fredag den 25. juli 2008

Flybilletter til Hong Kong (APPT Macau)

En af vores gode venner skal til Macau og spille en stor pokerturnering i starten af september. Så vidt vi er orienteret kan det bedst betale sig at flyve til Hong Kong, hvorfra man direkte fra lufthavnen tager en færge til Macau.

Main eventen i pokerturneringen i Macau starter d. 1. september og slutter senest d. 9 september. Da det er hensigtsmæssigt at ankomme 3-4 dage før turneringens start og vi regner med at han klarer den hele vejen til final table, har vi undersøgt priserne på flybilletter til Hong Kong med udrejse d. 28 august og hjemrejse d. 10 september.

Da det vigtigste i dette tilfælde er at rejsetiden er kortest mulig og prisen betyder mindre. Har vi valgt at fokusere på at finde flybilletten til Hong Kong med den korteste rejsetid.

Flybillet til Hong Kong med kortest rejsetid
Seat24.dk
Rejsetid: 14:15 timer/15:50 timer
Pris: 6.237 kr.
Flyselskab: KLM Royal Dutch Airlines

Den billigste flybillet til Hong Kong på de valgte datoer koster 6.103 kr., hvilket er beskedne 134 kr. dyrere end den valgte flybillet til Hong Kong med den kortest mulige rejsetid. Ovenstående flybillet til Hong Kong indebærer en samlet rejsetid der er ca. timer kortere end den billigste flybillet til Hong Kong. Der er altså ikke den store forskel i hverken pris eller rejsetid på flybilletterne til Hong Kong på de valgte datoer.

For ca. 14 dage siden undersøgte vi priserne på flybilletter til Hong Kong med udrejse d. 3. januar og hjemrejse d. 24. januar. Her kostede den billigste flybillet til Hong Kong 6.386 kr., også denne flybillet til Hong Kong var med KLM. Priserne på flybilletterne til Hong Kong ser altså ud til at være ret stabile, idet der ikke er mere end små 200 kr. prisforskel på flybilletterne til Hong Kong i de 2 undersøgelser. Læs om vores seneste undersøgelse af flybilletter til Hong Kong her.

Bestil flybilletten til Hong Kong med den korteste rejsetid hos seat24.dk og læs om APPT Macau.

2 kommentarer:

  1. Ta til Bangkok for 4000kr og flyv med AirAsia til Macau for 500kr,

    samlet 4500kr

    SvarSlet
  2. Flyve til bangkok for 4000kr og 500kr fra bangkok til macau med AirAsia

    SvarSlet