onsdag den 31. oktober 2007

Flypriser Til Mexico City - Læs Her SPAR 955 kr.

Hvad skal en flybillet til Mexico City koste? Vi aner det ikke! Vi ønsker dog at finde ud af det og har derfor undersøgt hvad en flybillet til Mexico City koster, og hvem der tilbyder de laveste priser på flybilletter til Mexico City i Januar.

Vi har nedenstående listet de 5 billigste udbydere af flybilletter til Mexico City. Undersøgelsen af flybilletterne medtager pris, antal mellemlandinger samt flyselskab.

De 5 billigste udbydere af flybilletter til Mexico City er:

Travelpartner.se
Pris: 5.433 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Delta Airlines

Expedia.com
Pris: 6.388 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Delta Airlines

Flygstolen.se
Pris: 6.553 kr.
Mellemlandinger: 3
Flyselskab: Delta Airlines

Opodo
Pris: 6.682 kr.
Mellemlandinger: 2/1
Flyselskab: Delta Airlines

Doodle.se
Pris: 6.774 kr.
Mellemlandinger: 1/2
Flyselskab: Delta Airlines

Travelpartner.se har de suverænt billigste flybilletter til Mexico City, og er hele 955 kr. billigere end næstbilligste udbyder af flybilletter til Mexico City. Alle de 5 billigste udbydere tilbyder med Delta Airlines, dog er der lidt forskel på flybilletterne til Mexico City. Pudsigt nok har den billigste udbyder af flybilletter til Mexico City, også dem der tilbyder flyturen med færrest mellemlandinger, kun én hver vej.

Vores klare anbefaling, er at I køber flybilletten hos Travelpartner og dermed sparer 955 kr. på den bedste flybillet til Mexico City.

Flybilletter Til Svalbard

Vi har altid godt kunne tænke os at komme til Svalbard og se isbjørne. Der skulle efter hvad vi har læst og hørt fra venner der har været der, være rigtig mange isbjørne på Svalbard. Det nærmeste alternativ til at se isbjørne er Grønland, men det er både markant dyrere og der skulle være meget længere mellem isbjørnene.

Den bedste årstid er givetvis sommer månederne hvor der er lyst døgnet rundt. Vi vælger dog at gøre udfordringen størst mulig, og rejser til Svalbard mens det er koldest og mørkest. I dagens undersøgelse tester vi hvad flybilletter til Svalbard koster med udrejse til Svaldbard d. 19. januar og hjemrejse til København d. 25. januar.

De 5 billigste flybilletter til Svalbard finder I her:

Travelstart.dk
Pris: 2.833 kr.
Flyselskab: SAS

Flygstolen.se
Pris: 2.937 kr.
Flyselskab: SAS

Supersaver.dk
Pris: 2.937 kr.
Flyselskab: SAS

GoToGate
Pris: 2.952 kr.
Flyselskab: SAS

TravelPartner.se
Pris: 2.952 kr.
Flyselskab: SAS

Vi er meget overrasket over hvor billige flybilletterne til Svalbard er. Alle de 5 billigste udbydere af flybilletter til Svalbard, tilbyder flybilletten til Svalbard for under 3.000 kr. Vores forventning var at prisen på flybilletten til Svalbard ville være ca. 1.000 kr. højere.

Den billigste udbyder af flybilletter til Svalbard, er som så mange gange tidligere, Travelstart. Her koster flybilletten til Svalbard beskedne 2.833 kr., hvilket 104 kr. billigere end næstbilligste udbyder af flybilletter til Svalbard.

SAS står for alle flyvningerne og alle flyvningerne til Svalbard er identiske, derfor ser vi ingen grund til at vælge andre end Travelstart, da de har udbyder de billigste flybilletter til Svalbard.

Rejse Til Phnom Penh - Find Den Billigste Flybillet Her

Mange mennesker, elsker som os at rejse i Asien. Her på redaktionen har vi været i stort set alle lande i Asien, bare ikke Cambodia. Derfor er vores kendskab til Cambodia og hovedstaden Phnom Penh ekstremt begrænset. Hvis I er endt her, kender I sandsynligvis mere til Cambodio og Phnom Penh end os. Derfor vil vi holde os til det vi kan bidrage med, nemlig at finde de billigste flybilletter til Phnom Penh, Cambodia.

Vi har valgt et rejsetidspunkt midt i højsæsonen. De flybilletter til Phom Penh vi har undersøgt, har udrejse til Phnom Penh d. 2. februar og hjemrejse fra Phnom Penh d. 22. februar. Som det altid er tilfældet når vi undersøger fjerne rejsemål, som eksempelvis phnom Penh i Cambodia, viser vi prisen, antal mellemlandinger samt flyselskab.

Nedenstående finder I de udbydere der tilbyder de billigste flybilletter til Phom Penh i Cambodia.

Travelstart.dk
Pris: 9.959 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Finnair

GoLeif.dk
Pris: 10.183 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Finnair/Bangkok Airways

Flygvaruhuset.se
Pris: 10.302 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Finnair/Bangkok Airways

SAS.dk
Pris: 10.436
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: SAS

GoToGate
Pris: 10.526 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: SAS

De billigste flybilletter til Phnom Penh køber I hos Travelstart til 9.959 kr. Hos Travelstart er flybilletten til Phnom Penh 224 kr. billigere end næstbilligste udbyder GoLeif.dk.

Uanset hvilken udbyder I vælger, vil der være 2 mellemlandinger på flyrejsen til Phom Penh. De billigste udbydere flyver med Finnair, som er et rigtig fornuftigt flyselskab. Vi vil derfor anbefale jer er købe flybilletten til Phom Penh hos Travelstart, der er den billigste udbyder.

Billigt Fly Til Nairobi, Kenya

Efter at have undersøgt flybilletter til to svenske destinationer de seneste dage, bevæger vi os nu videre til varmere og mere eksotiske himmelstrøg. Aftenens undersøgelse går på flybilletter til Nairobi i Kenya.

Kenya har utrolig meget at byde på, men de primære formål med ferierejser til Kenya er safari og rundrejser. Kenyas natur er helt enestående og dyrelivet er endnu rigere og mere omfattende end Sydafrika.

For jer der som os er vilde med naturoplevelser og safari, har vi fundet de billigste flybilletter til Nairobi, hovedstaden i Kenya. Så har vi bidraget til jeres kenyanske drømmerejse ved at gøre rejsen til Nairobi enklest og billigst ved at finde de billigste udbydere af flybilletter til Nairobi, Kenya.

Vi har valgt at undersøge flybilletterne til Nairobi, Kenya i én af højsæsonerne februar. Helt nøjagtigt har vi undersøgt flybilletter til Nairobi med udrejse d. 2. februar og hjemrejse d. 15. februar.

Nedenstående har vi vist hvor I finder de billigste flybilletter til Nairobi:

Travelstart.dk
Pris: 5.576 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Brussels Airlines

GoLeif.dk
Pris: 5.665 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/British Airways og British Airways/Virgin Atlantic

lastminute.com
Pris: 5.665 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Virgin Atlantic

BigTravel.dk
Pris: 5.755 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Virgin Atlantic

Travellink.com
Pris: 5.755 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Virgin Atlantic

Vores undersøgelse viser at I kan købe de billigste flybilletter til Nairobi, Kenya hos Travelstart.dk. Prisen for den billigste flybillet til Nairobi koster 5.576 kr. hos Travelstart er 89 kr. billigere end den næstbilligste udbyder, GoLeif.

Hos begge udbydere er der én mellemlanding på flyvningerne til og fra Nairobi. Hos Travelstart flyves der med Brussels Airlines over Bruxelles, mens flybilletten til Nairobi hos GoLeif går med SAS/BA/Virgin Atlantic over London. Rejsetiderne er stort set identiske, så hvilken af de to udbydere i vælger afhænger af hvilke flyselskaber i foretrækker.

Vores erfaringer med alle selskaberne er meget fornuftige, og for os er der ingen af dem der adskiller sig positivt eller negativt fra hinanden. Da flybilletten med Brussels Airlines hos Travelstart, er en anelse billigere om flyvetiden er marginalt mindre, ville vi vælge den flybillet til Nairobi.

Flybilletter til Luleå, hvor er de billigst?

Som nævnt tidligere har jeg familie i Nordsverige og for første gang i mange år vælger jeg at fejre Julen med familien i Nordsverige. Familien bor et godt stykke nord for Haparanda på grænsen til Finland, og den nærmeste lufthavn, 150 km. væk, er Luleå Kallax. Derfor vælger vi idag at vise hvor vi fandt de billigste flybilletter til Luleå.

Som altid viser vi de 5 billigste udbydere af flybilletter til Luleå. Da der er tale om en destination, hvor antallet af mellemlandinger vil være indentisk, fokuserer vi udelukkende på pris og flyselskab. De valgte datoer til undersøgelsen af hvor I finder de billigste flybilletter til Luleå, er udrejse d. 22 december og hjemrejse fra Luleå d. 29. december.

Flygvaruhuset
Pris: 2.699 kr.
Flyselskab: SAS

Travelstart.dk
Pris: 3.295 kr.
Flyselskab: SAS

Doodle.se
Pris: 3.355 kr.
Flyselskab: SAS

Seat24.dk
Pris: 3.384 kr.
Flyselskab: SAS

GoLeif.dk
Pris: 3.384 kr.
Flyselskab: SAS

Vores undersøgelse af flybilletter til Luleå, viser at flygvaruhuset har klart de billigste flybilletter til Luleå over Julen. Rent faktisk kan I opnå en besparelse på 596 kr. ved at købe flybilletten til Luleå hos dem og ikke hos næstbilligste udbyder, Travelstart.

Da flybilletterne til Luleå er fuldkommen indentiske, vil vi anbefaler jer at købe flybilletterne hos den billigste udbyder, i dette tilfælde flygvaruhuset.

tirsdag den 30. oktober 2007

Konference i Stockholm

I disse dage befinder vi os til en konference i Stockholm, og grundet et intenst program, bliver det begrænset hvor mange indlæg vi for skrevet resten af ugen. Da vi nu er i Stockholm er det meget nærliggende at undersøge priserne på flybilletter til Stockholm. Den 4. august i år lavede vi en undersøgelse af flybilletter til Stockholm. På det tidspunkt undersøgte vi priserne på en flybillet til Stockholm med udrejse d. 6. december og hjemrejse d. 9 december. Læs hele indlæget her.

For at undersøge hvor meget prisen på den billigste flybillet til Stockholm er steget i mellemtiden, undersøger vi idag (næsten 3 måneder senere) prisen på flybilletter til Stockholm på præcis de samme datoer. En evt. prisstigning på flybilletten, kan vi naturligvis kun tilskrive at vi nu er markant tættere på afrejsedatoen.

Vores undersøgelse af flybilletter til Stockholm med udrejse d. 6. december og hjemrejse d. 9. december, viser at I finder de 5 billigste flybilletter til Stockholm her:

Flygvarehuset.se
Pris: 552 kr.
Flyselskab: Sterling

Travelstart.dk
Pris: 611 kr.
Flyselskab: Sterling

Supersaver.dk
Pris: 626 kr.
Flyselskab: Sterling

BigTravel.dk
Pris: 641 kr.
Flyselskab: Sterling

dk.lastminute.com
Pris: 641 kr.
Flyselskab: Sterling

I starten af august kunne den billigste flybillet til Stockholm købes til 480 kr. hos Sterling. Idag kan den tilsvarende flybillet til Stockholm købes billigst til 552 kr. hos Flygvarehuset, altså er den billigste flybillet til Stockholm steget med 72 kr. på de udvalgte rejsedatoer.

Det generelle prisniveau er også steget, men vi er lidt overraskede over den marginale prisstigning, derfor laver vi endnu en undersøgelse af de præcis samme flybilletter til Stockholm i løbet af nær fremtid.

Vores forventning er at priserne på flybilletterne til Stockholm, vil stige meget markant på de udvalgte datoer, men det vil de kommende undersøgelser vise.

Lige nu finder I de billigste flybilletter til Stockholm hos Flygvaruhuset.

søndag den 28. oktober 2007

Flyv På Skiferie - Flybilletter til Salzburg

Vi har netop læst at Østrig er danskernes foretrukne skiferierejsemål. Det var lidt en overraskelse, idet Norge i mange år har været danskernes skiferieland nr. 1. For at hjælpe alle jer der foretrækker at holde skiferie i Østrig, undersøger vi hvor I kan købe de billigste flybilletter til hjertet af de østrigske alper.

Vores formål var at finde den mest centrale by, med en stor lufthavn, i de østrigske alper. Vi har fundet frem til at Salzburg må være det absolut bedste bud, og derfor undersøger vi nu hvor I finder det billigste flybilletter til Salzburg.

Vi vælger at undersøge priserne på flybilletter til Salzburg i uge 6, dermed rammer vi ned i højsæsonen. På den måde kan vi hjælpe jer med at finde rigtigt billige flybilletter til Salzburg i højsæsonen, hvor priserne på flybilletter til Salzburg normalt må forventes at være høje.

Nedenstående har viser vi jer de 5 billigste udbydere af flybilletter til Salzburg, og vil efterfølgende kommentere på vores undersøgelse.

Travelstart.dk
Pris: 1.700 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Austrian Airlines

Seat24.dk
Pris: 1.759 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Austrian Airlines

Supersaver.dk
Pris: 1.759 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Austrian Airlines

MrJet.dk
Pris: 1.774 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Austrian Airlines

Travellink.com
Pris: 1.774 kr.
Mellemlanding: 1
Flyselskab: Austrian Airlines

Travelstart tilbyder den billigste flybillet til Salzburg og er 59 kr. billigere end de næstbilligste udbydere Seat24 og Supersaver. Alle udbyderne tilbyder den samme flybillet til Salzburg med Austrian Airlines, så det er udelukkende prisen vi kan bruge som parameter i vores valg af ubyder. Indrømmet 59 kr. er ikke den store besparelse, men hvorfor ikke vælge Travelstart når nu de har den billigste flybillet til Salzburg.

Som en ekstra krølle, er det værd at bemærke at der er en mellemlanding på vejen til Salzburg, når der flyves med Austrian Airlines. Ønsker I at flyve direkte og spare et par timers transport, kan vi anbefale jer at købe flybilletten til Salzburg hos Sterling. Her koster den direkte flybillet til Salzburg 2.274 kr. Hvis I vil betale 574 kr. ekstra for at flyve direkte til Salzburg, er det helt klart at foretrække.

Flybillet Til Oslo for 775 kr.

Vi ynder at holde Jul eller Nytår nord på, hvor der er snegaranti og vi kan nyde Julen eller Nytåret på ski med familien. Da vi helst vil nå frem til rejsemålet hurtigst muligt, plejer vi at flyve til Oslo, leje bil i lufthavnen og så køre de par timer det tager at kommer frem til skiområdet.

Desværre har vi ikke mulighed for at holde Nytår i Norge i år, men vi har nu alligevel undersøgt hvad flybilletterne til Oslo koster omkring Nytår. De optimale rejsedatoer for os havde været at flyve til Oslo d. 29. december om hjem igen d. 5. januar, derfor har vi valgt disse rejsedatoer i vores undersøgelse af priserne på flybilletter til Oslo.

På de valgte datoer fandt vi følgende gode priser på flybilletter til Oslo:

Rejsefeber.dk
Pris: 775 kr.
Flyselskab: SAS/Sterling

Travelstart.dk
Pris: 805 kr.
Flyselskab: SAS/Sterling

For vores familie havde flybilletterne til Oslo kostet os ca. 3.200 kr. Derfra skal vi også leje en stor familiebil. Vores foretrukne udlejer er Avis, da de altid yder en god service, har konkurrencedygtige priser og så rent faktisk har den bil hjemme vi har udset os på forhånd.

Flybillet Danmark: København Billund

Det er længe siden vi har undersøgt priserne på flybilletter i Danmark. Da Julen snart står for døren og mange af os skal fejre julen i det jyske, undersøger vi idag priserne på flybilletter til Billund. Vi plejer at kunne købe en flybillet til Billund for 400 - 800 kr. Da vi idag undersøger priserne omkring en højtid, er vores forventning, at prisen på flybilletten til Billund ligger lidt højere end normalt.

Vi har undersøgt en flybillet til Billund, hvor vi flyver til Billund d. 22. december og hjem til København 2. juledag. Nedenstående har vi listet de 5 hjemmesider hvor I kan købe de billigste flybilletter til Billund.

Cimber Air
Pris: 760 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Travelstart.dk
Pris: 1.282 kr.
Flyselskab: Cimber Air

BigTravel.dk
Pris: 1.327 kr.
Flyselskab: Cimber Air

Seat24.dk
Pris: 1.324 kr.
Flyselskab: Cimber Air

MrJet.dk
Pris: 1.357 kr.
Flyselskab: Cimber Air

I finder den klart billigste flybillet til Billund hos Cimber Air. Prisen på flybilletten til Billund er beskedne, sæsonen taget i betragtning, 760 kr. Alle de billigste udbydere flyver med Cimber Air til Billund, derfor er der kun ét parameter at tage stilling til, nemlig prisen.

På prisen opnår i en besparelse på 522 kr. ved at købe flybilletten til Billund direkte hos Cimber Air. Flybilletten til Billund hos Cimber passer perfekt ind i vores rejseplanlægning med udrejse til Billund om morgenen og hjemrejse til København om eftermiddagen.

Flybillet Til Montreal - Kun 2.803 kr.

Montreal er en fantastisk by, især i foråret og om sommeren, mens vinteren er lang og kold. Byen ligger i Quebec og er dermed i den fransktalende del af Canada. Så længe du befinder dig i Montreal er det dog ikke noget problem, da alle her taler både fransk og engelsk.

Montreal byder som langt de fleste storbyer på en masse interessante aktiviteter, men byen, der også bliver kaldt Nordamerikas Paris, har en helt speciel sjæl og atmosfære. I sommermånederne summer de mange brasserier, caféer og minibryggerier af liv. Priserne er yderst fornuftige og maden er rigtig god.

Over hele sommeren er der et hav af festivaler, koncerter og udendørsarrangementer. I det hele taget kan vi kun anbefale jer at rejse til Montreal.


Vi har valgt at undersøge prisen på flybilletter til Montreal i det tidlige efterår. Flybilletterne til Montreal plejer at ligge på 4.000 - 5.000 kr, så vi forventer at kunne finde flybilletter til Montreal i den lavere ende af skalaen.

Nedenstående kan I se hvor I finder de billigste flybilletter til Montreal i foråret.

Air Canada
Pris: 2.803 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air Canada

Expedia.com
Pris: 3.861 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: SAS/Air Canada

Travelstart.se
Pris: 3.876 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air Canada

Doodle.se
Pris: 3.891 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air Canada


Travelstart.dk
Pris: 3.921 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air Canada

Vi har fundet et rigtig godt tilbud hos Air Canada, her koster flybilletten til Montreal beskedne 2.803 kr. Det er uden tvivl den billigste flybillet til Montreal vi har set. Skal I til Montreal i nær fremtid, kan vi kun anbefale jer at bestille flybilletten til Montreal hos Air Canada.

Sammenligner vi Air Canadas pris på flybilletten til Montreal med næstebilligste udbyder af flybilletter til Montreal, er der mere end 1.000 kr. at spare ved at købe flybilletten til Montreal hos Air Canada.

Vi håber at I får en masse fantastiske oplevelser i Montreal, det er en fantastisk by der byder på mange dejlige oplevelser.

fredag den 19. oktober 2007

Køb Billige Fybilletter Til Shanghai Hos MrJet

Tidligere idag sad vi og talte om hvor interessant et land Kina er. Landet har en fantastisk historie og kulturrigdom, der gør at der er utrolig mange interessante bygningsværker i Kina.

På bloggen har vi tidligere undersøgt hvad det koster at flyve til Beijing. Grundet Kinas stigende betydning i verdenssamfund, finder vi det passende at undersøge flere kinesiske destinationer. Vores kendskab til Kina er begrænset og Shanghai kender vi reelt intet til, udover at der bliver spillet nogle golfturneringer der.

For at berige os selv lidt med viden om Shanghai, har vi fundet de billigste flybilletter til Shanghai. Det giver os dels en viden om hvilket prisleje flybilletter til Shanghai ligger i samt hvilken udbyder der tilbyder de billigste flybilletter til Shanghai.

Vi har valgt at foretage undersøgelsen af flybilletter til Shanghai, på nogle datoer 4 måneder ud i fremtiden, da det vil give os prisniveauet på de billigste flybilletter til Shanghai. I vores undersøgelser af flybilletterne til Shanghai, medtager vi pris, antal mellemlandinger og flyselskab, da vi mener det er de vigtigste faktorer når flybilletten skal bestilles.

I kronologisk rækkefølge med den billigste udbyder øverst, viser vi nedenstående de 5 billigste udbydere af flybilletter til Shanghai:

MrJet.dk
Pris: 5.501 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: British Airways

Travelstart.dk
Pris: 5.993 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Aeroflot

Supersaver.dk
Pris: 5.993 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air France

Seat24.dk
Pris: 6.038 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air France

GoLeif.dk
Pris: 6.112 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Aeroflot/KLM/China Southern Airlines

Den billigste flybillet til Shanghai koster 5.501 kr., hvilket I vores øjne er en meget rimelig pris. Billetten til Shanghai kan købes hos MrJet. Ved at købe flybilletten til Shanghai hos MrJet sparer I næsten 500 kr. ift at købe den hos de næstbilligste udbydere, Travelstart og Supersaver.
Flybilletterne til Shanghai hos MrJet er med British Airways, hvor der ved køb af flybilletterne til Shanghai hos Travelstart og Supersaver flyves med Aeroflot og Air France.

Efter vores overbevisning er løsningen ret enkel., skal flybilletten til Shanghai købes hos MrJet. Udover en besparelse på 500 kr. flyves der med et velkendt og sikkert flyselskab.

Vi håber I får en god tur til Shanghai.

Jul & Nytår i Californien - Flybilletter Til San Diego Her

Hvorfor ikke holde Jul og Nytår i Californien eller nærmere bestemt i San Diego. Vejret er godt og hvorfor ikke ferje Jul og Nytår ved at tage en dukkert i The Pacific Ocean?

San Diego ligger i det sydligste Californien og det er givetvis her I finder det bedste vejr. Ferien kan krydres med ture til Mexico, Los Angeles og San Francisco - med andre ord er der masser af gode grunde til at tage afsted.

Vi har taget det første skridt for jer ved at finde de billigste flybilletter til San Diego. Vi har nedenstående listet de billigste udbydere af flybilletter til San Diego. Det efterlader os med et ønske om at I får en videruderlig ferie i Californien og San Diego i særdeleshed.

Travelstart.dk
Pris: 6.440 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: United Airlines

GoLeif.dk
Pris: 6.574 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Lufthansa/United Airlines

Supersaver.dk
Pris: 6.604 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: United Airlines/Lufthansa

BigTravel.dk
Pris: 6.634 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: United Airlines

KLM.com
Pris: 8.870 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: KLM

Vi anbefaler at I køber flybilletten til San Diego hos Travelstart, da flybilletterne hos de 4 første udbydere er identiske, og flybilletten til San Diego kan købes billigst hos Travelstart.dk.

onsdag den 17. oktober 2007

Jul i Oulu - Billige Flybilletter Her

Ønsker I at holde jul med snegaranti, og efter finnernes mening, i julemandens hjemland, så er Oulu vores bud på en billig snesikker juleferie. Placeret højt mod nord, næsten i bunden af den Botniske Bugt, er der snegaranti, rigtig hundekoldt og med sikkerhed meget få timers dagslys.

Vi har lavet en hurtig undersøgelse af hvad flybilletterne til Oulu koster over jul, og selvfølgelig viser vi jer hvor I finder de billigste flybilletter til Oulu. Se resultatet af vores undersøgelse af flybilletter til Oulu her:

Travelstart.dk
Pris: 1.342 kr.
Flyselskab: SAS

Seat24.dk
Pris: 1.401 kr.
Flyselskab: SAS

MrJet.dk
Pris: 1.401 kr.
Flyselskab: SAS

GoLeif.dk
Pris: 1.401 kr.
Flyselskab: SAS

Supersaver.dk
Pris: 1.401 kr.
Flyselskab: SAS

Den billigste flybillet til Oulu over Julen koster kun 1.342 kr. hos Travelstart. Det er i vores øjne meget billigt, især da der er tale om flybilletter til Oulu i højsæsonen. Priserne hos de 5 billigste udbydere af flybilletter til Oulu, er stort set identiske, og således er der kun 59 kr. forskel på den billigste og 5. billigste udbyder af flybilletter til Oulu. Da der er tale om de samme flyvninger, vil vi kun tage højde for pris i vores anbefaling, og vores anbefaling må da blive at I køber flybilletten til Oulu hos Travelstart.

Vintervarme - Billig Flybillet Til Palermo

Hvordan lyder det med en uge i det sydligste Italien, nærmere bestemt Palermo på Sicilien. Vejret her hjemme er ved at være rigtig koldt og det bliver kun være. Hvorfor ikke forkæle jer selv med en uge i et ordentligt klima og med en masse lækker mad?

Palermo og Sicilien byder på begge dele i rigt mål. Vi trænger til at komme afsted hurtigst muligt og har derfor undersøgt hvor I kan købe de billigste flybilletter til Palermo i starten af November. Der er rigtigt mange billige dage i November, og vores eksempel er bare et af mange på, hvor billigt I kan finde flybilletterne til Palermo. Ønsker I at rejse i slutningen af november, kan I finde flybilletterne til Palermo et par hundrede kroner billigere end vist her.

Vores undersøgelse af flybilletter til Palermo tager udgangspunk i udrejse d. 5 november og hjemrejse igen d. 12 november. På de valgte rejsedatoer, finder I de billigste flybilletter til Palermo her:

GoLeif.dk
Pris: 2.325 kr.
Flyselskab: Alitlia

RejseFeber.dk
Pris: 2.355 kr.
Flyselskab: Alitlia

BigTravel.dk
Pris: 2.370 kr.
Flyselskab: Alitlia

Lastminute.com
Pris: 2.489 kr.
Flyselskab: Alitlia / Air One

MrJet.dk
Pris: 2.594 kr.
Flyselskab: Alitlia

Alle udbyderne tilbyder den præcis samme flyvning med Alitalia, så i vores sammenligning kigger vi udelukkende på prisen. Her er GoLeif den billigste udbyder af flybilletter til Palermo. Prisen på en returbillet til Palermo er hos GoLeif 2.325 kr., hvilket vi synes er yderst rimeligt, især taget i betragtning at der ikke rigtig er nogen konkurrence på ruten.

Det er dog værd at bemærke, at der er en ret stor prisforskel ml. GoLeif og den 5. billigste udbyder af flybilletter til Palermo. Derfor er det værd at undersøge de forskellige udbydere hvis I rejser på andre end de undersøgte datoer.

Vi håber at I får en skøn tur til skønne Palermo og Sicilien.

Find De Billigste Flybilletter Til Riga Her!

I anledning af den betydningsløse landskamp i aften mod Letland, tænkte vi at vi skulle bruge tiden konstruktivt. Det gør vi så ved at finde de billigste flybilletter til Riga, Letlands hovedstad. Letland er det miderste baltiske land klemt inde mellem Estland i nord og Litauen i syd.

Letland er et lille land med en rig historie og en estimeret befolkning på 2,3 mio. På linie med de andre baltiske lande, er der en hygglig atmosfære i Riga og priserne er rigtigt lave. Vi kan varmt anbefale jer at tilbringe en forlænget weekend i Riga og de øvrige baltiske hovedstæder iøvrigt.

Vi har valgt at undersøge hvor I finder de billigste flybilletter til Riga. Vi vælger at undersøge hvad en flybillet til Riga med udrejse d. 6. december og hjemrejse fra Riga d. 9. december koster. Nedenstående kan I se hvor I finder de billigste flybilletter til Riga.

Travelstart.dk
Pris: 1.252 kr.
Flyselskab: Air Baltic

Lastminute.com
Pris: 1.252 kr.
Flyselskab: Air Baltic

GoLeif.dk
Pris: 1.312 kr.
Flyselskab: Air Baltic

MrJet.dk
Pris: 1.327 kr.
Flyselskab: Air Baltic

Seat24.dk
Pris: 1.327 kr.
Flyselskab: Air Baltic

Travelstart er som ofte før den billigste udbyder, og det er også her I finder de billigste flybilletter til Riga. Prisen på flybilletten til Riga hos Travelstart er på 1.252. Lastminute tilbyder flybilletten til Riga til samme pris, men på udrejsen er der en mellemlanding.

Ved at vælge Travelstart frem for GoLeif, sparer i 60 kr. på flybilletten til Riga. Ikke i sig selv en stor besparelse, men alligevel er flybilletten til Riga omkring 5% billigere hos Travelstart.

Prisniveauet på flybilletten til Riga som forventet, hvis I planlægger længere ud i fremtiden, vil I givetvis kunne købe flybilletten til Riga billigere. Vi synes dog at 1.200 kr. er en yderst rimelig pris for en returbillet til Riga.

Flyv Billigt Til Bergen

Efter at have undersøgt varme og eksotiske rejsemål, går turen her til morgen nordpå. Vi undersøger hvor I kan købe de billigste flybilletter til Bergen. Da Julen ud fra et arbejdstager synspunkt falder perfekt i år, så I ved bare at holde 2 dages ferie får fri hele Julen og Nytåret, er det en god anledning til at holde en ordentlig juleferie.

Bergen er en fantastisk smuk historisk by, kendt for sine mange gamle træhuse. Over Julen er der nok ikke snegaranti, men ved at køre lidt ind i landet, finder I hurtigt sne, vinter og gode muligheder for skiløb.

Flybilletterne til Bergen, i dagens undersøgelse, har udrejse d. 21. december og hjemrejse d. 28. december. På den måde har I mulighed for at holde en dejlige lang kombineret kultur og skiferie i Norge.

Vores undersøgelse viser, at I finder de billigste flybilletter til Bergen her:

Travelstart.dk
Pris: 1.520 kr.
Mellemlandinger: 1/0
Flyselskab: SAS

dk.lastminute.com
Pris: 1.550 kr.
Mellemlandinger: 1/0
Flyselskab: SAS

GoLeif.dk
Pris: 1.565 kr.
Mellemlandinger: 1/0
Flyselskab: SAS

MrJet.dk
Pris: 1.580 kr.
Mellemlandinger: 1/0
Flyselskab: SAS

Rejsefeber.dk
Pris: 1.595 kr.
Mellemlandinger: 1/0
Flyselskab: SAS

Travelstart tilbyder den billigste flybillet til Bergen. Retur flybilletten til Bergen over jul koster 1.520 kr., hvilket er en rimelig pris for en flybillet til Bergen i højsæsonen. Sammenligner vi Travelstarts pris med de andre udbyderes priser, er der ikke den store prisforskel. Fra Travelstart til 5. billigste udbyder er der kun en prisforskel på 75 kr. På trods af den lille prisforskel på flybilletterne til Bergen, vil vi dog anbefale jer at vælge den billigste udbyder af flybilletter til Bergen.

Før I bestiller flybilletten til Bergen, skal I være opmærksomme på at der på vejen til Bergen, er en mellemlanding i Oslo. På vejen hjem går det derimod direkte fra Bergen til Køpenhavn.

Vi håber I får en god juleferie i Bergen og omegn.

mandag den 15. oktober 2007

De Billigste Flybilletter Til Valencia

Vi går en lang og kold vinter i møde, for lettere at komme igennem de kolde mørke måneder, er det rart at have nogle højdepunkter at se frem til. Når vi har mulighed for det tager vi forskud på det danske forår i Sydeuropa. Turen går ofte til Spanien, og sådan bliver det sandsynligvis også til marts.

Da ingen af os tidligere har været i Valencia, er byen med i vores overvejelser. Det første skridt i planlægningen er at finde de billigste flybilletter til Valencia. Vi forestiller os at vi flyver til Valencia d. 22. marts og hjem til Danmark d. 30. marts. På den måde når vi en hel uge i Valencia og har god tid til at nyde vejret, besøge byens seværdigheder og spille et par runder golf.

Det første trin i vores planlægning er at undersøge hvor vi finder de billigste flybilletter til Valencia. I vores undersøgelse har vi fundet de 5 billigste udbydere af flybilletter til Valencia, I kan se resultatet her:

Travelstart.dk
Pris: 2.161 kr.
Flyselskab: Alitalia

GoLeif.dk
Pris: 2.205 kr.
Flyselskab: Alitalia

Seat24.dk
Pris: 2.220 kr.
Flyselskab: Alitalia

BigTravel.dk
Pris: 2.250 kr.
Flyselskab: Alitalia

Flyprice.dk
Pris: 2.265 kr.
Flyselskab: Alitalia

Travelstart tilbyder de billigste flybilletter til Valencia. Prisen for flybilletten til Valencia er her 2.161 kr. og der flyves med Alitalia. Flybilletten til Valencia er hos Travelstart 44 kr. billigere end næstbilligste udbyder, så der er ikke den voldsomme besparelse på de første udbydere af flybilletter til Valencia.

Vi er lidt overrasket over prisniveauet, da vores forventning var at prisen på en flybillet til Valencia, ville være 400-500 kr. billigere end det er tilfældet. Vi må bare erkende at flybilletterne til Valencia ikke bliver meget billigere end fundet her.

På trods af de lidt høje priser, har vi stadigvæk Valencia med på vores liste over potentielle forårsrejsemål. Den næste fase i vores planlægning går ud på at finde priser på biler og hoteller i Valencia. Skal I også til at finde hotel og billeje i Valencia, vil vi anbefale jer at bruge hotels.com og avis.dk

Flybilletter Til Santiago, Chile

Vi kender intet til Santiago, Chile, men vi trænger til at undersøge en destination vi ikke rigtig kender. Derfor håber vi at alle jer der har planer om at rejse til Santiago, får glæde af vores lille undersøgelse.

Da vi befinder os på den sydlige halvklode og vi elsker at holde ferie når det er sommer, undersøger vi hvad flybilletterne til Santiago koster i højsommeren. Vi vælger derfor at undersøge flybilletter til Santiago med udreje d. 2. og hjemsrejse igen 3 uger senere.

Vi har listet de 5 billigste udbydere af flybilletter til Santiago, og medtager udover prisen også antal mellemlandinger og flyselskab. Med udgangspunkt i de informationer, mener vi at have grundlag for at komme med en anbefaling af hvor I skal købe jeres flybilletter til Santiago.

Seat24.dk
Pris: 8.584 kr.
Mellemlandinger: 2/1
Flyselskab: Air France / KLM

Supersaver.dk
Pris: 8.807 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air France

Travellink.com
Pris: 8.867 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Lufthansa

Travelstart.dk
Pris: 8.986 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air France

BigTravel.dk
Pris: 9.180 kr.
Mellemlandinger: 1
Flyselskab: Air France

Seat24 sælger de billigste flybilletter til Santiago, Chile. Prisen er 8.584 kr. for en retur flybillet til Santiago og der flyved med Air France og KLM. På flyrejsen til Santiago, er der 2 mellemlandinger og på hjemrejsen er der kun en enkelt mellemlanding. Næstbilligste udbyder af flybilletter til Santiago, Chile er Supersaver. Hos Supersaver koster flybilletten til Santiago 8.807 kr. og er altså 223 kr. dyrere end Seat24. Fordelen ved at vælge flybilletten til Santiago hos Supersaver, er at der kun er 1 mellemlanding hver vej.

På så lang en rejse er det altid rarest med kortest mulig rejsetid, og på flyvningen til Santiago vil flybilletten hos Supersaver have en lidt kortere rejsetid. Da det er på udrejsen der er den ekstra mellemlanding, er det ikke det store problem for os, så vi ville sandsynligvis tage den billigste flybillet til Santiago hos Seat24. Havde det derimod været på hjemrejsen, havde vi købt flybilletten til Santiago hos Supersaver.

Vi håber I kan bruge vores råd og at I finder en god flybillet til Santiago.

fredag den 12. oktober 2007

Flybilletter Til Cape Town

Her på redaktionen er vi store tilhængere af Sydafrika og har været der flere gange. Sydafrika er i vores øjne et af de mest ideelle vinterrejsemål, klimaet er fantastisk og der er at hav af aktvitetsmuligheder. Elsker I, som os, udendørs aktiviteter, god mad, fantastisk vejr, god vin og mad, kulturelle oplevelser og en storslået natur, så er Sydafrika et must.

For os er Cape Town det perfekte udgangspunkt til en Sydafrikasrejse. Her kan I starte ferien med et par dage i hyggelige omgivelser, før i kører nordpå gennem vinlandet og videre op til Drakensbjergene, før I slutter turen med Safari i en af de mange reservater. Vi kan varmt anbefale jer Kruger National Park, der er den mest kendte men os blandt de absolut bedste.

Vi vil lade jer sammensætte lige præcis den rejse der passer til jer, men vil hjælpe jer med at finde de billigste flybilletter til Cape Town. Når I rejser til Sydafrika skal I give jer god tid og vi anbefaler at I bruger mindst 3 uger på en rundrejse i Sydafrika. For at give jer flest muligt penge til at nyde ferien i Sydafrika, viser vi jer nu hvor I finder de billigste flybilletter til Sydafrika.

Nedenstående viser vi jer de 5 billigste flybilletter til Cape Town. Flybilletterne til Cape Town har udrejse d. 2. februar og hjemrejse d. 23. februar.

Travelstart.dk
Pris: 7.064 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Virgin Atlantic Airways

Seat24.dk
Pris: 7.169 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Virgin Atlantic Airway / South African Airways / British Airways / British Midland

Flyprice.dk
Pris: 7.183 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Lufthansa

GoLeif.dk
Pris: 7.198 kr.
Mellemlandinger: 2 / 1
Flyselskab: Virgin Atlantic Airways / British Midland

Travellink.com
Pris: 7.243
Mellemlandinger: 2 / 1
Flyselskab: Virgin Atlantic Airways

Den billigste flybillet til Cape Town finder I hos Travelstart.dk. Prisen på flybilletten til Cape Town er 7.064 kr og der flyves med Virgin Atlantic til Cape Town. Ved at købe flybilletten til Cape Town hos Travelstart, sparer I 105 kr. ift. at købe den hos Seat24.

Der er ikke den store prisforskel på de 5 billigste flybilletter til Cape Town, og det bør der heller ikke være, da alle på nær Flyprice tilbyder den samme flybillet til Cape Town. Med Flyprice flyves der med Lufthansa og flybilletten til Cape Town koster 119 kr. mere end den gør hos Travelstart. Uanset om I vælger Virgin eller Lufthansa, er rejsetiden stort set identisk, så det kommer ned til et spørgsmål om præference for det ene eller det andet luftfartselskab.

Ønsker i at booke hotel i Cape Town eller andre steder på jeres rundrejse i Sydafrika, vil vi varmt anbefale jer at kigge forbi Hotels.com. De har et kæmpe udvalg af hoteller i hele Sydafrika uanset om I er til 2 el. 5 stjernede hoteller.

Vi håber I får lige så mange fantastiske oplevelser i Sydafrika som vi har haft.

torsdag den 11. oktober 2007

Flybilletter Til Manila

Vi forstætter vores undersøgelser af flybilletter til eksotiske destinationer. Dagens undersøgelse bliver af flybilletter til Manila. Før vi går igang med undersøgelsen af flybilletter til Manila, har vi for en gangs skyld ingen idé om prisniveauet for flybilletterne til Manila.

Undersøgelsen af flybilletter til Manila tager udgangspunkt i en flybillet med udrejse til Manila d. 12. januar og hjemrejse til Danmark d. 2. februar. Det giver os 3 ugers rejse, med Manila som udgangspunkt. Der er masser af muligheder for at rejse rundt på Filippinerne, så vi vælger at tage vores udgangspunkt i Manila. I Manila er der ikke i sig selv noget interessant at se, udover slum, så vi vil anbefale jer at rejse hurtigt videre.

Vores undersøgelse af flybilletter til Manila viser at I finder de billigste flybilletter til Manila her:

Flyprice.dk
Pris: 7.079 kr.
Mellemlandinger: Heathrow / Hong Kong
Flyselskab: Cathay Pacific

MrJet.dk
Pris: 7.288 kr.
Mellemlandinger: Heathrow / Hong Kong
Flyselskab: Cathay Pacific

Travelstart.dk
Pris: 7.362 kr.
Mellemlandinger: Heathrow / Hong Kong
Flyselskab: Cathay Pacific

Seat24.dk
Pris: 7.467 kr.
Mellemlandinger: Heathrow / Hong Kong
Flyselskab: Lufthansa / Cathay Pacific

GoLeif.dk
Pris: 7.720 kr.
Mellemlandinger: Amsterdam
Flyselskab: KLM

Den billigste flybillet til Manila finder I hos Flyprice.dk. Her koster flybilletten til Manila 7.079 kr. og der flyves med Cathay Pacific (et Hong Kong baseret flyselskab). Flybilletten til Manila med Cathay Pacific indebærer 2 mellemlandinger. De 4 første udbydere tilbyder alle den samme flybillet til Manila, så passer ruteplanen jer vil vi anbefale jer at bestille flybilletten til Manila hos Flyprice.dk.

Ønsker i at have færrest mulige mellemlandinger når I flyver til Manila, er den billigste alternative flybillet til Manila med KLM hos GoLeif.dk. Den samlede rejsetid er kun marginalt kortere men især på hjemrejsen er der 3 timer at bespare. Så vil I betale 700 kr. ekstra for flybilletten til Manlia kan I spare lidt rejsetid. Ønkser I denne løsning, anbefaler vi at I bestiller flybilletten med KLM hos GoLeif.dk.

Flybillet San Francisco

Dagens undersøgelse er af flybilletter til San Francisco. Der er rigtig mange danskere der hvert år rejser til San Francisco i Californien. Dels er klimaet helt fantastisk, i vintermånederne er det mildt og om sommeren er San Francisco dejlig sval sammenlignet med San Jose og andre omkring liggende byer. Som Turist er der rigtig mange dejlige ting at foretage sig i San Francisco og omegn. Derudover ligger Los Angeles i køre afstand, og turen derned er utrolig smuk.

Mange af os rejser også til San Francisco i forbindelse med vores arbejde. Silicon Valley, hvor mange af verdens it-giganter holder til, ligger lige om hjørnet. Derudover bliver der afholdt et hav af konferencer i området, så vi håber at vores undersøgelse af flybilletter til San Francisco kommer mange til gavn.

I dagens undersøgelse af flybilletter til San Francisco har vi valgt at flyve til San Francisco d. 10. januar og tilbage til Danmark d. 19. januar. Grundet den lave dollarkurs og at vi er ude i rimelig god tid, forventer vi at kunne købe flybilletten til San Francisco relativt billigt.

Vi har fundet de 5 billigste flybilletter til San Francisco, og I finder dem her:

dk.lastminute.com
Pris: 3.935 kr.
Mellemlandinger: London Heathrow
Flyselskab: British Airways

Travelstart.dk
Pris: 3.964 kr.
Mellemlandinger: London Heathrow
Flyselskab: British Airways

GoLeif.dk
Pris: 4.024 kr.
Mellemlandinger: London Heathrow
Flyselskab: British Airways

Seat24.dk
Pris: 4.039 kr.
Mellemlandinger: London Heathrow
Flyselskab: British Airways

MrJet.dk
Pris: 3.935 kr.
Mellemlandinger: London Heathrow
Flyselskab: British Airways

Lastminute og Travelstart er de billigste flybilletter til San Francisco og tilbyder flybilletten til San Fancisco til under 4.000 kr. Det mener vi er en meget billig pris for en flybillet til San Francisco.

Med alle de billigste flybilletter til San Francisco flyves der med British Airways over London Heathrow, så når I skal købe flybilletten til San Francisco, skal I udelukkende kigge på pris. Vi har mange gange fløjet over Atlanten med British Airways, og har altid været godt tilfreds med deres service. Når man flyver og London, må man dog altid indstille sig på forsinkelser grundet den tunge flytrafik.

Ønsker I alligevel at flyve med andre en British Airways, finder I den billigste alternative flybillet til San Francisco hos KLM. Her koster flybilletten til San Francisco over Amsterdam 4.128 kr. Prisen hos KLM er kun små 200 kr. dyrere end den billigste udbyder af flybilletter til San Francisco, så det er et billigt alternativ til at flyve med British Airways til San Francisco.

Uanset hvem I vælger at flyve til San Francisco med, ønsker vi jer en rigtig god tur. Der er vidunderligt i San Francisco og Californien generelt.

mandag den 8. oktober 2007

Flybillet Til Phuket

Mange danskere drager til Thailand i vintermånederne, derfor vil vi imødekomme det stigende behov for at finde billige flybilletter til Thailand. Da vi tidligere har kigget på flybilletter til Bangkok, vælger vi idag at undersøge priserne på flybilletter til Phuket. Flybilletter til Phuket er når rejsen går til Thailand det næstmest efterspurgte rejsemål.

Vi har valgt at undersøge flybilletter til Phuket i januar måned lige efter Nytår. Flybilletten til Phuket har udrejse d. 5. januar og hjemrejse til Danmark igen d. 26. januar. Altså undersøger vi en flybillet til Phuket hvor I er på hele 3 ugers vidunderlig solferie.

Da vi undersøger prisen på flybilletten til Phuket ret tæt på afrejsedato, forventer vi at flybilletten til Phuket er rimelig dyr, men vi håber at kunne spare jer for nogle penge ved at vise jer hvor I finder den billigste flybillet til Phuket.

Når I skal på 3 uger vidunderlig sol og strand ferie, finder I de billigste flybilletter til Phuket her:

GoLeif.dk
Pris: 9.748 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Lufthansa

Travelstart.dk
Pris: 9.763 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Lufthansa

Seat24.dk
Pris: 9.867 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Lufthansa

Lastminute Denmark
Pris: 10.148 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Lufthansa

MrJet.dk
Pris: 10.389 kr.
Mellemlandinger: 2
Flyselskab: Lufthansa / Thai Airways

De to billigste udbydere af flybilletter til Phuket har stort set identiske priser. GoLeif tilbyder flybilletten til Phuket til 9.748 kr, mens I hos Travelstart kan købe en identisk flybillet til Phuket til 9.763 kr. Der er med andre ord kun 15 kr. til forskel på de to flybilletter til Phuket.

Da alle de billigste flybilletter til Phuket er med Lufthansa, er der kun grund til at fokusere på prisen, og her er GoLeif og Travelstart klart billigst.

Priserne på flybilletterne til Phuket, er rimelig høje, men som forventet. Hvis I ønsker at flyve rigtig billigt til Thailand, er det værd at overveje at flyve til Bangkok. Her kan I købe meget billige flybilletter med Aeroflot og Turkish Airlines. Klik her for at læse mere om den mulighed.

Uanset om I vælger at flyve til Phuket eller Bangkok ønsker vi jer en god tur!

onsdag den 3. oktober 2007

Flybilletter til Birmingham

Vi sad og kiggede på flybilletter til forskellige rejsemål rundt omkring i Storbritanien, da vi faldt over Birmingham som rejsemål. Birmingham er en af Englands største byer, men ikke et sted nogle af os her på redaktionen har besøgt.

Med udgangspunkt i vores udvidenhed om Birmingham, kan vi i det mindste forbedre vores viden ved at kende priserne på flybilletter til Birmingham, og vide hvem der udbyder de billigste flybilletter til Birmingham.

Vores undersøgelse af flybilletter til Birmingham tager udgangspunkt i at vi tager en forlænget weekend i Birmingham. Derfor har vi valgt nogle flybilletter til Birmingham med udrejse d. 6. december og hjemrejse igen 9. december.

I kan se resultatet af vores undersøgelse af flybilletter til Birmingham nedenstående:

Sterling.dk
Pris: 854 kr.
Flyselskab: Sterling

Travelstart.dk

Pris: 1.640 kr.
Flyselskab: SAS

GoLeif.dk
Pris: 1.692 kr.
Flyselskab: SAS

MrJet.dk
Pris: 1.702 kr.
Flyselskab: SAS / Swiss

Seat24.dk
Pris: 1.702 kr.
Flyselskab: SAS / Swiss

Sterling har helt klart de billigste flybilletter til Birmingham med en pris på kun 854 kr. Det 786 kr. billigere end flybilletten til Birmingham hos Travelstart. Umiddelbart virker sagen klar, flybilletten til Birmingham skal bestilles hos Sterling.

I skal dog være opmærksomme på at Sterling flyver til East Midlands Airport, der ligger ca. 1 time udenfor Birmingham. Bestiller I Flybilletten til Birmingham hos Travelstart med SAS, betyder det at I Lander i Birmingham International Airport som ligger meget tæt på Birmingham (ca. 15 minutters transport).

Det I skal overveje før i bestiller flybilletten til Birmingham, er om det er besparelsen værd at bestille flybilletten til Birmingham hos Sterling. Umiddelbart sparer i næsten 800 kr., men der er både ekstra transporttid og transportomkostninger ved at flyve med Sterling til Birmingham.

Vi har fundet de billigste flybilletter til Birmingham, I skal bare vælge hvilken én af de nævnte muligheder I ønsker at benytte når I flyver til Birmingham.

Flybillet Til München

Det er lige gået op for os, at vi har negligeret vores nærmeste nabo og et af de lande danskerne rejser mest til, Tyskland. Vi har kun undersøgt priserne på flybilletter til Berlin og Flybilletter til Frankfurt, men det står slet ikke mål med den vægtning vi har i vores indlæg. For at rette lidt op på vores udåd, undersøger vi idag priserne på flybilletter til München og hvilken udbyder der har de billigste flybilletter til München.

München er en fantastisk smuk sydtysk by med ægte bayersk stemning. Beliggende i køreafstand fra Alperne, kan München meget vel være udgangspunkt for skiferien. For at det skal være aktuelt kræver det naturligvis at prisen på flybilletterne til München ligger på et fornuftigt niveau.

I vores lille undersøgelse af flybilletter til München, har vi valgt at bestille flybilletter til München over julen. Flybilletterne til Münhen er med udrejse d. 22. december og der flyves hjem fra München en uge senere. Herunder har vi listet de 5 billigste udbydere af flybilletter til München med den billigste udbyder af flybilletter til München øverst.

Flyprice.dk
Pris: 1.860 kr.
Flyselskab: Swiss

Travelstart.dk
Pris: 2.118 kr.
Flyselskab: SAS

GoLeif.dk
Pris: 2.168 kr.
Flyselskab: SAS

MrJet.dk
Pris: 2.180kr.
Flyselskab: SAS

Seat24.dk
Pris: 2.180 kr.
Flyselskab: SAS

Flyprice har den billigste flybillet til München, men I skal dog være opmærksomme på at der flyves med Swiss, hvilket betyder at der på flyveturen til München vil være en mellemlanding.

Flybilletten til München hos Flyprice koster 1.860 kr., hvilket er 258 kr. billigere end flybilletten til München hos Travelstart. Flybilletten til München hos Travelstart er dog en direkte flyvning med SAS, så ønsker i den hurtigste transport, vil vi anbefale jer at bestille flybilletten til München med SAS hos Travelstart. Har I derimod god tid og ikke noget imod at bruge 2-3 timer længere på transporten, er det måske besparelsen værd at bestille flybilletten til München hos Flyprice.

Uanset hvilken løsning I vælger, ønsker vi jer god flyvetur til München.

Flybilletter Til Orlando

Fra det kolde Nordsverige flytter vi os videre til det varme og solrige Florida. Senefteråret er vores absolut favorit tidspunkt at opholde os i Florida på. Vejret er stadigvæk, som det altid er i Florida, fantastisk, golfbanerne er grønne og vandet er varmt. Kort sagt er det fantastisk i Florida i november, mens det er koldt og mørkt i Danmark.

Udover det godt vejr er Florida og Orlando i særdeleshed et perfekt rejsemål for familier. Der er et hav af underholdningsmuligheder for børnene, og især Disney World i Orlando er et besøg værd. Er man til flere eventyr er det værd at besøge Kennedy Space Center og evt. tage den lidt længere køretur til Everglades.

For at give jer flest mulig lommepenge til turen, har vi undersøgt hvor I finder de billigste flybilletter til Orlando. Da vi er rimeligt tæt på afrejsedato, er de absolut billigste flybilletter til Orlando formentlig væk. Vi forventer dog stadigvæk at kunne finde flybilletter til Orlando for omkring 4.000 kr.

Vi har nedenstående vist hvor I kan finde de 5 billigste flybilletter til Orlando. I nedenstående undersøgelse, er foretaget for flybilletter til Orlando med udrejse d. 10. novmeber og hjemrejse d. 24. november. Se hvor I finder de billigste flybilletter til Orlando her:

Supersaver.dk
Pris: 4.252 kr.
Mellemlandinger: Amersterdam
Flyselskab: KLM og American Airlines

Flyprice.dk
Pris: 4.682 kr.
Mellemlandinger: Washington / Amsterdam
Flyselskab: United Airlines

Travelstart.dk
Pris: 4.860 kr.
Mellemlandinger: Amsterdam
Flyselskab: Martin Air

KLM.com
Pris: 4.872 kr.
Mellemlandinger: Amsterdam
Flyselskab: KLM

dk.lastminute.com
Pris: 4.890 kr.
Mellemlandinger: Amsterdam
Flyselskab: American Airlines

Vores undersøgelse af flybilletter til Orlando, viser at Supersaver tilbyder de billigste flybilletter til Orlando. Prisen på den billigste flybillet til Orlando er på 4.252 kr., hvilket er meget tæt på vores forventning til prisen på flybilletter til Orlando.

Sammligner vi Supersavers pris med næstbilligste udbyder af flybilletter til Orlando, viser det sig at I kan spare 430 kr. ved at bestille rejsen hos Supersaver.

Som en ekstra service, har vi nedenstående tilføjet et par links til to af de hjemmesider, der har det største udvalg af hoteller i Orlando og omegn. Da de samtidig har de bedste tilbud, kan vi varmt anbefale jer at besøge de to hjemmesider.

Flybillet TIl Kiruna

Idag tager vi et kig på en destination hvor det er de færreste der rejser til, nemlig Kiruna i Sverige. Kiruna er kendt for sine gamle kulminer og så er det en central by for dem der tager på vandreferie i Nordsverige. Da det i vintermånederne bliver ret ekstremt at vandre i de Nordsvenske fjelde, er det nok ret begrænset hvor mange der tager derop med det formål i vinterhalvåret.

Nu har jeg selv familie i Nordsverige og flyver ofte til Kiruna og fejrer jul, derfor har jeg en personlig interesse i at undersøge priserne på flybilletter til Kiruna. Det kan godt være det ikke kommer så mange til gavn, men hvis der er andre danskere der flyver til Kiruna og for at fejre jul, så har I nedenstående de 5 billigste flybilletter til Kiruna.

De 4 billigste udbydere af flybilletter til Kiruna, med udrejse d. 22. december og hjemrejse d. 29. december finder I her:

Travelstart.dk
Pris:2.790 kr.
Flyselskab: SAS

GoLeif.dk
Pris:2.926 kr.
Flyselskab: SAS

MrJet.dk
Pris:2.936 kr.
Flyselskab: SAS

Travellink.com
Pris:3.386 kr.
Flyselskab: SAS

Travelstart tilbyder den helt klart billigste flybillet til Kiruna for 2.790 kr. Det er 136 kr. billigere end at købe flybilletten til Kiruna hos GoLeif, og 596 kr. billigere end at købe flybilletten til Kiruna hos Travellink.com.

Flybilletterne til Kiruna og Nordsverige generelt, plejer at være relativt dyre grundet manglende konkurrence på en del af ruterne. En pris på 2.790 kr. for en flybillet til Kiruna, er hvad man må forvente at betale i højsæsonerne, sommer, Påske og jul.

Til alle jer fra alle os, vi håber I kan bruge prisinformationerne på flybilletter til Kiruna!

mandag den 1. oktober 2007

Flybilletter Til Madrid

Storbyferie sidst på efteråret i en storby hvor temperaturerne stadigvæk er til at holde ud. Vi elsker Spanien og i særdeleshed Barcelona og Madrid, som begge opfylder kriterierne. Sidste år var vi på drengetur til Madrid og det tåler helt sikkert en gentagelse, derfor har vi undersøgt hvor vi og I kan finde de billigste flybilletter til Madrid.

Da vi gerne vil flyve til Madrid før det bliver alt for koldt, har vi valgt at kigge på flybilletter til Madrid i slutningen af oktober og starten af november. Helt nøjagtig har vi valgt at undersøge flybilletter til Madrid med udrejse d. 31. oktober og hjemrejse igen d. 4. november.

Vores forventning er at flybilletterne til Madrid hverken er helt billige eller helt dyre, da vi besøger byen i en mellemsæson. Vores undersøgelse af flybilletter til Madrid har afsløret at følgende udbydere af flybilletter til Madrid er billigst:

Travelstart.dk
Pris: 1.596 kr.
Flyselskab: Swiss

GoLeif.dk
Pris: 1.648 kr.
Flyselskab: Swiss / Lufthansa

Seat24.dk
Pris: 1.656 kr.
Flyselskab: Lufthansa / Spanair / Swiss

BigTravel.dk
Pris: 1.690 kr.
Flyselskab: Swiss

dk.lastminute.dk
Pris: 1.722 kr.
Flyselskab: Swiss

Det er hos Travelstart at I finder de billigste flybilletter til Madrid. Travelstart tilbyder flybilletten til Madrid 52 kr. billigere end GoLeif.dk, hvilket må siges at være meget marginalt. I det hele taget er der ikke den store prisforskel imellem de forskellige udbydere på flybilletten til Madrid. Kigger vi på forskellen mellem Travelstart og nr. 5, Lastminute, er der en beskeden prisforskel på 126kr.

Selvom der står at det er forskellige flyselskaber der flyver til Madrid, er det reelt set de samme flyvninger der er tale om. Set i det lys, kan vi kun anbefale jer at købe den billigste flybillet til Madrid, og den finder i som beskrevet hos Travelstart.

Generelt set er prisen på flybilletterne til Madrid som vi havde forventet. 1.600 kr. for en flybillet til Madrid er hverken dyrt eller billigt. Tager vi i betragtning at vi har bestilt flybilletten til Madrid mindre end en måned før afrejse, må vi betragte prisen på flybilletten til Madrid som meget fair.

God fornøjelse i Madrid til både jer og os!