tirsdag den 22. juli 2008

Flybilletter til USA - New York

Efter at have undersøgt priserne på flybilletter til Boston, forsætter vi nu første del af undersøgelsen af flybilletter til USA med at finde de bedste flybilletter til New York. Som alle de andre flybilletter til USA, er flybilletterne til New York med udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 25. oktober.

I vores tidligere undersøgelser af flybilletter til fjerne rejsemål, har vi forsømt at finde priserne på flybilletter fra Jylland. Det betyder at vi for alle flybilletterne til USA, viser priserne med afrejse fra både Billund og København.

Flybilletter til New York fra København
MrJet.dk
Pris: 4.104 kr.
Mellemlanding: 1 (Warszawa)
Ankomst Lufthavn: John F. Kennedy
Flyselskab: LOT Polish Airlines

Travelstart.dk
Pris: 4.671 kr.
Mellemlanding: 1 (London Heathrow)
Ankomst Lufthavn: John F. Kennedy
Flyselskab: BMI British Midland/Virgin Atlantic Airways

MrJet tilbyder den billigste flybillet til New York fra København. Flybilletten til New York er med LOT og indebærer 1 mellemlanding i Warszawa. Det billigste alternativ til LOT er en flybillet til New York med BMI/Virgin Atlantic Airways over London Heathrow.

Prisforskellen på flybilletterne til New York fra København er 567 kr., hvilket er relativt meget for 2 flybilletter der begge indebærer mellemlandinger. Rejsetiden med BMI/Virgin er dog en anelse kortere end LOT, idet London mod Warszawa ligger på vejen til New York.

Udover lidt kortere rejsetid foretrækker vi personligt at flyve med BMI/Virgin frem for LOT, men det skyldes udelukkende vores manglende kendskab til LOT.

Flybilletter til New York fra Billund
KLM.com
Pris: 4.890 kr.
Mellemlandinger: 1 (Amsterdam Schiphol)
Ankomst Lufthavn: New York John F. Kennedy
Flyselskab: KLM Royal Dutch Airlines

Fra Billund er der reelt kun ét valg af flybillet til New York, og det er at bestille flybilletten med KLM hos KLM. Flybilletten til New York fra Billund indebærer 1 mellemlanding i Amsterdam Schiphol, hvilket er det mindst mulige antal mellemlandinger fra Billund. Flybilletten til New York fra Billund koster 4.890 kr. og er dermed en anelse dyrere end den billigste flybillet til New York fra København.

Læs vores seneste indlæg om flybilletter til New York.

Bestil flybilletten til New York fra København hos Travelstart og bestil flybilletten til New York fra Billund hos KLM.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar