onsdag den 2. juli 2008

Flybilletter til Oslo

I går skrev vi om flybilletter til Stockholm mens vi havde lidt tid til overs i Arlanda lufthavnen. I dag rykker vi vores undersøgelse af flybilletter nogle hundrede kilometer vest på, og undersøger priserne på flybilletter til Oslo.

Oslo er som Stockholm et oplagt mål for en forlænget weekend, og derfor undersøger vi priserne på flybilletter til Oslo med udrejse d. 28. august og hjemrejse d. 31. august. Nedenstående viser vi hvor I kan bestille de 3 billigste flybilletter til Oslo på de pågældende datoer.

Sterling.dk
Pris: 507 kr.
Flyselskab: Sterling

Travellink.dk
Pris: 656 kr.
Flyselskab: Sterling

Norwegian.no
Pris: 731 kr.
Flyselskab: Norwegian

Prisforskel flybilletter til Oslo: 149 kr.

Sterling tilbyder den billigste flybillet til Oslo. Sterling kører i øjeblikket en kampagne med billige flybilletter i mellem de skandinaviske lande, så der er generelt god mulighed for at finde billige flybilletter til hele Skandinavien hos Sterling.

Sterlings flybillet er 149 kr. billigere end den identiske flybillet med Sterling hos Travellink, så i mellem de to udbydere skal I naturligvis vælge Sterling. Alternativet er Norwegian.no, som vi slet ikke kan anbefale, jf. vores undersøgelse af flybilletter til Stockholm i går.

Vores anbefaling er at I køber flybilletten til Oslo hos Sterling. 507 kr. for en retur flybillet til Oslo inkl. skatter og afgifter må siges af være i orden.

Læs vores tidligere undersøgelser af flybilletter til Oslo.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar