mandag den 21. juli 2008

Flybilletter Billund-Alicante

Denne morgens undersøgelse bliver af priserne på flybilletter Billund-Alicante. Vi vil rigtig gerne service jyderne ved at finde billige flybilletter og vi elsker at opholde os i Spanien. Derfor denne lækre morgen cocktail af billige flybilletter til Alicante fra Billund.

Flybilletterne Billund-Alicante er med udrejse d. 20. september og hjemrejse d. 27. september. På den måde får I en uges D-vitamin dosis, livsglæde og højt humør til at stå imod efteråret og vinteren i Danmark - guderne skal vide at det er nødvendigt.

Nedenstående har vi valgt at vise de mest interessante flybilletter Billund-Alicante målt på pris, rejsetid og flyselskab.

Flybilletter Billund-Alicante
Sterling.dk
Pris: 2.134 kr.
Flyselskab: Sterling

Supersaver.dk
Pris: 2.253 kr.
Flyselskab: Sterling

Sterling er i realiteten den eneste valg mulighed når der skal købes flybillet Billund-Alicante. Sterling tilbyder den billigste flybillet Billund-Alicante og er det eneste flyselskab der flyver direkte Billund-Alicante.

Alternativet til flybilletten til Alicante med Sterling er en flybillet hos GoLeif med SAS. Flybilletten til Alicante koster dog hele 4.372 kr. og indebærer 2 mellemlandinger, så meget for at tjene SAS Eurobonus point på den tur.

Da det var en simpel sag at finde den bedste flybillet Billund-Alicante, udvider vi vores normale service og kommer her med et par forslag til Hotel i Alicante. Vi har kigget efter et godt turistklasse hotel, hvor der er god sammenhæng mellem pris og kvalitet. Derudover har vi for sjov fundet et rigtigt luksus hotel i Alicante, hvor man om ikke andet kan bo 1-2 nætter til at slutte ugen af med manér.

Turistklasse Hotel i Alicante
Hisperia Lucentum i Alicante
Pris: 640 kr./nat i dobbeltværelse

Dette 3 stjernede hotel ligger centralt i Alicante, og er bl.a. de hoteller med den største kundetilfredshed i Alicante. Hotel Hisperia Lucentum er familievenligt og ligger tæt på den gamle bydel. Hotellet tilbyder alle de faciliteter man kan forvente af et hotel i dag.

Luksus Hotel i Alicante
Melia Altea Hills Resort
Pris: 990 kr./nat i dobbeltværelse

Det 5 stjernede spa hotel ligger i et naturreservat og ligger mellem Middelhavet og smukke klipper. Melia Altea Hills Resort har spabad, god restaurant, gym og pool. Er blandt de bedst ratede hoteller i Alicante.

Luksus hotellet i Alicante er noget billigere end vi havde forventet, så der er mulighed for at bo der mere end 1-2 dage til den pris. Kombinationen af de 2 hoteller i Alicante er måske ikke så tosset. Hisperia Lucentum hotel ligger centralt i byen hvilket giver mulighed for at opleve byen og havnen. Efter et par dage kan man så rykke ud på Melia Altea Hills Resort, hvor der er rig mulighed for afslapning, solbadning, massage og meget andet.

Vi håber I kan bruge vores lidt udvidede undersøgelse - vi synes i hvert fald selv det lyder som en god pakkerejse til Alicante.

Læs tidligere indlæg om ferie til Alicante.

Den bedste og billigste flybillet til Alicante kan bestilles hos Supersaver.dk mens begge hoteller i Alicante kan bookes hos Hotels.com.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar