fredag den 29. februar 2008

Billige Flybilletter til Rabat, Marokko.

Vi har ikke tidligere foretaget undersøgelser af flybilletter i Nordafrika, og efter 165 indlæg synes vi det er på tide. Den mest åbenlyse destination ville umiddelbar være Kairo, men den tager vi senere, og undersøger i stedet hvor I kan købe de billigste flybilletter til Rabat i Marokko.

Vores undersøgelse af flybilletter til Rabat, tager udgangspunkt i flybilletter København-Rabat med udrejse d. 7. juni og hjemrejse d. 14. juni. Vi kender meget lidt til Rabat og ved ikke engang hvilke flyselskaber der flyver dertil samt hvilket prisleje flybilletterne ligger på.

Nedenstående viser vi de 4 billigste udbydere af flybilletter København-Rabat. Udover prisen, viser vi også hvor mange mellemlandinger der er på flyvningen samt hvilket flyselskab der flyves med. Derefter vil vi komme med vores anbefalinger af hvilken flybillet der giver den bedste sammenhæng ml. pris, rejsetid og komfort.

De 4 billigste udbydere af flybilletter København-Rabat er:

KLM.com
Pris: 3.250 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: KLM

GoLeif.dk
Pris: 3.309 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air France

Travelstart.dk
Pris: 3.354 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air France

Seat24.dk
Pris: 3.369 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air France

KLM tilbyder den billigste flybillet København-Rabat og er 59 kr. billigere end flybilletten hos GoLeif. GoLeif tilbyder en flybillet til Rabat med Air France med kun 1 mellemlanding, mens der med KLM er 2 mellemlandinger. Med en prisforskel på kun 59 kr. og ingen kvalitetsforskel mellem KLM og Air France, vil vi helt klart anbefale at bestille flybilletten København-Rabat hos GoLeif med Air France. Ved at vælge flybilletten København-Rabat vil I spare er par timers rejsetid hver vej for kun 59. kr.

Rejser I fra Jylland, kan I finde de billigste indenrigsflybilletter her.

Billige Flybilletter København-Malaga

Malaga er et af danskernes foretrukne rejsemål, og rigtig mange har hus eller lejlighed i området. Da det efterhånden er længe siden vi har undersøgt priserne på flybilletter København-Malaga, så nu synes vi det var på tide igen.

Vi har valgt at undersøge priserne på flybilletter København-Malaga før skolernes sommerferie starter, således har nedenstående vist hvor I kan købe de 5 billigste flybilletter med udrejse d. 24 maj og hjemrejse d. 31. maj.

Travelstart.dk
Pris: 1.491 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Iberia

MrJet.dk
Pris: 1.684 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Spanair

Seat24.dk
Pris: 1.684 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Spanair

Travellink.dk
Pris: 1.699 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Spanair

Sterling.dk
Pris: 2.601 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Sterling Airways

Travelstart tilbyder den suværent billigste flybillet København-Malaga. Med en pris på 1.491 kr. er Travelstart 193 kr. billigere end de næstbilligste udbydere af flybilletter København-Malaga. Af de 5 viste flybilletter København-Malaga, er det kun Sterling der tilbyder en direkte flyvning. Hos de 4 andre udbydere hvor der flyves med Iberia eller Spanair inkluderer turen en mellemlanding i Madrid.

Mellemlandingen som flyrejserne med de 4 billigste udbydere indebærer at rejsetiden fra København til Malaga bliver 6-8 timer, men rejsetiden med Sterling er lige under 4 timer. På trods af den ekstra rejsetid som mellemlandingen indebærer, ville vi vælge at købe flybilletten København-Malaga hos den billigste udbyder, Travelstart. Ved at købe flybilletten her bliver rejsetiden noget længere, men vi sparer også 1.110 kr. pr. flybillet København-Malaga.

Læs vores tidligere undersøgelser af flybilletter København-Malaga og flybilletter Billund-Malaga.

Bestil den billigste flybillet København-Malaga hos Travelstart.

torsdag den 28. februar 2008

Billige Flybilletter Dakar

Dakar, Senegals, hovedstad ligger helt vidunderligt på Cape Verde halvøen ved Atlanterhavskysten. Udover dejlige beliggenhed og fantastiske klima hele året rund, har Dakar også en meget interessant historie og har siden 14-tallet været under portugisisk, hollandsk, engelse og fransk koloniherredømme. Det er dog helt klart den franske indflydelser der er mest markant i Dakar og Senegal.

Vi har valgt at undersøge priserne på flybilletter til Dakar med udrejse d. 10. maj og hjemrejse d. 24 maj. I den periode ligger dagtemperaturen på 28 °C og der falder meget sjældent regn i maj. Nedenstående viser vi de 3 billigste udbydere af flybilletter til Dakar og efterfølgende kommer vi med vores anbefalinger.

TAP - Air Portugal
Pris: 6.128 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: TAP - Air Portugal

Travelstart.dk
Pris: 6.143 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SN Brussels Airlines/TAP Air Portugal

Seat24.dk
Pris: 6.158 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: TAP - Air Portugal

Den billigste flybillet til Dakar kan købes hos TAP - Air Portugal der tilbyder flybilletten til 6.128 kr. Prisforskellen mellem de 3 billigste udbydere af flybilletter til Dakar er meget lille og flybilletterne er alle med TAP - Air Portugal. Dog er den er lille forskel i afrejse- og hjemrejsetidspunkterne. Hos alle 3 udbydere tilbydes der flybilletter med ankomst i Dakar kl. 0:15 og afrejse fra Dakar kl. 02:15. Det er lidt akavede rejsetidspunkter og derfor vil vi anbefale jer at købe flybilletten til Dakar hos Travelstart, der også tilbyder flybilletter til Dakar med mere menneskelige ankomst- og afrejsetidspunkter.

Læs en tidligere undersøgelse af flybilletter til Accra, Ghana.
Bestil flybilletten til Dakar hos Travelstart her.

onsdag den 27. februar 2008

Flybilletter Danmark Sommer 2008

Vi foretager løbende undersøgelser af flybilletter mellem de 3 "store" lufthavne i Jylland og København. Senest foretog vi en undersøgelse af flybilletter fra Århus, Aalborg og Billund til København over Påske.

Idag undersøger vi de samme 3 ruter, men denne gang bliver det i industriferien. På alle 3 ruter undersøger vi flybilletter med udrejse d. 5. juli og hjemrejse fra København d. 12. juli. På hver rute viser vi de 3 billigste udbydere af flybilletter. Efter at have listet de 3 billigste udbydere kommenterer resultaterne og kommer med vores anbefalinger.

De 3 billige flybilletter Århus-København kan købes hos:

Supersaver.dk
Pris: 641 kr.
Flyselskab: SAS/Cimber Air

Travelstart.dk
Pris: 686 kr.
Flyselskab: SAS

Travellink.dk
Pris: 790 kr.
Flyselskab: SAS

Supersaver tilbyder den billigste flybillet Århus-København på de valgte datoer. Med en pris på 641 kr. er Supersaver markant billigere end de 2 andre udbydere, og vi vil helt klart anbefale jer at købe flybilletten Århus-København hos Supersaver.

På ruten Aalborg-København er de 3 billigste udbydere af flybilletter som følger:

Sterling.dk
Pris: 753 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Supersaver.dk
Pris: 910 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Travelstart.dk
Pris: 939 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Som i tidligere undersøgelser, er Sterling den billigste udbyder af flybilletter på ruten Aalborg-København. Med en pris på 753 kr., er Sterling 157 kr. billigere end Supersaver på ruten Aalborg-København.

På ruten Billund-København tilbyder nedenstående 3 udbydere de billigste flybilletter:

Travelstart.dk
Pris: 895 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Cimberair.dk
Pris: 902 kr.
Flyselskab: Cimber Air

MrJet.dk
Pris: 910 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Den billigste flybillet Billund-København kan købes hos Travelstart til 895 kr. De 3 billigste udbydere tilbyder alle flybilletter med Cimber Air. Pudsigt nok kan flybilletten med Cimber Air købes billigere hos Travelstart end den kan på Cimber Airs egen hjemmeside. På trods af relativt beskedne prisforskelle, vil vi alligevel anbefale jer at købe flybilletten Billund-København hos Travelstart.

Det danske marked for indenrigsflybilletter må anses som værende ret fragmenteret. På de ruter er den billigste udbyder af flybilletter forskellig på hver af ruterne. Generelt må Supersaver og Travelstart anses som værende det bedste bud når der skal bestilles billige flybilletter i Danmark, idet de begge figurer blandt de 3 billigste udbydere på 2 ud af 3 ruter.

Læs vores undersøgelse af flybilletter i Danmark over Påske her.

Bestil den billigste flybillet Århus-København hos Supersaver.dk.
Bestil den billigste flybillet Billund-København hos Travelstart.dk.

Flybilletter København-Karachi

Karachi er med sine 12-13 mio. indbyggere en af verdens mest befolkede byer. Da vi ikke har beskæftiget os meget med denne region, synes vi at Karachi ville være en god start. Vi tror at der er størst efterspørgsel efter flybilletter København-Karachi over sommeren, vælger vi at undersøge priserne på flybilletter København-Karachi med udrejse d. 5. juli og hjemrejse d. 26. juli.

Vi vil nedenstående vise hvor I kan købe de 3 billigste flybilletter København-Karachi. Under listen med resultater vil vi kommentere på resultatet af vores lille undersøgelse.

Travelstart.dk
Pris: 5.786 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Qatar Airways

Seat24.dk
Pris: 5.801 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Qatar Airways

MrJet.dk
Pris: 6.367 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: SAS/Etihad Airways

Travelstart tilbyder den billigste flybillet København-Karachi, men Seat24 er kun 15 kr. dyrere. Den eneste forskel på de to billigste udbyderes flybilletter København-Karachi, er at hjemrejsen med Seat24 er 2 timer kortere. Det betyder i dette tilfælde at I ved en merbetaling på kun 15 kr. pr. flybillet vil få en 2 timer kortere hjemrejse.

Da flybilletterne ellers er helt identiske vil vi helt klart anbefale jer at bestille flybilletten København-Karachi hos Seat24.dk. Flybilletten hos MrJet er dels lidt dyrere, men da vi heææer ikke kender flyselskabet Etihad, vil vi ikke anbefale den løsning.

Hvis I rejser fra provinsen, kan I læse hvor I kan købe de billigste flybilletter til København her.

Bestil flybilletten København-Karachi hos Seat24.dk her.

mandag den 25. februar 2008

Billige Flybilletter Billund-Oslo

Idag retter vi igen vores fokus mod vores jyske læsere, og undersøger priserne på flybilletter Billund-Oslo. Oslo har de seneste 10 år gennemgået en rivende udvikling, og er idag en vidunderlig lille storby med et hav af tilbud til byens indbyggere og besøgende.

Vi er blevet anbefalet at tage en forlænget weekend til Oslo, og derfor undersøger vi priserne på flybilletter Billund-Oslo med udrejse torsdag d. 22. maj og hjemrejse søndag d. 25. maj. Vi har valgt slutningen af maj måned, da vi der besøger Oslo før sommerens store turist rykind.

De 3 billigste flybilletter Billund-Oslo kan købes hos disse 3 udbydere:

MrJet.dk
Pris: 686 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Supersaver.dk
Pris: 701 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Travelstart.dk
Pris: 790 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

MrJet tilbyder den billigste flybillet Billund-Oslo på de udvalgte rejsedatoer. Med en pris på 686 kr. er MrJet 15 kr. billigere end Supersaver og 104 kr. billigere end Travelstart. De 3 billigste udbydere tilbyder alle de samme flybilletter med Sterling Airways.

Alternativerne til at flyve med Sterling er 1) at købe flybilletten Billund-Oslo hos GoLeif med British Airways til 1.148 kr. eller 2) købe flybilletten Billund-Oslo hos Cimber Air til 1.379 kr.

Vores anbefaling vil helt klart være at købe den billigste flybillet Billund-Oslo hos MrJet med Sterling Airways.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Oslo her.

Bestil den billigste flybillet Billund-Oslo her.

torsdag den 21. februar 2008

Flybilletter OL i Beijing 2008

Tiden nærmer sig hvor det omstridte OL i Beijing 2008 starter. Vi vælger at se bort fra alle politiske komplikationer og vælger i stedet at fokusere på det fantastiske sportsarrangement OL er. Åbningsceremonien ved OL i Beijing 2008 finder sted d. 8. august mens der lukkes og slukkes d. 24 august.

Havde vi muligheden ville vi være tilstede alle de dage OL i Beijing stå på. Desværre kan vi ikke afsætte 3 ugers ferie, men overvejer alvorligt at tage 1 uge til OL i Beijing 2008. Før beslutningen bliver truffet, skal vi dog undersøge priserne på flybilletter til OL i Beijing. Vores undersøgelse er foretaget med udrejse d. 6. august og hjemrejse d. 25. august. Med de datoer er der mulighed for at følge hele OL i Beijing på nærmeste hold.

Nedenstående viser vi hvor I kan købe de 5 billigste flybilletter til OL i Beijing 2008.

Supersaver.dk
Pris: 9.318 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air China

Travelstart.dk
Pris: 11.435 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air China

Seat24.dk
Pris: 12.106 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/Lufthansa

Travellink.dk
Pris: 12.135 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS

GoLeif.dk
Pris: 12.285 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/Lufthansa

Priserne på flybilletterne til OL i Beijing, viser tydeligt at der er en meget stor interesse i at komme til OL i Beijing. Den billigste flybillet til OL i Beijing koster, her små 6 måneder før OL start, 9.318 kr., hvilket er ca. 4.500 kr. mere end normalprisen på en flybillet til Beijing.

Med de 2 billigste flybilletter flyves der med Air China, som vi ikke har hørt mange positive ting om. Det billigste alternativ til Air China, er at bestille flybilletten til OL i Beijing 2008 hos Seat24, hvor der flyved med SAS og Lufthansa til Beijing. Flybilletten hos Seat24, er små 3.000 kr. dyrere end Air China flybilletten hos Supersaver. Vi ville foretrække at flyves med SAS og Lufthansa, men ville alligevel spare de ca. 3.000 kr. og flyve med Air China til OL i Beijing.

Læs tidligere indlæg om flybilletter til Beijing el. læs om flybilletter til EM Fodbold 2008.
Bestil flybilletten til OL i Beijing med Supersaver el. Seat24.

tirsdag den 19. februar 2008

Flybilletter Danmark i Påsken

Idag har vi foretaget en undersøgelse af hvor I kan købe de billigste flybilletter på de 3 største indenrigsruter i Danmark i Påsken. Vores undersøgelse viser de 2 billigste udbydere på ruterne København-Århus, København-Aalborg og København-Billund.

På alle ruterne har vi undersøgt flybilletter med udrejse onsdag d. 19. marts (dagen før Skærtorsdag) og med hjemrejse Påskedag d. 23. marts. Vi forventer at priserne på disse datoer ligger på samme niveau som vores undersøgelser af flybilletter i Danmark omkring Jul.

Første undersøgelse af flybilletter Danmark er ruten København-Århus, hvor de 2 billigste udbydere er:

Supersaver.dk
Pris: 596 kr.
Flyselskab: SAS

BudJet.dk
Pris: 746 kr.
Flyselskab: SAS

Den anden rute i undersøgelsen af flybilletter Danmark er København-Aalborg, hvor de 2 billigste udbydere er:

Supersaver.dk
Pris:
596 kr.
Flyselskab: SAS

Travelstart.dk
Pris: 686 kr.
Flyselskab: SAS

Sidste undersøgelse af flybilletter Danmark er København Billund. Her er de 2 billigste udbydere:

Travelstart.dk
Pris: 895 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Supersaver.dk
Pris: 910 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Supersaver og Travelstart er de udbydere der tibyder de billigste flybilletter i Danmark. Supersaver tilbyder de billigste flybilletter på ruterne København-Århus og København-Aalborg. På ruten København-Billund tilbyder Travelstart den billigste flybillet i Påsken.

Generelt er vi lidt overraskede over at priserne på flybilletter i Danmark ikke er højere over Påske. Det er kun på ruten København-Billund at priserne ligger på det niveau vi havde foreventet. Med de meget lave priser på flybilletter i Danmark over Påske, må flyrejse anses som et seriøst alternativ til at tage toget i Påsken. Vi ville til hver en tid foretrække at flyve frem for at tage toget.

Seneste indlæg om flybilletter København-Aalborg og flybilletter København-Århus her.

I kan bestille de billigste flybilletter i Danmark på Supersaver.dk og Travelstart.dk.

søndag den 10. februar 2008

Billige Flybilletter til Trondheim

Vi har den seneste uge undersøgt priserne på flybilletter til 5 forskellige destinationer i Nordnorge og Nordsverige. Senest undersøgte vi priserne på flybilletter til Luleå ved den Botniske Bugt. Idag er vi rykket 600-700 km. sydvest på til Trondheim. Trondheim er med sine ca. 160.000 indbyggere norges 3. største by. Med sin beliggenhed for foden af fjeldene og ud til fjorden, ligger Trondheim som så mange andre norske byer helt fantastisk smukt.

Vores undersøgelse af flybilletter til Trondheim tager udgangspunkt i flybilletter med udrejse d. 7. juni og hjemrejse d. 14. juni. Nedenstående har vi listet de 3 billigte udbydere af flybilletter til Trondheim på de valgte datoer.

BudJet.dk
Pris: 1.625 kr.
Mellemlandinger: 1/Direkte
Flyselskab: Wideroe

Travelstart.dk
Pris: 1.804 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Wideroe

MrJet.dk
Pris: 1.819 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Wideroe

BudJet tilbyder den billigste flybillet til Trondheim og er hele 179 kr. billigere end Travelstart. De udbudte flybilletter et stort set identiske, dog har flybilletten til Trondheim hos BudJet 1 mellemlanding på vejen til Trondheim, mens de to andre udbyderes flybilletter er direkte flyvninger på både ud- og hjemrejse.

Hvorvidt I foretrækker den éne frem for den anden, er op til jer. Vores egen holdning er at en besparelse på 179 kr. ikke står mål med en ekstra rejsetid på 2-4 timer, som mellemlandingen medfører.

Den nærmeste alternative lufthavn til Trondheim er i Østersund. Læs vores tidligere undersøgelse af flybilletter til Østersund.

Bestil den billigste flybillet til Trondheim hos BudJet eller bestil den billigste direkte flybillet til Trondheim hos Travelstart.

Flybilletter EM Fodbold 2008 Geneve

Vi forstætter vores undersøgelser af hvor I kan købe de billigste flybilletter til EM Fodbold 2008. Indtil nu har vi undersøgt 3 af 8 EM Fodbold værtsbyer, Wien, Salzburg og Zürich. Vores undersøgelse idag bliver foretaget på Geneve, hvor der bliver spillet 3 kampe gruppe A. EM Fodbold 2008 spilleprogrammet i Geneve ser ud som følger:

Den 7. juni kl. 20:45 spilles Portugal mod Tyrkiet.
Den 11. juni kl. 18:00 spilles Tjekkiet mod Portugal.
Den 15. juni kl. 20:45 spilles Tyrkiet mod Tjekkiet.

Gruppe A er en rigtig interessant gruppe, men vi forventer helt klart at kampen mellem Tjekkiet og Portugal bliver den største kamp. Derfor vælger vi at undersøge flybilletter til Geneve med udrejse d. 9. juni og hjemrejse igen d. 13 juni. På den måde er der god tid til at opleve EM Fodbold 2008 stemningen både før og efter kampen mellem Tjekkiet og Portugal.

De 3 billigste flybilletter til EM Fodbold 2008 i Geneve på de udvalgte datoer kan købes her:

Travelstart.dk
Pris: 1.371 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SN Brussels Airlines

BudJet.dk
Pris: 1.461 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Lufthansa

Travellink.dk
Pris: 1.491 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Lufthansa

Travelstart tilbyder den billigste flybillet til Geneve og er 90 kr. billigere end næstbilligste udbyder, BudJet. Problemet med de billigste flybilletter til Geneve, er at de alle indebærer en mellemlanding både på ud- og hjemrejsen. På så kort en flyvning giver det hurtigt en fordobling af rejsetiden, derfor har vi undersøgt prisen på den billigste direkte flybillet til Geneve.

Den billigste direkte flybillet til Geneve kan købes hos MrJet til 2.027 kr. Her flyves der direkte med SAS til og fra Geneve. Den direkte flybillet til EM Fodbold 2008 i Geneve er ca. 700 kr. dyrere end den billigste flybillet hos Travelstart. Ser man på det samlede budget til sådan en tur, gør 700 kr. vist ikke den store forskel, så vi havde nok valgt at købe den billigste direkte flybillet til EM Fodbold 2008 i Geneve.

Læs vores undersøgelser af Flybilletter til EM Fodbold 2008 i Zürich, Salzburg og Wien.
Køb den billigste flybillet til EM Fodbold 2008 i Geneve hos Travelstart eller den billigste direkte flybillet til EM Fodbold 2008 i Geneve hos MrJet.

torsdag den 7. februar 2008

Billige Flybilletter Billund-Malaga

Som lovet vil vi løbende undersøge flybilletter fra de 3 største lufthavne i Jylland. Derfor undersøger vi idag priserne på flybilletter fra Billund til Malaga. Mange danskere har enten bolig i Sydspanien eller holder forårs- el. efterårsferie i Sydspanien. Her i februar er vi alle rigtig solhungrende, så derfor har vi valgt at hjælpe jer med at finde de absolut billigste flybilletter Billund-Malaga med udrejse d. 5. april og hjemrejse d. 12. april.

Nedenstående viser vi jer de 3 billigste udbydere af flybilletter Billund-Malaga på de udvalgte datoer:

Sterling.dk
Pris: 2.400 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Sterling Airways

MrJet.dk
Pris: 2.489 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: Sterling Airways

Travellink.dk
Pris: 2.534 kr.
Mellemlandinger: 1/2
Flyselskab: SAS/Air Europa

Sterling tilbyder den billigste flybillet fra Billund til Malaga. Med en pris på 2.400 kr., er Sterling 89 kr. billigere end MrJet, som tilbyder den præcis samme flybillet med Sterling Airways. Det 3. alternativ Travellink, tilbyder en flybillet Billund-Malaga med 1 mellemlanding på vej til Malaga og 2 mellemlandinger på vejen fra Malaga til Billund. Da Travellinks tilbud er både dyrere og indebærer længere rejsetid, er denne løsning ikke et alternativ.

Vores anbefaling er at I bestiller flybilletten Billund-Malaga hos Sterling med Sterling Airways til kun 2.400 kr.

Læs vores undersøgelse af flybilletter fra København til Malaga her.

onsdag den 6. februar 2008

Billige Flybilletter til Guangzhou

Først og fremmest vil jeg gerne takke drengene for at invitere mig til at skrive indlæg på bloggen. Mit første indlæg vil omhandle Guangzhou i Kina. Guangzhou er ikke specielt kendt i Danmark, men er med et officielt indbyggertal på 9,75 mio. personer blandt de absolut største byer i verden, og den tredie størte i Kina.

Af turist attraktioner i Guanzhou skal nævnes Guangdongs Olympiske Stadion, Shamian Island, Temple of the Six Banyan Trees, Huaisheng Templet og Shishi Holy Hart Katedralen.

Som lidt anderledes information kan det nævnes at Guangzhou bl.a. er venskabsby med Los Angeles, Manila, Vancouver, Sydney, Frankfurt am Main, Lyon, Auckland, Durban, Bristol, Birmingham, Dubai og ikke mindst Lindköping i Sverige.

De flybilletter til Guangzhou jeg har undersøgt er med udrejse d. 22. marts og hjemrejse d. 29. marts. Nedenstående kan I se hvilke 3 udbydere der tilbyder de billigste flybilletter til Guangzhou.

MrJet.dk
Pris: 5.143 kr.
Mellemlandinger: 2/1
Flyselskab: China Southern Airlines

Travellink.dk
Pris: 5.158 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: China Southern Airlines

BudJet.dk
Pris: 6.708 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: 1

MrJet er den billigste af udbyderne, men er kun 15 kr. billigere end Travellink. Ved at bestille den 15 kr. dyrere flybillet til Guangzhou hos Travellink, sparer i 1 mellemlanding på vejen til Guangzhou. Med mindre i elsker take off og landinger, vil jeg helt klart anbefale at købe flybilletten til Guangzhou hos Travellink.

Vi kender ikke meget til China Southern Airlines og ville muligvis overveje at købe den markant dyrere flybillet til Guanzhou med KLM hos BudJet. Ved at betale 1.500-1.600 kr. kan I købe jer fra usikkerheden ved China Southern Airlines og muligvis lidt bedre betjening hos KLM. Personligt ville jeg nok tage chancen og købe flybilletten til Guangzhou med China Southern Airlines hos Travellink.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Beijing, Hong Kong og Shanghai her.

Bestil flybilletten til Guangzhou med China Southern Airlines hos Travellink.

Flybilletter EM Fodbold 2008-Zürich

På trods af at Danmark ikke deltager ved EM Fodbold 2008, kommer der stadigvæk til at være en lang række fantastiske fodboldkampe. Vi var selv til VM Fodbold i Tyskland, og det var en fantastisk oplevelse. En oplevelse som vi ønsker at I alle må opleve. I den forbindelse bidrager vi med at gøre oplevelsen så billig som mulig ved at undersøge hvor I kan købe de billigste flybilletter til EM Fodbold 2008.

Vi har tidligere undersøgt priserne på flybilletter til 2 EM Fodbold Byer, Wien og Salzburg. Idag undersøger vi priserne på flybilletter til Zürich, som også er EM værtsby. EM Fodbold 2008 programmet i Zürich, hvor der spilles i Gruppe C, ser ud som følger:

Den 9. juni kl. 18:00 spilles Rumænien mod Frankrig.
Den 13. juni kl. 18:00 spilles Italien mod Rumænien.
Den 17. juni kl. 20:45 spilles Frankrig mod Italien.

Da vi helt vil se kampen Frankrig mod Italien, har vi valgt at undersøge flybilletter til Zürich med udrejse d. 15 juni og hjemrejse d. 19. juni. Nedenstående har vi vist de 3 billigste udbydere af flybilletter til EM Fodbold 2008 i Zürich:

Travelstart.dk
Pris: 1.416 kr.
Flyselskab: SAS

MrJet.dk
Pris: 1.431 kr.
Flyselskab: SAS

Travellink.dk
Pris: 1.431 kr.
Flyselskab: SAS

Priserne på flybilletterne til EM Fodbold 2008 i Zürich er meget fornuftige. Med en prisforskel på kun 15 kr., gør det ikke den store forskel hvor I bestiller flybilletten til Zürich. Men da vores formål er at finde de billigste flybilletter til hele verden, kan vi kun anbefale jer at bestille flybilletten til EM Fodbold 2008 i Zürich hos Travelstart.

Læs vores undersøgelser af flybilletter til EM Fodbold 2008 i Wien og Salzburg her.

Den billigste flybillet til Zürich kan bestilles hos Travelstart her.

tirsdag den 5. februar 2008

De Billigste Flybilletter til Luleå

Vi fortsætter serien af undersøgelser af flybilletter til Nordnorge og Nordsverige. Vi har indtil videre undersøgt priserne på flybilletter til Narvik, Tromsø, Bodø og Kiruna. Nu har vi valgt at undersøge priserne på flybilletter til Luleå. Med sine ca. 73.000 indbyggere er Luleå de nordligste svenske by med mere end 30.000 indbyggere.

Prisniveauet på de 4 destinationer vi har undersøgt indtil videre har ligget fra ca. 1.900 kr. til ca. 2.800 kr. Vi forventer at priserne på flybilletter til Luleå kommer til at ligge midt i dette interval. Prisnerne på de 3 billigste flybilletter til Luleå er alle for flybilletter med udrejse d. 7. juni og hjemrejse d. 14. juni.

Travellink.dk
Pris: 1.834 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS

MrJet.dk
Pris: 2.087 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS

Seat24.dk
Pris: 2.087 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS

De 3 billigste udbydere af flybilletter til Luleå tilbyder alle sammen identiske flyrejser med SAS. Derfor er det kun relevant at kigge på hvilken udbyder der er billigst. Travellink tilbyder den billigste flybillet til Luleå. Med en pris på 1.834 kr. er Travellink 253 kr. billigere end de 2 andre udbydere i top3. Vi vil derfor uden omsvøb anbefale jer at bestille flybilletten til Luleå hos Travellink.

Læs vores tidligere undersøgelser af flybilletter til Narvik, Tromsø, Bodø og Kiruna her.
Bestil flybilletten hos Travellink her!

3 Billige Flybilletter til Bodø

Vores undersøgelse af flybilletter til Nordnorge og Nordsverige fortsætter. Her til eftermiddag har vi undersøgt hvor I kan købe 3 billige flybilletter til Bodø i Nordnorge. Med en befolkning på 45.575 personer er Bodø den næststørte by i Nordnorge og den største i Nordland.

Belligende helt ud til vandet med flejdene i baggrunden ligger Bodø utrolig smukt. Hvis I er til det udendørsliv tilbyder Bodø gode muligheder for at vandre, stå på ski, fiskeri og meget andet.

Nedenstående 3 priseksempler på flybilletterne til Bodø er foretaget på flybilletter med udrejse d. 7. marts og hjemrejse d. 14. marts.

BudJet.dk
Pris: 1.849 kr.
Flyselskab: SAS

Seat24.dk
Pris: 2.639 kr.
Flyselskab: SAS

Supersaver.dk
Pris: 2.669 kr.
Flyselskab: SAS

BudJet, er den suværent billigste udbyder af flybilletter til Bodø. BudJet er hele 790 kr. billigere end den nærmeste udbyder. Med en pris på 1.849 kr. er flybilletten 500-600 kr. billigere end flybilletterne til de andre Nordnorske og Nordsvenske vi har undersøgt. Vi havde forventet at den billigste flybillet til Bodø ville koste ca. 2.500 kr., så det er en meget positiv overraskelse.

Læs vores undersøgelser af flybilletter til Narvik, Tromsø og Kiruna her.
Bestil flybilletten til Bodø hos BudJet.dk her.

De 3 Billigste Flybilletter til Tromsø

I vores lille serie af undersøgelser af flybilletter til Nordnorge og Nordsverige, undersøger vi idag hvor I kan købe de 3 billigste flybilletter til Tromsø i Nordnorge. Igår undersøgte vi flybilletter til Narvik og Kiruna, og priserne på flybilletter til de to destinationer lå fra 2.355 kr. til 2.757 kr. Vores forventning er at flybilletterne fra København til Tromsø ligger på nogenlunde samme niveau.

Priserne vist i undersøgelsen idag tager udgangspunkt i en flybillet til Tromsø med udrejse d. 7. juni og hjemrejse d. 14. juni. Nedenstående har vi listet de 3 billigste udbydere af flybilletter til Tromsø.

Travelstart.dk
Pris: 2.356 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS

Seat24.dk
Pris: 2.371 kr.
Mellemlandinger: 1/2
Flyselskab: SAS/Wideroe's Flyveselskab

Supersaver.dk
Pris: 2.386 kr.
Mellemlandinger: 1/2
Flyselskab: SAS flyves af Braathens/Wideroe's Flyveselskab

Prisforskellen mellem de 3 billigste udbydere er beskedne 30 kr., men den billigste udbydere, Travelstart, tilbyder også den bedste flybillet. Flybilletten til Tromsø med Travelstart indebærer nemlig kun 1 mellemlanding hver vej. Købes flybilletten til Tromsø hos de andre udbydere, indebærer det 2 mellemlandinger på flyrejsen hjem fra Tromsø. Af den grund, er Travelstart det oplagte valg når flybilletten til Tromsø skal købes.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Narvik og Kiruna her.

mandag den 4. februar 2008

Flyv Billigst til Kiruna

Tilføjelse den 8. maj, 2012

SAS har netop offentliggjort at de starter en direkte rute fra København til Kiruna. Ruten åbner den 20. december og flyves i første omgang til 28. april, 2013.

Ruten åbnes i samarbejde med lokale interesser i Kiruna området, hvor ishotellet ved Jukkasjärvi er én af de helt store turistattraktioner.

SAS flyver fra København kl. 9:00 torsdage og søndage i perioden og der flyves retur fra Kiruna kl. 12:05.

Oprindeligt indlæg
Vores anden undersøgelse i rækken af undersøgelser af destinationer i Nordnorge og Nordsverige, er Kiruna. Den gamle og delvis underminerede mineby, er et knudepunkt for mange trekkere, og er indgangen til de nordsvenske fjelde.

Vi har valgt at undersøge flybilletter til Kiruna med udrejse d. 7 juni og hjemrejse d. 14. juni. Vi viser jer hvor I kan købe de billigste flybilletter til Kiruna og knytter nogle få kommentarer efterfølgende.

Travelstart.dk
Pris: 2.728 kr.
Flyselskab: SAS

BudJet.dk
Pris: 2.742 kr.
Flyselskab: SAS

GoLeif.dk
Pris: 2.757 kr.
Flyselskab: SAS

Det er kun nogle få kroner der adskiller de 3 billigste udbydere af flybilletter til Kiruna. Da de alle udbyder fuldstænding identiske flybilletter til Kiruna med SAS, vil vi alligevel anbefale jer at købe den billigste flybillet til Kiruna hos Travelstart.

Læs vores tidligere undersøgelse af flybilletter til Kiruna.

De Billigste Flybilletter til Narvik

Mange danskere rejser nordpå til Norge og Sverige over sommeren. Derfor vil vi i de kommende dage foretage undersøgelser af hvor I kan købe de billigste flybilletter til Nordnorge og Nordsverige. Alle vores undersøgelser vil vise de aktuelt 3 billigste udbydere af flybilletter til den undersøgte destination.

Vores første lille undersøgelse er foretaget på flybilletter fra København til Narvik. De viste priser er med udrejse d. 24. maj og hjemrejse igen d. 31. maj.

Travelstart.dk
Pris: 2.355 kr.
Flyselskab: SAS

Supersaver.dk
Pris: 2.385 kr.
Flyselskab: SAS

Travellink.dk
Pris: 2.459 kr.
Flyselskab: SAS

De ovenstående 3 udbydere tilbyder identiske flybilletter fra København til Narvik. Derfor skal I udelukkende vælge ud fra pris, og her er Travelstart billigst med en pris på 2.355 kr.

Læs vores tidligere undersøgelse af flybilletter til Narvik.

fredag den 1. februar 2008

Valentines Ferier - Gode Tilbud fra Travellink

Travellink fejrer Valentines Dag med en lang række gode tilbud til Romantikkens hovedstad, Venedig. Der er masser af rejser til Venedig så bestil rejsen til Venedig og tag kæresten med. Det bliver en uforglemmelig ferie.

Nedenstående har vi vist rejseforslag fra lavbudget- til luksusferie i Venedig. Alle priseksempler er med udrejse d. 13. februar og hjemrejse d. 17. februar.

Ønsker I kun at bestille flybilletten hos Travellink. Kan flybilletten til Venedig købes fra kun 1.900 kr. Der flyves til Venedig med forskellige flyselskaber, men de billigste flybilletter til Venedig lige nu er med Swiss og/el British Airways.

Ønsker I at bestille både flybillet og hotel hos Travellink, kan I købe flybillet + 4 nætter i Venedig fra 2.919 kr/person.

Vælger I pakkerejsen til 2.919 kr. kommer I til at bo på et udemærket 3-stjernet hotel (Hotel Villa Parco). Udover Hotel Villa Parco, har Travellink et meget stort udbud at mellemklasse hoteller.

Ønsker I at holde en rigtig feinschmecker Valentines ferie i rigtig luksus, kan I vælge at bo på de 5-stjernede hoteller Hilton Molino Stucky Venice, San Clemente Palaca Hotel & Resort, Luna Hotel Baglioni, Del Dogi Venice el. Bauer Hotel Venice. Vælger i luksus Valentines ferien på ét af de 5 stjernede hoteller i Venedig, koster rejsen ml. 4.995 kr. og 7.145 kr.

Vi kan varmt anbefale jer at bestille en romantisk ferie i Venedig. Det er en vidunderlig by, hvor der er masser af tid til at nyde hinandens selskab i afslappede omgivelser. Derudover byder Venedig på et hav af romantiske klassikse italienske restauranter.

Valentines Ferien til Venedig kan bestilles hos Travellink.