mandag den 28. juli 2008

Flybilletter til USA - Atlanta

I vores undersøgelser af flybilletter til det sydøstlige USA, er vi nu kommet til Atlanta. Her til aften har vi undersøgt priserne på flybilletter til Atlanta fra både København og Billund med udrejse d. 11. oktober og hjemrejse d. 25. oktober.

De flybilletter til Atlanta vi viser, er dem vi finder mest interessante målt på pris, rejsetid og flyselskab. Efter at have vist de mest interessante flybilletter til Atlanta kommenterer vi på flybilletterne.

Flybilletter til Atlanta fra København
GoLeif.dk
Pris: 4.941 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: KLM

GoLeif.dk
Pris: 7.806 kr.
Mellemlandinger: Direkte flyvninger
Flyselskab: Delta Airlines

Det er sjældent at vi har medtaget den samme udbyder to gange, men i dette tilfælde tilbyder GoLeif de to mest interessante flybilletter til Atlanta.

Den første flybillet til Atlanta er med KLM over Amsterdam til 4.941 kr. Den anden flybillet til Atlanta er direkte flyvninger med Delta Airlines til 7.806 kr. Godt nok vil vi helst flyve direkte til Atlanta med Delta Airlines, men den direkte flybillet til Atlanta er næsten 3.000 kr. dyrere end flybilletten med 1 mellemlanding i Amsterdam. Derfor er vores anbefaling at I bestiller flybilletten til Atlanta med KLM over Amsterdam.

Flybilletter til Atlanta fra Billund
MrJet.dk
Pris: 4.970 kr.
Mellemlandinger: 2 (Amsterdam Schiphol og Detroit Wayne)
Flyselskab: KLM

KLM er igen igen den bedste løsning fra Billund. Der er mange udbydere der tilbyder flybilletten til Atlanta fra Billund med KLM, men MrJet tilbyder den billigste flybillet til Atlanta fra Billund. Flybilletten med KLM indebærer som altid mellemlandinger i Amsterdam og Detroit.

Priserne på flybilletterne til Atlanta er stort set identiske fra hhv. København og Billund. Forskellen er bare at flybilletten til Atlanta fra Billund indebærer en ekstra mellemlanding i Detroit. Det undrer os lidt at flybilletten fra Billund indebærer en ekstra mellemlanding, men den mest logiske forklaring må være forskellige rejsetidspunkter fra København og Billund.

Læs vores indlæg om flybilletter til Miami.

Bestil de bedste flybilletter til Atlanta hos GoLeif.dk og MrJet.dk

Ingen kommentarer:

Send en kommentar