onsdag den 9. juli 2008

Flybilletter til Bangkok i Januar

Vi er igang med lang række undersøgelser af priserne på flybilletter til en række af danskernes foretrukne vinterrejsemål. De seneste dage har vi undersøgt priserne på flybilletter til Australien, New Zealand og USA. Nu rykker vi undersøgelserne til en række af de populære rejsemål i Asien.

Som de tidligere undersøgelser af fjerne vinterrejsemål har de undersøgte flybilletter til Bangkok udrejse d. 3. januar og hjemrejse d. 24. januar. Nedenstående viser vi de billigste og mest interessante flybilletter til Bangkok for efterfølgende at kommentere hvilken flybillet til Bangkok vi ville købe.

Flybilletter til Bangkok
GoLeif.dk
Pris: 5.967 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Turkish Airlines

Travellink.dk
Pris: 8.368 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/Lufthansa

Rejsefeber.dk
Pris: 9.785 kr.
Mellemlandinger: Direkte flyvninger
Flyselskab: Thai Airways

Prisforskel flybilletter til Bangkok: 2.401 kr. og 3.818 kr.

GoLeif tilbyder den billigste flybillet til Bangkok med Turkish Airlines til en pris på 5.967 kr. Flybilletten til Bangkok med Turkish Airlines indebærer 1 mellemlanding begge veje, hvilket er det samme som flybilletten til Bangkok med SAS/Lufthansa hos Travellink.

Den billigste direkte flybillet til Bangkok kan købes hos Rejsefeber til 9.785 kr. Her flyves der med Thai Airways.

Kigger vi på prisforskellen mellem flybilletterne til Bangkok, så er flybilletten med Turkish Airlines hele 2.401 kr. billigere end tilsvarende 1 stop flybillet til Bangkok med SAS/Lufthansa. Vi kender ikke Turkish Airlines og har ikke været de varme fortalere for at flyve med dem. I dette tilfælde mener vi dog at prisforskellen på flybilletterne til Bangkok betyder at vi må give dem chancen.

Sammenligner vi flybilletten til Bangkokg med Turkish Airlines og den direkte flybillet til Bangkok med Thai Airways, er prisforskellen hele 3.818 kr. For den besparelse kan man nærmest leve 3 uger i Thailand. Vi mener ikke besparelsen i rejsetid og præferencen for Thai Airways opvejer prisforskellen. Derfor ville vi købe flybilletten til Bangkok med Turkish Airlines hos GoLeif.

Læs vores tidligere indlæg om flybilletter til Thailand.

Bestil den billigste flybillet til Bangkok hos GoLeif.dk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar