mandag den 21. juli 2008

Flybilletter til USA i Efteråret

I de kommende dage vil vi lave en lang række undersøgelser af priserne på flybilletter til USA i efteråret. Helt nøjagtigt vil alle de undersøgte flybilletter til USA være med udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 25. oktober. Alle undersøgelserne vil blive foretaget med udrejse fra både København og Billund, således dækker vi de fleste danskeres behov.

Vi har valgt at dele vores undersøgelse af flybilletter til USA op i 5 dele.

Første del er nordøst USA hvor vi kommer til at undersøge priserne på flybilletter til Boston, New York, Philadelphia og Washington D.C.

Anden del er sydøst USA hvor vi kommer til at undersøge priserne på flybilletter til Miami, Orlando, Atlanta og New Orleans.

Tredje del er sydvest USA, hvor vi undersøger priserne på flybilletter til Phoenix, Las Vegas, San Diego, Los Angeles og San Francisco.

Fjerde del kommer til at dække flybilletter i nordvest USA, hvilket indebærer Seattle, Portland, Salt Lake City og Denver.

Femte del bliver området omkring The Great Lakes, hvor vi undersøger priserne på flybilletter til Chicago, Detroit, Cleveland og Milwaukee.

Samlet set kommer vi altså til at undersøge priserne på flybilletter til 21 byer i USA fra både København og Billund. Vi forventer at alle undersøgelserne af flybilletter til USA kommer til at være færdige om ca. 14 dage, hvor vi kan konkludere på vores meget omfattende undersøgelse.

Første undersøgelse af flybilletter til USA bliver af flybilletter til Boston.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar