undersøgelser af flybilletter København-London, da det er en af danskernes absolutte favorit destinationer. Vores seneste undersøgelse af flybilletter København-London blev foretaget i december, og de flybilletter vi undersøgte var med udrejse d. 6. marts og hjemrejse igen d. 9. marts.

Dagens undersøgelse af flybilletter København-London, bliver foretaget på flybilletter med udrejse d. 24. april og hjemrejse d. 27. april. Nedenstående viser vi jer de 5 billigste udbydere af flybilletter København-London på de valgte datoer:

EasyJet.com
Pris: 522 kr.
Flyselskab: EasyJet

MrJet.dk
Pris: 656 kr.
Flyselskab: EasyJet

Sterling.dk
Pris: 1.133 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Sterling (afrejse Sturup)
Pris: 1.259 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Supersaver.dk
Pris: 1.341 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

EasyJet er som i vores tidligere undersøgelser den klart billigste udbyder af flybilletter København-London. EasyJet er 134 kr. billigere end MrJet, som tilbyder den samme flybillet til London med EasyJet. Alternativet til EasyJet er Sterling, som er ca. 500 kr. dyrere end EasyJet.

Forskellen på EasyJet og Sterling, er at de flyver til hhv. Stansted og Gatwick. Med mindre rejsen bliver meget nemmere ved at flyve til den ene lufthavn frem for den anden, vil vi anbefale jer at bestille flybilletten København-London hos EasyJet.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter København-London her.

Bestil flybilletten hos EasyJet her.