mandag den 14. juli 2008

Flybilletter til Sao Paulo

Som den sidste destination i Sydamerika undersøger vi priserne på flybilletter til Sao Paulo. I Sydamerika har vi indtil videre undersøgt priserne på flybilletter til Rio de Janeiro, Buenos Aires og Santiago. Før det har vi i vores undersøgelses række af fjerne vinterrejsemål undersøgt priserne på flybilletter til adskillige destinationer i Australien, New Zealand, Asian og Afrika.

Alle de undersøgte flybilletter til disse destinationer er med udrejse d. 3. januar og hjemrejse d. 24. januar. Således har de flybilletter vi undersøger til Sao Paulo de samme ud- og hjemrejse datoer.

Nedenstående viser vi jer de mest interessante flybilletter til Sao Paulo målt på pris, rejsetid og flyselskab.

Flybilletter til Sao Paulo
Supersaver.dk
Pris: 5.566 kr.
Mellemlandinger: 1 (Frankfurt)
Flyselskab: SAS/TAM

GoLeif.dk
Pris: 7.148 kr.
Mellemlandinger: 1 (Madrid)
Flyselskab: Iberia

Prisforskel flybilletter til Sao Paulo: 1.582 kr.

Når flybilletten til Sao Paulo skal bestilles er der kun ét valg - den skal bestilles hos Supersaver med SAS/TAM. Flybilletten til Sao Paulo med SAS/TAM er 1.582 kr. billigere end flybilletten til Sao Paulo med Iberia hos GoLeif.

Årsagen til at vi ikke er i tvivl, er at flybilletterne til Sao Paulo er stort set identiske. Der er samme antal mellemlandinger og rejsetiden er den samme. Da der heller ikke er nogen synderlig forskel på flyselskabernes kvalitet, mener vi at I skal spare de 1.582 kr. på flybilletten til Sao Paulo.

Læs vores indlæg om flybilletter til Rio de Janeiro.

Bestil flybilletten til Sao Paulo hos Supersaver.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar