fredag den 4. juli 2008

Flybilletter Billund-Rom

Bloggens formål er som tidligere beskrevet at finde billige flybilletter til alle danskere, derfor undersøger vi ikke kun priserne på flybilletter fra København, men også fra Billund, Aalborg og Århus.

Dagens undersøgelse af flybilletter Billund-Rom, tager udgangspunkt i flybilletter med udrejse d. 1. september og hjemrejse d. 8. september. Således har I en god uge til at nyde Rom og omegn. Vi viser de 3 billigste flybilletter Billund-Rom og kommenterer efterfølgende på resultaterne.

De billigste flybilletter Billund-Rom

GoLeif.dk
Pris: 1.879 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Alitalia

BudJet.dk
Pris: 2.028 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Alitalia

Sterling.dk
Pris: 2.565 kr.
Mellemlandinger: Direkte flyvning
Flyselskab: Sterling

Prisforskel flybilletter Billund-Rom: 149 kr.

GoLeif tilbyder den billigste flybillet Billund-Rom med Alitalia til 1.879 kr. Det er 149 kr. billigere end BudJet der tilbyder den samme flybillet Billund-Rom. Flybilletten hos de to udbydere indebærer en mellemlanding både på vejen ud og hjem, hvilket vi helt vil undgå på så kort en flyvning.

Den billigste direkte flybillet Billund-Rom kan bestilles hos Sterling. Flybilletten Billund-Rom er 686 kr. dyrere hos Sterling. Samlet set bliver rejsetiden ca. 6 timer længere hvis I vælger flybilletten Billund-Rom med mellemlanding frem for den direkte flybillet Billund-Rom.

I dette tilfælde ville vi vælge den direkte flybillet Billund-Rom hos Sterling. På den anden side giver bliver det hurtigt til en stor besparelse for en børnefamilie - 4-5 x 686 kr. bliver hurtigt mange penge.

Læs vores seneste undersøgelse af flybilletter til Rom

Bestil den billigste flybillet Billund-Rom hos GoLeif.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar