søndag den 27. januar 2008

Billige Flybilletter til Zagreb

Efter Danmarks flotte finale sejr over Kroatien, blev vi i inspireret til at undersøge hvor I kan købe de billigste flybilletter til Kroatiens hovedstad Zagreb. Udover at kroaterne spiller en god gang håndbold, så bor de også i et fantastisk smukt land, som vi kun kan anbefale jer at besøge.

Starten på enhver god ferie er at finde de billigste flybilletter. Starten på en uforglemmelige ferie i Kroatien finder I med nedenstående 4 billigste flybilletter til Zagreb.

BudJet.dk
Pris: 1.863 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: CSA Czech Airlines

MrJet.dk
Pris: 1.878 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: CSA Czech Airlines

Seat24.dk
Pris: 1.878 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: CSA Czech Airlines

Supersaver.dk
Pris: 1.878 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: CSA Czech Airlines

Budjet tilbyder den billigste flybillet til Zagreb. Med en pris på 1.863 er Budjet 15 kr. billigere end de 3 andre udvalgte udbydere af flybilletter til Zagreb. Da flybilletterne til Zagreb hos udbyderne er identiske, kan vi kun anbefale jer at bestille flybilletten til Zagreb hos Budjet.

Vil I bo rigtig lækkert i Zagreb, anbefaler vi jer at bestille værelse på det utrolig smukke The Regent Esplanade Zagreb. Det 5-stjernede hotel har alt man kan ønske sig. At prisen for en overnatning (ca. 1.300 kr.) også er yderst rimeligt gør det jo bare endnu bedre.

Hotellet kan bookes på hotels.dk.

Billig Flybillet og Hotel Strasbourg

Udover at finde billige flybilletter til Strasbourg, har vi idag tilføjet vores forslag til hoteller i Strasbourg. Vores forslag til en "pakkerejse" til Strasbourg består af at vi viser jer hvor I kan bestille de billigste flybilletter til Strasbourg, og derefter kommer med forslag til 3 hoteller i Strasbourg. Vi har delt vores hotel anbefaling op i lavpris, mellemklasses og luksus.

Vores priser og anbefalinger tager udgangspunkt i en forlænget weekend til Strasbourg. De viste priseksempler er foretaget med udrejse d. 20. marts og hjemrejse d. 23. marts. Først viser vi jer de 3 billigste udbydere af flybilletter til Strasbourg.

Travelstart.dk
Pris: 2.683 kr.
Flyselskab: Air France

BudJet.dk
Pris: 2.683 kr.
Flyselskab: Air France

MrJet.dk
Pris: 2.698 kr.
Flyselskab: Air France

Air France flyver direkte fra København til Strasbourg. Flybilletten til Strasbourg med Air France kan købes billigst hos Travelstart og BudJet. Som det fremgår, er der ikke den store prisforskel mellem de 3 billigste udbydere af flybilletter til Strasbourg, men da flybilletterne er helt identiske, vil vi anbefale jer at købe flybilletten hos Travelstart el. BudJet.

Vores hotel anbefalinger tager udgangspunkt i samme datoer, og et enkeltværelse til 2 personer.

Billigste hotel i Strasbourg
Premiere Classe Strasbourg Ouest, er det billigste af de hoteller vi har fundet i Strasbourg. Hotellet ligger 2 km. fra centrum, har 82 værelser, har gratis parkering og har fået rimelige anmeldelser af deres gæster. Hotellet koster ca. 260 kr. pr. værelse pr. overnatning. Hvis I er interesseret i et meget billigt hotel hvor I kun skal sove, vil vi anbefale Premiere Classe Strasbourg Ouest.

Mellemklase hotel i Strasbourg
Hôtel Villa D'Est i Strasbourg, er et 3-stjernet hotel der ligger i et stille kvarter lige nord for Strasbourg centrum. Hotellet er moderne og har alle de faciliteter man kan forvente af et 3-stjernet hotel. Med en pris på 423 kr. pr. værelse pr. overnatning, tilbyder hotellet en rigtig god sammenhæng mellem pris og kvalitet. Hotellet er til jer der vil bo godt lidt uden for centrum, til en billig penge.

Luksus hotel i Strasbourg
Regent Petite France Strasbourg, ligger i den smukke gamle bydel kun 100 meter fra centrum. Hotellet er 4-stjernet, har 72 værelser og tilbyder alt hvad man kan forvente af et 4-stjernet hotel. Værelserne er moderne og stilfuld indrettet, og hotellet har fået top vurderinger af deres gæster. Hotellet er til jer der vil have det hele, lækre værelser, god service og fantastisk beliggenhed. Alt dette sammenholdt med en pris pr. overnatning på kun 1.095 kr., gør Regent Petite France Strasbourg til det mest attraktive hotel i Strasbourg.

Alle de ovennævnte hoteller kan bestilles hos hotels.com.

Flybilletter EM Fodbold 2008 - Salzburg

Tidligere på ugen foretog vi den første undersøgelse af flybilletter til EM Fodbold 2008 i Østrig og Schweiz. Vores første undersøgelse blev foretaget på Wien, hvor Østrig spiller alle deres kampe. Udover Østrigs kampe spilles der bland andet semifinale og finale i Wien.

Idag undersøger vi flybilletter til Salzburg hvor der spilles følgende kampe under EM Fodbold 2008 i gruppe D:

Den 10. juni spilles Grækenland mod Sverige.
Den 14. juni spilles Grækenland mod Rusland.
Den 18. juni spilles Grækenland mod Spanien.

Det er 3 meget interessante kampe med de regerende Europamestre, Grækenland. Vi vil helst se den første og den tredie kamp i gruppen, hvilket betyder at vi skal være i Salzburg fra d. 9. juni til d. 19. juni. Dagens undersøgelse af Flybilletter EM Fodbold 2008 - Salzburg, vil derfor blive foretaget på flybilletter med netop de ud- og hjemrejse datoer. Nedenstående viser vi de 5 billigste udbydere af flybilletter til Salzburg på de valgte datoer.

BudJet.dk
Pris: 2.698 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Swiss

Travelstart.dk
Pris: 2.936 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Lufthansa

MrJet.dk
Pris: 2.951 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Lufthansa/Swiss

Travellink.com
Pris: 2.966 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Lufthansa/Swiss

GoLeif.dk
Pris: 2.966 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Lufthansa/Swiss

BudJet.dk tilbyder den klart billigste flybillet til Salzburg og er 238 kr. billigere end næstbilligste udbyder. Da alle udbydere tilbyder stort set identiske flybilletter til EM Fodbold 2008 i Salzburg, vil anbefale jer at bestille flybilletten til Salzburg hos BudJet.

Læs vores første undersøgelse af Flybilletter EM Fodbold 2008 og Flybilletter til Salzburg her.
I finder det største udvalg af hoteller i Salzburg hos Hotels.com og Expedia.dk.

Læs meget mere om EM 2008 her.

lørdag den 26. januar 2008

Billige Flybilletter København-Stockholm.

København-Stockholm er en af de mest populære flyruter, og derfor har vi idag besluttet os undersøge hvor I kan købe de billigste flybilletter København-Stockholm. Stockholm er en fantastisk smuk by med god mad og masser af attraktioner.

Vores undersøgelse af flybilletter København-Stockholm er foretaget på flybilletter med udrejse d. 20. marts og hjemrejse d. 23. marts. Nedenstående har vi vist jer de 5 billigste udbydere af flybilletter København-Stockholm på de valgte datoer.

Sterling
Pris: 693 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Supersaver.dk
Pris: 790 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Budjet.dk
Pris: 850 kr.
Flyselskab: SAS

Travelstart.dk
Pris: 850 kr.
Flyselskab: SAS

MrJet.dk
Pris: 864 kr.
Flyselskab: SAS

Sterling tilbyder den billigste flybillet til Stockholm, og er hele 97 kr. billigere end Supersaver der tilbyder den samme flybillet til Stockholm med Sterling. Alternativet til at flyve med Sterling til Stockholm er at bestille flybilletten hos Budjet el. Travelstart hvor der flyves med SAS. Fordelen ved at bestille flybilletten med SAS, er at I får flere afrejse og hjemrejse tidspunkter at vælge imellem. Passer rejsetiderne med Sterling jer godt, vil vi helt klart anbefale jer at bestille den billigste flybillet København-Stockholm hos Sterling.

Læs vores tidligere undsøgelser af billige flybilletter til Stockholm her.

fredag den 25. januar 2008

Billige Flybilletter til Berlin

Foråret nærmer sig, og det samme gør sæsonen for storbyferier. For at I skal få mest ud af jeres storbyferie, vil vi løbende undersøge hvor I kan finde de billigste flybilletter til de mest populære europæiske storbyer.

I vores serie af undersøgelser starter vi idag med at finde de billigste flybilletter til Berlin. De flybilletter vi har fundet idag, har afrejse til Berlin d. 20. marts og hjemrejse d. 23. marts. Nedenstående har vi listet de 5 billigste udbydere af flybilletter til Berlin fra København.

EasyJet.com
Pris: 820 kr.
Flyselskab: EasyJet
Ankomst lufthavn: Schoenefeld

Sterling.dk
Pris: 1.200 kr.
Flyselskab: Sterling Airways
Ankomst lufthavn: Tegel

AirBelin.com
Pris: 1.259 kr.
Flyselskab: Air Berlin
Ankomst lufthavn: Tegel

BudJet.com
Pris: 1.341 kr.
Flyselskab: Air Berlin
Ankomst lufthavn: Tegel

Supersaver.dk
Pris: 1.341 kr.
Flyselskab: Sterling Airways
Ankomst lufthavn: Tegel

EasyJet tilbyder den suværent billigste flybillet til Berlin. Hos EasyJet koster flybilletten til Berlin kun 820 kr., og dermed er EasyJet 380 kr. billigere end næstbilligste udbyder. I skal dog være opmærksomme på at EasyJet, i modsætning til alle de ander udbydere, flyver til Schoenefeld og ikke Tegel. For alle jer hvor der kun er en lille forskel på at flyve til Schoenefeld el. Tegel, vil vi naturligvis anbefale jer at bestille flybilletten til Berlin hos EasyJet.

Betyder det en markant længere rejsetid at flyve til Schoenefeld frem for Tegel, vil vi helt klar anbefale jer at bestille flybilletten til Berlin hos Sterling, da de har den billigste flybillet til Berlin Tegel. Her er Sterling 59 kr. billigere end Air Berlin, der ellers er kendt for at have både lave priser og god service.

Læs vores tidligere undersøgelse af flybilletter til Berlin her.

onsdag den 23. januar 2008

Flybilletter EM Fodbold 2008

I anledning af den forestående EM Fodbold slutrunde i Østrig og Schweiz. Vil vi i de kommende dage undersøge hvad flybilletterne til EM Fodbold 2008 i Østrig og Schweiz koster. Vi starter med at undersøge flybilletter til Wien der er Østrigs hjemmebane, og kampprogrammet ser ud som følger:

Den 8. juni spilles Østrig mod Kroatien.
Den 12. juni spilles Østrig mod Polen.
Den 16. juni spilles Østrig mod Tyskland
Den 20. juni spilles kvartfinale ml. vinder af Gr. B mod toeren fra Gr. A.
Den 22. juni spilles kvartfinale ml. vinder af Gr. D mod toeren fra Gr. C.
Den 26. juni spilles semifinale.
Den 29. juni spilles der finale i EM 2008.


I den indledende runde, ser kampen ml. Østrig og Tyskland ud til at være den langt mest interessante. Derfor undersøger vi flybilletter til Wien med udrejse d. 15. juni og hjemrejse igen d. 18. juni. På den måde har I både 1 dag før og efter kampen, så I både kan varme op til kampen og pleje tømmermændene dagen efter.

Nedenstående har vi listet de 5 billigste udbydere af flybilletter til EM fodbold 2008 i Wien.

GoLeif.dk
Pris: 1.311 kr.
Mellemlandinger: 0/1
Flyselskab: SAS/Air Baltic

Air Baltic
Pris: 1.408 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air Baltic

MrJet.dk
Pris: 1.446 kr.
Mellemlandinger: 0/1
Flyselskab: SAS/Swiss

Travelstart.dk
Pris: 1.506 kr.
Mellemlandinger: 0
Flyselskab: SAS

Travellink.com
Pris: 1.535 kr.
Mellemlandinger: 0
Flyselskab: SAS/Austrian

GoLeif tilbyder den klart billigste flybillet til EM fodbold i Wien, hvilket er 97 kr. billigere end nr. 2 Air Baltic. Hvis I køber flybilletten hos GoLeif, flyves der på hjemturen med Air Baltic, hvilket indebærer en mellemlanding i Riga, og dermed en meget længere rejsetid end udturen, hvor der flyves direkt med SAS.

Da der er tale om en kort flyvning vil en mellemlanding indebære en markant forlænget rejsetid. Derfor mener vi at I skal vælge en flybillet til Wien hvor der flyves direkte begge veje. På vores top5 liste tilbyder både Travelstart og Travellink direkte flyvninger både til og fra Wien. Derfor vil vores valg stå imellem de to udbydere.

Der flyves med SAS og Austrian hos de to udbydere, og vores erfaring er at der ikke er nævneværdig kvalitetsforskel mellem de to flyselskaber. Derfor vil vi vælge Travelstart, idet de tilbyder den billigste flybillet til Wien. Godt nok er Travelstart kun 29 kr. billigere, men vores mission er at finde billigste og bedste flybillet til Wien, og vi mener at Travelstart tilbyder den bedste kombination af disse.

Læs vores tidligere undersøgelse af flybilletter til Wien her, eller bestil den billigste flybillet til Wien hos Travelstart.

Her finder I de billigste hoteller i Wien.


I næste indlæg om flybilletter EM Fodbold 2008, undersøger vi priserne på flybilletter til Salzburg.

mandag den 21. januar 2008

Super Billige Flybilletter til USA hos BA.

British Airways kører i øjeblikket en kampagne hvor de har en lang række gode tilbud på flybilletter til USA. Blandt andet kan I købe flybilletter til New fra kr. 3.630 og flybilletter til Miami fra kr. 3.905 York. I modsætning til mange andre kampagner der køres har British Airways rigtig mange flybilletter på udsalg.

Nedenstående har vi listet priserne på en de destinationer i USA og Canada British Airways kører kampagne på:


-Flybillet Atlanta fra kr. 4.260.
-Flybillet Baltimore fra kr. 4.530
-Flybillet Dallas fra kr. 5.085.
-Flybillet Houston fra kr. 4.555.
-Flybillet Orlando fra kr. 3.835.
-Flybillet San Francisco fra kr. 4.305.
-Flybillet Los Angeles fra kr. 4.305.
-Flybillet Seattle fra kr. 4.905.
-Flybillet Tampa fra kr. 5.205.
-Flybillet Toronto fra kr. 4.900.

Alle priserne er yderst fornuftige og på nær flyvningen til Seattle, er det også blandt de hurtigste ruter. Hvis I har planer om at bestille flybillet til USA, vil vi anbefale jer at gøre det hurtigst mulig, da flybilletterne skal bookes før 28. januar.

For mere inspiration læs vores tidligere indlæg om flybilletter til USA, ellers bestil flybilletten til USA hos British Airways.

søndag den 20. januar 2008

Flybillet_til_Zürich

Vi har tidligere undersøgt flybilletter til Geneve. Dermed mangler vi den éne af de to storbyer i Schweiz, nemlig Zürich. For at have et godt overblik over de 2 største destinationer i Schweiz, har vi idag undersøgt hvor I kan købe de billigste flybilletter til Zürich.

Da vi ikke gider at mellemlande på den korte flyvetur, har vi kun medtaget de direkte flybilletter til Zürich. Når det er sagt tilbyder de 5 billigste udbydere alle sammen direkte flybilletter til Zürich. Vores undersøgelse tager udgangspunkt i flybilletter til Zürich med udrejse d. 8. marts og hjemrejse d. 15. marts.

Nedenstående har vi listet de 5 billigste udbydere og viser jer prisen på flybilletten samt det flyselskab der flyves til Zürich med.

Travelstart.dk
Pris: 1.192 kr.
Flyselskab: SAS

GoLeif.dk
Pris: 1.207 kr.
Flyselskab: Swiss


MrJet.dk
Pris: 1.207 kr.
Flyselskab: SAS/Swiss


Seat24.dk
Pris: 1.207 kr.
Flyselskab: Swiss


Travellink.com
Pris: 1.221 kr.
Flyselskab: SAS/Swiss


Travelstart tilbyder den billigste flybillet til Zürich til 1.192 kr. Dermed er Travelstart 15 kr. billigere end de andre udbydere. Alle udbyderne tilbyder flybilletter til Zürich med SAS el. Swiss, to flyselskaber hvor der ikke er den store kvalitets forskel.

Indrømmet 15 kr. er ikke den store besparelse på en flybillet, men hvorfor ikke vælge den billigste af de 5 ovenstående velkendte udbydere. Når ikke der er nogen signifikant forskel på flybilletterne, vil vi altid vælge den billigste udbyder, hvilket i dette tilfælde er Travelstart.


Læs vores undersøgelser af flybilletter til Geneve her.
Bestil den billigste flybillet til Zürich hos Travelstart og find de bedste hoteller hos Hotels.com.

fredag den 18. januar 2008

Billigst til Kuwait med GoLeif.dk

Idag har vi undersøgt hvor I kan købe de billigste flybilletter til Kuwait. Vi ved godt at det er et af de mindre rejsemål, men nogle gange er det sjovt at undersøge lidt atypiske destinationer. Vores forventninger til priserne på flybilletterne til Kuwait, var at de ville ligge et godt stykke over priserne på flybilletter til Dubai og Abu Dhabi, hvilket vil sige et godt stykke over 5.000 kr.

Nedenstående har vi vist hvor I kan købe de 3 billigste flybilletter til Kuwait.

GoLeif.dk
Pris: 4.929 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/Lufthansa

Travelstart.dk
Pris: 5.003 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Lufthansa

MrJet.dk
Pris: 5.048 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Lufthansa

Vi kan konstatere at prisen på flybilletterne til Kuwait ligger markant lavere end vi havde forventet. De 3 billigste udbydere tilbyder alle den samme flybillet til Kuwait med Lufthansa, derfor skal vi kun tage stilling til prisen, og ikke differentiere mellem flyselskaber, antal mellemlandinger m.m.

GoLeif er den billigste udbyder af flybilletter til Kuwait. Hos GoLeif koster flybilletten til Kuwait 4.929 kr., og kan dermed købes 74 kr. billigere end hos Travelstart. På trods af den lille prisforskel, vil vi dog helt klar anbefale jer at købe flybilletten til Kuwait hos GoLeif.

Læs vores indlæg om flybilletter til Dubai og Abu Dhabi eller køb den billigste flybillet til Kuwait hos GoLeif.

torsdag den 17. januar 2008

Flybillet Billund-London

I sidste uge undersøgte vi flybilletter til London fra Århus og Aalborg. Idag er turen kommet til en lille undersøgelse af hvor I kan finde de billigste flybilletter fra Billund til London. Som det var tilfældet med vores undersøgelser af flybilletter i sidste uge, undersøger vi flybilletter Billund-London med udrejse d. 6. marts og hjemrejse d. 9. marts.

Umiddelbart forventer vi at der er flere flyvninger på ruten Billund-London end på de to tidligere undersøgte ruter. Nedenstående har vi listet de 5 billigste udbydere af flybilletter Billund-London.

Ryanair.com
Pris: 916 kr.
Flyselskab: Ryan Air

Bravofly.com
Pris: 1.184 kr.
Flyselskab: Ryan Air

Sterling.dk
Pris: 1.459 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Supersaver.dk
Pris: 1.593 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

MrJet.dk
Pris: 1.638 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Med en pris på 916 kr. for flybilletten Billund-London er Ryan Air, den klart billigste udbyder på ruten. Faktisk er Ryan Air hele 268 kr. billigere end næstbilligste udbyder, som tilbyder den eksakt samme flybillet Billund-London. Det eneste umiddelbare alternativ til Ryan Air på ruten er Sterling Airways, men her koster den billigste flybillet fra Billund til London 1.459 kr., og er dermed hele 543 kr. dyrere end flybilletten hos Ryan Air.

Vores anbefaling er at I bestiller flybilletten Billund-London hos Ryan Air, da flybilletten her kan købes meget billigere end hos de andre udbydere.

I kan læse vores undersøgelser af flybilletter til London fra Århus, Aalborg og København her.

tirsdag den 15. januar 2008

Flybilletter til Mexico City fra 5.391 kr.

Vi har undersøgt markedet for flybilletter til Mexico City, og fundet de 5 billigste flybilletter til jer. Vores undersøgelse tager udgangspunkt i flybilletter til Mexico City med udrejse d. 12. april og hjemrejse d. 26. april. Nedenstående kan I se resultatet af vores undersøgelse.

Seat24.dk
Pris: 5.391 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/Lufthansa

GoLeif.dk
Pris: 5.391 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/Lufthansa

Supersaver.dk
Pris: 5.391 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/Lufthansa

MrJet.dk
Pris: 5.406 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/Lufthansa

Travellink.com
Pris: 5.421 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Lufthansa

Vi har aldrig tidligere på fjerne rejsemål foretaget en undersøgelse hvor prisforskellen er så lille. Således er der kun 30 kroners forskel mellem de 5 billigste udbydere af flybilletter til Mexico City. Hos de 3 billigste udbydere koster flybilletten til Mexico City det samme, nemlig 5.391 kr. Derfor gør det ikke nogen forskel om I køber flybilletten hos Seat24, GoLeif eller Supersaver.

Flybilletterne til Mexico City hos de 5 billigste udbydere er alle identiske. Der flyves til Mexico City med Lufthansa, og der er kun 1 mellemlanding. Derfor er prisen den eneste parameter der afgør skal afgøre hvem af de 5 udbydere I skal købe flybilletten hos. På trods af den lille prisforskel, vil vi anbefale jer at bestille flybilletten hos én af de 3 billigste udbydere.

Læs vores tidligere undersøgelse af flybilletter til Mexico City her!

Bestil den billigste flybillet hos Mexico City hos Seat24, GoLeif el. Supersaver.

Her Er De Billigste Flybilletter Til Accra, Ghana

Idag undersøger vi hvor I kan finde de billigste flybilletter til en mindre velkendt destination, nemlig Accra i Ghana. Accra ligger meget tæt på Ækvator, hvilket betyder at det er højsommer i vores forår og efterår. Vores undersøgelse af billige flybilletter til Accra, Ghana, er foretaget på flybilletter med udrejse d. 8. marts og hjemrejse d. 22. marts.

Vores primære mål er at finde den billigste flybillet til Accra men vi medtager også rejsetid og flyselskab i vores vurdering. Derfor viser vi både pris, antal mellemlandinger samt flyselskab i vores undersøgelse af flybilletter til Accra. Nedenstående viser vi jer, hvor I kan købe de 3 billigste flybilletter til Accra.

Travellink.com
Pris: 5.793
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Lufthansa

Supersaver.dk
Pris: 6.344 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Lufthansa

KLM.com
Pris: 7.387 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: KLM

Travellink tilbyder en markant billigere flybillet til Accra end de næstbilligste udbydere. Ved at bestille flybilletten til Accra hos Travellink opnår I en besparelse på 551 kr. Hos Travellink flyves der til Accra med Lufthansa, og der er 1 mellemlanding på vejen. Supersaver, der er næstbilligst, tilbyder den eksakt samme flybillet med Lufthansa.

Alternativet til Lufthansa er KLM, men flybilletten til Accra er 1.500 kr. dyrere og rejsetiden er længere. Da komforten hos Lufthansa og KLM er stort set identiske, kan vi kun anbefale jer at bestille flybilletten til Accra hos Travellink.

lørdag den 12. januar 2008

Billige Flybilletter Aalborg-London

Vi lovede for kort tid siden, at vi ville servicere vores mange læsere i Jylland mere i fremtiden, ved at lave undersøgelser på flybilletter fra Århus, Aalborg og Billund. Det kommer primært til at gælde på indenrigsruter samt de udenrigsdestinationer der flyves direkte til fra de 3 lufthavne.

Vores første undersøgelse specielt målrettet vores læsere i Jylland var på ruten Århus-London. Idag vil vi så følge trop, og undersøge hvor I kan købe de billigste flybilletter Aalborg-London. Vores undersøgelse er foretaget på flybilletter Aalborg-London med udrejse d. 6 marts og hjemrejse d. 9. marts. De 3 billigste flybilletter Aalborg-London finder I her:

Sterling.dk
Pris: 1.095 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

MrJet.dk
Pris: 1.236 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Supersaver.dk
Pris: 1.281 kr.
Flyselskab: Sterling Airways

Sterling er det eneste flyselskab der flyver direkte fra Aalborg til London (Sterling flyver til Gatwick), og I skal være opmærksomme på at de ikke flyver fra Aalborg til London onsdag og lørdag.

Med den information in mente, er det ikke overraskende at de billigste flybilletter Aalborg-London kan købes på Sterling.dk. Flybilletten kan bestilles 141 kr. billigere på Sterling.dk end hos MrJet.dk. Vores konklusion er at Sterling har et monopol på flyvningen Aalborg-London, men at priserne alligevel ligger på et fornuftigt niveau, 1.095kr.

Se andre undersøgelser af flybilletter fra Aalborg her.

Billige Flybilletter Cayman Islands

Idag trænger vi til at drømme os væk til en eksotisk destination med lækre hvide strande, krystalklart vand og fantastisk vejr. Derfor vælger vi at undersøge hvad flybilletter til den eksotiske perle Cayman Islands.

Der er stort set ikke et dårligt tidspunkt at besøge Cayman Islands på, men vi har for sikkerheds skyld valgt at undersøge flybilletter til Cayman Islands uden for orkan sæsonen. Nærmere bestemt har vi undersøgt hvem der tilbyder de billigste flybilletter til Cayman Islands med udrejse d. 12. april og hjemrejse d. 26 april.

Nedenstående har vi valgt at vise de 5 billigste udbydere af flybilletter til Cayman Islands.

GoLeif.dk
Pris: 6.559 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: American Airlines

Travelstart.dk
Pris: 6.599 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: American Airlines

Travellink.com
Pris: 6.629 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: American Airlines

Supersaver.dk
Pris: 6.658 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: American Airlines

MrJet.dk
Pris: 7.209 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: British Airways

Vi er først og fremmest lidt overraskede over at flybilletterne til Cayman Islands er så billige. Godt nok ligger Cayman kun en anelse længere væk end eksepelvis Florida og Cuba, men da er en relativt lille destination havde vi forventet højere priser. Dejligt med en positiv overraskelse.

GoLeif er den billigeste udbyder og er 40 kr. billigere end næstbilligste udbyder. Hos de 4 billigste udbydere flyves der med American Airlines, og som forventet er der 2 mellemlandinger begge veje. Det eneste alternativ til American Airlines på vores liste er MrJets flybillet med British Airways. Flybilletten med British Airways er 650 kr. dyrere, men komforten og indretningen af flyene er også noget bedre end hos American Airlines.

Vores eget valg ville nok blive British Airways, men drejer det sig udelukkende om købe en billigste flybillet til Cayman Islands, så skal den købes med American Airlines hos MrJet.

Læs mere om flybilletter til Havana og Florida her!
Bestil den billigste flybillet til Cayman Islands hos GoLeif.dk el. den lidt mere komfortable hos MrJet.dk.

tirsdag den 8. januar 2008

Flybilletter til Thailand

Thailand er et af danskernes favorit rejsemål, og derfor bestræber vi os på at lave undersøgelser af flybilletter til Thailand med jævne mellemrum. Senest, d. 8. oktober, undersøgte vi priserne på flybilletter til Phuket i starten af januar. Priserne på flybilletter til Phuket var på det tidspunkt ret bekostlige og prisen var på kr. 9.000+.

Idag vælger vi så at undersøge hvor I kan købe de billigste flybilletter til Bangkok med udrejse d. 12 april og hjemrejse d. 26. april. Vores forventning er at priserne på flybilletterne til Bangkok vil være en anelse lavere end flybilletterne til Phuket. Det skyldes at april ikke på samme højsæson som januar og at der er flere flyselskaber der flyver til Bangkok. Nedenstående viser vi hvilke 5 udbydere der tilbyder de billigste flybilletter til Bangkok.

SAS.dk
Pris: 6.228 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: SAS

Supersaver.dk
Pris: 6.706 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: KLM

Travellink.com
Pris: 6.825 kr.
Mellemlandinger: 0/1
Flyselskab: SAS/Lufthansa

Travelstart.dk
Pris: 6.825 kr.
Mellemlandinger: Direkte
Flyselskab: SAS

Seat24.dk
Pris: 6.840 kr.
Mellemlandinger: 0/1
Flyselskab: SAS/Lufthansa

Som forventet er flybilletterne til Bangkok markant billigere end flybilletterne til Phuket. Som I kan se ovenstående tilbyder SAS den billigste flybillet til Bangkok, og er næsten 500 kr. billigere end næstbilligste udbyder. At SAS flybilletten til Bangkok er en direkte flyvning begge veje, gør også at SAS flybilletten er den mest attraktive.

Vores vurdering er, at SAS pris og flyvning er den klart mest attraktive, og vi vil derfor helt klart anbefale jer at bestille flybilletten til Bangkok hos SAS.

Læs vores tidligere undersøgelse af flybilletter til Thailand (Phuket) her.

søndag den 6. januar 2008

De Billigste Flybilletter Århus-London

Her på bloggen har vi primært undersøgt priserne på flybilletter fra København, men da vi kan se at vi har en del læsere fra Jylland, vil vi i stigende grad undersøge hvor I kan købe billige flybilletter fra Århus, Billund og Aalborg.

Idag starter vi med at undersøge, hvor I kan købe de billigste flybilletter til London fra Århus. Vores undersøgelse er til jer der gerne vil på en forlænget weekend til London i foråret, og derfor har vi valg at undersøge de billigste flybilletter Århus-London med udrejse d. 6. marts og hjemrejse d. 9. marts.

Vi vil vise jer de 3 billigste udbydere af flybilletter Århus-London og derefter kommentere på vores resultater.

RyanAir.com
Pris: 574 kr.
Mellemlanding: ingen
Flyselskab: RyanAir

MrJet.dk
Pris: 2.132 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: SAS

Travellink.com
Pris: 2.176 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: SAS

Det er tydeligvis Ryan Air der tilbyder de billigste flybilletter Århus-London. Retur billetten fra Århus til Stansted koster beskedne 574 kr., hvilket er 3-4 gange billigere end de nærmeste konkurrenter. MrJet, der er næstbilligst, tilbyder flybilletten til London inkl. 1 mellemlanding til 2.132 kr. Uanset hvor i London I skal hen, kan vi kun anbefale jer at købe flybilletten Århus-London hos Ryan Air.

Læs tidligere indlæg og flybilletter København-London her.

lørdag den 5. januar 2008

Billige Flybilletter og Hotel i Malaga

Efter årets obligatoriske skiferie, forsøger vi altid at tage en uge til Sydspanien i foråret. I år overvejer vi at tage til Malaga, men har endnu ikke besluttet os. Vi har naturligvis lavet en masse research før vi træffer vores beslutning, som vi meget gerne deler med jer.

Vi forventer at tage afsted d. 12. april og rejse hjem igen d. 19. april. Vores eneste krav til flybilletten til Malaga, er at der flyves direkte fra København til Malaga, idet vi ikke gider mellemlande på så kort en flyvning. Nedenstående kan I se hvor vi har fundet de 3 billigste flybilletter til Malaga.

GoLeif.dk
Pris: 1.491 kr.
Flyselskab: Iberia

Seat24.dk
Pris: 1.506 kr.
Flyselskab: Iberia

Supersaver.dk
Pris: 1.506 kr.
Flyselskab: Iberia

Den billigste flybillet til Malaga kan købes hos GoLeif med Iberia. Her koster flybilletten til Malaga kun 1.491 kr., hvilket er 15 kr. billigere end de to næstbilligste udbydere af flybilletter til Malaga. Alle udbyderne tilbyder den samme flybillet til Malaga med Iberia, derfor vil vi anbefale jer at bestille flybilletten hos den billigste udbyder.

Da vi ikke er specielt begejstrede for Iberia, vil vi sandsynligvis at bestille flybilletten til Malaga hos SAS. Her koster flybilletten 1.789 kr., og dermed næsten 300 kr. dyrere, men det synes vi er pengene værd.

Læs vores tidligere undersøgelse af flybilletter til Alicante her!
Køb den billigste flybillet til Malaga hos GoLeif.dk her!

Hotel Malaga
Vores søgning efter hoteller har vi som altid foretaget på hotels.com. Da vi primært tager til Malaga for at slappe af, få lidt massage, nyde vejret og maden samt spille lidt golf, har vi valgt Don Carlos Leisure Resort and Spa. Hotellet får relativt høje vurderinger af de gæster der tidligere har boet der og prisen er nogenlunde rimlig.

Don Carlos Leisure Resort and Spa ligger tæt ved Marbella, og derfor har vi brug for en bil til at leje bil. Vi lejer nu altid bil når vi er i Sydspanien, der giver os en frihed til at køre til golfbanerne, strandene og hvad vi nu eller har lyst til.

Se et stort udvalg af hoteller i Malaga her!